[REPLY]
Bestilte den ene dag, modtog varen den næste. Det kunne ikke gøres bedre.
Ingen problemer. Detaljeret produktbeskrivelse, detaljeret ordrebekraeftelse og smidig levering taget juletid i betragtning.
Jeg købte et SDHC micro SD kort hos Billigmemory.dk det blev leveret hurgtigt og præcist og prisen var god.
memory card blev leveret 2 dage efter bestilling
Bestilte og fik mit produkt dagen efter.
Ingen problemer, komplikationer eller andet.
Helt efter bogen den gode af slagsen. Intet at klage på. 5 stjerner
De´ kom te æ tik, de´koster ætt saa møj, å de´er gått nokk.
BilligMemory.dk leverede varen formiddagen efter, at jeg havde bestilt den aftenen før. Alt gik glat. Ingen problemer med service, og alt blev sendt til mig korrekt :)
Fra ordren var afgivet til jeg modtog varen, gik der forbavsende kort tid og der har undervejs i forløbet ikke været anledning til problemer af nogen som helst art. Topservice!
De bestilte memorykort kom til tiden som lovet.
Prisen var som lovet.
Produkterne virkede som beskrevet.
Mvh,
Bestilte et microSD kort til en rigtig go' pris. Fik det leveret dagen efter.
Kan ikke være andet end tilfreds.
Bestilte et microSD kort til en god pris, og fik det leveret dagen efter.
Kan ikke være andet end tilfreds.
Billigmemory var de billigste på EDBpriser.dk og deres levering var hurtig og som lovet. Betryggende internethandel, tak!
Købte microsdhc søndag aften og varen blev afsendt næste formiddag. Intet bøvl overhovedet, og så var det det billigere end konkurrenterne
SDHC kort til en super go' pris. Go' mail-info med beskræftelse og forventet leveringsdato. Hurtig levering. Kun lille gebyr. Alt-i-alt OK.
Modtog pakken dagen efter bestillingen, så kunne ikke være bedre. Samtidig er deres priser helt i bund... Super shop ;)
De overholdt deres leveringstid, bestilte mandag og det var her tirsdag. Super og klart anbefalelsesværdigt.
BilligMemory leveret til tiden. En regning på 37,50 fra post danmark for 2 kr. underfrankering, blev betalt af BilligMemory. Modtog desuden et flot "plaster på såret" :-) Dem kan I godt regne med. Jeg bruger dem også næste gang.