[REPLY]
Havde søgt længe efter en gasbrænder og faldt tilfældigvis over bjergkæden.dk. Her kunne jeg se at den var omtrent 100kr billigere end andre steder og fragten var gratis :)
Dagen efter min bestilling bliver jeg ringet op af bjergkæden der spurgte om jeg havde lagt mærke til at der var lidt lang leveringstid på den farve jeg havde valgt og om jeg ville vente eller have en anden farve? Det må jeg sige jeg ikke er vant til ved andre netbutikker.
Hurtig levering, gratis fragt og rigtig flinke folk at snakke med!
Søndag: Jeg bestiller en frakke i Bjergkædens netshop og modtager en automatisk ordrebekræftelse.
Mandag: Jeg modtager en e-mail med faktura, besked om at varen bliver afsendt samme dag og trackingnr. for pakken. Pengene trækkes fra min konto.
Onsdag: Da jeg endnu ikke har modtaget pakken, og det tilsendte trackingnr. ikke virker, kontakter jeg Bjergkæden. Jeg modtager nu en e-mail med besked om, at de ikke kan levere varen, samt en kreditnota.
Fredag (i dag): Jeg har stadig ikke fået mine penge retur fra Bjergkæden.
Bjergkæden.dk overholder altså hverken sine egne handelsbetingelser eller forbrugerombudsmandens retningslinjer om ikke at debitere kundens konto før varen er afsendt!
Bestilte en vare i deres webshop lørdag. Den skulle være på lager til omgående levering. Ringer til butikken torsdag for at høre om varen er på vej. Det skulle undersøges og de vil vende tilbage. Rykker for det fredag hvor jeg får opyst, at varen er udsolgt men jeg kan købe en anden.
Havde lagt et spørgsmål i indkøbskurven, bekræftet og bestilt -- vagt håbende, at hensynet vill blive set, læst og måske overvejet. Bjergkæden ringede tilbage, afklarede spørgsmålet og leverede som ønsket; hurtigt, til den rigtige pris og med meget personlig kundeservice. Sådan; kun varmeste anbefaling.
Prøvede at købe en vare, men røg straks over på en konto hvor man ville sende mig en faktura. Jeg ville bare gerne betale med dankort, som jeg selvfølgelig altid gør når man handler på nettet. Nu sidder så og skal vente på at de skal sende en faktura. så kan jeg så kan lave en bankoverførsel fordi jeg er erhvervskunde??
Det er jo ikke holdbart at erhvervskunder ikke kan betale med kredit kort - hvorfor ikke bare en faktura på mail ligesom alle andre?
Endvidere kan jeg ikke logge ind med den kode som jeg indtastede - så ikke helt stabilt site.
Lækkert sortiment med mange fristelser, omhyggelige beskrivelser og som sagt gode tilbud + super service også til kunder der ombestemmer sig mht. farven undervejs :-)
Jeg giver 5 stjerner, fordi levering var hurtig, ombytning problemfrit, hjemmesiden fungerer fint og priserne meget rimelige.
Peer Fischer Holm
Bjørn Leiberg Reenberg found this review useful
Nu har jeg inden for ganske kort tid købt 8 produkter som alle er blevet leveret meget hurtigt.
Prisen var i første omgang årsagen til at jeg har købt hos Bjergkæden.
Her køber jeg gerne igen hvis de har hvad jeg mangler.
Købte ny pagaj i lørdags. Fik en rigtig god frisk betjening. En butik som jeg absolut kan anbefales.
...ja så kan det da næsten ikke lyde bedre :-)
Ringede ved 15.30 tiden torsdag (i går) for at høre om min eventuelle bestilling på deres website kunne nå frem til om mandagen. Efter en lidt finurlig samtale, hvor den ene troede, at den pågældende dag var en onsdag og den anden at det var en fredag, bestilte jeg...og i dag fredag ankom de ved 09.20 tiden. Og mine 'Keen Alamosa' passer perfekt! ;)
Service og levering i top.
Jeg har i flere år handlet hos Bjergkæden, og alt det udstyr jeg bruger idag til adventure race, overlevelsesture m.m. har jeg købt dernede og har næsten aldrig haft problemer med udstyret. Deres nye lokaler er super flotte, og de har altid godt med personale til rådighed til at hjælpe med råd, planlægning af ture og spørgsmål.
De har også en god hjemmeside, men har mest vindue kigget på hjemmesiden, og derefter benyttet den fysiske butik. Priserne ligger en lille smule over eksempelvis Københavns tilsvarende butikker, men servicen og den personlige behandling gør det til en klar fordel at handle her.
Jeg har ikke bestilt noget på deres hjemmeside, men tog til gengæld til deres butik i Køge...
Fik den bedste service og ekspedienten tog sig GOD tid til at hjælpe og vidste en masse om sine produkter.
Jeg kører gerne fra København igen for at støtte Bjergkæden. Den service betaler jeg gerne for :-)
Jeg bestilte en rigtig god softshell, der var sat godt ned. Ordren blev afsendt på bestillingsdagen
Bestilte d. 25/12-2010, og har først modtaget det idag d. 11/01-2010
Ud over det, er jeg godt tilfreds, fik de rigtige vare til en god pris
Jeg vil handle der igen, hvis de ikke har det andre steder til en billiger penge. jeg vil også anbefale dem til andre, men de synes dog at man lige skal kigge de andre steder.
Indtryk:
Bjergkæden har et rigtig fint sortiment til den, der vil ud og opleve naturen i sin sande form. Og priserne er også fornuftige.
Servicen er også i top: Hurtig bekræftelses-mail. Personlig og venlig tone. Track and Trace nr. medsendt.
Hurtig levering.
Levering:
Jeg købte et kompas, hvor det fremgår af billedet at kompasset har gradeanvisning. Det leverede kompas, havde ikke.
Jeg har benyttet bjergkædens hjemmeside flere gange, og har hver gang oplevet god service og hurtig levering af de varer jeg har bestilt. De har et nogenlunde stort udvalg, og en høflig og venlig kommunikation.