We are hiring!

• Per
  • Esbjerg N, DK
  • 14 Reviews

Lækket og billig

Har handlet der flere gange og er super godt tilfreds og handler kun der fremover

Billig DVD C/O Revikonsult

Hurtig levering - men dårlig emballage

Jeg bestilte mine DVD-skiver i søndags og modtog dem tirsdag kl. 12. Alt var som det skulle, måske lige bort set fra at den ene pakke var ved at gå op. Af samme årsag havde PostDanmark lappet den lidt.

Men alt i alt en positiv oplevelse.

Super

Billigt og hurtig levering
Kan anbefales

Billig DVD C/O Revikonsult

God service og hurtig levering.

God og simpel hjemmeside. Fik hurtigt bestilt lidt varer, som blev leveret til døgnposten 2 dage efter. Kan klart anbefales :)

Perfekt!

Bestilt 200 dvd søndag aften. Modtaget tirsdag middag. Perfekt!

Billig DVD C/O Revikonsult

Lav pris, hurtig levering, bredt udvalg

Deres priser var mærkbart lavere end konkurrenternes, og deres side langt mere overskuelig. Leveringen skete uden anmærkninger, så anbefaling herfra.

Nemt og smertefrit

Alt er gået ment og smertefrit fra bestilling til modtagelse af medier.

Billig DVD C/O Revikonsult

hurtigt, nemt og billigt og fin kundeservice

Bestilte kl 11 dagen før. Allerede om eftermiddagem blev den sendt til modtaglese næste dag. Havd telefonisk forbindelse med virksomheden, og fik fin opklaring af mit spørgsmål meget hurtigt.

Billigt og hurtigt

Afgav bestilling på 100 DVD-skiver onsdag kl ca. 13.55 og kl. 7.35 torsdag fik jeg besked om, at pakken var klar til afhentning i Døgnposten. Det må da siges at være hurtig levering.

Desuden var prisen på varen incl. fragt billigere end jeg kunne finde den nogen andre steder excl. fragt :-)

Så alt i alt en god oplevelse, der kan anbefales andre.

Prima

Super service, fik dog forkerte DVD'er, men de sendte dde rigtige med det samme. De for DVD'er dem beholder du som undskyldning.

Perfekt..

Super

Bestilt onsdag aften, pakken ankom fredag. Klasse. ikke sidste gang jeg bestiller der ...

Dag til dag levering

Bestilte i går kl 10.30 og fik leveret i dag kl 10.20. Såfremt produktet er som forventet kan det vist ikke gøres bedre.

Rutinemæssigt fin handel

Køb af 2 x 100 CD'er til brænding:
* God pris (set ud fra et købersynspunkt!)
* Fin emballering
* Hurtig levering
Alt i alt: 5 stjerner

Nem og enkel

Ren købsoplevelse, kundeservice og andet ikke belyst/oplevet:

Bestilte DVD medier til en god pris. En af de eneste der havde varen på lager jeg skulle bruge. Bestilte og modtog nogle dage efter.

Billig DVD C/O Revikonsult

Pris og leveringstid i top meeeeeeeeeeeennn

Jeg ville have sat pris på ikke at modtage en anbrudt spindel med DVD medier, uden på forhånd at have accepteret dette.

Leverer til tiden

Har nu bestilt fra firmaet 3 gange og hver gang har jeg fået mine varer til tiden. Overskuelig hjemmeside og man bliver løbende informeret omkring status på ordren. Kan anbefales til alle der skal bruge medier til den bedste pris.

Hurtig og effektiv

Billige varer, hurtig levering. Det kan bare ikke være bedre.

Billig DVD C/O Revikonsult

Skal man købe cd'er dvd'er skal man købe dem her.

Har købt hos dem mange gange og aldrig andre steder siden jeg købte hos dem første gang.

Er helt igennem tilfreds med deres service da der intet mangler der og så er der jo lige det med prisen som også er det billigste.

så 5 stjerner kan man give dem andet hmm nej så tror jeg jeg smider et stort hura oven i også...

Hurtigt levering - aftaler overholdt

Har købt Verbatim DVD'ere. Hurtig leveret og en fuldt tilfredstillende handel.
Kan anbefales

Ok,

Bestilte dvder og de var leveret dagen efter. :-)

Bare iorden

Købte nogle dvd-r & dvd+dl & alt var iorden

godt gået billigdvd :)

vil købe medier fra jer igen ;)

Billig DVD C/O Revikonsult

Go service og hurtig levering

Kan VARMT anbefale dette firma !!!!!!!!!!!!!!!!!!
altid mega hurtig leverig og god service

5 stjerner herfra !!!

Kundeservice lig nul

Jeg bestilte en vare lørdag nat (efter 24:00, så søndag morgen), og kommer så i tanke om at jeg ikke vil have varen alligevel, så jeg skriver med det samme en mail til firmaet, hvor jeg skriver ordre- og transaktionsnummer, varenummer og navn, og dato, og skriver at jeg ønsker ordren annuleret.

Nu modtager jeg så i dag en mail om at varen er afsendt, men jeg ønsker ikke at modtage den, da jeg kan få det dobbelte af varen, billigere hos et andet firma.

Er direkte skuffet over at firmaet ikke kan svarer på en simpel henvendelse om at få en ordre aflyst!

KAN IKKE ANBEFALE!

Reply from Billig DVD C/O Revikonsult

Kære Rasmus,

Vi nåede ikke at se din email inden vi sendte varerne. Det beklager vi! Vi prioriterer altid at sende varer (som du kan se andre i dette forum er rigtig glade for) og besvarer først emails om aftenen. Jeg mener ikke svartid på 24 timer på email er urimeligt. Men du kunne også have forsøgt at ringe til os.

Heldigvis er du, ifølge ehandelsloven, altid velkommen til at fortryde dit køb indenfor lovens rammer og sende varerne retur til os.

Hilsen

BilligDVD

DANMARKS HURTIGSTE LEVERING!!!

Har købt diske her 2 gange. -og begge gange med raket levering.

Fik leveret indenfor 24 timer :0)

Bestilte kl 9.00 og fik leveret pakken af Post Danmark dagen efter kl. 8.15 om morgenen.

Det er fandme HURTIG service.

Billig DVD C/O Revikonsult

billgst og hurtigt Werbatim printable dvd-no id.

Har købt dvd skiver og fået leveret 48 timer senere. pris -stadig billigst.

brugt 5 gange

købt verbatim dvd, kom med postdanmark efter 1 til 3 dage.
Sidste gang aug-2010 med bestilling mandag og levering tirsdag.

Klasse...

Ville bare lige skyde en hver tvivl ned. Bestilte flere forskellige varer fra sitet, stilte nogle spørgsmål som blev hurtigt besvaret, hvorefter varerne dumpede ind med posten få dage efter. Super service.

Perfekt

Bestilte blanke cd'er. Hurtig levering

Perfekt kunderservice!

Jeg modtog nogle diske som var ødelagte fra fabrikken. Efter test i flere computere kunne jeg stadigvæk ikke brænde på hverken cder eller dvder. Jeg kontaktede dem, og fik svar efter 6 dage. Min mail var dog blevet fanget i deres spamfilter, men det er ikke deres skyld, så det skal sku ikke trække ned! De fortalte at der var afsendt nye diske af et bedre mærke samme dag, som jeg modtog dagen efter. De virkede perfekt! Det er fandme god kundeservice! Og så foreslog de endda at jeg bruge de ødelagte diske som bordskånere ;) Her skal der helt klart handles igen!!!

Fin side

Helt fin side. Bestilte 2 x 50 verbatim dvd-r skiver og 100 stk. vertabim etuier dertil.
Bestilte torsdag og modtog dem mandag. Det eneste der trækker lidt ned er den relativ høje fragtpris;/

Eller var det en hel fin side at købe fra.

Sendte forkert antal DVD'er

Jeg bestilte 100 stk. DVD skiver, men fik kun tilsendt 50 stk. Jeg kontaktede efterfølgende firmaet, og fik de sidste 50 stk. eftersendt uden problemer. Dog trækker denne slags problemer lidt ned til de 3 stjerner.

God kontakt.

Kanon service:)
Jeg modtog nogle dvd-r skiver 4 dage efter bestilling. De virkede dog ikke på min brænder så jeg kontaktede dem pr mail. Hurtig svar retur og en mulig forklaring til mig. Dog uden det hjalp. Derefter retunerede de mine penge på min konto og jeg kunne bare beholde de modtaget skiver.. Det sgu da noget man kan bruge til noget. Helt sikkert top karakter fra mig

Fremragende service

Fik leveret flere DVD skiver end der var betalt for og får at vide at jeg kan beholde dem , flot. Levering og embalering var også i top, så har kun godt at sige om Billigdvd, som jeg kun kan anbefale andre.

Billig DVD C/O Revikonsult

Hurtig levering og god kontakt

Fik god service i forbindelse med "fejlbestilling" (Mozilla gik ned midt i betalingen og efterlod en tom varekurv hvor kun portoen var tilbage). Hurtigt svar på e-mail samt telefonisk support.

Levering dagen efter - hurtigt og godt.

Billig DVD C/O Revikonsult

Rigtig god side at købe skiver fra

Har efterhånden købt skiver fra BilligDVD nogle gange og jeg må sige, at hver gang har jeg følt mig godt behandlet. Deres priser er utrolig konkurrencedygtige og leveringstiden er absolut på højeste plan. Den ene gang, hvor jeg fik tilsendt nogle forkerte skiver, skrev jeg det til dem og fik at vide, at de ville sende de rigtige og, at jeg bare kunne beholde dem jeg havde fået først. TOP SERVICE! Det må jeg sige!
Så jeg er slet ikke i tvivl om, at det er denne side, jeg i fremtiden vil bruge, hvis jeg skal kigge efter skiver. Meget anbefalelsesværdig!

Tina Andersen found this review useful

Altid Hurtig Levering i God Indpakning

Nu har jeg bestilt hos dem 4 gange og altid fået varen 1-2 dage efter min bestilling.
Varen er altid godt pakket ind og jeg kan klart anbefale dem til alle som vil have nogle hurtige og godt indpakket produkter.

Jeg har aldrig haft problemmer med dem og deres vare, så kan ikke sige noget om kvaliteten af deres support og kundeservice.

Billig DVD C/O Revikonsult

Jeg bestilte 100 cd-r i cakebox og de kom i løbet af 2 dage. Dog fik jeg 2x50 cakebox. jeg ville gerne ha' haft som bestilt i en cakebox