We are hiring!

Review company
  • Reviews (2,323)

god handel

Hej Bilka
Vi har købt en sovesofa på bilka.dk super god oplevelse, den kom til den aftalte tid sød og venlig chauffør som havde passet godt på min vare, mange tak

Total mangel på service.

Har købt en PC´er til 6.700 Kr. hos Bilka.
Efter 5 mdr. står strømforsyningen. Googler mig frem til at den koster 15 dollars, men eftersom der er garanti indleverer jeg den til Bilka. Jeg spørger om de de ikke kan give mig en anden eller låne mig en, men det kan de ikke. NU er det så 3 uger og adskillige rykkere siden de fik den indleveret. Jeg har ikke fået så meget som en eneste tilbagemelding fra Bilka, når man ringer er beskeden blot "prøv i næste uge"
Det kalder jeg total mangel på Service !!!

Kenan Dudic found this review useful

Bilka.dk

En forfærdelig oplevelse - hold jer væk !

Alt gik galt fra starten, og jeg har aldrig været ude for noget lignende. Jeg forbandt BILKA med et veletableret varehus lige indtil jeg for 2 uger siden prøvede deres webshop.

Skulle bestille et havemøbelsæt med bord og 6 stole, og fik at vide at varen var på lager, det var den så ikke alligevel, og jeg fik en leveringsdato 2 uger frem i tiden.

Dagen kom endelig hvor vi regnede med at sættet skulle komme. Fragtmanden sagde at han kun havde et bord med, men ingen stole ... grunden sagde han var at der ikke var "plads i lastbilen", og at man ville komme ud med stolene dagen efter.

Så kom dagen efter, ingen stole, ingen kontakt fra Bilka eller fragtmand. Måtte hænge i røret 45 minutter for at få fat på Bilkas kundeservice. Kom endelig igennem, men de kunne ikke få fat i fragtmanden, så jeg måtte vente til efter pinse. Meget beklageligt da vi skulle bruge sættet til middagsarrangement senere om aftenen. Efter pinse fik jeg en SMS om at stolene ville komme ud. Fragtmanden ankom, men havde kun 4 stole med (og ikke 6 som jeg havde bestilt), derudover manglede der hynder til 2 af stolene. Han sagde han intet kunne gøre og at jeg måtte ringe til Bilkas kundeservice igen.... 45 minutter efter kom jeg igennem og der blev sagt de ville undersøge sagen og vende retur, det skete naturligvis ikke. I dag har jeg så ringet igen, og de har lovet at ringe retur ... intet er sket endnu !

Det virker som om at BILKA slet slet ikke har check på deres webshop, og indtil den er oppe og køre vil jeg gerne ADVARE folk om at bruge den, der er tilsyneladende mange mange andre der har haft tilsvarende problemer som os.

Det er en skændsel for BILKA.

romaskine

købt på nettet hurtig og perfekt levering lige som lovet
maskinen virker perfekt det er ikke første gang jeg handler på
nettet

købt på nettet hurtig og perfekt levering lige som aftalt

Hej,

Det lyder bare godt!
Held og lykke med træningen ;)

God sommer

Dårlig rådgivning af iPad

Jeg skrev tidligere her inde, og føler ikke rigtig jeg har fået det svar på det.

Jeg har nu kontaktet den Bilka som jeg havde købt iPad i. Det viser sig så at ham som ekspiderede mig var kun deltids ansat. Men for mig skal alle ansatte da vide noget om produkterne, hvis ikke skal de hvert fald ikke rådgive nogen, og det har ham her tydeligvis gjort over for mig.
For han vidste igenting om denne ipad nær han siger at den kan tage 4G i Danmark.

Bilka har skrevet tilbage på den forhenvernde indslag. Og som bilka skriver kan ipad købes med 4G som jeg blev rådet til, men det hjælper mig dog ikke at sælgerne fra bilka siger, at det kan bruges i danmark med 4G når det ikke kan.

Jeg har forhørt mig lidt omkring igen om hvor vidt Telenor hører Bilka ansatte sige at den godt kan tage 4G. Og samlige Telenor i bilka som jeg har været i fortæller at de hører hele tiden at de siger den godt kan tage 4G.
Det er noget værre vrøvl at de siger det, fordi den kan ikke tage 4G i Danmark.
Folk/mig forventer at den kan når man har fået det af vide.
Jeg forventede at få en iPad som var 4G i..

Kurt Jakobsen found this review useful

Hej Camilla

Jeg er meget ked af at høre om din oplevelse.

Jeg synes du skal tage ind i det varehus din iPad er købt, og tale med dem om hele sagens forløb, for lyder til at du har fået en forkert model med hjem.

Jeg har undersøgt lidt om "Den Nye iPad" (også kaldt iPad 3), og den kan købes med med 4G. Apple klader det bare "Cellular" i Europa.

Jeg håber du får løst problemet.

Bilka.dk

Helt igennem fuldstænd uprofessionelle og uduelige

Bestilt rutsjebane på Bilka.dk d. 16. april til levering senest d. 2. maj. Beløbet trukket på vores kontrol d. 29. april. Vi har d.d. 17. maj endnu ikke modtaget vores rutsjebane, og det trods for vi nu er lovet speciallevering så sent som i går efter gentagne (kan ikke tælle dem mere) fremsende og ubesvarede mails og konstante telefonopkald. Bliver lovet guld og grønne skove om levering og at de kigger på sagen hver gang, men intet sker. Bad i dag om at tale med chefen, men det kunne jeg ikke få lov til! Bad dem ringe til fragtfirmaet, men det måtte de søreme ikke, det måtte jeg selv gerne - Logistica - ok, ringer op, men de kender ikke noget til den ordre med det ordrenr. SÅ her sidder vi og venter på at blive ringet op igen igen igen... SÅ dårligt! Aldrig oplevet noget lignende. Ville allerhelst ikke give nogen stjerne overhovedet til dette firma!

Ordre nr. 4656230 - kan ikke maile til support-siden af en eller anden grund :-/ Burde have den kvit og frit OG leveret i dag

Hej Louise

Tak for dit opslag

Jeg beklager mange gange forløbet med din ordre. Det skal selvfølgelig ikke tage så lang tid at få din rutschebane leveret.

Jeg vil meget gerne finde en løsning til dig hurtigst muligt, så du må derfor meget gerne sende dit ordrenummer i en mail til mig, på kundesupport@bilka.dk med "trustpilot" i emnefeltet.

Hej igen Louise

Jeg kan forstå på min kollega, at I har aftalt at rutschebanen kommer d. 24/5 og det bliver uden beregning.

Så håber jeg at du er tilfreds med denne løsning.

Rigtig god Pinse

Bilka.dk

uacceptabel ringe service efter de har leveret defekt vare og ikke håndterer dette

Fik med glæde leveret mit nye TV, for ved levering af se, at emballagen er trykket ind og brudt flere steder. Dette markeres selvfølgelig på fragtbrevet og jeg sender mail til kundeservice. Efter nu 2 uger, 4 rykkere, flere opkald og kun 2 gange svar med "undskyld vi undersøger sagen" er grænsen for ringe service nået.

TV leveres tilbage og hverken Bilka eller Bilka.dk kan anbefales som seriøst købested for online varer. ALDRIG MERE bilka. Så er der heldigvis andre bedre metoder.

Far er ikke sur, far er bare meget skuffet :)

Hej John

Tak for dit indlæg

Jeg er meget ked af at du ikke har fået et brugbart svar fra os, efter dine mange henvendelser.
Det er selvfølgelig ikke godt nok, og det skal der strammes op på.
Jeg har fundet dine mails i vores system, så jeg vil tage den med videre så sådan en situation ikke sker igen.

Jeg er ked af at høre at du måtte levere TV'et tilbage. Hvis du har lyst, og ikke har fundet et nyt TV andet steds må du meget gerne sende mig en mail til kundesupport@bilka.dk hvor du skal skrive "trustpilot" i emnefeltet - så vil jeg gerne se om vi kan finde et andet TV til en fornuftig pris.

Bilka.dk

Ingen svar på klage sendt til kundesupport@bilka.dk

Jeg har den 9 april sendt en klage vedr. pris på en seng, den 15. april rykker jeg første gang, den 24. april rykker jeg anden gang, den 15. maj sender jeg sidste rykker, nu gider jeg ikke vente mere...
Hvis I vil klage på kundesupport@bilka.dk så forvent ikke de gider svare.

Hej Thorbjørn

Jeg beklager mange gange at du ikke har fået svar på din klage.

Jeg har fundet dine mails, og kan godt se at det kun er den ene som er besvaret.
Det er bestemt ikke fordi du er glemt, der er bare meget travlt i vores kundeservice i øjeblikket, hvilket desværre fører til længere behandlingstid.

Jeg har talt med lederen i kundeservice, som vil ringe dig op indenfor 2 hverdage.

VENTETID KUNDESERVICE

kundeservice stinker, er efter en lille time nr 9 i telefonkøen! Har lige modtaget en defekt MC lift!

Hej Michael

Ja, der er i øjeblikket desværre længere svartid i vores kundeservice.

Jeg håber at I har fundet en løsning på den defekte vare.

God service!

Bestilte et par lamper... men desværre var den ene gået i stykker under fragt...
Jeg ringede ind til dem, og de sendte bare en ny med det samme... så fin service syns jeg.

Hej Anders

Tak for dit indlæg

Det er selvfølgelig beklageligt at den ene lampe var gået i stykker.
Jeg er dog glad for at du er tilfreds med vores løsning og service, og jeg håber at du bliver glad for lamperne :)

Skuffende...

Jeg bestilte nogle varer på Bilka.dk med leveringsdato d.1/5. Det var netop pga. man selv kunne bestemme leveringsdatoen at jeg bestilte netop herfra.
Men det endte med forsinket levering, delvis levering som så kostede mig flere fridage og en noget misvisende faktura.
Jeg har netop i dag modtaget de sidste varer, jeg fik en sms i går kl.21.39 at der ville komme en fragtmand i dag mellem 12-16 - ret kort varsel! Jeg ved ikke om man fra Bilkas side regner med at kunderne bare sidder hjemme hver dag, vi er trods alt nogle som har andet at lave.

Jeg synes det har været en kedelig, rodet oplevelse og jeg kommer desværre hverken til selv at bruge eller anbefale Bilka.dk til andre. Det har været en for amatør-agtig oplevetse fra sådan et etableret varehus.

Hej Kristina

Jeg kan godt se at du har været meget uheldig med din bestilling på bilka.dk, og det skal jeg beklage mange gange.

Vi bestræber os på at levere på den forventede leveringsdato. Vi er godt opmærksomme på at vi har nogle problemer med dette på nogen af vores ordre, men vi arbejder på højtryk for at få problemet løst.

Jeg ved godt at det ikke hjælper meget i dit tilfælde, og jeg beklager igen meget det besvær du har haft med bestillingen.

Du må have en rigtig god sommer når du kommer dertil :)

Fortryd dit køb - og få pengene tilbage - måske

D. 17.04.2013 kl. 16:24fik jeg lavet en fejlbestilling på et Sagem TV-modul - 1 time senere opdager jeg min fejl og annullerer min ordre. (Ordre nr. 4662353)
2 dage senere, d. 19.04.2013 modtager jeg en mail fra Bilka kundesupport med besked om at de desværre ikke kan nå at annullere min ordre, men at jeg bare kan nægte modtagelse og derefter få mine penge tilbage.
Spørgsmål: Læser kundesupport kun mails 2-3 gange om ugen ??? eller hvad er årsagen til at man ikke kan annullere en ordre blot 1. time efter bestilling ??
Mit fejlkøb blev leveret d. 20.04.2013 i min døgnpost og blev returneret efter de obligatoriske 14 dage som uafhentet.
Men, det er åbenbart en meget mere kompliceret opgave for Bilka at tilbageføre penge end at trække dem fra min konto, for d.d. (15.05.2013) har jeg ikke set skyggen af mine penge.
Jeg har hidtil foretaget ca. 90 % af mine dagligvareindkøb i Bilka, Netto og Føtex, men det er slut nu.
Virkelig dårlig service

Hej Per

Vores kundeservice har desværre længere svartid i øjeblikket pga travlhed.
Derfor er din mail først behandlet efter de 2 dage.

Jeg beklager mange gange at der er gået så lang tid inden du har fået dine penge retur. Det er selvfølgelig ikke godt nok.
Jeg har nu talt med vores servicecenter, og din vare er fundet og de har også returneret dine penge.

Jeg er meget ked af at høre at vi har mistet dig som kunde, og jeg håber at du engang får lyst til at handle med os igen :)

Bilka.dk

Har ikke de varer man bestiller og man får ikke besked herom

Havde bestilt en hængekøje jeg skulle bruge til bryllup. Levering skulle ske fredag, hvor vi skulle til bryllup lørdag. Jeg forsøger at få hjælp hos kundeservice fredag og beder om at tale med en leder, men det kan ikke lade sig gøre. Jeg bliver heller ikke ringet op af en leder mandag. Jeg bliver først kontaktet, da jeg sender en klage til ledelsen og sætter en klage på Bilka.dk's Facebook side. Jeg får så en undskyldning og 300 kr i kompensation. Hvad hjælper det når jeg i panik måtte ud og købe en anden bryllupsgave lørdag - samme dag som vi skulle til bryllup - og jeg kunne jo ikke få hængekøjen til den pris som Bilka kunne sælge den for.

Hej Bettina

Jeg beklager igen meget forløbet med din ordre på hængekøjen.

Jeg kan godt se at kompensationen ikke hjælper meget på din gave til bryllupsparret. Jeg håber dog at du kunne nå at finde en anden gave og at det var et godt bryllup du var til :)

Ringe kundeservice

Jeg har købt en bøgehæk i bilka. Hækken ankom 1 uge for sent og undervejs var kundeservicen under al kritik. Efter køb i bilka bliver man så bedt om at bedømme produktet men hvis man krtiserer hele forløbet bliver kritikken afvist og kommer således ikke på deres hjemmeside. For mig er kundeservicen en del af det produkt jeg køber og i den henseende er Bilka helt i bund. Køb et andet sted!

Og skal så lige tilføje at der typisk er 1/2 - 1,5 t. ventetid tid kundeservice.

________

Ja I har jo en del at arbejde på med en score på kun 5,5. I kunne jo starte med at sætte jer i kundernes sted og ikke bare hælde kritikken videre på jeres leverandører som I jo gør med den fremgangsmåde i vælger i forhold til at komme med kritik af jeres varer. Jeres kundeservice er en del af den vare jeg køber... sådan hænger det sammen for mig.
Måske er det fordi det ser grimt ud på jeres hjemmeside at I får kritik af den dårlige kundeservice?
Og så det der med at i "beklager": det har jeg hørt 117 gange fra kundeservice, og det er selvfølgelig noget i lære at sige... som forbruger kunne det være rart at i også handlede, dvs. rettede op på fejlene istedet. Vh. J

Hej Jacob

Jeg beklager mange gange at din hæk har været forsinket, og du ikke er blevet adviseret herom.

De anmeldelser man kan skrive til vores hjemmeside er udelukkende omkring produktet. Hvis man har en oplevelse man gerne vil have ud i åbent forum, henviser vi her til Trustpilot.
Det er bestemt ikke fordi vi ikke vil modtage kritik - det er jo sådan vi ved hvad vi skal arbejde på og blive bedre til som forretning :)

Grotesk

Det er under al kritik. De siger en vare vil bilve leveret 1-2 hverdage efter bestilling nu har jeg ventet i 9 dage og har kun modtaget en ordebekræftelse..
Sidste gang jeg handler der det er helt sikkert...
Og forresten elendig service der er ingen til at tage en telefon..!

Hej Sofus

Jeg beklager den lange leveringstid.

Hvis du ikke har modtaget dine varer endnu må du meget gerne sende mig dit ordrenummer i en mail til kundesupport@bilka.dk med "trustpilot" i emnefeltet, så skal jeg undersøge din sag.

Bilka.dk

Fine varer, og god after-sales support

Vi bestilte en sofa, nogle sofapuder samt andre småting på Bilka.dk. Nogle af varerne blev leveret med PostDK - Ingen problemer. Andre blev leveret af et GLS-bud - Heller ingen problemer. Den sidste store ting sofaen, skulle komme med fragtmand. Vi betalte 195 kr. for at få den båret op på 2. sal hvor vi bor. Det viste sig desværre at der kun var én ældre herre i fragtbilen, så vi måtte få en bekendt til at hjælpe med opbæringen. Det var selvfølgeligt rigtigt træls, og burde egentligt kun berettige til 2 stjerner. Men... Samme dag skrev jeg en mail til deres kundesupport, og forklarede dem sagen. Nanna fra kundesupport var rigtig flink, og overførte straks de 195 kr. retur til os, og sendte desuden en æske chokolader som undskyld. Det synes jeg er rigtig fint after-sales support, og det berettiger dem til 4 stjerner.

Hej Lennart

Tak for indlæg

Det lyder til at der har været en fejl i systemet, hvilket har gjort at fragtfirmaet ikke har fået besked på at der var bestilt med opbæring - og det skal jeg beklage mange gange. Det kan jeg godt se er frustrerende, når man har bestilt det. Det var heldigt at der var en der kunne komme og hjælpe :)

Jeg er dog glad for at høre at du er tilfreds med den løsning min kollega kom med. Du skal jo selvfølgelig ikke betale for noget du ikke har fået.

Jeg håber alle varerne er tilfredsstillende og at chokoladen var lækker ;)

Bilka.dk

Bilkas webshop virker tilsyneladende ikke

Bestilte vare 1. april, og der er stadig ikke sket noget. Ingen opdateringer (Der har stået "Forventet levering inden 2 hverdage" i 1½ måned!), chat virker ikke (har en enkelt gang fået svar via off-line chat, uden at der er sket noget af den grund).
Det er under al kritik at et så stort firma ikke kan opfylde de mest basale krav til en webshop, så pt. anbefaler jeg at man holder sig langt væk, selv om shoppen før har fungeret OK.

Hej Hans

Tak for dit indlæg

Jeg beklager mange forløbet med din bestilling på bilka.dk. Halvanden måned leveringstid er selvfølgelig ALT for lang tid, hvis det er bestilt til at skulle leveres efter 2 hverdage.

Jeg håber du har du modtaget varen og alt er som det skal være.

Såfremt det ikke er, vil jeg gerne have at du sender mig en mail med dit ordrenummer til kundesupport@bilka.dk med "trustpilot" i emnefeltet.

Bilka.dk

En MEGET skuffende oplevelse..

Jeg ville virkeligt inderligt ønske at jeg havde tjekket trustpilot her inden jeg bestilte varer herfra. Det gjorde jeg så bare desværre først et par dage efter at sidste leverings dato var overskredet. Men skænkede det ikke en tanke da man jo kender Bilka og ved at det ikke er et eller andet lille fusker firma i en eller anden nordjysk øde lille landsby. Jeg gider ikke synke ned på det niveau som visse andre anmeldelser her udstråler, men vil bare nøjes med at sige at jeg nok ikke handler her igen.
Gode råd..: 1: Send varen afsted til tiden. 2: Lad være med at skrive at den er på lager, når den i virkeligheden ikke er og først skal sendes fra producenten. 3: Ansæt nogle flere i Jeres kundeservice så der er nogen til at tage telefonen. 4: Og VIGTIGST af alt, giv nu for pokker kunderne besked når leveringen er forsinket, så vi ikke skal gå rundt i uvished og forgæves prøve at komme igennem til Jer i flere timer.

Hej Peter

Tak for dit indlæg.

Jeg er ked af at høre, at du har haft en skuffende oplevelse.
Vi bestræber os på at levere de bestilte varer til den forventede leveringstid. Skulle der forekomme forsinkelser, gør vi alt hvad vi kan for at finde ud af det tids nok, til at vores kunder bliver informeret herom.

Jeg beklager mange gange at vi ikke har kunne leve op til dette i dit tilfælde.

Jeg håber dog at alt er som det skal være nu, og du er blevet glad for dine varer.

Indkøb

Har næsten altid de varer man går efter. Dog er deres partivarer tit udsolgt

Hej Vibeke

Det er jeg glad for at læse.

På gensyn i Bilka :)

Mvh Mia

Grotesk

Synes det er helt grotesk behandling jeg har oplevet hos Bilka.dk. Jeg var hjemme 3 dage, hvor varen skulle leveres før det lykkes mig at få den. Når jeg forsøgte at få fat i kundeservice gik der helt op til 46 min før jeg kom igennem. Den ene stjerne skyldes den sidste medarbejder jeg fik kontakt til. Han fik tingene til at ske og var god til at informere.

Hej Maria

Jeg beklager mange gange at leveringen har været forsinket, samt den lange ventetid på telefonen.
Jeg er dog glad for at høre at du er tilfreds med servicen da du kom igennem :)

Jeg håber at du får en god sommer, og at du bliver glad for det produkt du har fået leveret.

Handler ikke hos Bilka.dk igen

Jeg har bestilt 4 skalstole på Bilka.dk for 7 dage siden. Har brugt timevis på at vente i kø til kundeservice, da jeg hverken modtager en endelig ordrebekræftelse eller en sms dagen før den oplyste leveringsdato. De forsikrer mig om at jeg vil modtage en sms. Ingen sms.
Jeg ringer 3 gange til kundeservice og sidder i kø over en halv time alle gange. De kan ikke oplyse mig om noget konkret leveringstidspunkt eller interval.
Da fragtmanden ankommer med en pakke dagen efter den oplyste leveringsdato, insisterer han på at der er 2 stole i pakken og at jeg skal skrive under på det. Jeg spørger om de andre pakker er på vej og det ved han ikke noget om.
Jeg skriver under på at have modtaget 2 stole og finder senere ud af at der kun er 1 stol i pakken og at den er beskadiget. Lakken er faldet af flere steder. Jeg skynder mig at ringe til fragtmanden, så han kan tage stolen med tilbage, men han fortæller mig at han ikke har tid til at snakke og lægger på. JUhøflig "service".
Jeg ringer derefter straks til Bilka.dk for at annullere min ordre. En kundeservicemedarbejder oplyser mig om at der vil komme en fragtmand dagen efter for at afhente stolen. Der kommer ingen. De er umulige at komme i gennem til og jeg orker ikke at sidde i kø i over en halv time hver gang for ikke at få noget konkret svar.
De har endda trukket penge fra min konto, selvom jeg ikke har modtaget alle stolene. Der er under al kritik! Handler ikke hos Bilka.dk igen.

Hej Maria

Jeg beklager mange gange at vi ikke har leveret hele ordren. Det er selvfølgelig heller ikke okay at chaufføren har været uhøflig, og dette skal jeg også beklage. Jeg sender dette videre til rette vedkommende så vi kan få rettet op på dette.

Jeg vil meget gerne undersøge sagen, så vi kan komme og hente stolene og du kan få dine penge retur. Vil du ikke sende mig en mail med dine ordrenumre til kundesupport@bilka.dk med "Trustpilot" i emnefeltet, så finder vi en løsning.

God Service

Vi handler mest i Bilka hundie, og er begyndt at kende et par af de ansatte. Jeg må sige at de altid giver sig lidt ekstra når vi har nogle mærkelige spørgsmål. Tak for god service

Hej Jesper

Det er jeg glad for at høre.

Jeg sender denne henvendelse videre til varehuset i Hundige, så de også kan få glæde af de rosende ord :)

Mia, Bilka.dk
Bilka.dk

Dårlig kundeservice og upræcis levering

Vi bestilte en grill på Bilka.dk. Oplevelsen var desværre præget af:

1) manglende levering på det aftalte tidspunkt - vi ventede forgæves 4 timer, hvilket er irriterende på en arbejdsdag
2) ekstremt langsommelig respons på telefonen til kundeservice - ventede i to omgange i op til en time
3) manglende evne til at holde hvad der blev aftalt med kundeservice - vi aftalte med den første kundeservicemedarbejder vi talte med at vi ville få en besked om leverancetidspunkt, samt at vi i anden omgang kunne nøjes med en to-timers periode. Ingen af delene blev holdt.

Hej Christian

Jeg er ked af at læse om din oplevelse på Bilka.dk

Jeg kan godt forstå at du synes det er irriterende, at sidde hjemme og vente på en vare der ikke dukker op.

Jeg håber at din grill er modtaget nu - hvis den mod forventning ikke er leveret, må du meget gerne sende mig dit ordrenummer i en mail til kundesupport@bilka.dk med "trustpilot" i emnefeltet.

DÅRLIGSTE SERVICE NOGENSINDE.

Jeg har bestilt 2 stk Outwell telte med tilhørende gulvtæppe og underlæg.
Men jeg har fået leveret de forkerte vare. Men på følgeseddelerne står det som de rigtige varer er leveret. Nu er jeg fanget i en papirmølle hvor der er ikke nogle forklaring fra Bilka.dk, kun at det er på ledelseplan. Det kan jeg jo ikke bruge til noget.
Skulle ligeledes have leveret en Weber Q300 gasgrill idag men efter har snakket med deres såkaldte kundeservice. Så er der lang udsigt til at denne kan leveres. De kunne ikke give nogle datoer på denne heller.
Det er en ommer BILKA.DK

Hej Anders

Jeg beklager mange gange fejlen med teltene, samt forsinkelsen på din grill.
Jeg vil meget gerne undersøge begge sager nærmere, så du kan få en løsning på problemstillingerne.

Vil du ikke sende mig en mail med dine ordrenumre til kundesupport@bilka.dk med "Trustpilot" i emnefeltet, så skal jeg gøre hvad jeg kan for at hjælpe dig.

GOD OG SIKKER HANDEL

Jeg har mange gange handlet hos Bilka.dk, og hver gang har jeg været imponeret over deres gode service og hurtige levering. Sidst jeg handlede, manglede der desværre nogle skruer til 2 af mine billedrammer, hvilket jeg informerede Mads Kristensen i kundesupport om, og da der desværre ikke var løse skruer, sendte han en ny billedramme kvit og frit leveret til min hoveddør 2 dage efter. Det er virkelig en fornøjelse at handle hos Bilka.dk, hvor de har så servicemindede medarbejdere. Produkterne er ligeledes gode. Der er kun ros herfra, hvor kunden altid får en excellent behandling

Hej Berit

Jeg er meget glad for at læse at der blev fundet en fornuftig løsning trods manglen på den først leverede billederamme.

På gensyn på Bilka.dk ;)

Bilka.dk

Forkert varer leveret, ingen hjælp at hente hos kundeservice

Min kæreste og jeg benyttede os af et endags tilbud på et havemøbel sæt og det blev leveret for nogle dage siden. Desværre ikke i den farve vi havde bestilt i.
Da vi informerede på chatten (da der var urimelig lang ventetid på tlf - men det stod også på siden) kort tid efter vi havde modtaget varen at det altså var den forkerte farve og vi gerne vil have det vi har bestilt, var han ekstremt langsom om at svare og utydelig i sine svar. Det tog os en halv time at få at vide at der ikke ville komme vores vare på lager før til juni og hans kollega ville finde ud af om der var et varehus et sted hvor vi kunne få det fra i stedet. Han gav vores nummer videre til hans kollega, så han kunne ringe tilbage, men vi har aldrig modtaget noget opkald og har siden skrevet mail og chat til dem for at høre hvad status er. Men der er intet svar at hente.
Vi må nu bare beholde den forkerte farve, da den ikke er grim, men foretrak den anden meget mere.

Vi benytter os nok ikke af Bilka.dk igen fremover, men går direkte i butikken så vi ved hvad vi får. :-(

Hej Monique

Jeg beklager mange gange fejlen og den manglende information.

Jeg vil meget gerne undersøge denne sag, så vil du ikke sende mig en mail med dit ordrenummer til kundesupport@bilka.dk hvor der står "trustpilot" i emnefeltet, så vi kan få afsluttet den sag ordentligt.

Bilka.dk

Køb aldrig cykel fra BILKA igen

Jeg købte en cykel fra BILKA d. 05.05 og den cykel kom som samlet, dvs. det eneste jeg skulle gør var montering af pedaler. Så forventer jeg at alt er i orden.

Cyklen, har 7 gær, men da jeg tog hjem og prøvede den af, så kunne jeg kun skifter fra 1 til 3 gær men ikke 4,5,6,7.

Næste dag d. 06.05, tog jeg cyklen tilbage og forventede at få en ny. Men nej, det skal kigges på, og siden deres cykel mand er på ferie så skal jeg venter til han er tilbage, næsten 10 dage.

Jeg har prøvet at få en ny i stedet men deres argument var at hvis man monterer pedaler så kan man ikke. Hvordan kunne jeg ellers finder ud af det med gær?

Jeg havde lange diskussioner med Bilka men det hjælp ikke, men så nu ved jeg at det er sidste gang jeg køber en cykel fra Bilka og skal nok tage budskabet videre

Hej Joseph

Jeg er ked af at høre, at vores service ikke har levet op til dine forventninger.

Jeg håber at din nye cykel snart er klar til afhentning, og at det hele er som det skal være - også gearne :)

Rigtig god sommer, jeg håber du bliver glad for cyklen.

Bilka.dk

Super super god og hurtig service...

Vi har flere gange handlet i Bilka over nettet, der er altid super hurtig og god service. Ofte har vi afgivet vores bestilling om søndagen og om tirsdagen har vi haft vores varer...
Har i dag modtaget to stk.s rammer som jeg bestilte i weekenden. Fik sms i går om at mine varer ville komme mellem 15 og 19. I dag blev jeg ringet op af fragtmanden, der sagde han var hos os inden for en halv time, hvilket passede. Derud over var det også en yderst smilende og venlig fragtmand. Så god service!!!!!

Hej LD

Det er vi rigtig glade for at høre :)

God sommer når du kommer dertil.

Bilka.dk

Sælger brugte varer som nye + utrolig dårlig service

Har købt en Gudenaa motorcylinder plæneklipper i Bilka Horsens, solgt som udstillingsmodel til nedsat pris. I dag hvor den skal startes op for 1 gang, kan jeg ikke få den til at trække på hjulene, ligesom knivene heller ikke roterer rundt. Da jeg undersøger maskinen nærmere for at se om der skulle sidde noget i klemme eller lignenede, opdager jeg et klistermærke hvorpå der står at den har været indleveret til reparation. Jeg indleverer maskinen i servicecenteret, hvor jeg bliver informeret om at maskinen skal indleveres til reparation (endnu engang) og jeg påpeger at jeg syntes at det er at snyde folk når man sælger produkter som nye, når de 1 gang har været solgt og brugt af en anden forbruger. Dette vælger Bilka manden ikke at tage stilling til, men kan godt se i systemet, at maskinen har været indleveret til reparation før. Jeg beder om at låne en anden plæneklipper i reparationstiden (som kan tage op til 1 måned) hvilket ikke er et problem, denne skal afhentes i vareudleveringen. Nu er jeg så kommet hjem med låneplæneklipperen og den kan ikke starte.............. jeg har fyldt benzin på og trukket i startsnorren de første godt 100 gange uden held. Ind og ringe til Bilka Horsens servicecenter, hvor jeg foreligger problemet med låneplæneklipperen, hvilket åbentbart er mit problem... jeg kan bare køre ned og bytte den til en anden låneklipper... jeg spørger om det ikke er muligt at få en ud og se på den eller eventuelt komme med en anden klipper, da jeg er ved at være træt af at skulle bruge min tid på at transportere Bilkas defekte materiel rundt. Igen er det ikke deres problem men mit, da jeg er låner og har skrevet under på at aflevere maskinen, og jeg kan jo bare lade være med at låne en anden hvis jeg syntes det er et problem...... TOTAL mangel på kundeservice Bilka......

Hej Kim

Dette er en meget beklagelig situation, og jeg er ked af at de her fejl er gået ud over dig.

Jeg har lige talt med Bilka Horsens servicecenter, som mener at din sag er løst i form af en helt ny plæneklipper.

Såfremt du har nogle spørgsmål eller andet til denne sag er du meget velkommen til at kontakte Bilka Horsens på 76 28 30 00 eller kontakte mig på kundesupport@bilka.dk hvor du skal skrive "trustpilot" i emnefeltet.

Bestilte 2 haveborde - fik kun et

Havde fået en SMS om hvornår mine varer ville komme - jeg ventede og ventede og til sidst kom fragtmanden dog inden for den aftalte tid. Han havde dog kun 1 havebord med trods jeg havde bestilt 2. Jeg spurgte om, hvornår det andet havebord ville komme, hvortil han svarede at det ville komme med næste levering. Det undrede mig, så jeg kontaktede Bilkas Kundeservice - efter at have ventet 3 kvarter på at komme igennem fik jeg at vide at deres fragtmænd var gået hjem for i dag og at jeg måtte vente til efter weekenden med svar. Jeg annullerede derfor min ordre på det ene havebord og handler ALDRIG der igen. Fragtmanden virkede i øvrigt til at have alt for travlt.

Hej Tina

Det beklager jeg meget. Hvis det er 1 ordre på 2 borde, burde de blive leveret sammen.
Det er desværre sådan at vores fragtpartner ikke har åbent alle dage til klokken 22, ligesom vores kundeservice, og derfor er det ikke altid vi kan komme i kontakt med dem.

Jeg er ked af at høre at du måtte lade handlen gå tilbage - men jeg håber at du er blevet glad for det havebord du har modtaget :)

Rigtig god sommer når du når dertil

Bilka.dk

Nem bestilling og hurtig levering

Jeg bestilte en julegave. Den kom inden for rimelig tid, og jeg kunne afhente i en GLS Pakkeshop. Nemt og enkelt.

Hej Pernille

Det er da bare super.

På gensyn på bilka.dk ;)

Bilka.dk

Lynhurtig levering og gode priser

Jeg bestilte en hulahopring til træning af mavemusklerne, og da jeg er vant til at bestille og købe online, så forventede jeg ikke noget særligt af leveringen. Jeg bestilte mandag, og pakken var der allerede tirsdag formiddag. Hold da op, der var fart på! Min kæreste bestilte også et grillbetræk i fredags, og i dag fik han en SMS om at det bliver leveret i morgen (tirsdag). Det er altså bare skønt at det bare fungerer!

Hej Christina

Det lyder bare godt!

Held og lykke med træningen ;)

Idioti

[Private data removed].
Dette er navne på alle de folk Jeg har skulle tale med i kundeservice før min ordre kom.
Jeg bestilte en et sæt med to senge samt et par andre vare med levering til d. 04-04. Da jeg modtager ordren mangler jeg stadig et lagen og et par meder. Jeg modtager da sjovt nok også en måtte med et "angry birds"motiv.
Igennem de næste 28 dage ringer jeg ind til kundeservice gentagende gang for at gøre dem opmærksom på de manglende meder. Jeg bliver hver gang spist af med svar som "de er på vej", "de er der i morgen" de er der efter weekenden" Jeg bliver også lovet at blive ringet op, Jeg modtager dog aldrig nogle opkald.
Jeg har brugt sammenlagt over en fuld arbejdsdag på at få de manglende meder. De folk jeg taler med i kundeservice lover guld og grønne skove. Men de holder absolut intet af hvad de lover. De er to stykke træ der skal sendes, og jeg kan ikke forstå man ikke bare sender nogle nye fra starten. Kæresten her hjemme har ikke været begejstret for at ligge 2 personer på 90cm.
Da Jeg sidst talte med kundeservice sagde det at jeg kunne få et gave kort på 200kr som undskyldning. Jeg fortalte at jeg havde talt med 7 medarbejder brugt over en hel arbejdsdag på telefon med dem. Samt mederne var 28 dage ekstra om at nå frem. Herefter får jeg så at vide at jeg kan få et gavekort på 300kr.
Jeg fortæller så at jeg synes at 300kr er for lidt, og jeg ikke har en specielt lyst til at handle hos dem mere, samt at jeg synes de burde give mig en økonomisk kompensation.
Medarbejderen ([Private data removed]) lover herefter at Jeg vil blive ringet op af en chef, da hun ikke har tilladelse til at udbetale penge. Dette er fint nok men det er i dag over en uge siden Jeg ringede, og Jeg begynder at tro på jeg nok aldrig bliver ringet op.

Alt i alt, lad være med at handle der. De er på ingen måde interesseret i deres kunder. Jeg handler der ikke igen. Magen til dårlig service skal man lede længe efter.

Hej Andreas

Jeg beklager mange gange at du har måtte vente så lang tid på mederne.

Jeg håber meget at din sag er løst, men såfremt den ikke er, må du meget gerne sende dit ordrenummer til kundesupport@bilka.dk hvor der skal stå "trustpilot" i emnefeltet.

Hvis du også mangler at blive ringet op af en leder, bedes du også skrive det i mailen.

Igen beklager jeg mange gange forsinkelsen og jeg kan sagtens forstå at du er frustreret over dette.

BilKa in your dreams

24/3 2012 bestilte jeg en sofa og et rullegardin. Da bekræftelsen kom, opdagede jeg, at leveringen var på 2 forskellige dage, Jeg sendte straks en mail til bilka, og afbestilte, rullegardinet, da jeg var i bekneb med feriedage.
Modtog et autosvar, at de havde travlt, men jeg ville hører nærmere. Fik så en sms fra post danmark, om at de havde prøvet at aflevere mit rullegardin. Kontaktede Bilka.dk, og fik oplyst, at jeg kunne lade være, med at hente pakken, så ville mine penge blive returneret. Jeg har endnu ikke modtaget dem.
Sofaen skulle så komme den 27/3 jeg ventede og ventede, da jeg haved en anden aftale om aften, ringede jeg for at hører om den var på vej. Her kommer så lidt ros, for Emilie som jeg fik fat på, var rigtig sød, men kunne oplyse, at jeg ingen levering havde i dag. Jeg blev fortvivlet, da jeg skulle have gæster i påsken, og allerede fået afhentet min gl. sofa. Vi indgik så en aftale om, jeg selv kunne vælge en dato samt tid for levering. Men det samme skete, der kom ingen sofa ingen sms om der var leveringsproblemer. Jeg blev også lovet et gavekort på kr. 300 for spildt ulejlighed. Efterfølgende modtog jeg en æske chokolade med et fint brev, og derefter et gavekort på kr. 200.
Jeg hørte intet den 27/3, så jeg kontaktede Bilka dk igen de lovede de sofaen ville blive leveret den 28/3 mellem 8 -10 så jge ikke skulle spilde endnu en feriedag. Senere modtager jeg så en sms om sofaen bliver leveret mellem 8 - 12!
Jeg har igen i dag prøvet at kontakte bilka dk, igen er der minimum 10 i kø, og jeg bliver henvist til at kontaktt kunde support pr mail - hvor der så er op til 7 dages svartid. Det undre mig i siger og skriver i øjeblikket, for samme ventetid har jo stået på siden min bestilling den 24/3.
Hvorfor tilretter i ikke jeres leveringstid så den passer, så ved kunden, hvad de skal forvente. Det er dumt at love noget i ikke kan holde.
J

Monique Damgaard Willer and Natacha Hammerlund found this review useful

Hej Heidi

Jeg beklager mange gange den oplevelse du har haft med din ordre ved bilka.dk. Det skal selvfølgelig ikke tage så lang tid at levere en sofa hvis den er på vores lager.

Der er ganske rigtigt ret travlt i vores kundeservice i øjeblikket, men vi svarer så hurtigt vi kan, så vores kunder kan få den bedste service, som de fortjener.

Jeg håber at det hele er gået i orden, både med din sofa og dine penge for rullegardinet.

Sjofel behandling af kunden

Dårligere service fås vist ikke!

Efter at min stedsøn (16 år) har bestilt en cykel i jeres netbutik den 20. April må man nu den 6. Maj annullere ordren, fordi I har vist en manglende lyst og evne til at levere en vare. Vi fik besked om at den kom Onsdag d. 24 april, og tager fri, men om aftenen får man så en SMS om at den først kommer torsdag. Det blev så udskudt til mandag, hvor vi så kunne være hjemme, men mandag klokken 19 får man så besked igen om at dette ikke kunne nås, men ville komme tirsdag. Tirsdag får man så at vide at den er blevet fejlsorteret og at den vil komme onsdag mellem 15 og 19, men heller ikke her dukkede den op. Fredag bliv man så ringet op midt på dagen at han kan være der om et kvarter, men det er jo ikke sådan at alle sidder derhjemme og det er "take it or leave it". I gør intet for at råde bod på dette amatør forløb og ikke engang jeres online chat eller telefoner svares. Vi må så skrive til jer og I kan så smøle jer sammen til et standard svar i dag på 2 linier! I har åbenbart ingen stolthed mht. håndtering af kunder. prøv og tænk hvis I skulle betale tabt arbejdsfortjeneste for at de gange i påstod at komme med varen, for derefter bare at finde på en ny dag uden at kontakte kunden. Gad vide hvor længen man skal vente på pengene, eller skal jeg allerede nu kontakte min bank, fordi I ikke magter simple opgaver? Jeg troede ikke at en så stor virksomhed ville have den frækhed at behandle sine kunder sådan, men der er åbenbart for mange at tage af...Vær glad for at man skal vælge en stjerne...

Hej Jørgen Peter

Jeg er meget ked af at læse om din oplevelse. Jeg kan godt se at du har været MEGET uheldig med denne ordre, og forstår godt at du endte med at lade handlen gå tilbage.

Der er intet med dette tilfælde som er ok, og det er bestemt ikke sådan her vi ønsker at køre vores forretning på. Jeg beklager mange gange hele forløbet med denne ordre, og jeg kan simpelthen ikke se hvordan det kan gå galt så mange gange.

Jeg beklager meget alt det besvær du har haft med dette - og jeg håber at du har fundet en anden cykel som du er glad for.

Dårlig logistik

Jeg købte have møbler i Bilka den 5/3 6 stk Ventura stole og 1 Saint Tropez granitbord og fik en forventet levering den 19.4, stole kom før tid, det var perfekt, bordet blev anmeldt til levering den 19/4 som aftalt, men 1 time inden aftalt levering ringede fragtmanden selv og fortalte at der manglede stellet til bordet, men han havde 4 plader , selvom der kun skal være 3 på bordet og om jeg ville modtage plader eller vente på hele leveringen, jeg valgte så at vente på hele leveringen ( flink som man jo er , det kunne jo være en fejl), efter en uge var der intet sket og jeg ringede til kundeservice, De kunne belejligt fortælle at der var gået kludder i min ordre, men jeg ville få min ordre mandag den 6/5 med fragtmand, det er så idag der kom stellet og 2 plader, den sidste manglede, det virker totalt latterligt og amatøragtigt, jeg er meget overasket over en så dårlig logistig og lager planlægning fra Bilkas side, men jeg kan desværre se jeg ikke er den eneste med lige nøjagtig den varetype her på siden

Hej Torsten

Jeg beklager mange de fejl der er sket med din ordre.
Det er korrekt at vi har haft problemer med ordre som er er blevet delleveret, og jeg beklager mange gange at dette er gået ud over dig.

Jeg håber virkelig at din sag er gået i orden, og at du har modtaget den sidste bordplade. Ellers skal jeg bede dig kontakte vores kundeservice på 87 78 30 90.

Bilka.dk

ØV! Venter stadig på min bordplade!

23. marts 2013 – køber jeg havemøbler i Bilka Ishøj (6 Iowa stole og 1 Saint Tropez granitbord).
Havemøblerne kan tidligst leveres d. 22. maj – eller afhentes på lageret d. 26. april 2013.

d. 12. april ser jeg dog på bilka.dk, at møblerne nu kan leveres til nye kunder d. 19. april.
Jeg taler med Bilka i Ishøj og får besked på at komme ud i butikken, få mine penge retur, og købe møblerne igen på bilka.dk via tablet i butikken.
Det er den eneste mulighed for, at jeg også kan få møblerne leveret d. 19. april – ret besværligt, men jeg ville jo gerne have de havemøbler jeg havde købt. Efter 1 ½ time falder den ”nye” handel på plads, takket være en yderst hjæpsom ung mand.

d. 18. april ringer jeg til bilka.dk for at få bekræftet, at mine varer med 100% sikkerhed dukker op d. 19. april, da jeg skal have nogen til at tage imod møblerne, hvis de kommer mens jeg er på arbejde.
Det bekræftes af medarbejderen i Kundeservice – ikke et ord om mangler i leveringen.

d. 19. april ankommer mine 6 Iowa stole og noget af Saint Tropez bordet. Bordet mangler nemlig den midterste granit bordplade (hvilket fragtmanden kan oplyse, at andre kunder også mangler).
10 ud af 12 afstandsstykker til bordet mangler endvidere, og en ”møtrik” til en af stolene er også væk.
Jeg ringer til Kundeservice og får fat i en ret flabet medarbejder! Hun kan til sidst fortælle mig, at den manglende bordplade bliver leveret i starten af den kommende uge.

d. 22. april får jeg to SMS’er om at en Logistica fragtmand vil komme med min levering d. 23. april 2013 mellem 16-20, hvilket lyder rigtig godt i mine ører.

d. 23. april omkring klokken 21, begynder jeg at forstå at fragtmanden nok ikke kommer alligevel!

Jeg ringer til bilka.dk og får faktisk fat i en hjælpsom medarbejder – hun tager sig også af de mails som den første kundeservicemedarbejder har valgt at ignorere!

Sagen bliver nu undersøgt og jeg bliver ringet op dagen efter med besked om at der har været mange problemer og bordet nu måske først kan leveres i midten af maj.

d. 1. maj kan jeg dog igen se på bilka.dk’s hjemmeside at man ved nye køb, kan bestille levering af havemøbelsæt med Saint Tropez bord fra d. 6. maj?!
Jeg skriver derfor til bilka.dk og spørger hvad det går ud på, da jeg naturligvis forventer at få mine varer før de kunder der laver en helt ny bestilling – og jeg har jo intet positivt nyt om mit bord.

Jeg får svar om at møtrikken og de 10 manglende afstandsstykker til bordet nu bliver bestilt via indkøbsafdelingen (mange tak for det – dem bliver jeg nok rigtig glad for når jeg engang modtager bordpladen). Men jeg kan desværre ikke få svar på leveringen af min bordplade da der er udeståender…

Jeg føler mig rigtig meget til grin, når I fortsat sælger bordet i butikken OG på nettet.
I har stadig ikke leveret et brugbart Saint Tropez bord til mig – jeg har ikke engang en dato på hvornår jeg kan forvente det.

Jeg købte og betalte bordet første gang d. 23. marts 2013 – I skulle simpelthen skamme jer!

Hej Rikke

Først og fremmest vil jeg gerne starte med at beklage din oplevelse. For det er selvfølgelig slet ikke godt nok, at vi ikke er i stand til at levere havemøblerne før, da de jo viser sig at være på lager.

At der så er mangler i leveringen er selvfølgelig heller ikke godt nok, og det vil jeg også gerne undskylde mange gange for.

Selvom det ikke er nogen hjælp i dit tilfælde, ved jeg, at der bliver arbejdet på at få dette problem løst, så hele ordre bliver leveret samlet.

Jeg håber virkelig at du har modtaget den manglende bordplade og møtrikken, ellers må du kontakte vores kundeservice igen.

butik og kundeservice fungere

Besøgte Bilka næstved igår aftes, og havde lidt spørgsmål angående deres Weber grille, personen i kundeservice vidste ikke så meget om dem, men han gjorde alt for at jeg kunne få de svar jeg skulle bruge og var bare generelt utrolig hjælpsom.

idag ringede jeg til deres kundeservice, hvor en automatisk stemme meget misvisende sagde at der var lang ventetid på telefonerne....
30 sekunders ventetid er ellers yderst overkommerligt :-)
Eftern min lange ventetid på 30 sekunder ;-) fik jeg fat i en utrolig behagelig pige/kvinde som med det samme kunne hjælpe mig med de spørgsmål jeg havde.

Så alt i alt, yderst positive oplevelser.

Hej Kenneth

Jeg er meget glad for at høre om dine positive oplevelser.

Jeg håber at du fik købt din grill og at du er tilfreds med den, så du er parat til sommeren (vi må håbe den snart kommer!)

Rigtig god dag :)

Findes ikke dårligere

Bestilte 1 havebord, 6 stole og en parasol om torsdagen på Bilkas webshop.

Modtog en bekræftelse på levering:
Havebord + Parasol ville blive leveret om onsdagen - ca. 1 uges leveringstrid!!
Havestole ville blive leveret næstfølgende onsdag - Ca. 2 ugers leveringstid
Dette til trods for at varerne var på lager iflg. webshoppen.

Jeg tog en fridag om onsdagen for at tage imod havebord og parasol, men modtog en mail sent tirsdag, at leveringen var forsinket til torsdag!!

Torsdag blev et havebord afstillet men ingen parasol. Jeg rykkede "kundesupporten" - intet svar.

Desuden modtog jeg samme dag en mail med oplysning om, at der var afsendt 2 forsendelser med postdanmark. De oplyste trackingnumre var ikke noteret ved postdanmark, hverken torsdag eller i dag fredag.

Jeg har rykket "kundesupporten" flere gange uden at modtage nogen reaktion overhovedet.

Jeg har aldrig tidligere oplevet en så elendig servce.

Det ser ud til at begrebet "rettidig omhu" røg i graven sammen med Mærsk.

Ulrik Gade Jensen found this review useful

Hej Leif

Jeg beklager mange gange forløbet med din ordre.

Jeg er meget ked af at høre, at du synes vores service er elendig. Vi gør alt hvad vi kan, for at vore kunder får den bedste oplevelse når de handler hos os, både i vores varehuse og på vores netbutik.

Såfremt du stadig mangler din parasol skal jeg bede dig kontakte vores kundeservice på 87 78 30 90 som har åbent alle dage fra 8 - 22.

Bilka.dk

Ekstrem lang ventetid i Kundeservice og dårlig kommunikation

Køber en Kärcher damprenser og får leveret den uden strygejern som ellers var inkluderet i pakken. Kontakter kundeservice via mail da det er komplet umuligt at komme igennem via telefon. Mailen bliver besvaret efter 8 dag. De skriver at man kan forvente en svartid på op til 7 dage via mail. Strygejernet bliver eftersendt og kommer nogle dage senere. Til min forskrækkelse finder jeg ud af, at det er det for den forkerte model damprenser de fremsendte fra begyndelsen. Igennem hele møllen en gang til. De gamle vare retur i den lokale bilka, også ned og udfylde formularer.

Har aldrig prøvet noget så besværligt før. Handler maget på nettet og har aldrig oplevet en så dårligt og langvarigt med andre netbutikker før....

Så Bilka.dk er et NO-GO for mig igen. Simpelthen for kompliceret til mit humør.

NB: Dog skal det lige siges, at da Bilka Support endelige kontakter mig er tonen meget venlig og hun ønsker at løse problemerne!

Hej,

Jeg beklager meget at der har været problemer med at sende den rigtige vare ud til dig, så besværligt skal det selvfølgelig ikke være.

Jeg håber der er kommet en løsning på problemet, ellers er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice igen.