We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (838)

Review by confirmed purchaser

bestil, betal, modtag og installer. Kort og godt!

Lige ud af landevejen, som i overskriften.

Nemt, hurtigt og billigt

En meget overskuelig hjemmeside. Meget stort udvalg og konkurrencedygtige priser. Jeg vil helt klart anbefale det til alle.

Review by confirmed purchaser

god service og hurtig svar på spørgsmål

God og hurtig service, blev henvist til udbyder og kunne bestille varen der, og den kom dagen efter. FLOT!!

super site

Super let at finde det man skal bruge...

Review by confirmed purchaser

Hurtig og sikker levering af vandhane...

Review by confirmed purchaser

kompetent, hurtig og pålidelig betjening

Jeg skulle bruge nogle reservedele til Vola og eftersom de ikke havde delene på deres site sendte jeg dem en mail med min beskrivelse og et par fotos. Efter et par dage fik jeg et tilbud på de ønskede dele og indenfor en uge havde jeg fået fremsendt delene. Jeg har handlet der 3 gange og er yderst tilfreds - tillige bliver man først faktureret efter man har modtaget varen.

Topp og hurtig service

dette er en produkt serie som er vanskelig å få tak i i norge, butikken har ikke levert til norge før. men fikkset dette på en strålende måte. hurtig og god tilbakemelding.
Alerede anbefalt til flere venner og kjente, så det blir nokk flere leveranser til norge framover.

Dybt professionelle

Har endnu ikke været ude for, at de ikke har kunne finde en vare/reservedel. Desuden kan man næsten få fat i Billigvvs 24/7.

Fin og hurtig service!

Hurtigt og venlig betjening, god adviseringen, samlet god service.
Efterfølgende fandt jeg ud af at jeg kunne få det samme vare et anden sted lidt billigere, men sådan er livet. "Græsset er altid lidt grønnere på den anden side af hænget!"

Review by confirmed purchaser

Generelt rigtig god oplevelse.

En enkelt pakke forsvandt hos fragtmanden i 1½ uge, dette vil jeg ikke bebrejde BilligVVS. Der kom prompte en reaktion da jeg ringede og beklagede min nød.

God service og pris.

God kommunikation, til at handle med, og prisen er som firmaet hedder........billig vvs.
Lige til UG

Billig VVS ApS

Fin levering. Næsten for kraftigt pakket ind. Kunne sagtens bare være sendt som brevpost

Review by confirmed purchaser

Hurtig response og levering.

Der er hurtig reaktion på alle henvendelser, og varen er som aftalt.

Review by confirmed purchaser

Skaffede en vare, som de ikke lagerførte

Super service.

Jeg søgte efter en helt special tangent til et IHC system, som de ikke havde i sortimenet (og hverken havde kunnet købes hos Bauhaus, Silvan....)

Ingen tøven da jeg skrev til dem, de ville da straks kontakte leverandøren. 2 dage senere var varen oprettet.

Og så skal de lige siges at varen kun kostede 14 kroner.

Det er service!

Perfekt

Fin service og alle aftaler overholdt - hurtigt tilbud og fin levering

Lynhurtig service

varer afsendt inden for få timer - og pengene bliver først trukket ved udgangen af måneden :-)

OK og pil op

Som altid er det svært at finde noget at klage over :)

Nemt og hurtigt

Gode priser og hurtig levering.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, billig på visse produkter, men som alle andre er der produkter der er lidt dyrere og kan findes på andre web sites.

Review by confirmed purchaser

Billige priser, hurtig levering!

Min foretrukne vvs butik på nettet. God vejledning både på nettet og ved personlig kontakt.

Hurtig levering.

Kæmpe + med den hurtige levering !

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, men opsplitning af ordre ingen fordel

En helt i orden net-butik. Opsplitningen af min ordre for at skulle få mine varer så hurtigt som muligt (kom fra flere forskellige underleverandører) kan jeg dog ikke se fidusen i når der leveres med postdanmark. Så skal man bare på posthuset/døgnboksen 2 gange. Det gider man jo ikke, så man venter alligevel til det sidste er kommet.

Super service.

Meget hurtig levering, og ingen problemer ved returvare.

Fuldt ud tilfreds

Har intet dårligt at sige. Vil til hver en tid anbefale siden til andre.

Review by confirmed purchaser

Super troværdig er billig vvs ;-)

Leverer hurtigt og effektivt. Handler der meget - og får altid det jeg bestiller og til tiden. Har kun ros og er total tryg ved at handle hos billig vvs

M.v.h. Jens Lauesen

xxxx

xxxxxxxxxxxxxx

Hurtig og prisbillig levering

Review by confirmed purchaser

Ikke vildt imponerende "rådgivning"

Vi har købt lidt forskelligt grej....

spurgte konkret ind til om det nu også passede sammen - de oplyste, at det og det passede... - men nej, det gjorte det så ikke... Efterfølgende nægtede de, at have noget at gøre med det... kunne dog bevises via mail.... Løsning: vi købte ekstra grej for at skramlet passede sammen....

Billigt på alle måder.....

Reply from Billig VVS ApS

Hej Jens,
vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse med købet. Delene du købte kunne godt bruges sammen, men det som vi ikke var opmærksomme på var at der skulle bruges en lille ekstra del for at det lykkes.

Vi beklager fejlen, men vi forsøgte at komme det i møde ved at du fik fragtfri levering på den ekstra ordre du måtte lave på en lille vare.

Vh. Peter Krøjgaard, BilligVVS.dk

Det Funker

Tingene kommer til den lovede tid, pengene trækkes først når leveringen er sket.
Det gøres ikke bedre.

super god og hurtig

god og hurtig ,høflig betjening

Meget, meget hurtig levering

Meget, meget hurtig levering/service. Fin, fin service vedrørende betalingsform. En rigtig god oplevelse.

OK handel

Fin hjemmeside. Bestilte 2 produkter. Fik hurtigt en mail om at det ene produkt var i restordre. Der var dog ingen problemer med at få min ordre leveret af 2 omgange. Så alt i alt, et fint forløb

Review by confirmed purchaser

Jeg har foretaget indkøb før. Som tidligere virker alt perfekt!

Priserne er gode, og man får det, som er bestilt meget hurtigt. Jeg kan bestemt anbefale BilligVVS.DK, når man vil gøre tingene selv.

Billig VVS ApS

Ingen besked om at varerne var på vej...

Jeg købte lidt forskellige dele, som åbenbart skulle leveres ad to omgange; en med PostDK, en med fragtmand.
Ingen af gangene fik jeg en mail eller andet med besked om, at varen var afsendt - og dermed heller ikke noget track-and-trace nummer. Heller ikke i min spam-inbox. Fragtmanden dukkede i øvrigt bare op, han ringede ikke forinden, som der ellers stod på følgesedlen.
Varerne var som de skulle være, men leveringen var skuffende.

11/5 2013: Jeg har handlet lidt mere hos Billigvvs, og kan sådan set bare konstatere, at det åbenbart er sådan, tingene fungerer hos Billigvvs. De bruger ikke track-and-trace, hvilket jeg synes er irriterende og ret usædvanligt. Varer og kundeservice i øvrigt har jeg ikke noget at udsætte på, fik fx sat prisen på en vare ned på under 3 minutter via mail. Og det er en ret god hjemmeside at bevæge sig rundt på.
Men det er lidt svagt, at man ikke vil verificere denne anmeldelse...bedre er man altså heller ikke til at håndtere en smule kritik.

Reply from Billig VVS ApS

Hej Lars

For at kunne sikre lave priser, har vi mere end 30 leverandører tilkoblet. Mange af varerne sendes direkte fra leverandøren og det er ikke alle leverandører, der endnu kan tilbyde tranck-and-trace. Vi arbejder med denne proces og alle varer, der sendes fra vores egen adresse er i dag forsynet med track-and-trace.

Kristine Bunde-Pedersen, BilligVVS.dk

Review by confirmed purchaser

Fantastisk service, også efter handlen.

Det er ingen kunst at møde en sælger der gerne vil sælge,men når du først står med varen og har betalt, er interessen for ,ikke så stor længere.Sådan er det ikke ved billig VVS, Det virker som om der er en fælles interese intil opgaven er løst, og overskuds matrialer returneret.

Hilsen Henning

• Hornslet, DK
  • 5 Reviews

som det skal være

let bestilling, overholdt leveringstid, fin service

God oplevelse

Nemt at bestille og varen kommer helt til døren. Opkrævningen som normalt er når varen sendes fra butikken, sker ikke her men istedet får man 14 dages kredit og en sms, at beløbet vil blive opkrævet :-)

Hurtig levering - fejlfri produkter

Kan varmt anbefale denne hjemmeside!