[REPLY]
Jeg var igang med at bestille en PowerPoint-fjernbetjening, da jeg beslutter mig for at vente. Da jeg mange timer senere, vælger at bestille den alligevel, får jeg aldrig en bekræftelse, heller ikke på mail. Jeg går derfor ud fra, at det er fordi ordren har stået i så mange timer. Jeg venter et par dage for at være sikker og ca. tre dage senere bestiller jeg en ny. Der kommer bekræftelse også på mail.
Der kommer dog to pakker og derfor lidt irriteret over den manglende bekræftelse på den første ordre.
Jeg bestilte, jeg ventede, jeg aflyste. Det er ikke rart at sige, at du har noget, når de i virkeligheden er i restordre.
Simon Raun found this review useful
Jeg køber mange SANDISK hukommelseskort - og oftest hos BJ Trading, da deres priser er under halvdelen af hvad fotohandlerne tager.
Leveringe er altid sket på max 2 dage - og nogle gange med kort med bedre specifkationer end lovet (Senest et 16 GB SANDISK extreme SDHC - lovet 20 mb/sek - leveret med 45 mb/sek)
Jeg bestilte et SD-kort hos BJ. Det overraskede mig lidt at der blev sat forkellige ekstra beløb på ordren i forbindelse med bestillingen, herunder ekspeditionsgebyr, dankortgebyr og til sidst et "hurtig forsendelsesgebyr" (valgfrit), men jeg tror stadig det var billigere end andre steder. Det er lidt "unfair", fordi man får et forkert billede af prisen på varen, når man benytter pris-sammenligningssider.
Jeg fik dog varen i god stand, hurtigt leveret og til en samlet god pris, så 4 stjerner herfra.
Benyttede mig af BJ-trading fordi de havde en god pris på mit ønskede produkt. (Asus router). Deres leveringstid var også god, med 1-2 dage.
Bestilte routeren d. 19, og har stadig ikke modtaget varen, ringede til dem igår, for at hører hvornår jeg kunne forvente at modtage min router - de svarede tilbage, at jeg først kunne forvente den på fredag, pga. travlhed.
Nu tænker jeg bare; hvordan fanden kan travlhed være mit problem, jeg bestilte produktet ved jer, af den ene oversag, at jeres leveringstid var lav.
Mig som troede at travlhed rent faktisk var en god ting - men at det skal gå ud over andre kunder, at butikken har travlt, kan jeg da virkelig ikke se det fornuftige i.
Bestilte samtidig produkter fra avcables samt computersalg, hvilket jeg modtog dagen efter (bestilte varene kl 15.00). Tak til disse 2 firmaer, fordi de fatter noget.
Michael Jakobsen found this review useful
Har 2 gange lavet en fejl 40, som de uden problemer byttede.
Vil fremtidigt benytte dem, osse selvom varen ikke lander dagen derpå.
Kunne de have gjort bedre. havde troet at jeg var igang med at få byttet min mus via 2 års garanti, i løbet af 3 måneder gik så et forløb hvor der blev snakket frem og tilbage, musen til reparation i 1 måned +(1-2) uger, for at ende op med at de troede jeg snakkede om returret (når en vare er gået i stykker fra start).
.. og såfremt der var mulighed for at uddele negative stjerner ville nogle sådan være blevet tildelt.
I forbindelse med brug af virksomhedens returretssystem for defekte PC-komponenter evner og magter BJ-trading ikke at overholde de forretningsbetingelser virksomheden selv har formuleret og gengivet på egen hjemmeside.
Én dårlig kundeservice-oplevelse kan ikke godtgøre de ellers lave priser på PC-dele hos BJ-trading.
Har benyttet deres grafisk lidt tarvelige hjemmeside flere gange, og aldrig haft nogen problemer.
Men bare fordi, deres hjemmeside kunne trænge en kærlig omgang af en grafiker, så betyder det ikke, at den ikke er velfungerende. God info om produkterne, billeder, nem købsproces og gode priser.
Jeg købte en CPU der var defekt og fik byttet den hurtigt. god service der var ikke det store bøvl.
da jeg laver den del pc'er bruger jeg også tit div hardware og bj-trading.dk har ku levere varen HVER gang også ligger de i mellem top 5 med hensyn til priser... men det allerbedste ved denne side er at de levere fra dag til dag så man kan komme vidre med ens projekt
Jeg købte et bundkort og der var en fejl med manglene eller bøjde ben i cpu sucket, så jeg sender det tilbage til dem og de vil intet gøre, siger bare det er min egen skyld. så nu står jeg med et bundkort det ikke virker og godt 1000kr. mindre.
køber aldrig der fra igen og vil ikke råde andre til det.
Jeg bestilte 2 ting (SATA kabel + RAM) som var på lager. Jeg valgte ikke at betale 10 kr. for behandling samme dag. Tingene blev sendt af sted næste dag, og efter en dag til, så havde jeg det i hånden.
Hjemmesiden føles som en tidsrejse til 1996, men den fungerer upåklageligt.
Deres mail server har åbenbart været misbrugt og blacklisted, da alt mail jeg modtog fra dem havnede i spam filteret.
Lidt spøjst at de valgte at sende 2 breve i stedet for at putte begge ting i det samme brev.
BJ Trading er billigt og plejer at være hurtig med levering.
Jeg havde blot bestilt en harddisk, og forventede egentlig levering næste dag. Efter 3-4 dags tid fik jeg så også besked om at ordren var pakket og afsendt, men indtil da ingen info.
Alt i alt dog fint tilfreds, som sædvanlig.
Jeg ringer til BJ trading for at høre hvad klokkeslæt jeg skal bestille inden, for at være sikker på at min vare bliver afsendt, Jeg får at vide 14:45 men hvis jeg vil være helt sikker, skal jeg betale 10 kr ekstra. Bestiller en 3570K og ram som står til at være på lager. Ringer efter tre kvarter for lige at tjekke, da muligheden for at betale 10 kr forsvandt da CPUen blev valgt med, og får nu at vide af CPUen ikke er på lager og først er hjemme om en uge eller mere, til trods for at den stadig stod til at være hjemme mindst en time efter jeg havde bestilt.
De har altså mulighed for at se at varen ikke er på lager - det er derfor jeg ikke kan betale de 10 kr bliver der forklaret - men alligevel skriver de at varen er hjemme. Det er virkelig elendig service hvor man skider på kunden for at få flere ordrer. Desuden tager de et vanvittigt beløb (29 kr i mit tilfælde) i gebyr på et mastercard.
Hjemmesiden kunne min polske moster ha lavet på EDB-kursus i 1997 ;) Men det fungerer, det er billigt og varen kommer frem hurtigt
Har aldrig handlet hos BJ Trading før, men da de var billigst med den RAM blok jeg stod og manglede, gjorde jeg forsøget. Fredag aften bestiller jeg varen, og regnede med at få den onsdag eller torsdag i den følgende uge. Mandag kommer jeg i tanke om noget mere jeg står og mangler, og sender en mail til BJ Trading, for at høre om det er muligt at få den med samme ordre. De svarer prompte, og min ordre bliver ændret. Senere mandag får jeg melding om, at min ordre er afsendt. Tirsdag henter jeg varerne på posthuset.
Hele vejen fik jeg en super fin service, og BJ Trading må nok se i øjnene, at de har fået en fast kunde :-)
Der kom 2,5 kr. gebyr på ved dankort betaling - og hvis man vil være sikker på, at det skal sendes samme dag, koster det 10 kr ekstra. Ud over det tager det lang tid før varerne kommer frem!
Har handlet hos BJ trading flere gange nu, og er godt tilfreds. Nogen gange kan der godt gå 2-3 dage før levering, men jeg har ikke noget problem med at vente når varen altid er iorden og til fin pris.
Bestilte varer som var på lager mandag formiddag.
med forventet levering 1-2 dage senere.
Onsdag var varen endnu ikke afsendt fra deres lager.
Skjult gebyr at man skal betale 10 kr. for at være sikker
på at få sine varer, dette burde have fået mig til at overveje stedet inden min bestilling.
Desværre ikke første gang at de ikke kan levere inden for tidsfristen.
Michael Jakobsen found this review useful
1-2 dages levering skriver de. Nu har jeg 2 gange bestilt og begge gange har der været 5 dages leveringstid. Det er bare irriterende da jeg netop valgte dem pga. den lave leveringstid og konkurrencedygtig pris.
Førhen var BJ Trading min foretrukne tech-shop. Altid hurtig levering. Nu har jeg flere gange oplevet at der går et par dage inden de pakker og sender afsted, selvom varene er på lager. Det er måske småting, men det er en hård branche og konkurrencen er stor og andre shops formår altså at sende fra dag til dag!
Men priserne er gode, og den øvrige kundeservice har været fin.
Jeg søgte på edbpriser.dk efter nogle gode billige RAM, og BJ-trading var billigst. Jeg bestilte RAM'ene kl 10.00 om formiddagen, og håbede at de ville blive pakket og sendt samme dag, så jeg ville have dem i hånden næste dag. Men da jeg når til betaling kommer der en valgmulighed op med en "betal 10 kr og få varen sendt i dag" -mulighed.
Jeg tænker, at når jeg har bestilt så relativt tidligt på dagen, bliver min vare nok alligevel sendt samme dag. Men der skal gå 2 dage før varen bliver sendt (bestillingsdagen inkluderet).
Det synes jeg er for sløjt, når det bare drejer sig om et lille brev med 8 gb ram!
Desuden var der gebyr på at bruge dankort, samt et gebyr på 5 kr for bestilling under 500 kr!
Fjern gebyrene, eller regn det med i jeres priser. Bliver det næste måske et "strøm-gebyr" eller "lagerhal-gebyr" etc.
Men til BJ-tradings forsvar; så skal jeg nok blive glad for mine RAM, som de kunne levere billigst. Og så portoen var gratis.
Rigtigt god butik - Når de har tingene på lager... Står der at varen ikke er på lager, så lad være med at bestille... Jeg har aldrig oplevet at de kunne overholde deres leveringstid, og i mange tilfælde måtte jeg til sidst annulere ordren.
Det sker også at der står varen er på lager, og det viser sig at det var den ikke...
Jeg handler stadigt med glæde hos bjtrading, men er opmærksom på det KÆMPE problem de har med deres lager status, og manglende levering af vare som ikke er på lager..
Da de ikke tager røven på folk, så giver jeg 4 stjerner - De har mistet en stjerne, ved at ha' et totalt tåbeligt lagersystem, og ved ikke at levere vare til tiden, som de eller lover kan leveres på 3 dage...
De kunne ha' en super butik, hvis de overholdte leveringstiden, på vare som ikek er på lager, og hvis de ikke havde 'ged' i deres lagersystem.
Hos BJ er de rigtig hurtige til at få sendt varerne og der er aldrig fejl når man modtager dem, SUPER!!!
Er rigtig godt tilfreds med at handle der!
Jeg bestilte en USB-stick, som jeg skulle bruge til julegave til min bror. Derfor bestilte jeg hos dem, da de skrev at den var på lager. Den var så ikke på lager alligevel, for da jeg havde bestilt ændrede lagerstatus sig pludselig til "ikke på lager" under ordrestatus. Men på deres hjemmeside stod den stadig til at være på lager. Jeg skrev så en mail til dem, at jeg skulle bruge den til julegave, så jeg ikke kunne vente på deres fup. Men så skrev de at den var på lager, og at de ville sende den med det samme. Et par dage efter modtog jeg så en anden USB-stick end den jeg havde bestilt. Min første tanke var, at de udnyttede, at det var en julegave, så jeg ikke gad til at returnere den.
Tidligere har jeg oplevet nøjagtig det samme med en strømforsyning, at ligeså snart jeg havde bestilt, var den pludselig ikke på lager alligevel, selvom den stadig står til at være på lager på deres hjemmeside. Men når man så bestiller, er den pludselig ikke på lager alligevel. Jeg kender mange der har oplevet nøjagtig det samme problem.
De skriver også på deres hjemmeside ved varerne "Gratis fragt til erhverv eller nærmeste posthus". Men når man så skal til at bestille så koster det pludselig 40 kr. at få leveret til nærmeste posthus...
Jeg har købt en bærbar taske hos BJ trading, og var godt tilfreds indtil taskens plastic krog brækkede pga. den dårlige kvalitet. Tasken og pc'en fald på gulvet, hvor skærmen gik i stykker. Skærmen skulle skiftes, og BJ trading blev kontaktet, da tasken kun var et måned gammelt, hverken tasken eller skærmen ville de gøre noget ved! Sikke en elendigt produkt, og ualmindelig dårlig service! Jeg handler aldrig hos BJ trading igen, selvom jeg har lagt en del penge hos dem tidligere.
Jeg vil opfordre alle andre til at finde et andet sted at handle.
En levring, som var afsendt med uforsikret brevpost, bortkom i Post Danmarks system. Butikken tog selv tabet, og afsendte en erstatningsordre. Så det var i hvert fald en ganske fin oplevelse.
Har for noget tidsiden købt en razer naga samt mussemåtte. Kassen som varerne var i, lignede en papkasse der havde blevet brugt før, dog har dette intet betydning for kassen indhold, men det ser ikke særlig kønt ud, når man tydelig kan se at den har været brugt til noget andet. Nok om det. Det vigtigste er at det var pakket forsvarligt, så varerne ikke kunne blive beskadig.
De "gemte" gebyrer synes jeg at de bør gøre noget mere synlig eller inkludere i prisen, det skal lige siges det et godt stykke siden jeg købte derfra, det kunne være det er lavet om.
Hjemmesiden kunne godt få sig en større opdatering med hensyn til design og layout, da det ser lidt gammelt ud. Dette er kun en personlig mening.
Jeg Bestilte 2 ens harddiske, men fik en ny og en gammel model.
Da de skulle bruges til en NAS, skal diskene helst være ens, ellers er der ingen garanti for at det virker. Producentens produkt kode var anderledes, ligesom selve disken var udformet anderledes. BJ's stregkode, var dog den samme på pakkerne, selvom der var tydelig forskel på produkterne.
Jeg opretter en RMA, hvorefter jeg får besked om at det skam er samme produkt, og at jeg rolig kan bruge dem. Med mine 15 år i IT branchen, tager jeg dog ikke dette for gode varer, og insisterer på at bytte minimum den ene, til en model mage til den anden.
Det vil de ikke, men vil da gerne tage dem retur i henhold til returretten.
Konkluslusion:
BJ vil hellere miste en kunde der har lagt over 100.000,- gode danske kroner i firmaet, end at bytte 2 harddiske uden andre udgifter, end 2 gange fragt. Sløjt siger jeg bare.
Michael Jakobsen found this review useful
Usb-hukommelse er billig for tiden !
Modtaget i org. uåbnet emballage - og så gik det kvikt !
Bj-trading er ikke helt det samme som førhen. De har fået flere varenumre i butikken, men leveringstiden... er ikke altid gennemskuelig.
Deres web butik udformning er lidt udfordrende. En overgang kunne man ikke 'bladre over sider' (virkelig anstrengende - fikset nu). De har links til 'bundkort' og 'motherboard', der leder til det samme (tja). Leveringstiderne er lidt usikre (har haft ting hængende i ugevis). De har haft alle mulige gebyrer på alting (kundetelefongebyr, ekspeditionsgebyr, dankortgebyr) som de senest har forsøgt at forsimple med 'fri fragt' koncept. Men når de sender, så lad være med at forvente at Du kan gemme originale indpakning. De taper alt: motherboard kasser, strømforsynings kasser osv. Og når tapen er fjernet, så ligner den originale indpakning... noget der ikke skal gemmes.
Kender bedst firmaerne, når ting går galt. Jeg havde et grafikkort, der stod af, men gad ikke gå igennem møllen ved at sende det ind. De gange jeg har rettet email henvendelse, så har de ellers været søde at rette ting. Jeg har ikke modtaget brugte ting - men må indrømme at jeg heller ikke bare bestiller ting hos dem ligesom førhen, uden at checke andre. Ser ikke længere deres navn som en fordel, man om nødvendigt vil betale en halvtredser ekstra for - selvom bj-trading på ingen måde skraber bunden.
Man skal ikke forvente personlig service eller specielle hensyn. Man skal væbne sig med tålmodighed og tage tingene lidt som de kommer.
Kort fortalt bestilte jeg et produkt hos BJ-trading som jeg skulle sende retur grundet fejlkøb. Levering og lignende kørte upåklageligt!
Jeg bestiller en postlabel via deres hjemmeside (til 60 kr i stedet for Post Danmarks 82 - thumbs up!), og sender varen afsted 1,5 timer efter jeg har afhentet den.
Tiden går (12 dage) og jeg har ikke set skyggen af nogle penge.
Jeg kontakter dem så i dag, og får at vide, at jeg selv skal oprette henvendelse via mail med registreringsnummer og kontonummer, for at de kan flytte pengene tilbage.
Her er det så, at jeg undrer mig over, at der ikke automatisk genereres en mail omkring ovenstående til kunden, ydermere undrer jeg mig over, at jeg ikke blev oplyst om dette da jeg brugte deres automatiske retursystem via deres hjemmeside.
- Jeg er ganske tilfreds med handel og leverance af produkter hos BJ-Trading. Men dette er et så¨simpelt et problem at undgå for en virksomhed, og det kan kun irritere kunden.
Jeg har handlet hos BJ-trading siden den hotteste processor var en K6-2 350Mhz og har egentlig altid godt kunne lide at handle hos dem.
Jeg syntes altid de har været billige men deres hjemme side er lidt rodet og knap så godt designet...
Det er som at handle i fakta :)
Skal jeg købe mere end en ting bruger jeg normalt EDBpriser til at finde det i deres butik.
De sidste 3 gange jeg har handlet hos dem er jeg dog stødt på flue benet 'Hvis du vil være helt sikker på at vi afsender din pakke i dag, koster det 10kr ekstra'
I starten tænkte jeg at det var til at hvis man f.eks. bestilte lige før lukke tid, så kunne man nå at få det med alligevel...men nej.
Selv hvis du laver din bestilling kl 8 om morgenen bliver en lager var ikke sendt samme dag hvis ikke du betaler 10kr ekstra.
Man kan selvfølgelig sige at jeg blot kunne betale den snoldede 10'er men jeg syntes det er lidt en princip sag at jeg ikke vil se en varer til XXX kr på edbpriser og så skulle give et ekstra gebyr for at få den samme service som de fleste andre har gratis.
Jeg syntes de skulle hæve alle deres priser med 10kr og så skrotte det flueben.
Det for dum markedsføring at få så meget dårlig omtale pga sådan noget! (de fleste negaive trustpilot reviews er pga det flueben)
Jeg forventer ikke at handle hos dem mere og jeg må indrømme at jeg hellere vil give 20-50kr mere for en var et andet sted end at støtte op om skjulte gebyrer.
niels and Martin Madsen found this review useful
Jeg bestilte et kabel der blev sendt 2 dage efter ordren :-) Fin og hurtig service.
Jeg afbrød uden tøven mit køb hos BJ-Trading, som jeg ellers tidligere med tilfredshed har handlet med, da diverse gebyrer pludselig blev lagt til prisen. Prisen på edbpriser, holder ikke stik med den faktiske pris. Og det tangerer bondefangeri.
'Send i dag'-gebyr, ekspeditionsgebyr, visa-gebyr - og dertil pænt høje fragtpriser. Der er et hav af netbutikker med gennemsigtige og konkurrencedygtige priser - vælg én af dem i stedet!
niels and Martin Madsen found this review useful
Har i alt den tid jeg kan huske handlet ved bj-trading.dk når det kom til eksempelvis harddiske, da jeg ved de sender dem forsvarligt og samtidigt ofte er de billigste på dette område.
Men da jeg fornyligt skulle bruge en harddisk blev jeg noget overrasket over deres nye gebyr system, som absolut gjorde at jeg jeg var yderst tæt på at annullere min ordre ved dem.
Tilbage i de gode dage, kunne man omkring kl. 17 stadigvæk nå at lægge en ordre og oftes få den allerede dagen efter, dette er desværre slut, og næsten umuligt med mindre man betaler 10 kr ekstra. Derfor kun 3 stjerner.