[REPLY]
Bestilte varer for 3 uger siden. Ud over automatisk tilbagemelding,
er der ikke sket yderligere.
Det har jeg dog aldrig oplevet før i en netbutik.
Har lige afbestilt via mail (så er det til at dokumentere.)
NB den ene stjerne er fordi jeg ikke kan undlade :-)
Plejer altid at tjekke på trustpilot før jeg bestiller (derfor har jeg mange positive oplevelser med nethandel) men pga. min søn var haste indlagt på sygehus glemte jeg det, og det var en stor fejl ... ingen varer, ingen tilbagemelding og næsten umuligt at få kontakt for at afbestille ,,, Hvis nu bare vi alle tjekker Trustpilot, så kan der kun blive en taber her :-) ...
Afleverede min racercykel til reparation i begyndelsen af juni, en fjeder var i stykker i naven og skulle udskiftes. De havde ikke fjederen hjemme og den måtte bestilles hjem fra leverendør. Jeg havde telefonisk kontakt hver 2 uge for at rykke. Beskeden var som oftest at de forventede fjederen leveret imorgen... Jeg så min cykel igen i midten af september. Det var så den sommer uden landevejscykling... Indtryk: glemsomhed, useriøs, ligeglad... Der er blevet sagt: "Vi har jo ikke så meget erfaring i Campagnolo" -> en af de store mærker!!! Inkompetent!!!
Jeg kommer der ALDRIG igen - og anbefaler andre at gøre det samme...
Jeg kan ikke tilslutte mig de mange negative anmeldelser. Jeg har handlet hos bikeshop 4 gange nu. Alle 4 gange har jeg modtaget det jeg vil betragte som god service og vejledning. Jeg har dog kun prøvet at handle i selve butikken og ikke bestilt noget til levering etc.
Jeg har dog ment at ved handel i butik er jeg blevet behandlet ordenligt og jeg føler jeg har modtaget en kompetent og professionel service.
Jeg tilslutter mig fuldt tidligere anmeldelser af bikeshop.dk
HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM!!
P.
Bestilte regnovertræk til sko for 9 hverdage siden. Jeg har kun modtaget ordrebekræftelsen. Og ifølge websiden skulle varen være på lager. Så efter at have undret mig over at varen ikke blev sendt har jeg nu annulleret ordren. Jeg er spændt på om jeg hører fra dem, for det virker som om at der ikke er nogen i den anden ende. Jeg har købt meget på nettet, og har aldrig oplevet så dårlig service.
Bestilte varer tirsdag morgen kl. 7:07 og håbede på at de nåede frem inden weekenden. Fredag formiddag prøver jeg at ringe til firmaet - helt håbløst at komme igennem. Flere gange i løbet af de følgende dage tjekker jeg, om der kommer en mail vedr. afsendte varer. I dag - 1 uge efter er der stadig ikke dukket en mail op. Jeg ringede uafbrudt i 20 minutter i åbningstiden her i eftermiddag på begge tilgængelige numre, men der var ingen, der gad tage den. Nu har jeg afbestilt hele baduljen. Er rasende. Dette er virkelig et sort får blandt mange ellers velfungerende og servicemindede firmaer!
HOLD ENDELIG FINGRENE LANGT FRA DETTE FIRMA. De er sgu ikke seriøse og jeg tvivler på, de har ret meget styr på noget som helst. Dette er jeg da blevet bekræftet i, efter at jeg har læst de andre ringe anmeldelser.
Bestilte 2 par herre-cykelhandsker, men fik 1 par dame-handsker.
Følgeseddel viste det rigtige.
Har været i kontakt med forretningen telefonisk, som lovede at "kigge" på det, og efterfølgende 1 e-mail med at de ville sende de 2 par rigtige handsker + returkonvolut til dame-handskerne... sådan set fin service... MEN det var den 8. maj, og nu har vi d. 1. juni... de svarer ikke mere på e-mail, og telefonen tager de ikke.
Hvis ikke man kan håndtere Internet forretningen, så hold jer ude af det bikeshop.dk, I har tilsyneladende slet ikke forstået det.
Jeg bestilte i slutningen af april en cykelhjelm til min datter. Den kom få dage efter, men lignede ikke den, jeg havde set på Bikeshops hjemmeside. Jeg kontaktede deres kundeservice 1.5.2012 og fik svar tilbage samme dag, at jeg nok havde fået en forkert model. De ville undersøge sagen og sende den rigtige hjelm, hvis de havde den på lager.
7.5.2012 var intet sket, og indehaver Claus Ellegaard lovede pr. mail at undersøge sagen. Herefter gik tingene noget i stå. Mindst 15 opringninger til de 2 telefonnumre, der er opgivet på Bikeshops hjemmeside blev ALLE besvaret af samme telefonsvarer. Telefax til det opgivne faxnummer gik ikke igennem, og mailhenvendelser 9.5., 11.5., 15.5. og 21.5. blev alle ignoreret, og efter at have læst en række skuffede kunders oplevelser her på siden havde jeg faktisk opgivet at få den rigtige hjelm til min datter, da jeg så faldt over Claus Ellegaards mobilnr. i en anden anmeldelse. Det optræder langt inde på siden, hvor Claus Ellegaard søger investorer til firmaet (jeg siger velbekomme).
Da jeg endelig fik fat i Claus Ellegaard på mobil 26 20 04 41 fik jeg den rigtige hjelm i løbet af 2 dage, så de kan jo godt! Samlet set kan jeg dog ikke anbefale at handle hos denne butik.
Jeg bestilte den 31.1.12 et sæt pedaler MTB og en Weldtite rensepakke.
Af firmaets handelsbetingelser fremgår det, at man har en leveringstid på 2-5 dage. Ligeledes skriver firmaet, at hvis man ikke kan levere, vil man sende en mail.
06.2.12 har jeg stadig intet hørt og afbestiller varerne........., ikke fordi jeg tror de vil "oppe sig" (det kan man læse her på siden, at chancen for det er mere end forsvindende lille), men jeg ønsker heller ikke at modtage en vare langt ude i fremtiden.
At et firma har en så ringeagtig og ligegyldig holdning overfor kunder er mig uforståelig.
Kan kun anbefale, at folk holder sig LANGT væk fra det firma.
Fik en cykelstand i julegave julen 2010
Der var fejl på den og jeg kontaktede bikeshop via mail og fik at vide at det var ikke set før og en manual vedhæftet til mailen. Efter 8 måneder hvor jeg reglmæssigt ringede og skrev mail for at få fat på Claus Ellegaard ( ejeren ) sendte jeg standen retur med kopi af kvittering og et kort forklaring af problemet. Jeg bad ham sende en ny eller refundere beløbet. Stadig intet svar?
I januar 2012 har jeg et erinde i københavn og vælger at køre forbi bikeshop.dk for at give det en sidste chance inden forbrugerklagenævnet.
Han er ikke på adressen, manden i butikken er meget venlig og forstående over for min situation. Han ringer til Claus og giver mig røret, jeg forklarer ham at det er sidste chance før forbrugerklagenævnet. Medarbejderen får telefonen og jeg får mig en ny cykelstand med hjem. Jeg kan dog ikke få en kvittering med på den . Jeg åbner og tester cykelstanden i butikken, den virker og jeg tager hjem.
Jens Husby found this review useful
Køb aldrig hos denne shop, da deres returneringssystem OVERHOVEDET ikke fungerer.... Jeg fik kun en del af pengene retur, men fik trods en masse løfter aldrig returneret den fragt på 75,- jeg havde betalt for at få varen tilsendt til mig...! Desuden prøvede jeg at ringe mellem 20-30 gange inden jeg kom igennem....
Ingen - absolut ingen - feedback fra dem.
0 service
0 feedback
0 varer
0 ordrer fra mig - mere.
Jeg bestilte en del varer på deres hjemmeside og fik straks den sædvanlige webshop-bekræftelse på køb. Alt så fint ud.
Efter en uge havde jeg ikke hørt yderligere og undrede mig. Prøvede at skrive for at få status - intet svar. Ringede derefter til butikken uden at kunne komme igennem - fik endelig fat i en på værkstedet, men han havde "ikke noget med det der net-halløj at gøre".
Min frustration var stor, og jeg checkede på det tidspunkt, hvad andre havde skrevet på Trustpilot. Why oh why gjorde jeg ikke det fra starten.......
Det lykkedes til sidst at få fat i indehaveren, Claus, der var super flink og lovede at få tingene afsted. Det kom de og alle varer var som bestilt og i fin stand. Det var sådan set en ok udgang.
Det viste sig dog, at jeg var nødt til at få ombyttet én af varerne (min fejl), men den ombutning tog så ca. 1½ måned at få klaret. Med mange opringninger, mails osv. for døve øren.
Alt i alt meget frustrerende og bestemt ikke anbefalelsesværdigt. Tror egentlig de vil det godt, men de har slet ikke setuppet til at håndtere det.
Jeg har måske været heldig men jeg modtog de tre ting som jeg havde bestilt efter 3 arbejdsdage
Modtog en ordre bekræftelse med det samme efter bestilling.
Modtag tidligt den morgen jeg modtog pakken en email med pakkernummer.
Ikke topkarakter da det tog 3 arbejdsdage for levering. (Dog ok da det følger leveringsbetingelser)
Jeg venter nu forgæves på en vindevest fra Bikeshop.dk. For mere end en måned siden skrev de at de villle sende denne. Da der var gået en uge rykkede jeg dem pr. mail men hørte intet. Jeg rykkede dem igen efter en uge mere - men hørte stadig intet fra dem. Så ringede jeg til Bikeshop og fik blot en telefonsvare selv om det var indenfor deres oplyste åbningstid. Ringede forgæves til dem mange gang indenfor åbningstiden - før telefonen blev taget af en medarbejder der stillede mig om til Claus Ellegaard. Claus sagde at det ville han undersøge hvad der var gået galt og vende tilbage til mig. Der er nu en uge siden at jeg talte med Claus Ellegaard - jeg har stadig intet hørt. Det er da ufattelig ringe. Jeg handler aldrig der igen!
Har bestilt en bagskifter som er på lager. Nu er der gået 9 dage og har ingenting modtaget. Så bestilte jeg en magen til hos cykelpartner.dk den fik jeg dagen efter, og ovenikøbet billigere da fragtomkostningerne var lavere.
Hold jer fra butikken, kan ikke betale sig at handle hos dem.
Leveringsomkostningerne er skyhøje.
Jeg bestilte 2 sæt bremseklodser. Hele forsendelsen vejede 106 gram. Leveringsomkostninger 75 kroner. DET ER HELT HEN I VEJRET. Forsendelsen var på størrelse med en prøvekuvert. Brevet blev sendt som en pakke, derfor så dyrt!! Mange har fundet billigere leveringsomkostninger. PRØV DEM I STEDET FOR!
Michael found this review useful
Jeg har langt om længe fået mine bestilte og betalte vare, men det var en kamp. Telefonen bliver aldrig taget på de 2 nummere som er opgivet inde på deres website, og det er rigtige mange opkald der er fortaget. Svar på mails gør de nu heller ikke så meget i. Men derimod mobilnummeret som er at finde inden på den del vor de søger investorer, der er et nummer til Claus, han giver sig til kende med at, hallo!
Det tog 13 dage før jeg fik mine vare. De træk pengene efter 7dage, også selv om jeg havde afbestilt ordren. Dvs, jeg afbestilte ordren om morgen, og selv samme dag bare om eftermiddagen fik jeg en mail om at nu er varene sendt og ordren var behandlet, hmmm. Men tænkte når ja, så kommer varen jo i morgen tirsdag, men nej og heller ikke om torsdagen.
Nu kogte ventilen virkelig over, nu skulle der altså ske noget, og det var ikke de 6-700kroner ordren lød på, men mere princippet om at skulle snydes på denne måde jeg ikke kunne acceptere. Men jeg fik fat i Claus som lovede at sende varen, fik denne gang et track and trace nummer og varen landede om lørdagen, 13 dage efter bestillingen.
Så troede man lige man skulle købe noget nyt cykeltøj billigt på nettet (Bikeshop.dk), men jeg glemte forblændet af gode priser at tjekke shoppens omdømme. Jeg Bestilte onsdag d. 18 august en større sending og fik straks den sædvanlige mailbekræftigelse af den indgåede handel, så alting virkede lovende. Normalt forventer man at have varen indenfor en til to dage når man handler i danmark så jeg blev forundret da jeg ikke havde modtaget noget fredag eftermiddag og der heller ikke var kommet en bekræftigelse af at pakken var afsendt… Mandag d. 23 skrev jeg en mail for at forhøre mig om status på ordren, men da der ikke kom noget svar indenfor de næste par dage ringede jeg til butikken torsdag d. 26. Jeg fik fat i en herre, der forklarede mig, at dem der tog sig af netshoppen var taget på ferie og at der den følgende dag ville komme en it-kyndig kvinde og at jeg burde ringe der. Fredag d. 27 ringede jeg så igen og fik fat i den selvsamme herre, der blot kunne fortælle mig, at han ikke var i stand til at hjælpe…
Mandag d. 30 sendte jeg så endnu en opfølgende mail, hvori jeg pænt kundgjorde, at jeg ønskede at anullere min ordre såfremt jeg ikke snart fik nyt angående status på min bestilling. Denne mail kom igennem og dagen efter (tirsdag d. 31.) modtog jeg følgende svar:
“Hej Rasmus -
Undskyld manglende status på din bestilling.
Den DCU regnjakke du har bestilt er pt. udsolgt. Vi var blevet lovet friske forsygninger her til slutningen af august, men desværre er de endnu ikke afsendt fra producenten, så jeg kan ikke idag bekræfte hvornår vi vil være istand til at leverer denne.
Cykelsokker og skoovertræk er på lager, skal jeg sende dem til dig fragtfrit, og så evt. efterleverer regnjakken når den kommer på lager ?
med venlig hilsen
Claus Ellegaard
www.bikeshop.dk“
Jeg svarede samme dag tilbage at jeg ville sætte pris på den foreslåede aftale og har ikke hørt fra dem siden (i dag d. 9. september). Da jeg ikke modtog noget svar, nogen varer eller blot en bekræftigelse af, at de var sendt, sendte jeg en mail hvori jeg udtrykte ønske om at anullere min handel.
Ovenpå dette særdeles utilfredsstillende møde, med bikeshop.dk’s service eller mangel på samme, kom jeg (alt for sent) i tanke om Trustpilot. Bikeshop.dk har dog også et ganske blakket ry herinde (bikeshop.dk på Trustpilot) ud af kun 9 kundeanmeldelser har de kun fået skammelige 4,1 ud af 10 og efter en kort gennemlæsning ser det også ud til, at man bør gå langt uden om denne forretning, da flere har gjort sig lignende erfaringer…
jeg tvivler stærkt på at jeg kan anmelde dem før jeg har handlet hos dem, og det prøver jeg så nu, sig ikke jeg har advaret dig, men hvor kan jeg ellers købe Schwalbe Marathon+ Tour SmartGuard dæk med refleks, 26x2.0 (50-559), 2 stk til favorable priser, det kan jo være at det er store ting i har købt, nu prøver jeg med ovennævnte cykeldæk med rabat og hvis jeg ikke for det inden for 3-5 dage så skriver jeg mere, det tog mig 2 måneder at slide fabriksdækket op og 3 uger at slide det andet sæt op
men blandingen i dækket var ikke god så mønstret blev hurtigt færdigt og hvis der går mere end en måned så skriver jeg til dr kontant og så må vi se hvad der så sker
jeg har nu fået varerne til tiden og kan kun sige en ting: til reservedele er de gode men ikke til cykler
Vi bestilte en cykel på bikeshop.dk
Hurtig svar pr. mail på spørgsmål ifm. bestillingen fik mig desværre til at tro, at det var en seriøs netshop.
I ordrebekræftelse skriver bikeshop.dk
"Vi sender en e-mail med besked når varen sendes og hvornår du kan forvente at modtage den."
"Hvis vi ikke kan overholde at ekspedere din bestilling indenfor de 2 til 5 arbejdsdage modtager du besked om dette pr. e-mail"
Det virker jo meget seriøst, men det viser sig desværre at være tomme ord.
Vi venter tålmodigt 2 uger uden at høre noget, hvorefter jeg rykker for levering og får besked tilbage "Det burde den have været. Jeg tjekker lige med fragtmanden og giver dig besked."
Det er så det sidste jeg hører fra bikeshop.dk
Jeg får aldrig nogen tilbagemelding.
Rykker flere gange i løbet af den følgende uge, men får INGEN svar.
23 dage efter bestillingen vælger vi at annulere ordren.
Jeg beder bikeshop.dk bekræfte, at de har modtaget afbestillingen, men får igen INGEN svar.
Jeg vil på det kraftigste advare andre mod at spilde deres tid på bikeshop.dk
Rasmus Kirkegaard and Jens Husby found this review useful
Bikeshop har efter 5 uger kun leveret halvdelen af de bestilte og betalte varer.De tager ikke telefonen og svarer ikke på de mail jeg har sendt.
Handler der aldrig mere.
Har modtaget odre bekræftigelse men ellers ikke nogen levering af vare eller svar på mine mails. For et par uger siden ville de undersøge Track and trace men dette er det eneste jeg har hørt. Efterfølgende mails er ikke besvaret. Jeg kan ikke anbefale dette firma ud fra de oplevelser som jeg har haft med denne første ordre hos bikeshop
Købte en vare til knap 2000 kr. men de sendte et forkert produkt, som jeg returnerede. Imidlertid dukkede det rigtige og oprindeligt bestilte produkt aldrig op og der gik næsten 3 måneder hvor jeg havde pengene ude at svømme. De reagerede hverken på mails eller tlf.beskeder jeg fik lagt.
Skandaløst serviceniveau. Fraråder alle at handler der..!!!!!!!!!!!
B. Johansen found this review useful
Bestilte en vare, og fik en mailbekræftelse. Derefter var der total radiotavshed - rykkede for leveringsdato et par gange, men fik aldrig svar. Ventede lidt længere for at se om varen kom. Det gjorde den ikke, så jeg endte med at afbestille min ordre (det blev der heller ikke reageret på) og bestille varen et andet sted. Stærkt foruroligende - den slags butikker, der giver nethandel et dårligt ry. Hold dig langt væk fra bikeshop!
Efter 18 dage og gentagne henvendelser, hvor der er svært at få svar, har jeg fortsat ingen varer fået. De lovede handelsbetingelser overholder firmaet ikke.
Rasmus Kirkegaard found this review useful
Hold dig lang væk fra Bikeshop.dk !!. Virksomheden overholder ikke sine egne leveringsfrister og ignorerer både rykkere såvel pr. telefon som pr. e-mail. Der er nu gået 3 uger fra bestilling og betaling uden at firmaet har reageret.
Rasmus Kirkegaard found this review useful