We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (5)

Som det bør være

Skulle have trykt visitkort og forstod ikke valgmulighederne. Ringende derind og fik en god support og en uge senere (som der stod på bestillingen) har jeg nu modtaget visitkortene som er rigtig flote og lige som de burde være og samtidig til en fornuftig pris.

Lækker kvalitet & super service

Nu har jeg snart prøvet alverdens trykkerier, og der er simpelthen ikke nogen som billigtryksag, som leverer en så hurtig og god kundeservice.

De er altid venlige og hjælpsomme når man ringer til dem, det er virkelig et firma med servicen samt kvaliteten som deres kerne områder, jeg vil bruge dem til alle mine sager!

De har også en meget meget hurtig turnaround.

/Phillip Lind

En rigtig god service

Vi har som skiltefirma, handlet med BilligTryksag igennem en årrække.
Har været godt tilfreds, især da firmaet skiftede ejer, blev servicen meget bedre.
Det er meget vigtigt for os, som leverandør til vore kunder af tryksager, at kvalitenen er i top og prisen er konkurrencedygtig, levering kommer til tiden og det opfylder BilligTryksag til UG.
Da vi som skiltemaler, ikke er uddannet som grafiker, render vi af og til ind i nogle tekniske opgaver, her er der altid mulighed for at få proffesionel hjælp ved henvendelse til firmaet og få løst opgaven.
BilligTryksag har igennem tiden hjulpet os med mange specielle opgaver og der er altid en rigtig god kundeservice med en kvalificeret personlig betjening.
Så vi kan kun anbefale BilligTryksag som samarbejdspartner.

Billigtryksag

God service, pris og slutprodukt

Jeg havde "hængt" hos et større kendt trykkeri i længere tid, hvor jeg først fik oplyst forkert pris og hvor det til sidst endte med at de alligevel ikke teknisk kunne klare at lave de rigtige fold.

Jeg indhentede derfor tilbud fra forskellige trykkerier og fik et godt tilbud fra billigtryksag.dk - Her gik det straks hurtigere; 5 dage efter bestilling havde jeg tryksagerne i hænde. Jeg fik en god rådgivningen og er endt med et rigtig flot slutprodukt. Er meget tilfreds!

Tilmeld var prisen utrolig konkurrencedygtig OG så er det svanemærket trykkeri. God pris og miljøvenlig - hvad mere kan man forlange?

Rasmus Lykke Hansen and Morten Jakobsen found this review useful

Nem bestilling af tryksager

Fik en virkelig fin behandling da jeg bestilte hos billigtryksag. Deres hjemmeside er nem og overskuelig og det var ikke svært at bestille det jeg ønskede. Deres service var over forventning ang de spørgsmål jeg havde. Og varen kom kort efter og var som ønsket. Kan klart give min anbefaling til billigtryksag

Is Billigtryksag your company?