[REPLY]
Skulle bruge en kortlæser til min PC da den eksisterende ikke kunne læse de nye lynhurtige kort.
Søgte nettet og faldt over en fra BilligFlash.dk
Nem bestilling og hurtig leverance så jeg kunne se konfirmationsbillederne på computeren :-)
Her var der ingen problemer. Selvom siden godt kan virke lidt falsk så levere de gode produkter, næsten dag til dag.
Kan glædeligt anbefale dem
Jeg kunne på hjemmesiden se hvornår de næste gang sendte pakker. Jeg havde 16 min, så jeg skyndte mig at bestille. Jeg havde pakken med posten næste morgen :-) en rigtig god oplevelse.
Det har været en rigtig god oplevelse , intet at klage over.
Jeg er godt tilfreds med levering da der kun gik et døgn.
Bestilte varen kl. 16.15 og modtog den næste dag. Det bliver ikke bedre.
Ekstra hurtig levering. Ingen problemer ved returordre.
Jeg fik min vare inden for et par dage, og det hele var som det skulle være.
Bestilte et SD-kort 32 GB. Billigste på nettet og leveret dagen efter. Perfekt.
Min vare blev afsendt få timer efter min bestilling og jeg modtog den dagen efter.
Jeg skulle bruge et par SD-kort og fandt et par meget billige og gode hos BilligFlash.dk og fik dem meget hurtigt med posten efter bestilling, så thumbs up herfra :-)
Nemt at finde varene på hjemmesiden, hurtig afsendelse og statusmail og de korrekte varer blev modtaget efter et par dage.
Lavede en bestilling i påskeferien, modtog pakken 2. Påskedag, 100% gnidnings-frit, kan varmt anbefales!.
Hurtig og effektiv levering til absolut konkurrencedygtige priser.
Do kunne det være rart med telefonsupport, som virksomheden har fravalgt.
Det er en nem side at bestille fra, og med gratis fragt og hurtig levering var det en positiv oplevelse at handle der.
Godt produkt og hurtig levering - dertil fornuftig fragtpris!
Let og hurtig bestilling og betaling på hjemmesiden, hurtig levering 2 dage efter, skarp pris. Sådan!!
Jeg havde en super god oplevelse, ingen problemer overhovedet og modtog min pakke dagen efter som lovet :)
Ordren blev placeret og dagen efter havde jeg varerne leveret i postkassen derhjemme
Bestilt den ene dag, lå i postkassen den anden dag.
2 stk sd-kort.
Fin levering, det er ikke sidste gang der bliver handlet.
MVH Jimmy P
Vil ikke over rose firmaet, men bestilte og havde væren få dage efter uden problemer. Det var pakket forsvarligt ind, så ikke en finger at sætte på det.. Så i kan rolig bestille jeres ting her..
Få klik, overskueligt og fornuftig priser.
Bestilte varen kl 14 og næste morgen var brevet i min postkasse :) Dertil billig pris så alt i alt super tilfreds
Jeg bestilte et flashkort og fik besked om at der var 1-3 dages leveringstid den kom på 2 dagen