[REPLY]
Bestilte en vare ved spisetid en aften, pakken kom dagen efter! Det var vildt fedt, for det værste er bare at gå og vente i evigheder på pakker!! Har ikke anvendt produktet endnu, men er sikker på at det er ligeså godt som servicen var :)
Jeg er rigtig glad for at handle hos billige-teste.
Altid super hurtig levering og en rigtig god kundeservice. Og så er de jo billige.:)
Perfekt overalt - handler gerne hos Billige-Teste igen :-)
Firmaets produkter er billige samtidig med, at leveringen sker i et ruf. Bestilte mine varer mandag aften kl. halv ti og allerede dagen efter havde posten min pakke med. Vil til enhver tid handle her igen og vil anbefale andre at gøre det samme.
Jeg bestilte sent en eftermiddag da jeg kunne se at jeres tilbud var meget bedre end hvis jeg skulle købe testene andre steder. Derfor bestilte jeg lidt flere, mod lille ekstra pris. Næste dag lå pakken i min postkasse da jeg kom hjem fra arbejde. Det var så super dejligt og nemt - også var der fri fragt. Jeg vil til enhver tid bruge jer igen - og anbefale jer til alle jeg kender.
Jeg har bestilt div. tests flere gange på Billige-teste.dk. Hver gang hurtig og effektiv levering. Produkterne er i god kvalitet. Forsendelsen er meget diskret pakket. Denne hjemmeside kan klart anbefales.
Marianne found this review useful
Super hurtig betjening
Bestilte og dagen efter lå mine varer i postkassen. Hurtigt og effektivt.
Hurtigt, nemt og overskueligt. Jeg kan kun anbefale alle at handle på billige-teste.dk
Jeg bestilte ved billige-teste. Det var rigtig nemt at bestille og synes der var rigtig gode valg muligheder. Jeg fik hurtig min vare og var meget tilfreds.. Det var billigt og varen var rigtig god..
Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller fra dem :)
Jeg bestilte test til fertilitetsmonitor. Fik dem dagen efter, der var en nem og fin betjening:-)
Fik levering dagen efter bestilling. Lavede en fejl i adressen, men de sendte en ny pakke med det samme. Modtog så begge. Men synes at det var god kundeservice at de sendte en ny levering med det samme.
Bestilte mine varer sent en eftermiddag. En time senere fik jeg en mail om, at de nu var afsendt. Modtog dem dagen efter. Perfekt :) Vil klart handle der igen.
Jeg synes det er helt fantastisk dejligt, når man kan sidde hjemme ved sin computer og bestille noget, og det så bliver leveret i postkassen dagen efter. Og heller ingen problemer med indholdet i pakken. Alt var som det skulle være. Alt i alt dejlig service, som jeg ikke vil tøve med at bruge igen.
Bestilte en torsdag sen eftermiddag, og havde testene om fredagen dagen efter.
Det gik stærkt og varen kom i en god pakke størrelse som kunne komme i postkassen.
Det er nemt at finde det, man skal bruge på hjemmesiden. Det er sikkert at handle med Billig-Teste, da man altid kan være sikker på at få sin vare. Og det er gode varer til billige penge.
Jeg vil klart anbefale dig at købe ægløsningsteste og graviditetsteste her: lave priser, pålidelige teste, rigtig god service, hurtig og effektiv levering.
Super netbutik og en levering der bare er i orden. Kan varmt anbefales til venner o øg familie.
Produkt og levering som var som lovet på hjemmesiden.
G-testene var veldig følsomme og påvist graviditeten tidlig. EL-tester derimot viser positiv hele måned, så de var det bare å kaste!
Jeg bestilte tests hos Billige-teste.dk om aftenen og fik allerede pakken dagen efter. Det var super nemt at overskue hjemmesiden, der er beskrivelse af produkterne og det er nemt at bestille. Og vigtigst af alt. Pakken var diskret. Jeg har været super godt tilfreds med alt og vil helt sikkert bruge Billig-teste.dk igen næste gang.
Jeg har 2 gange bestilt hjemmeteste og første gang fik jeg dem som skrevet på hjemmesiden..
Her anden gang bestilte jeg torsdag 17/1 og i dag 21/1 er de stadig ikke modtaget.. Så godt og dårligt
Anbefaler å bestille tester herfra. Enkelt å bestille/betale og svært rask levering. Også veldig billig!
Hurtig levering og diskret indpakning. Kan absolut anbefales :)
Bestilte og modtog pakken dagen efter, hurtigere kan det ikke blive! Har ikke brugt testene endnu, derfor "kun" 4 stjerner, men kan helt klart anbefale BT i kraft af deres hurtige levering!
Varen kom dagen efter bestilling og endda med en brugsanvisning, jeg ikke vidste ville følge med.
Prøv billige teste de er rigtig gode. Hurtig levering og så sparer man penge.
Hurtig og professionel håndtering af min bestilling
Jeg har handlet mange gange på billige-teste.dk. Alle gange har det været nemt og overskueligt at bestille, og man får meget for pengene. Der er hver gang kun gået 1-2 dage fra det bliver bestilt til det ligger i postkassen.
Væsentligt billigere end i de fysiske butikker. Kvalitet og diskretion er i top.