We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (556)

Ikke helt godt nok.

Jeg har før købt hos BJ, hvor jeg fik tingene tilsendt hurtigt og uden nogen anmærkninger.
Denne gang købte jeg et microSD kort og en skærmbeskyttelse til en smart-phone. Jeg skulle tilfældigvis forbi området, så jeg valgte selv at afhente.
Da jeg kom til butikken var der en lang kø. Der var kun en til at beetjene og det viste sig at der var problemer med deres EDB system. Efter 20 min var den første kunde endnu ikke ekspideret.
Jeg valgte at køre igen og høre om jeg kunne få min ordre tilsendt i stedet. Det kunne jeg godt, men kun til den dyre fragtpris - og ikke den billige der annonceres med på edbpriser...
Ikke helt godt nok at det er kunden der skal bøde for deres systemnedbrud.

Suveræn service

Jeg købte et 64 GB Memory stick ved dem, bestilte om aftenen, næste dag opdagede jeg at jeg havde glemt at checke varer status, og det var ikke en lagervare, jeg kontaktede BJ Trading pr telefon, blev mødt af en service mindet fyr, jeg spurgte om jeg ikke kunne få ændret min ordre til en af de andre der var en lager varer, jo det kunne jeg da, og han gav mig den endda til samme pris som den anden kostede...

Den var forsvarligt afsendt, og 100% en positiv oplevelse, dog måtte de gerne få deres hjemmeside lidt opdateret til næste visit :P

Man får hvad der står

Jeg bestilte en mus mandag d. 30 juli, jeg fik den onsdag d 1. august. På deres hjemmeside står der 1-2 dage, så det må man sige er helt fint, pakken var godt pakket ind. har ikke noget dårligt at sige om dem. Grunden til der ikke er 5 stjerner er fordi fx complett.dk har en sms ordning hvor de sender sms med opdatering om pakken, og det giver dem den eksatre stjerne. Men alt ialt BJ-trading.dk kan godt anbefaldes.

Useriøst.

Har i mange år handlet tit og ofte hos BJ trading, men deres velmagts dage er tydeligvis forbi...
De sidste par ordre placeret hos BJ trading har båret præg af gebyr helvede! Priserne virke lave på edbpriser.dk, men når man så er færdig med diverse gebyrer, så er det straks noget andet.
Dertil virker det overhovedet ikke som om "firmaet" har styr på deres eget lager, og leverancer af varer..
Var der vises på lager, er ofte slet ikke på lager, og lovede datoer over holdes slet ikke, de udskydes gang på gang. Med lovninger på at det kommer imorgen, men ofte rykker de datoen om og om igen.
for slet ikke at tale om tydeligvis brugte varer solgt som nye..

Farvel og tak.. mine penge bruges andetsteds fra nu af.

Jeg er tilfreds! :)

Det er muligt, at der kom en smule ekstragebyr på, men den vare jeg købte hos dem, fik jeg langt billigere, end jeg kunne få andre danske steder - så jeg er helt tilfreds! :)

BJ Trading

Hurtig byt af vare der gik i stykker

Fik hurtigt byttet en MP3 afspiller der gik i stykker efter et par dages brug. Fin information i forbindelse med ombytningen der gik uden problemer.

Gebyr jungel

Deres priser på Edbpriser.dk oplyser slet ikke alle de gebyrer der puttes på deres priser. Det er åbenbart en taktik de i bedste ryanair stil synes virker godt for dem, men jeg stoppede mit køb inden det gik igennem

BJ Trading

Bestilt ved dem en del gange. Billig

Jeg har efterhånden bestilt mange produkter fra BJ over mange omgange, og hver gang har der ikke været nogen problemer med leveringen. Derfor fem stjerner.

BJ Trading

Lidt langt tid om at få sendt varen afsted. Ellers OK

Lidt langt tid om at få varen sendt afsted, trods de har den på lager. En ordre afgivet inden 12:00 burde sendes samme dag. Men den blev sendt 2 hverdage senere (og modtaget dagen efter). Ellers OK handel og lav pris.

For mange gebyrer

Har handlet hos dem i gennem mange år, også for bekendt.

Desværre er de blevet ligeså glade for gebyrer som lavpris flyselskaberne.

Ekspeditionsgebyr + noget dyrere porto end konkurrenterne + dankort gebyr osv. :-(

De skulle da være glade for at de får kunder, og ikke overdænge dem med gebyre.

Deres 'skal sendes i dag' gebyr er også for langt ud, leveringstiden ligeså.

Sørgeligt det er gået ned af bakke for dem.

niels found this review useful

BJ-Trading´s leveringstid ..

Jeg bestilte onsdag kl 9:39 to stk ssd diske, som var på lager.
På edbpriser skiltede bj-trading med 1-2 dages leveringstid og da jeg skulle bruge dem i weekenden, så var det jo perfekt.

- Så hører jeg ellers intet før fredag kl 11:53, at nu var min ordre (som var lagervare allerede onsdag) pakket og klar til afsendelse.
Da jeg tidligere har handlet hos bj-trading og ikke modtaget besked om pakning eller leveringstid, så var det altså først fredag, at jeg fandt ud af, at min ordre ikke ville nå frem til weekenden.
Jeg kontaktede derfor bj-trading.
Medarbejderen (som i øvrigt var ganske høflig) kunne bekræfte at varene var på lager onsdag, men de havde altså først nået min ordre om fredagen. Jeg bad så om at få fjernet min ordre igen, men det kunne ikke lade sig gøre, da den lå et sted i et bur sammen med mange andre.
Jeg spurgte så til den lovede leveringstid på 1-2 dage.
- Det med de 1-2 dage skal så - i følge bj-tradings opfattelse - forstås sådan, at det er fra pakkedato (altså i dette tilfælde fredag).
D.v.s. at jeg nu må bestille en lørdagslevering fra PROSHOP, som har et andet produkt, samt have ekstra udgifter til at sende varen retur til bj-trading.
Denne form for slendrian og ligegyldighed med lovet leveringstid, kan jeg ikke bruge til noget som helst og jeg kan derfor ikke anbefale nogen at handle hos bj-trading!

Dårlig service og levering

Jeg gik igennem EDBpriser.dk og så BJ-Trading havde et grafikkort jeg gerne ville have og det var sørme også på lager. Jeg bestiller det en torsdag aften og glæder mig til at det skulle komme tirsdag eller onsdag næste uge. Vi er nu i den næste uge, det er fredag, de siger det lige er blevet sendt og skulle komme på mandag, men lad os nu se. Hvis ikke det kommer på mandag så afbestiller jeg. Hjemmesiden er desuden totalt grim og primitiv. Jeg køber aldrig aldrig nogensinde noget fra BJ-trading og jeg vil heller ikke anbefale dem jeg kender at gøre det. Go Proshop og ComputerSalg, det er sgu noget der virker.

Plus!!! BJ-Trading har ekstremt mange gebyrer både på levering og brug af kredit kort. Det er bare øv det hele.

Nervøs..

Jeg skulle have en ny computer.. og først ville mit valg have faldet på shg, men fandt så ud af det ikke rigtig er shg mere.. men proshop nu.

Så valgte jeg en anden oldie på markedet, nemlig bj-trading.

Jeg bestilte flux mine ting, selvom jeg synes siden er ekstremt forældet, så lykkedes det mig alligevel at finde de ting jeg gerne ville have.

Efter jeg havde bestilt.. så valgte jeg først der at kigge på trustpilot og til min kæmpe forskrækkelse ser jeg alle de negative kommentar omkring dem.. suk tænkte jeg :)

Men nu har jeg så modtaget alle min varer dagen efter jeg bestilte dem og alt ting er tip top i orden. Synes ikke pakken var uansvarligt pakket ind, faktisk ganske pænt pakket ind.

Nu har jeg så samlet hele lortet og det køre som det skal.

Så 4 2/3 stjerner her fra og det eneste der trækker ned er den meget forældet hjemmeside. Da jeg kun kan give hele stjerner, så får de 5.

Tak for en god handel :)

Med hensyn til gebyr.. helt ærlig. 10-15 kr? Kom over det.

Ingen problemer

Blev lidt nervøs da jeg læste Trustpilot EFTER jeg havde bestilt en gaming mus hos Bjtrading. Men havde ingen problemer med hverken bestilling eller fremsendte produkt.
Fin information hele forløbet igennem..

BJ Trading

Dårlig kundeservice " MEGET "

Jeg bestilte et bundkort som var på lager, og læste der var "1" dags lerverings tid, så ville jeg modtag det. Det fik jeg så desværre ikke, men efter 4 dage fik jeg det, langt om længe. Og da jeg fik det, ja så havde de sku sendt det i kassen's originale emballage, som var totalt ødelagt så ringet jeg og sagde til dem at jeg havde modtaget pakken i den's originale emballage og at det var helt øgelagt og jeg var bange for det ikke virket og jeg ville sende det tilbage. Men så sagde han, bare rolig det virker helt fint, det sådan vi altid sender vores ting ud. Det var helt fair mente han, da de skulle spare på fragten og emballagen. Men ja nu prøver jeg at se om det virker, så må vi bare håbe at bundkortet virker og jeg ikke skal til at lave en RMA, Det sidste gang jeg / vi køber hos dem. !

BJ Trading

Modtog brugte varer igen.

Har gennem årene købt en hel del ved BJ Trading, og været meget tilfreds.
Men de sidste 4 gange jeg har købt dele, har der været brugte varer med, til ny pris.
Og den måde de pakker varer ind nu, er bare ikke godt nok, kun gennemsigtig tape.
Så er der kommet skjulte gebyr på næsten alt, og lagervarer er alligevel ikke på lager.

Hold jer langt fra dette firma, kan ikke anbefales, og handler der ikke igen.

Modtog brugte varer!

Jeg købte nyt bundkort + CPU + Ram hos dem. Men blev dog en del skuffet da jeg så min pakke komme med posten. Magen til elendig indpakning skulle man da lede længe efter. Bundkortkassen (Som var den største) tror jeg nærmest ikke der var en kant på der ik var flosset og lignede noget der var blevet slæbt efter en bil hele vejen ud til mig.

Da jeg fik åbnet kassen med bundkortet var det utrolig let at se at bundkortet tidligere havde været monteret da der var ridset efter skruer osv. Der manglede samtidig den metal del som skal sættes bagerst i kabinettet. Jeg ringede self straks til support for at høre om de havde lavet et fejl og sendt mig brugt udstyr. Til min store overraskelse var dette åbenbart normalt hos BJ Trading. Deres politik er at får de en varer tilbage på RMA (Produkt med fejl som sendes tilbage) og ikke kan finde en umiddelbar fejl så ryger det bare videre til næste kunde som så evt kan være heldig ikke at opdage fejlen.

Det er også fint at BJ Trading har lave priser men det er jo åbenbart pga de sender fejlmeldte varer ud til folk og håber på ikke at få dem retur. Dette er noget svineri da dette ikke er oplyst nogle stedet at man kan modtage brugte varer.

Skal dog siges at de tilbød at jeg sendte retur hvilket jeg valgte at gøre og handle et andet sted hvor jeg dog skulle betale 5-10 kr mere per produkt dog var jeg sikret varen var ny!

Ja og så self de skjulte gebyr som andre også har nævnt.

gode priser, konsistent service

Har brugt bjtrading en del gange i løbet af de sidste mange år. De har altid haft nogle af de billigste priser og sender hurtigt afsted. Der har aldrig været problemer. Dog er nogle af alle de afsendings gebyrer og hvad det ellers hedder meget dårlig stil, det trækker 2 stjerne fra. Især det at man først oplyses om dem sent i bestillings processen.

Billigt

+ Pris
+ Service (Mail, telefon såvel butik)
+ Håndtering (Ny ordre & RMA)
+ Hastighed/Levering

- Indpakning

Handler der helt sikkert igen.

Per Mejdal Rasmussen found this review useful

BJ Trading

Skjuler ekstra gebyr til aller sidst

Jeg ville bestille et flash-kort, men før betalingen var der lagt et ekspiditionsbegyr på 15 kr oven i, ud over kortbegyr og fragt. Dette gebyr havde ikke været nævnt på edbpriser.dk. Vildledende markedsføring og jeg købte naturligvis ikke noget.

Gebyrer og upræcis leveringstid

Jeg skulle bruge 3 CF kort til et nyt kamera. Jeg valgte bj-trading da, deres lagerstatus viste at de havde dem på lager. Første "skuffelse" kom under betaling hvor der var tilføjet en del gebyrer som lige så godt kunne være en del af prisen. Anden skuffelse kom da jeg senere ville se status for mine CF-kort. Nu var status på lageret ændret til "ikke på lager", og er nu senere blevet ændret til "kommer på lager 12/6-2012". Så jeg venter stadig!

Skuffende

Bestilte DeLOCK USB 2.0 Video Grabber den 15. maj, og modtog varen den 16. maj Super... Men, måtte sende varen retur da den ikke virkede på min Windows XP, som de lover...
JB-trading siger at varen virker og betalte kun 258,- kr. tilbage.. Jeg betalte 322,77 kr. + 84,- kr. for at sende varen retur.
BJ-trading vil kun betale for returfragt, hvis der er noget galt med varen. De sagde at varen var testet OK.
Ialt fik jeg altså kun 148,77 kr. tilbage ØV, ØV, ØV...

Ifølge købeloven, skal en vare der har en fejl, som sælgeren er ansvarlig for, og sælgeren skal reparere eller ombytte varen efter reglerne i købeloven, skal det være uden udgift og uden væsentlig ulempe for forbrugeren.

Det kan godt være jeg handler hos BJ-trading en anden gang, men så skal de også blive MEGET bedre med deres service.
Nu ser jeg efter andre butikker og en anden Video Grabber.

Overraskende gebyrer

Bestilte 32 gb SDHC kort der på edbpriser stod til totalpris 273 kr men endte med at koste 293 kr.

Fakturaen endte på 293 kr fordi jeg ikke var opmærksom på at det koster 20 kr. ekstra i mærkelige gebyrer hvis man vælger "Privatperson med leveringsadresse hos firma", selvom man kan få samme ydelse uden ekstra gebyrer ved at vælge "Privatperson" og derefter angive anden leveringsadresse.

Det er da ikke god service...

BJ Trading

Ok, men ikke helt så hurtig

Købte en harddisk og der blev reklameret med 1-2 dages levering. Bestilte onsdag kl. 17 og fredag efter kl. 16 får jeg info om at varen er sendt og så fik jeg først disken mandag. Jeg må tilstå at jeg forventer at når der reklameres med 1-2 dages levering, så burde den have været sendt om torsdagen. Jeg valgte jo specifikt dem pga. leveringstiden. Men ok jeg fik min disk og fik nydt lidt ekstra timer i haven da jeg ikke skulle sidde hele weekenden og installere windows igen :)

God gennemsnitlig..

Jeg bestilte i sidste uge et par høretelefoner som var på lager, men de blev først afsendt i dag, har altså ikke modtaget dem endnu.

Prisen var fin, betalte lidt mere end andre steder, men de skiltede også med god leveringstid og det var grunden - Det holder desværre ikke. Står stadigvæk uden et headset.

De 5 der blev til 3

Jeg har gennem årene købt en del ved BJ Trading og været ganske tilfreds.

Desværre synes jeg at niveauet har været lidt dalende set over en længere periode. Der indgår efterhånden en række "skjulte" gebyrer - ekspeditionsgebyr, gebyr for at varen afsendes samme dag, lidt kryptisk pris mht forsendelsestype. Det gør at de ikke nødvendigvis er så billige som man får indtryk at på fx EDBPriser.dk - men nuvel, de er skam heller ikke de dyreste og har de varen man vil have handler det jo ikke om en 20'er ekstra.

Hvad værre er, er at her på det sidste (over de sidste to-tre køb) - er det begyndt at gå nedad med leveringstiden - og det synes jeg ikke er så holdbart.

Eks. 1: Jeg bestiller en række lagerførte varer d. 9/4 om aftenen (altså noget BJ har på eget lager). D. 11/4 rykker jeg for status og får at vide at man pga stor ordretilgang først kan afsende 12/4. Nuvel. 12/4 går og ordren afsendes ikke. Ved henvendelse får jeg så at vide at de først sendes 13/4. Det resulterer i at jeg må ændre adressen der skal sendes til (hvilket BJ så håndterede gnidningsfrit). Men det er langt fra den oplyste leveringstid på 1-2 dage.

Eks. 2: Jeg bestiller, indenfor normal arbejdstid, et par lagerførte varer d. 23/5 (de er på BJ's eget lager). Hvorfor afsendes der først sent d. 25/5? Det er ikke 1-2 dages leveringstid som oplyst.

Jeg vil fortsat have BJ Trading med på listen over butikker jeg handler med, men jeg kigger i langt højere grad end før på andre webbutikker - især hvis jeg skal kunne stole på leveringstiden.

Søren Kjeldsen, Sofie Damtoft Larsen and Casper Olsen found this review useful

Meget dårlig returservice - Kan ikke anbefales

Jeg kom til at bestille et forkert headset og benyttede mig af min returret. Efter ca. en måneds tid efter returnering af den uåbnede vare rykkede jeg BJ Trading for status på retursagen. De havde slet ikke behandlet den, og selv om jeg havde handlet hos dem og betalt via kort, så måtte de bede om mine kortdata for at kunne returnere pengene.
Desuden var de omkring 14 dage om at levere varen oprindelig, så jeg kommer ikke til at handle dér igen, når der er så mange andre på markedet, som er både hurtigere og yder bedre service.

router- nærmere r*v

Virkelig dårlige kundeservice. Vi får en router i gave og den går i stykker efter et halvt år. Så vi sender den til BJ trading som sender den til reparation. Efter 3 måneder får vi vores router igen - som i at vi selv ud og hente den. Da vi kommer for hentet den får vi at vide at den ikke kunne laves. Jeg spørger om fejlen og for at vide: det må vi ikke oplyse. What the f*ck? Hvorfor må jeg ikke få det oplyst om min egen router? Og hvad værre er - de ville ikke give os en ny, vi havde jo brugt den. Dem bruger vi så ikke mere

Utrolig dårlig kundeservice!

Jeg bestilte for nogle dage siden nyt RAM til min Macbook Pro, og eftersom jeg var lidt skeptisk omkring køb af andre mærker end Apple til min Macbook, så brugte jeg deres RAM-guide til at finde de helt rigtige RAM. Jeg havde så 2 muligheder at vælge imellem, hvorefter jeg skrev til kundesupporten for at høre hvilke der ville passe bedst.. Jeg sendte specs og alt der skal bruges for at vurdere dette, og de sendte en mail tilbage hvor der stod at de var lige passende og gode, så det var en smagssag. Jeg valgte så de billigste og da jeg modtog dem (efter 4 dage med postdanmark) og satte dem i, så virkede de ikke..
Jeg ved så at enten har de sendt defekte RAM, eller også har de guidet mig til at købe forkerte RAM.
Jeg tager det dog pænt, og hører ad om det kan lade sig gøre at jeg får returfragten gratis og gratis fragt på de nye de sender, hvilket de ikke engang vil tænke over, men afslår med det samme..

For at toppe det af, så er deres retursystem værre end ****. Det er umådeligt besværligt.

De får 1 stjerne for deres priser..

BJ Trading

Elendig indpakning, skjulte gebyr og forkert leveringstid

Bundkort, CPU, RAM og PSU var blot tapet sammen i en stor klump uden yderligere beskyttelse.
Leveringstid oplyst til 1 - 3 dag på deres hjemmeside, men blev først leveret efter 10.
De pålægger ekspeditions gebyr, betalingsgebyr og forsendelsesomkostninger.

Jeg kan ikke anbefale dem, og handler der ikke igen.

Nogenlunde.

Bestilte om onsdagen inden kl 12 og de sendte først varen fredag! Så nu venter jeg spændt på at se om jeg får det mandag eller tirsdag. Udover det er der gemte gebyre som er lidt mærkelige. Så de er ikke billigst i sidste ende!

BJ Trading

Jeg har tit handlet på bj-trading.
Kunde supporten er god og hurtig, både på mail og telefon.
Har næsten altid fået mine ting, dagen efter jeg har bestilt dem.

Foretrukne handselssted !

Jeg har nu brugt BJ-Trading igennem en del år efterhånden.
Jeg sværgede til SHG (Da de eksisterede), men er gået 100% over til BJ-Trading.
De gange jeg har sendt vare retur (1 SSD, 1 GPU & 1 PSU - over ~4 år eller sådan noget) til RMA, har det altid været hurtig process.

Fra jeg har bestil, til jeg har haft pakken i hånden, er der aldrig gået mere end max 3 dage. Selvfølgelig ikke hvis det har været på rest, men forudsat at det har været på lager.
1.Bestilling
2.Ordre bekræftigelse ganske kort tid efter (1 time cirka) alt efter tidspunkt selvfølgelig.
3. Afsending som regel indenfor 24 timer.
Track & Trace, så pakken kan følges - Genialt.

Med så hurtigt behandlinger, ligger fejlen hos PostDK, hvis ikke man har pakken indenfor den tid BJ-Trading skilter med.
Bliver den sendt af sted inden kl 15:00, så har man pakken dagen efter.

Fortsæt det gode arbejde :)
Jeg vil ihvertfald fortsætte med at benytte jer :)

Alt Ok - endda før tiden

Alt OK og levering 1 dag før lovet i flg lagerangivelsen. Hjemmesiden kunne være bedre!

Dårlig levering !

Til dem der har skrevet at leveringen ikke er iorden, kan jeg kun være enige med !
Bestilte nogle Højtalere for ca. 3 uger siden - og har ikke modtaget dem endnu.

Godt forløb

Ikke så meget at skrive om når alt går glat!

BJ Trading

Elendig indpakning skyld i beskadiget vare

Var idag nede på posthuset og hente min bestilte pakke, bj trading havde gode priser, og jeg har gode erfaringer fra dem tidligere.

Pakken jeg modtog, var ikke pakket ordentligt ind, der var blot smidt en masse gennemsigtig tape rundt om til at holde tingene sammen, hvilket tydeligt havde givet, skrammer, dog ikke umildbart noget der burde påvirke varen, så fremt den fra producenten var pakket forsvarligt ind.

Dette var desværre ikke tilfældet, med min cpu køler, som har fået et ordentligt tryk.

Det er en ommer bj trading.

BJ Trading

Totalt dårlig service ved problemer

Hold jer langt væk fra dette firma, de er 5 kroner billigere, men hvis noget holder op med at virke er de totalt ligeglade og virkelig dårlige til service.

BJ Trading

Lagervarer alligevel ikke på lager...

Useriøs netbutik, bestilte varer som iflg. siden var på lager, men får bare samme besked igen og igen:

"Der er desværre en forlænget leveringstid på den vare du har bestilt, og vi kan lige nu ikke sige dig hvornår vi kan levere til dig. Vil du prøve at vente eller skal vi slette din ordre ? eller kan du alternativt måske bruge en anden vare."

Is BJ Trading your company?