[REPLY]
vi har i dag d. 14-5-2013 i ishøj afdelingen, fået "lavet" et stenslag.
vi havde desværre den oplevelse da vi skulle se resultatet, at medarbejderen stod og grinte fjoget og sagde han ikke var stolt over hans arbejde og han ikke selv synes det var et pænt resultat - han tilbød så at han ikke ville fakturere vores forsikringsselskab for det! jamen tusind tak for det, men hvad pokker kan jeg bruge det til? bilen er ikke mere end et år gammelt - og selvom slaget sad bag bakspejlet kan jeg ikke leve med at limen er løbet ud i ruden.
jeg forslår så at de må skifte ruden ud - her fik jeg svaret: det da lige meget, man ser det jo ikke - øh jo makker, det gør man når jeg engang skal sælge min bil..
jeg går efterfølgende ind for at klage, hvor damen i receptionen ikke rigtig ønsker at hjælpe mig.. endelig kommer en Kent fra Slagelse afdelingen med ud og bekræfter min frustration og råder mig til at gå til mit forsikring selskab i første omgang - endelig en der vil hjælpe og den ros skal han have!
efterfølgende vil jeg have en kvittering på at jeg har været og få såkaldt lavet mit stenslag - hvilket jeg ikke må få i receptionen?? det undrer mig meget og jeg må fast besluttet, brokke mig til at damen i receptionen til hun til sidst skriver i hånden at vi har været der og få lavet et stenslag..
jeg finder hele denne oplevelse utrolig negativt og forventer at i tager hånd om afdelingen - jeg foreslår en fyringsrunde!!
med vrede og irriteret hilsner
Lasse Nielsen
Jeg havde bestilt tid til forrude udskiftning og havde i den forbindelse bestilt en original forrude. Jeg aftaler i god tid en aftale for udskiftningen. Da jeg så dukker op her til morgen beklager han at hans kollegas far er gået bort. Hvilket jo så for vidt er en fin grund til ikke at have mulighed for, at skifte ruden. Jeg spørger om ruden overhovedet er kommet, hvilket han svare nej til. Okay fair nok. Jeg spørger så om vi ikke bare kan aflyse for så vil jeg ringe til CARglas og bede dem komme på min arbejdsplads. Det siger han er helt ok.
Jeg bestiller så tid ved Carglas.
30 min senere ringer han og siger, at der er et gebyr ved afbestilling af en org. forrude. Jeg er uforstående da den jo netop ikke var kommet. Men det er den lige pludselig. Jeg siger derfor at det jo ligesom ikke er mit problem, da han allerede har godkendt, at jeg må finde anden reperatør på baggrund af, at de ikke kan overholde vores aftale. (Jeg er forstående overfor, at der mangler en kollega.) Han bliver derefter sur og siger ok farvel og lægger på.
Grunden til denne anmeldelse er at jeg finder det upassende at han først godkender at det er deres fejl, for derefter vil have et gebyr.
Jeg skulle have ny forrude i bilen d. 2 januar 2013, efter et stenslag, der blev til en 20-25 cm lang revne. Jeg aftalte pr telefon med Tilst afdelingen inden Jul at jeg ville aflevere min bil kl 7.10 om morgenen d 2 januar, så jeg kunne nå bussen videre på arbejde til kl 8. Uheldigvis havde de lukket da jeg kom derud kl 7.10 og et skilt på døren sagde de åbnede kl 8. Ærgerlig og irriteret tog jeg bilen med på arbejde og ringede til Tilst afdelingen kl 8 da de åbnede. Forklarede situationen og ham jeg snakkede med, sagde at der var sket en fejl og han tilbød at de kunne komme og hente min bil på mit arbejde med det samme, så jeg stadig ville få en ny rude, samme dag. Godt 30 min senere kom der 2 mand og hentede min bil, og efter arbejde var bilen færdig, som lovet, uden merpris.
Ved godt at det var deres fejl og at det var det mindste de kunne tilbyde, men jeg synes det er en rigtig god service!
Fik lavet et stenslag hos bilglas i Aalborg, og man må sige det gik hurtigt og alt er i den fineste orden.
Man kan selvfølgelig godt se at der har været et stenslag, men det er normalt.
Efter et forrudeskift kørte min viskere ikke som de skulle men der var ingen problemer med at få Dansk Bilglas til sætte ny rude i.
Kanon service! Hurtig til at fikse min bil og så endda til en billig pris. Kan varmt anbefales
Jeg var så uheld at få et forholdsvis stor stenslag på min forrude. Jeg blev naturligs ærgelig over stenslaget, for selv om jeg har kasko med glasforsikring, så skal jeg alligevel af med over 1000,- i selvrisko. Jeg havde i min forsikring set, at såfremt jeg fik skaden udbedre i forruden, ville det være gratis for mig, så straks efter uheldet satte jeg det lille klistermærke over stenslaget, som jeg havde fået udleveret af mit forsikringsselskab, for at der ikke skulle komme snavs i hullet. 2 dage senere var jeg hos Dansk Bilglas, som rep. skaden på ruden. Skaden er så pænt udbedret, at den faktisk ikke kan ses. Jeg har altid været skepsis over for rep. af stenslag i forruden, da jeg havde den opfattelse, at man altid kan se om en forrude er repareret, men selv om jeg ved hvor skaden er, har jeg MEGET svært ved at finde den. Jeg kan kun opfordre andre til at gøre det samme, og hvis man ikke er til freds, ja så her det jo ikke kostet noget.
Fik hurtigt svar på en pris på en ny forrude og super service på værkstedet i Fredericia.
Jeg har kun positive ord at sætte på mine to besøg hos Dansk Bilglas. Begge gange har servicen været helt i top. Ventetiden har været ganske kort, kvaliteten af det udførte arbejde meget høj, samt mødet med imødekommende medarbejdere har været med til at gøre et ellers kedeligt ærinde lidt mindre træls.
Afleverede bilen og blev kørt til min adresse i centrum, uden ekstra omkostninger - super service-minded værksted. Min bil fik en ny rude og blev poleret da jeg modtog den.
Jeg følte mig yderst velkommen hos Dansk Bilglas, der ydede en rigtig god og hurtig service med udskiftning af min forrude.
Jeg benyttede afdelingen i Nørresundby til reparation af et stenslag. Det gik hurtigt og jeg blev budt på kaffe imens reparationen blev udført. Efterfølgende klarede Dansk Bilglas alt papirarbejdet med mit forsikringsselskab, så jeg ikke selv skulle røre en finger.
Dansk bilglas i Køge er hurtig og omhyggelig. Endvidere er der også rabat hvis du er medlem af FDM.
Jeg skulle gennem Falck have lavet et stenslag i min forrude, og aftaler med B ved Dansk Bilglas at de vil komme til min arbejdsplads dagen efter og lave det. Siger til han det er meget vigtigt for jeg er bange for ruden vil begynde at løbe hvis vi får frost. Han lover de nok skal komme! Dagen efter må jeg rykke dem og svareter at de ikke kommer i dag når ikke jeg allerede har hørt fra dem.
Tager så en to timer lang tur rundt mellem Falck og Dansk bilglas for at finde ud af hvem der efvt. kan hjælpe mig hurtigst muligt og hvad jeg egentlig har ret til i forbindelse med mit abonnement.
På min rundtur rundt får jeg kontakt med en meget ubehøvlet ansat i Dansk Bilglas . A. "Om jeg bliver ved med at kontakte falck når nu han da har sagt at det bliver som han siger - kan jeg da ikke forstå det".
Må fortælle ham at jeg er nød til at undersøge min dækning og at jeg ikke forstår at et (forholdsvis) lille stenslag skal blive til så stor en sag at de efterhånden har fået blandet 7 forskallige mennesker ind i det.
Resultat: Ingen af de to parter vil hjælpe mig med mindre jeg indretter mig efter deres velbefindne - men jeg er da altid velkommen til at finde at værksted og selv betale for at få stenslaget lavet.
Jeg har lige fået skiftet forrude af dem i Kolding. Kontaktede dem mandag, og de havde tid onsdag. De sagde det tog 3 timer, og derfor skulle jeg bare aflevere bilen, tage på arbejde også hente bilen igen. Jeg havde problemer jeg at komme frem og tilbage, og da jeg forhørte mig at man kunne transporteres, var det intet problem - SUPER SERVICE!!! Og prisen er den billigste af alle dem jeg har forhørt mig ved.Så intet at klage over
Udemærket service. fik anbefalet dem igennem vores forsikring. vi skulle have skiftet en forrude.
grunden til kun 4 stjerner er at vi skulle vente ca. 30 da vi kom for at afhente bilen.
Fik skiftet min forrude igennem Dansk Bilglas.
Det har jeg skam været godt tilfreds med.
Mvh Michael
Fik "repareret" 2 stenslag idag hos danskbilglas. Men man kan nærmest ikke se nogen forskel på før og efter reparationen :s Vil fraråde folk at få lavet stenslag hos dem
I forbindelse med udskiftning af min forrude, mistede dansk bilglas min bil i forbindelse med tyveri.
De havde sløset bare lagt bilnøglerne ved skranken, hvorefter tyvene bare kunne tage dem uden besvær.
Derefter har jeg så prøvet i snart 2 år at få dem til at dække mine udgifter og stjålne effekter. Men de henviser mig til deres forskringsselskab som siger de ikke er dækket. Og derefter har de bare været tavse og reagerer ikke på mails eller noget.
Så derfor bliver de stævnet nu..!