We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (30)

Positiv oplevelse

Min bil skulle have tandrems skifte og jeg spurgte Bilgården Hostrup om prisen. De oplyser mig en fair pris i forhold de andre værksteder inden i Ålborg området. De får så opgaven at skifte den samt andre små ting i forbindelse med service. Jeg får en gratis låne bil og min bil er færdig til aftalt tid / pris.

Udsøgt behandling ved bilkøb

Jeg har købt en renault trafik hos bilgården hostrup, som jeg er utrolig glad for . Under garantiperioden har der været en udsøgt service i forbindelse med småproblemer - både med hensyn til værksted og lånebil. Hilsen Kim Andersen.

Bilgaarden Hostrup

Ingen problemer ved køb af brugt bil

Det må man sige, aldrig har et bil køb foregået så nemt og professionelt.
Jeg købte D 4/6 en flot Mitsubishi fra 2002, ved Bilgården Hostrup, den så rigtig godt ud både indvendig og udvendig. Og den havde ingen tegn på skader osv.
Sælgeren kom over til mig og vi snakkede om div. ting omkring bilen og jeg fik uden problemer lov til at kører en prøvetur. Det hele endte så med at jeg købte bilen, og har siden ikke haft nogen som helst problemer med den.

Jeg kan helt klart anbefale Bilgården Hostrup, og vil helt sikkert købe der igen.

Fin handel via bilsælger Jy

Jeg har netop købt en toyota via Bilgården Hostrup i Sulsted. Jeg er person der kræver, at tingene skal være i orden - eksempelvis ønskede jeg kun at købe en bil med en fejlfri FDM attest m.m. Dette ønske forstod sælgeren Jy at opfylde, og i øvrigt var han god til at følge op på de ting, som var aftalt (ting som skulle udbedres inden levering). Så jeg vil godt anbefale at benytte Jy ved Hostrup.
Nu håber jeg at samme standard også holdes, hvis der måtte være noget i vejen med bilen i 6 mdr. 100 % garanti perioden. Dette vil jeg vende tilbage til om 6 mdr.

Perfekt behandling

Jeg var så uheldig at være involveret i et mindre trafik uheld, med min Kia Sportage, hvor jeg fik smadret noget af kofangeren, forlygte og andet.
Jeg rettede så en henvendelse til Bilgården Hostrup, for at høre om det var noget de kunne klarer. Jeg fik fat i værkføreren, Ib Jensen, og han sagde at jeg bare kunne komme forbi, når det passede mig, så kunne de lige se på det. Det gjord jeg så, og de fandt ud af hvad der egentlig skulle laves, skiftes og males. Vi aftalte så en nærmere tid, hvornår reparationen skulle finde sted.
Reparationen var hurtigt klaret og jeg fik en gratis lånebil at køre i mens min egen var på værksted.

Alt i alt fik jeg en utrolig professionel behandling, og er rigtig glad for det færdige resultat.
Jeg vil helt sikkert benytte Bilgården Hostrup igen ved fremtidige reparationer og service.

Fuld tilfredshed

Købte min første bil ved bilgården Hostrup.

Jeg købte en gammel BMW e36 ved Bilgården Hostrup. Bilen stod trods sin alder i rigtig god stand samt både ny klargjort og ny serviceret. Så jeg havde der ingen grund til at tvivle på at den ikke skulle være helt i orden. Hvilket den også har vist sig at være på alle punkter.
Ved kig på bilen blev jeg tilbudt en prøvetur og blev generelt godt behandlet af sælger-teamet hos Bilgården.

Jeg var så uheldig at der gik et forhjulsleje samt en knækket forfjeder på bilen. Jeg henvendte mig derfor til Ib (Værkføreren hos Bilgården) Og de tog bilen ind tidligt ugen efter, og jeg fik en selvfølgelig en gratis låne bil (Hvilket ikke er standard ved autoværksteder nu om dage). Om eftermiddagen var bilen færdig og alt var lavet som aftalt, og bilen var ud over det, også blevet støvsuget ( God service). Fejlene var selvfølgelig indbegrebet af garantien.

Jeg vil personligt ikke have noget problem med at anbefale Bilgården Hostrup til andre!

Tilfreds bilkøber

Det er nu et år siden jeg købte bil ved denne forhandler. Havde et par punkter der efterfølgende blev udbedret uden omkostninger. Der blev stillet lånebil til rådighed gratis, hvilket bestemt ikke er standard ved alle forhandlere.

Service har jeg også fået lavet en gang, igen gratis lånebil.

Alt i alt en tilfreds kunde hvor aftaler er blevet overholdt fra sælgers side.

*** HANDEL ADRIG HOS Bilgården Hostrup ***

Vi købte en Seat Leon Cupra hos fuskerfirmaet Bilgården Hostrup.

Den 13-06-2012 er vi oppe at prøve/købe bilen, her konsternere vi at den skifter meget dårligt gear, dette påpeger vi over for forhandler der oplyser, at det er fordi koblingen er skiftet til en ”racekobling” så vi bare skal vende os til at køre i den.

Overnævnte tager vi for gode vare men da vi kommer hjem kan vi konsternere problemet er blevet værre, hvorefter vi kører bilen ned på et rigtigt Seat værksted hvor de gennemgår bilen for os.

Svaret fra Seat ses neden for og det sender jeg til forhandleren.

Bilen har i dag været på værksted hos Seat i Næstved der oplyser følgende.
• Syncromesser i gearkasse er færdig.
• Tandhjul i gearkasse er ”måske” færdig.
• Bundprop til gearkasse sad løs så den kunne skrues af med fingrene.
• Bremser bagpå har været så varme at de skal skiftes
• Bremser foran har revner og rust midt på så de er ikke er lovlige at køre med.
• Udstødning ophæng defekt (dette er du bekendt med )
• Undervognen er sænket for meget og er en gevindundervogn sådan en undervogn kræver en TUV godkendelse før bilen kan synes med den.

Seat skifter gearkasseolie og påfylder additiver som kan afhjælpe problemet med gearkassen alt efter hvor meget den er slidt, denne løsning er kun en midlertidig løsning da skaden er sket.

Efter at have fået disse informationer blev vi en del overrasket og henvender os til Applus bilsyn som oplyser mig følgende.

• Rust/revner på bremser ses som en vital køredel = bilen kan ikke synes
• Katalysator mangler = bilen kan ikke synes.
• Knækket motor ophæng = anmærkning.
• Gevindundervogn uden TUV godkendes = bilen ikke kan synes.
• Skillevæg bag førersæde mangler = bilen kan ikke synes.
• Vægttravle mangler = anmærkning.

Bilen er synet den 08-06-2012 hos Aalborg Bilsyn uden nogen former for anmærkninger, alle de fejl og mangler der er på bilen er alle mere end 5 dage gamle så eneste måde denne bil kan være synet på, er under bordet.

Vi påtaler alle disse ting over for Bilgården Hostrup som med det samme siger de gerne vil købe bilen tilbage. Grunden til det er 110% fordi de ved de har en så dårlig sag da vi har oplyst dem FDM meget gerne vil tage sagen. Vi takker nej til tilbuddet om, at bilen købes retur da vi ikke ønsker de skal kunne lukke en så svinsk sag på den måde, hertil så var det den eneste bil med den farve og udstyr som var til salg i DK og vi ønskede naturligvis den bil vi nu have drømt om.

Vi skriver flere mails til dem, men de ønsker ikke at svare os pr. mail og vi ender med at måtte tage den pr. tlf. hvor vi aftaler, at bilen skal over til dem for at få udbedret de omtalte ting.
Her er vi ude og købe en ny undervogn til 15.000 kr. som en del af aftalen for de ville gå i gang med bilen.
Da bilen kommer over til dem, bliver vi ringet op af den ellers så berygtet ejer IB som er yderst fræk, at tale med og han nægter at lave noget på bilen andet en af skifte bremser og udstødningsophænget og mener desuden at det er Seat Næstved der forsøger at hive pengene ud af os .

Her er vi lige kørt 430 km, taget fri fra job og betalt bro for så at få at vide, at de ikke vil lave de ting vi har aftalt og som jeg har en mail på de bekræftede inde vi kom derover. Vi ender med at må true IB med diverse medier og FDM hvorefter han så går med til at skifte den undervogn vi har købt til 15.000 kr. for at kunne få en undervogn bilen kan synes med samt bremser og udstødningsophænget uden beregning.

Resten kommer vi ikke videre med.

Vi beslutter at vi bare vil have bilen væk over fra de fuskere og lige så snart de er færdig, får vi hentet bilen. Dog sker afhentningen ikke uden problemer. Der var aftalt at bremser mm skulle skiftes uden beregning men da vi kommer der over vil de have vi skal betale knap 2500.- for bremserne. Med meget besvær får vi lukket det på 1500.- selv om vi intet skulle have betalt fra start!

Da vi så får bilen hjem får vi gennemgået det arbejde de har udført, der sidder fælge på bilen til 30.000 kr. her har man spændt hjulene med mere end 280 Ntm og alufælge spændes normalt med 120. Denne spænding kan gøre fælge skæve og vi har derfor været nød til at få alle fælge tjekket på værksted for egen regning igen.
De ny monteret bremser har en undersænket skrue man spænder dem med for de sidder på 100% samme sted når der bremses, på vores 2 forreste hjul er begge disse skruer knækket inde i gevindet så vi i gen har været nødsaget til at få et andet værksted til at udbedre skaden for egen regning.

Da Bilgården Hostrup tydeligvis ikke er i stand til at udføre så simple opgaver som skift af bremser har vi ikke gidet at bruge mere tid på det sidste nævnte hos fuskerfirmet Bilgården Hostrup.

Vi har brugt en del tid på nettet for at søge info på dette firma og der dukker den ene skrækhistorie op efter den anden.

*** HANDEL ADRIG HOS Bilgården Hostrup ***

Jan Helmut Jørgensen, Martin Larsen and Michael Schulz found this review useful

Fusk og utroværdig

Jeg solgte min Hyundai Getz til Bilgården Hostrup via Bilbasens Auktionshus, efter de hentede bilen på min adresse - gik der 14 dage inden jeg så noget som helst til mine penge.

De vil ikke betale den pris de havde budt på Bilbasen, da de efter 14 dage mente der var rust på bagsmækken (der har aldrig været skyggen af rust på min bil). Så de sidste 3.000kr vil de under ingen omstændigheder betale, og selvom sagen ikke er afsluttet mangler jeg fortsat 3.000kr, men sidder fortsat med registreringsattest og ekstra nøgle til bilen.

Men inden jeg overhovedet havde modtaget pengene, var bilen allerede solgt - så de kunne (sjovt nok) ikke bevise det omtalte rust.

Jeg har henvendt mig et hav af gange, både via email, telefon og via brev angående den økonomiske sag. Når jeg så endelig hørte fra deres salgsafdeling/salgschef var han direkte ubehøvlet og beskyldte mig for at lyve om prisen (på trods af prisen var indgået med Bilbasen). Bilbasen vil ikke gøre noget ved sagen da det er mellem mig og køber, og Bilgården Hostrup er på ingen måde til at snakke med.

Jeg vil STÆRKT fraråde alle til hverken at købe eller sælge bil til Bilgården Hostrup.

Jan Helmut Jørgensen found this review useful

Seat Altea

Købte en Altea af IB for 3år siden, den kørte bare derud af... Kanon god service jeg fik, og bilen fejlede absolut intet... Jeg kunne godt finde på at købe bil der oppe igen;)

Manden fra Aabybro

Jeg købte en 407 hod Ib og kan bestemt ikke anbefale at man køber bil hos Hostrup
Jeg kunne kun få 3 måneder 100% garanti, da jeg skulle hente bilen havde sælgere hævet renten med 0,2% hvilken jeg gjorde ham opmærksom på..
Han nægte at vi havde aftalt en anden rente
På et tidspunkt fik jeg problemer med min bagrude Ib selv sagde at den ikke var en del af garantien fordi el ikke var en del af 100% garantien og at det var lige som en punktering det var den heller ikke
Jeg er som regl en mand af stille natur, men måtte her fortælle Ib hvad jeg mente om ham.
Der var mange andre ting som gjorde at jeg ikke vil sætte mine ben mere Hos bilgården
Jeg kan KUN anbefale at man ikke køber bil der

Peder Pedersen and Jan Jørgensen found this review useful

Rigtig god service

Har nu købt min 3 bil hos bilgården hostrup,
fin service alt hvad der bliver aftalt bliver gennemført til tiden,
lånebil uden problemer bilsælger der ved hvad de snakker om.
Kommer der helt sikkert igen når der skal handles igen

Chefen overholder ikke lovgivningen

Jeg købte en brugt Renault Scenic og alt forløb som det skulle, indtil jeg fik problemer med bilen, jeg fik den omgående lavet, men så opstod problemet for i løbet af få dage fik jeg en regning på knap 1200 kr., ikke det store beløb, men da bilen er omfattet af købelovens 6 mdr. 100% garanti, så agter jeg ikke at betale, hvilket jeg på skrift meddelte firmaet. Jeg hørte intet fra dem, før i dag de ringede, at jeg skyldte dem penge, det endte med jeg fik Ib (ejeren) i røret og han nægtede der var en sådan lovgivning, der var kun 3 mdr's garanti og de var gået. Jeg nægtede stadig at betale regningen og fortalte Ib han kom til at slæbe mig i retten, hvilket han dog ikke ville.
Enten så sørg for, at det udtrykkeligt står i slutsedlen, at du iht til købeloven har 6 mdr 100% garanti på købet, eller find et andet sted at handle. Jeg har for mit eget vedkommende handlet der for sidste gang, sådan noget gider jeg ikke bruge tid på at skændes om, det skal bare være i orden.

Jeg er lige nu blevet ringet op af ejeren Ib (23.04.2012), som har truet mig med en advokat hvis jeg ikke sletter mit indlæg her på Trustpilot, det har jeg jo ikke tænkt mig at gøre og har bedt Ib gå til en advokat.

Her en måned efter truslen om advokat, der har jeg stadigvæk ikke hørt noget fra en advokat.

Jeg har nu yderligere fundet ud af, at min bil overhovedet ikke ville kunne gå igennem et syn da jeg købte den, jeg har kørt ca. 2500 km i den og på den tid kan en forfjeder, støddæmpere foran, bærekugler i venstre side umulig blive så slidte og ødelagte, venstre forfjeder var direkte knækket, derudover var bilen monteret med over 10 år gamle vinterdæk, jeg sku ha opdaget det var vinterdæk, men har ingen mulighed for at se hvor gamle de er, de er direkte livsfarlige at køre med sådan nogle gamle og møre dæk. Pris for dette incl. nye dæk: 18.400,-

Peder Pedersen and Martin Larsen found this review useful

Super behandling

Jeg solgte min bil via Autocom til Bilgården I Hostrup. Hele behandlingen fra dem har været kvik, ærlig og uden problemer. På baggrund af min oplevelse kan jeg kun varmt anbefale virksomheden.

Bilgaarden Hostrup

Stort udvalg af biler på gule plader

Jeg besøgte Bilgården Hostrup for at finde inspiration til min næste bil. De har massere af forskellige biler på deres grund. Især deres udvalg af varebiler er stort.
Jeg blev forelsket i en Altea men jeg var ikke sikker på hvilken motor det skulle være. På grund af deres brede udvalg af Altea'er, fik jeg muligheden for at prøve nogle forskellige. Jeg var ikke i tvivl om hvilken motor det skulle være, efter jeg havde prøvet begge biler.

Fin service og stort udvalg.

Dårlig oplevelse

Jeg handlede en bil ved dem, som startede ud i at være en ok handel. Jeg fik en rimelig byttepris og bilen jeg købte så rigtig flot ud. Der var dog et par småting der ikke var udbedret, da jeg skulle hente den - klapnøgle var ikke ordnet og afskallet på bagklap var ikke malet som lovet, men tog den med alligevel. Kort tid efter begyndte mine bremser at ruske helt vildt, og jeg hverken presser bilen eller kører meget by, hvorfor dette aldrig har været et problem for mig tidligere - de var tillige meget venlige og tog den ind, så kunne nøgle og bagklap også ordnes. Et par dage senere fik jeg den igen, maling var ordnet, lignede noget der var malet med en "lak stift", men det gik, og bremser var drejet af, nøglen mente de ikke var defekt, så jeg fik bilen med. Der gik kort tid og bremse problem opstod igen, sammen med den stadig defekte nøgle og nu også en hakkende motor, ind med bilen igen, hvor de så kiggede på den. Nøglen skulle åbenbart ikke kunne klappes sammen ordenligt og bremserne blev der ikke gjort noget ved. Motorproblem skulle være løst. Der gik ikke lang tid før den lyste i partikelfilter, motorfejl, stadig ruskende bremser og nu lugtede der også af udstødningsgas i bilen. Jeg rykker for en tid, men får at vide grundet sommerferie ville der gå ca. en måned, før de kunne tage den ind, jeg beder Ib skrive, hvis han finder en tidligere tid, men det var ikke tilfældet. Kontakter så Henrik, med henblik på at tage den tilbage, har kun haft den i 2 måneder her. Det ender med at "de tager den tilbage" - Eller rettere de køber den af mig, til en noget lavere pris, end jeg havde givet, men dette måtte bare stoppe, havde ikke tid og lyst til at gå gennem en lang sag, når bilen skulle bruges hver dag - dumt af mig, godt for dem. Havde bilen knap 3 måneder og kørte ca. 15.000 km i den, afskrivningen var abnormt høj. Æv - dårlig oplevelse, der ellers kunne have været reddet af et "mindre skambud" ved tilbagekøb eller et værksted der ville løse tingene, lidt hurtigere.

Jan Jørgensen, Mikkel Nielsen and Martin Larsen found this review useful

Min første bil

Jeg har lige købt min første bil af Henrik fra Bilgården Hostrup.
Den er jeg helt vildt glad for og Henrik gav mig en god behandling.

Hilsen en glad billist.

Problemfri handel

Jeg surfede på nettet efter bil, hvor jeg faldt over en bil som stod hos Bilgården Hostrup. Den fysiske afstand var noget lang og jeg var derfor lidt usikker på hvordan det hele skulle foregå, men sælgeren guidede mig igennem det hele.

Min oplevelse i forbindelse med køb af bil hos Bilgården hostrup har været god selvom der har været langt mellem sælger og køber.

Glad for min nye bil

Købte min bil hos Bilgården Hostrup som jeg har været fuld ud tilfreds med. Sælgeren kunne også hjælpe med finansiering af bilen, hvilket var billigere end min egen bank.

Stor smiley fra mig. :)

Gratis lånebil

Havde min Mazda 2 til serviceeftersyn, hvor jeg fik en gratis lånebil mens min bil blev serviceret. Det var i øvrigt noget billigere end hos et autoriseret værksted.

Bus udlejligning

Da min kæreste og jeg har en del sammenbragte børn, skulle vi bruge en bus til vores mini ferie hvor vi alle sammen kunne være i.
Vi fandt ud af at Bilgården havde en bus man kunne leje. Vi fik ved sammen lejlighed serviceret vores bil mens vi var på ferie.

Det var en alle tiders ferie og vores bil stod selvfølgelig nyserviceret da vi afleverede mini bussen.

Michael..

Problemfri Service

Jeg har fået lavet service på min Audi 2 gange hos Bilgården Hostrup. Begge gange er de fastlagte priser og aftaler blevet overholdt til punkt og prikke. Det er ikke sidste gang jeg får serviceret min bil hos dem.

Bedste Hilsner Helge Damgaard

Bilgaarden Hostrup

Super handel og god service!

Var på udkig efter en bil til min knægt, som er svært handicappet og til familie udflugter. Vi blev godt modtaget og sælger lyttede til vores krav og fandt den perfekt bil til en god pris! Det tog 2 dage, så var bilen ren og pæn og fyldt med benzin! At den ikke kunne fåes i diesel, kan de ikke klandres for. Tak for en god handel

Hilsen Torben Kvistgaaed

Fin Service!

Jeg har for nylig købt en Citroen hos Bilgården. Handlen forløb ganske fint og sælgeren Jy overholdte de aftaler vi havde lavet. Bilen var klar til tiden og jeg er rigtig glad for mit køb. Ingen problemer overhovedet.
Mvh Peter

Bilgaarden Hostrup

Fin service, og ingen problemer ;)

Har handlet bil med Bilgaarden Hostrup 2 gange, og er super tilfreds.

Både min, og konens får også lavet service på deres værksted, og der har aldrig været problemer, og der har aldrig været ubehagelige overraskelser.

Så kan absolut kun sige positivt om dem...

Garanti

Jeg har handlet en Seat Leon hos Ib.
Efter kort tid opstår der problemer med ABS-lampen, hvilket repareres under garantien og der stilles ligeledes en lånebil til rådighed ub.

Efter 2 mdr. går gearkassen i stykker og bremserne er der også problemer med , hvilket Ib ikke vil dække under garantien. Han kommer med en fortælling om at bilen er købt som afhentningstilbud, hvilket jeg ikke er blevet bekendtgjort med, og ligeledes ikke er anført i købskontrakten. Både Forbrugerklagenævnet og egen advokat fortæller mig at man ikke, som privatperson kan købe et afhentningstilbud og derved fraskrive sig købeloven.

Status er nu at Bilgården er indklaget for Forbrugerklagenævnet, hvor jeg ønsker at handlen går tilbage, da det er et klart kontraktbrud fra sælgers side.
Jeg har kontaktet sælger, men har intet hørt.
Jeg kan helt klart ikke anbefale at handle hos Bilgården Hostrup, da direktøren er utroværdig.

Peder Pedersen, Jan Jørgensen and Martin Larsen found this review useful

God service, ingen problemer

Har lige købt min første bil, og det blev hos Bilgaarden, havde fået en masse godt og vide om den, og jeg besluttede mig for og tage derover og få en snak med en sælger. Så vi fandt en bil inden for min prisklasse og jeg prøvekørte den. Jeg var godt tilfreds med bilen og sagde at jeg ville kigge derover om et par dage. jeg tjekkede lige på nettet DBA, Gul og Gratis. om hvad sådan en bil stod i, og priserne på nettet var lidt dyre eller tilsvarende den på bilgaarden, så jeg kørte derover sammen med mine forældre og vi skrev under og jeg kørte i bilen derfra i min nye bil, som bare virker!

5 stjerner herfra

Hilsen
Ny bil ejer

Kære du "store" Henrik

Det glæder mig at læse at du/I går overraskende op i hvad der bliver anmeldt om jer!!!.

Men jeg finder det stadig væk utroligt og er ordløs over at du/I kan skrive det værste sludder.

Bilen var hos jer over 1 måned før I rigtig tog jer sammen til at omregistrere den. Jeg måtte rykke utallige gange i forbindelse med betaling jeg fik så den ene undskyldning efter den anden, og ikke nok med det skulle jeg også rykke for at få bilen omregisteret da 21 dage var overskredet.

Alt dette var ikke nødvendigt hvis I havde udvist en professionalisme samt troværdighed igennem hele proces.

Det beviser også som det du insinuerer at jeg havde tilsyneladende kontakt samtlige de 23 medarb(blev oplyst at der var kun 3) at I havde virkelig ikke styre på tingene siden jeg måtte rykke så mange.

Nu er bilen lang om længe omregistreret, derfor vil jeg ikke spilde mere min tid på jer for I vil altid benægte jeres fejl.

Og desuden er jeg ikke den eneste som har haft en dårlig oplevelse og blev konfronteret med jeres tomme løfter. Denne side og andre sider siger jo altid om jer, derfor håber jeg at folk vil være opmærksom når de skal lave en handel med jer.

Jeg kan kun ønske held & lykke med fremover.

Super service..!!

Jeg har netop fået serviceret min BMW 530d, hos bilgården. Super proffesionelt værksted, med en super service. Alt var lavet til den aftalte pris - og til den aftalte tid. Jeg kan kun anbefale at komme på deres værksted. Min næste bil skal i hvert fald handles dér.

Tak for en god oplevelse...!!

Hilsen Michael østergaard

Christian found this review useful

Utjekket foretagende

Jeg havde min bil til reparation hos Bilgården Hostrup, (koblingen skulle udskiftes) og firmaet oplyste, fuldstændig frivilligt, at bilen ville være klar fredag til fyraften. Den stod imidlertid på liften da jeg kom, ikke færdigrepareret og Bilgården Hostrup havde end ikke ulejliget sig med at orientere mig om forsinkelsen. Vi lavede så en ny aftale mandag aften og da stod bilen så også udenfor, men uden nøgle, hvilket vi ellers havde aftalt!!
Jeg fik ikke nogen undskyldning og heller ikke de store beklagelser og reparationen, som Bilgården Hostrup i telefonen inden de fik opgaven, havde lovet ville tage max tre dage strakte sig jo altså over syv dage.
Efter min smag et lige lovlig smart og utjekket foretagende, tænk jer om her!!

Jan Jørgensen found this review useful