We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (83)
BILLETnet A/S

Gavekort til billetnet giver adgang til masser af dårlige oplevelser

For 3 år siden, d. 19. december 2008, fik jeg af min arbejdsgiver i julegave et gavekort til Billetnet.dk på 300 kr.
Lige siden har jeg med jævne mellemrum forsøgt at bruge gavekortet til bestilling af koncert-billetter, grøn koncert, BUF billetter m.v. – hver gang uden held. Gavekortet har ikke kunnet indløses over nettet, og man har ikke kunnet bestille billetter på forhånd og betale ved afhentning på posthuset. Man har heller ikke kunnet stille sig op og direkte bestille og betale på posthuset.
Da jeg ved sidste forsøg på at bruge gavekortet rådførte mig på posthusets billetnet-skranke om, hvad jeg så skulle gøre, sagde de at jeg skulle vente til efter gavekortets udløbstid, hvorefter jeg skulle kontakte billetnet. Det har jeg nu gjort – hvorefter jeg i telefonen har fået at vide, at det kan man da ikke gøre noget ved – nu er gavekortet jo udløbet.
Jeg orker ikke at regne ud hvad jeg sammenlagt har brugt af tid og haft af ærgelser undervejs – afslutningsvis den at skulle afvente svar i 10 minutter i en telefonkø til 2 kr. i timen.
Og det i relation til noget, der jo faktisk skulle være en fornøjelse.
Mine egne udgifter i forsøget på at indløse kortet overstiger langt kortets værdi, som jeg nu ikke engang kan få indløst.

Fungerede ok

Har købt billetter til forskellige arrangementer igennem billetnet.dk og det fungerede ganske fint.

Fik bekræftelse, og billetter som forventede.

BILLETnet A/S

Uanstændig forretning - Check om pengene trækkes fra jeres konto ved billetkøb

Billetnet sender en regning 2½ år efter at jeg havde købt billetter hvor de skriver, at de beklager, men at selv om jeg havde fået billetterne var betalingen aldrig blevet gennemført pga. en teknisk fejl mellem deres interne systemer. Det kan jo ikke være rigtigt, at man nu skal til at checke sine banktransaktioner hver gang, at man har købt billet, når man med rette må forvente, at betalingen er gennemført, når man får sine billetter. Så til alle - hvis I vil undgå at få ubehagelige overraskelser, så skal I checke jeres banktransaktioner, når I har købt billetter hos Billetnet. Det er meget muligt, at fristen for fakturerering ikke er udløbet (3 år), men det er stadig en uanstændig måde at behandle kunder, som ikke kunne være andet end i god tro, om at regningen for længst var betalt. Ikke sted jeg vil handle igen, hvis jeg kan undgå det.

faktisk let og ligetil

Jeg har (selvfølgelig) købt et par biletter via Billetnet og vil da lige nævne at det hele bare kørte gnidningsfrit - nemt og ligetil :)

BILLETnet A/S

Kun positive oplevelser med Billetnet.dk.

Jeg har gennem snart mange år købt teater- og koncertbilletter gennem Billetnet.dk og har aldrig haft nogen problemer. I dag benytter jeg altid den smarte mulighed det er, at kunne printe billetterne ud selv med Ticketfast. Så alt i alt jeg har kun haft positive oplevelser med Billetnet.dk.

Dårlig kundeservice

Jeg havde købt billetter til Take That koncerten, som desværre blev aflyst. Æv æv, en masse omkostninger i forbindelse med transport frem og tilbage imellem jylland og København.

Jeg var så sikker på at jeg ville få alle mine penge tilbage, men har så ikke været opmærksom på gebyret. Jeg kontakter derfor billetnet pr. telefon og bliver "hjulpet" af en ung, uviden mandsperson, der ingen oplysninger eller andet kan give mig. Det eneste han siger i hele samtalen er: "vi kan ikke hjælpe. Det står i vores vilkår".

Det er korrekt at det står i vilkårene, som jeg har accepteret, men mener fortsat at det er dårlig stil og kundeservicen og de medarbejde de har, kunne bestemt gøre bedre!

Når de har billetterne

Når de har billetter til en given koncert eller forestilling jeg gerne vil ind og se, har de primært de bedste billetter. Men der er flere reklamer på den side det meste af tiden som fylder så meget at man knap kan se hvad man foretager sig.

Virker ikke godt

Billetnet har i mange år levet højt på at være de første, men der er ikke styr over deres eneste produkt: At sælge billetter. Mange af deres arrangementer er oprettet helt hen i vejret, så man som kunde skal gætte sig til, hvad de mener, hvis det ikke passer ned i skabelonen arrangement/dag/plads.

Har desuden igennem arbejde været arrangør, og det er ikke godt. 2 år i træk formåede de via misvisende tekster at effektivt lukke salget 3 dage før en premiere. Problemet var, at det jo tager 3 dage for en billet at nå frem, og så sætter billetnet proppen i for alt, undtagen levering pr. kurer ...med mindre man som arrangør havde tilkøbt en lokal billetstand med scanner hos dem (en service, der er gratis hos f.eks. billetlugen, som vi sidenhen har brugt med stor tilfredshed). Bøvl, bøvl, bøvl - og de er jo ikke ligefrem billige.

Fungerer efter hensigten...

Har en del gange købt billetter til samme gentagne arrangement, og det har altid være nemt og lige til. Email med billetterne kommer hurtigt efter endt betaling.

BILLETnet A/S

Jazzarrangement havde intet med jazz at gøre

Jeg er udemærket klar over at der som regel ikke er ombytningsret på billetter, men jeg er skuffet over at man ikke kan gøre en undtagelse, når arrangementet man har købt billetter til viser sig at være i uoverensstemmelse med det man fik stillet i udsigt.

Jeg ville købe billetter til et vennepar som elsker jazz, og valgte noget der stod kategoriseret som jazz. Så bestilte jeg, og da jeg senere hen ville skrive noget om bandet i fødselsdagskortet og undersøgte det nærmere, fandt jeg ud af at det ikke havde en dyt med jazz at gøre.

Da jeg kontaktede billetnet sagde de at det var arrangørerne selv der valgte kategorien, og at de derfor fralagde sig ansvaret, dvs. ingen mulighed for ombytning eller penge retur. Kæmpe skuffelse!!

Det er derfor vigtigt at du selv undersøger bandet til bunds inden du bestiller, for du kan ikke stole på at det er hvad det giver sig ud for.

Fin service

Jeg har tit købt koncertbilletter gennem Billetnet og har aldrig haft nogen problemer. Det er smart, at man kan printe billetterne med Ticketfast, så man ikke risikerer, at de går tabt i posten og samtidig slipper for at betale porto.

Det eneste problem er, at det til koncerter med store internationale navne er fuldstændig umuligt at købe billetter over telefon og internet. Jeg ved godt, at presset er enormt, men det er rigtig ærgerligt, at man ikke finde en løsning på det. Det er jo ikke alle, der lige kan smutte fra arbejdet for at stå i kø i flere timer ved nærmeste posthus.

Gavekort til billetnet.dk

Prøv at tænke sig, at et gavekort udstedt til billetnet.dk, IKKE kan indløses på billetnet.dk

Den oplevelse havde vi da vi prøvede for første gang at bestille billetter til en koncert via billetnet.dk, nå tænkte vi, så kan vi da bare få dem til det lokale posthus og satte flueben ved den mulighed, men nej, så forsvandt den mulighed. Så prøvede vi at ringe til dem, det var ikke den store oplevelse, vi kunne da "bare" betale med dankort og så bruge gavekortet på en anden koncert!!!!!
Så lad være med at glæde andre med at give gavekort til billetnet.dk, da gaven går hen og blivet lidt af en belastning for modtageren og så skal vi ikke glemme, man skal oprettes som bruger for at modtage en gave. Sagde jeg det blev første og sidste gang med billetnet.dk, så er det sagt nu

BILLETnet A/S

FOr højt gebyr - og kan ikke selv vælge pladser

Har adskillige gange købt billetter til DR Koncerthust, klassiske koncerter. Det irriterer mig grænseløst at jeg ikke selv kan vælge siddeplads, men må nøjes med hvad systemet "tilbyder". Derudover er det urimeligt at jeg skal betale 15 kr i gebyr for FastTicket, vhor jeg selv skal udskrive billetten. Jeg er ok med at det ikke skal være gratis, men alt over 5 kr pr billet er tyveri.

Godt udvalg

De har en masse gode arrangementer og der er nem betjening og fornuftig leveringsmåder,

Fantastisk hjemmeside, ublu gebyrer

Siden er rigtig god og overskuelig, nem at finde rundt på. Burde kunne booke specielle pladser, men nej - vi kan ikke selv bestemme hvad vi synes er de bedst ledige pladser. Gebyrerne er alt for høje i forhold til servicen, men der er jo sjældent et alternativ til at styrke konkurrencen. Betaling og print-selv virker dog fantastisk nemt og fint, har prøvet dette mange gange. Dog ændredes dato for frigivelse af billetter pludselig på hjemmesiden og blev rykket 3 dage frem - dejligt for mig, men rigtigt ærgerligt for alle de der ikke når at se det og måske misser billetter. På forsiden og på søgemaskinerne står det nemlig stadig først til at blive frigivet om 3 dage....

Uvoren kundeservice

Jeg skulle bestille billetter til Danmarks kampe i kvinde-EM til december.

Da jeg gik ind på billetnet's hjemmeside viste den at der var omkring 20 billetter tilbage - da jeg så valgte at ville have de 5 bedste pladser (ikke nødvendigvis ved siden af hinanden) sagde den, at det kunne jeg ikke.

Jeg ringede så til deres kundeservice og blev modtaget af en meget uvenlig dame, der rettede på næsten hvert ord jeg sagde og bare sagde at der ikke var så mange billetter. Jeg fortalte så at det altså så sådan ud på deres hjemmeside - det afviste hun, for det var ikke sandsynligt at deres hjemmeside ikke passede.

Jeg fik hende så til at bestille de billetter der nu var tilbage og gik dagen efter ind og kiggede på siden igen. Den viste stadig, at der var mange billetter tilbage og at de billetter jeg havde fået også stod som ledige. Nu glæder jeg mig til, at se om der er nogle der er blevet dobbeltbooket.

Pas på når I bruger hjemmesiden, for den passer øjensynligt ikke!

Ikke godt nok

En hjemmeside der sælger billetter hvor der ikke er mulighed for at vælge præcis plads, med et fast gebyr på kr. 20 samt betalingsgebyr oveni og et system hvor man skal bruge et password for overhovedet at få lov til at købe billetter - det er ganske enkelt ikke godt nok i 2010

Fungerede fint og nemt

Hurtig bestilling, betaling og udskrivning af billetter. Kunne ikke være nemmere.

Fint

Har efterhånden købt et hav af billetter der, bestil, betal og modtag med posten, ret enkelt og lige til

God billet side.

Billetnet er en nem løsning når man skal købe billetter, syntes jeg. Jeg har endnu ikke haft bøvl med siden, men gebyret pr. billet er lidt dyrt. Men det er jo nemt, og virker som det skal.

gør selv alt arbejdet og betale gebyr på 20kr for dine anstrengelser

elendig service. Fin netside, men et gebyr på 20kr pr billet er simpelthen bondefangeri. Koster billetten 90kr svarer det til 23% af prisen man skal betale i gebyr. Og hvorfor er det så dyrt når kunden laver alt arbejdet? Uhyre ringe. Desuden har man ikke mulighed for selv at vælge hvor man vil sidde. Er det ikke lidt oldnordiskt? Stort set alle andre billetsalgssteder på nettet har valgfrihed på siddepladserne.
Og lige en anden detalje. Køber du et gavekort skal du yderlig mere betale 20kr i gebyr. Dvs billetnet tjener både på selve gavekortet med også på modtagernes bestilling af billetter (20kr pr sæde). Og henter du dine billetter på posthuset skal postdanmark have 10kr i gebyr. Herligt!!
Og så er der lige den sidste detalje, Der er også gebyr på Dankorts betaling
Helt igennem elendig firma.

Fungerer fint

Har købt billetter her mange gange - og hver gang har det været et særdeles positivt forløb. Dog kunne brugervenligheden op hjemmesiden godt trænge til at komme lidt højere op.

hurtig levering

Ingen problemer andet end siden til tider kører lidt langsomt, og det kan være lidt svært at finde det produkt man søger, men, super snappy levering og nem betaling, thumbs up herfra.

BILLETnet A/S

Langsomt service - Kedeligt!

Jeg er en af dem der ikke har tid til at løbe hele byen rundt efter en gave en lørdag formiddag og hører derfor med til dem som køber oplevelser via. nettet. Tilgengæld går jeg kun ind på billetnet, hvis jeg ikke har andre muligheder og jeg ved hvad jeg skal have.
Jeg bliver overhoved ikke inspireret når jeg er derinde!
Alt går for langsomt for mig - deres søgning, deres købsproses og tilsidst deres forsendelse.
Så et godt råd - Du skal have god tid hvis du skal købe via Billetnet.dk

DALLER(: and Steen Petersen found this review useful

BILLETnet A/S

Burde ikke have salg på nettet

Vær opmærksom på at billetter som sendes som alm. post fra Billetnet ikke bliver erstattet hvis postbuddet ikke kan finde ud af aflevere et brev.
Og køber man billetter til 800 kr. stykket burde man kunne se hvor man skal sidde.

Ligetil

Jeg bestiller med jævne mellemrum billetter til diverse arrangementer.

Jeg har aldrig haft problemer med hverken bestilling eller levering.

Uaccebtabel behandling

Jeg købte 4 billetter for 40 kr. For det første tog det mig 15 min. at finde frem til de rigtige billetter, fordi deres side er umulig at finde rundt på, da det har et emstremt uoverskueligt layout.
Derefter kræver de 20 kr i gebyr for at købe billetterne - 50% af prisen for billetterne!
Da jeg så får tilsendt billetterne via e-mail og vil åbne filen, er de beskadiget. De var umulige at åbne! Da jeg prøver at ringe til dem, er det umuligt at få fat i nogen. Jeg prøvede 3 forskellige numre, og skrev e-mails til dem.
Det tager mig 1 time at finde en anden måde at få billetterne frem.
Billetterne skulle så printes ud som A4 ark, men det er ca kun 1/5 del af arket der reelt er billetten, resten er bare reklamer. MEN, for at billetterne er gyldige er man nød til at printe det HELE ud.
Så først skal man betale et helt vanvittigt højt gebyr, derefter bruge timer på at få sine billetter, samtidig med at man skal overdænges med reklamer.
Jeg vil aldrig bruge denne side igen, og stærkt fraråde andre fra at bruge den.

kunne ikke annulere køb efter 1 minut

Vi havde bestilt teater billeter til en forkert dato ville annulere 1 minut efter vi havde godkendt dankort betalingen - damen i telefonen var totalt afvisende , så nu står vi med et køb på 2800 kr som vi ikke kan bruge til noget ! - utrolig firkantet opførsel fra billetnet

Billig porto - forsinket levering

Jeg købte en billet til Jelling Musikfestival der kostede 750 kroner. Endte med at betale 150-190 kroner, hvilket jeg synes er fair.
Ifølge dem selv får man billetten sendt med posten efter 4 dage, jeg ventede 7 dage.
De tager 15 kroner for at sende den som forsikret hvilket er billigt.
Gebyret på 20 kroner, synes jeg er fair nok.

Fedt!

Jeg fik dem til at sende julegaven til mig mand, til en helt anden adresse, så han ikke opdager noget.. Jeg kunne også have printet den selv.. men det kan jeg altså ikke hitte ud af...

Ekstremt ringe service

Har nu tre gange oplevet at billetnet ikke kan håndtere når der er mange brugere online på en gang for at købe billetter. Jeg er meget forundret over, at det gentagende gange kan komme bag på billetnet, at deres system går ned ved store begivenheder.

Sidste gang var hvor jeg sad i kø 20 minutter før salget af billeder til landskampen mellem Danmark - Sverige startede. Kø-systemet blev ved med at kaste mig bag i køen, og 80 minutter senere står der: alt udsolgt. Derefter kan jeg læse på bt.dk og eb.dk at billetnet har været overbelastet, men at flere har fået billetter selvom de først loggede på billetnet efter salget gik i gang.

Jeg kunne forholde mig til deres serviceniveau, hvis det var en engangsforseelse. Desværre fremstår det som om at det er et gentagende problem. Hvorfor kan undre mig, men sikkert et spørgsmål om at de ikke gider at investere penge i bedre hardware, når de næsten har monopol på digital billetsalg i Danmark.

• Rødovre, DK
  • 264 Reviews

Har aldrig haft problemer

Bileltnet har altid leveret det jeg har haft brug for og til riemlig tid og uden problemer.Deres side har altid kørt fint når jeg har handlet der.

Smertefrit..

Ingen problemer ved bestilling, betaling og levering - alt er i top!

P.S. De tager dog 20,- kr. i gebyr pr. billet og 3,69 kr. i kortgebyr.

BILLETnet A/S

Altid styr på det og gode valgmuligheder

Jeg har aldrig oplevet problemer med billetnet og kan kun anbefale andre at benytte det. Ved spidsbelastninger kunne det være rart med mere info, men det er nok svært at lave.....!!!

BILLETnet A/S

Det er fandeme for ringe at de ikke kan finde ud af at sætte folk i kø

Så skete det igen. Skulle have en Rammstein billet den 12/6 og igen igen igen igen så kan billetnet ikke følge med fordi der er mere end 1000 inde på deres side på en gang. det er sku for ringe

Ingen problemer..

Har alle gange bestilt og fået leveret uden problemer :) Syntes det er genialt at man kan vælge at få tilsendt rigtige billetter både med post og med express og så kan man selvfølgelig vælge at udskrive billetterne selv, så de bare fyldt med reklamer.. men det jo lige meget :)

Fint nok

Ok, bruger sitet ofte - dog for høje gebyrer.

BILLETnet A/S

Benytter dem ofte uden problemer.

BILLETnet A/S

Virker ikke når der er mere end 2 der vil have billetter!

Man kan aldrig komme igennem når man vil have billetter til et større arrengement. Oplevede det så sent som i dag med Taste of Copenhagen.
SÅ FÅ DOG LAVET ET KØSYSTEM!!! Det er jo fuldstændig tilfældigt hvem der får billetter og hvem der ikke gør!

BILLETnet A/S

Godt sted at købe ens billetter når man skal ud og se underholdning. Har altid købt mine billetter der og har ikke oplevet nogen problemer med at bruge deres bestillingssystem som er nemt at bruge.