[REPLY]
Jeg har lært flere ting efter at have handlet med plusbog/bladkiosken.
Først tjek Trustpilot hvis du er ved at handle et sted du ikke kender og har stedet anmeldelser som her så lad være med at handle.
Som de øvrige indlæg mener jeg også at indmeldelseproceduren ved første bestilling er uklar og forvirrende og man bliver bondefanget, men ok jeg havde læst grundigt nok på betingelserne og må derfor betale et tre måneders "medlemskab".
Da jeg ikke ønskedes dette medlemskab afmeldte jeg naturligvis dette der følger også en bekræftelse og jeg tror alt er ok, men nej tre måneder efter kan jeg se at der endnu engang er trukket for nye tre måneders medlemskab.
Efter at have henvendt mig om denne fejl fra Plusbog/bladkiosken vil de nu ikke betale pengene tilbage og hævder at jeg to minutter efter afmelding, tilmeldte mig igen.
Så mit råd er lad være med at handle her, det er tilsyneladende også besværligt at melde sig ud.
Rikke Maj Retsloff Møgelvang found this review useful
Først og fremmest var leveringen meget lang, dernæst bliver der ikke oplyst godt nok om at de trækker 207 kr fra din konto efter 3 måneder hvis du ikke afmelder dit abonoment inden for 7 dage. Dette er langt fra klart. Lort på lort.
Kasper Jakobsen found this review useful
Jeg må indrømme, at jeg har svært ved at forstå de mange negative anmeldelser af Plusbog/Bladkiosken. Personligt er jeg meget tilfreds, ja faktisk ret imponeret over den perfekte service, jeg har modtaget. Jeg købte 4 bøger sent onsdag aften, og allerede i morges (fredag) kom pakken med de bestilte varer. Indpakningen var bare tip-top i orden, så nu er jeg den meget glade ejer af fire bøger, som jeg længe har ønsket mig :-) Alle handels- og købebetingelser står jo klokkeklart beskrevet på hjemmesiden, og IKKE "i smat" som nogle ellers påstår. Jeg fatter ikke, hvorfor man ikke lige vil bruge to minutter på at sætte sig ind i de klare regler, der står, inden man køber. Jeg føler mig overhovedet ikke snydt og har ikke betalt en eneste krone mere, end det der er aftalt. Hele konceptet med at skulle købe sig til et abonnement virker umiddelbart måske ret bøvlet, men det er det slet ikke. Faktisk synes jeg, der står en grundig og let-forståelig beskrivelse af, hvad man binder sig til og hvordan man kan opsige sit abonnement m.v.
Det korte af det lange er, at jeg er en meget tilfreds kunde, som varmt kan anbefale Plusbogen/Bladkiosken til andre. TUSIND TAK for at give en som mig - som ikke har råd til at give vanvittige 299 kr. for en ny bog! - en unik mulighed for at erhverve mig lækre bøger til fantastisk lave priser. Alene på dette ene køb har jeg sparet flere hundrede kroner, selv når porto og abonnement er regnet med :-)
Har lige været inde og læse anmeldelser på Bonniers og her er der virkelig noget at være bekymret for. Jeg har abonneret på aktiv træning, Goal, Olivia, m.fl. gennem Bladkiosken og både tegning og opsigelse har fungeret upåklageligt. Måske er jeg også genial? :-)
Det er helt uacceptabelt.
Når et firma bruger sådanne metoder, er det ikke værd at handle med.
Plusbog.dk/Bladkiosken.dk overholder IKKE sine egne “betalingsbetingelser for abonnement.”
På banneret på tilbudssiden står der:
“Du køber adgang til alle PLUStilbud for 19,- for første uge. Herefter ab. 69 kr./md.”
og i “betalingsbetingelserne” står der:
“Når du benytter introtilbuddet vil der efter introperiodens udløb fortløbende blive trukket det beløb du har bundet dig til. Hele beløbet trækkes på én gang.”
Jeg opsagde mit abonnement/introtilbud 6 dage, 18 timer og 15 minutter efter oprettelsen, og blev alligevel trukket 207 kr for de næste tre måneder. Bladkiosken nægter at tilbagebetale det uretmæssige trukne beløb med følgende henvisning:
Citat: “Det er nemlig således, at medlemskabet skal opsiges inden 8 timer før der er gået 7 døgn fra oprettelsen,...........”
Det er i direkte modstrid med betalingsbetingelserne, og der er jo intet, der forhindrer Bladkiosken i at tilbagebetale det trukne beløb, når man opsiger sit abonnement inden for de 7 døgn.
Hold dig fra PLUSbog - Bladkiosken.
Christian Frantz Hansen and Lasse Højer-Pedersen found this review useful
Jeg skal ikke udtale mig om, hvorvidt man kan gøre så. Men ved at bestille en bog, bliver du automatisk abonnent. OG derefter trækker de automatisk på det kreditkort du har opgivet , ca. 200 kr. for 3 måneder. Du får IKKE en selstændig faktura hvor det er forklaret eller en mail der bekræfter det her. Det står åbenbart med småt i betingelserne.
Det er ikke, hvad jeg forvnter - uagtet om det måtte være lovligt eller ej.
Camilla B, Christian Frantz Hansen, Dunja, Janus Majgård Bjerre, Mads and Ulrik Christensen found this review useful
Ikke alene er der tale om bondefangeri, som andre også nævner mht ekstraudgifter skrevet med småt, de yder også en elendig (langsom) service. Jeg bestilte nogle bøger som julegaver den 14.dec modtog dem først lige inden nytår.
Jeg vil aldrig benytte firmaet igen, og jeg vil kun anbefale alle andre at holde sig væk.
Camilla B, Mette Holm, Dunja, Janus Majgård Bjerre and Mads found this review useful
Jeg bestilte en bog, den kom øjeblikkeligt, solidt indpakket og til korrekt pris. Men jeg kan se, der er andre, der har problemer med at sætte krydser de forkerte steder, det oplevede jeg bare ikke.
Bladkiosken anbefales IKKE
Ved snedig list narrer bladkiosken med rigtig lave priser kunder i butikken - når du forlader butikken har du en bog og et medlemsskab af en bogklub. Et medlemsskab som man ikke har ønsket og som man ikke ønsker at være medlem af - det viser sig at man ved accept af handel også har accepteret medlemsskabet - men det står med småt og springer ikke i øjnene. Man forventer at der står det sædvanlige i betingelserne hvorfor man hovedløst trykker på ja-knappen - men det gør der så ikke - De er smarte - De binder dig til minimum 3 måneders medlemsskab, hvilket gør din billige bog RIGTIG dyr.
Selv i den 14 dages lovfri fortrydelsesperiode vil de ikke annullere medlemsskabet, hvilket jeg anser som rigtig dårlig stil.
Ikke i orden - deres lave priser giver dem hits på google, men virkeligheden er en anden.
Camilla B and Dunja found this review useful
Jeg har ganske enkelt kopieret en af de andre anmeldelser, der er her på Trustpilot, for det kunne have været mig der skrev det:
Uanset hvad man bestiller hos dem, bliver man opkrævet 3 måneders
abonnement 207,- DKK , et vilkår der er gemt godt grundigt væk ved bestilling af bøger+ blader. Det betyder samlet at man ikke spare nogen penge ved at handle
herigennem. Og samtidigt står man tilbage med følelsen af man lige er blevet svindlet, godt og grundigt !
Undrer mig meget over at jeg går på Bladkiosken.dk og bestiller bog - og bliver meldt ind i plusbog.dk. Hvis det ikke er bondefangeri, så ved jeg ikke hvad det er.
Denne metode er meget ugennemsigtigt og tangere til svindel og bondefangeri.
Jeg vil aldrig bruge denne hjemmeside mere, og vil aldrig anbefale det til nogen!
Camilla B, Dunja and Janus Majgård Bjerre found this review useful
Plusbog.dk er en internetbutik, der fører bag lyset. Når du bestiller en bog, indvilliger du i at betale 19 kr. for medlemsskab den første uge - de glemmer bare lige åbenlyst at nævne, at efter denne uge, bliver der automatisk trukket 207 kr. for kvartalsmedlemsskab. - Ja, det står på siden, men det er gemt og grundigt væk! I deres "69 kr. om måneden i medlemsskab" glemmer de samtidig lige at nævne, at der betales kvartalsafdrag - derfor de 207 kr. på én gang!
- Og når man så ringer ind efter 45 minutters ventetid, som fattig studerende, der bare ville give sin far en god julegave, får man at vide, at deres hjemmeside ikke er beregnet til julegavekøb, da de dermed ville tabe en masse penge. Jeg kunne ha' købt denne bog i en boghandel for 300 kr., men er nu endt med at betale over 400 kr.! Da jeg tænkte, at jeg ikke ville melde mig ud før, jeg modtog bogen, er jeg endt i denne situation og står nu med en konto, der er gået en hel del i minus og da det i forvejen er svært at leve for en lav SU, er det her absolut ikke sjovt...
Dunja and Janus Majgård Bjerre found this review useful
Det er første gang jeg har handlet hos Bladkiosken.dk, men blev lidt skuffet over den lange leveringstid ca. 6 dage.
Jeg kontaktet kundesupporten, efter 11 min ventetid,kom jeg igennem, men hun kunne ikke oplyse hvornår jeg ville modtage bogen, ikke godt nok.
Det er simpelthen den værste netbutik nogensinde. D. 16/12-2012 bestilte jeg nogle bøger. 4 stks (hvoraf den ene først udkommer d. 7/1-2013, så den kan forståeligt nok ikke komme). Jeg skrev og spurgte ved bestilling, om det ville være muligt at modtage bøgerne inden juleaften, når jeg nu bestilte 8 dage før, idet jeg skulle bruge dem som gave, og jeg jo her på trustpilot havde læst utallige dårlige anmeldelser (men desværre ikke nu lyttet til alle rådene om at holde sig langt væk, man håber jo at man er een af dem som har fået acceptabel behandling...bare denne ene gang). Jeg fik svar fra en medarbejder, at hun personligt havde ekspederet ordren selvsamme dag, så det så ud til at skulle lykkes). 2 dage efter. var de stadig ikke kommet, og ved ordren stod der stadig "ekspederes"...Jeg skrev og rykkede, og gjorde opmærksom på at ved bøgerne, da jeg bestilte dem, stod der 2-3 dages levering...men de var stadig ikke kommet, og hvornår jeg kunne forvente de kom, for nu var der altså "kun" 6 dage til juleaften. Jeg fik svaret, at den ene bog ikke var kommet fra lageret, men de ville sende når den var kommet. Jeg har haft en del med købeloven og lov om visse forbrugeraftaler at gøre, så ved den ikke er holdbar. Bla. fordi som jeg så skriver tilbage til dem, at lovet leveringstid ikke er overholdt OG derudover skal man jo betale et porto-gebyr pr. bog, hvilket jo i sig selv ikke giver dem ret til at tilbageholde andre bøger, når en ikke er kommet fra "lageret". Der er intet som har været til hindrer for dette, de kunne sagtens have været sendt...portoen er jo betalt. OG så kunne de have eftersendt den tredje som ikke var på "lager". Når de havde informeret om at de ikke ville være i stand til at levere til tiden og om jeg ville acceptere dette...men deres mail-korrespondance er helt uacceptabel, de svarer ganske enkelt ikke. Jeg skrev, som nævnt, sidste mail for 2 dage siden, hvor de blev gjort opmærksom på deres, mildt sagt. "fejl" og har INTET hørt fra dem... Nu er det så juleaften og jeg har ikke nogle bog-gaver at give til 3 personer....simpelthen dårligste net-butik nogensinde.. Og skægt nok, ja så kunne de sagtens "finde ud af" at trække de 19,- kr. for plusmedlemsskabet, ja næsten inden man fik trykkede "godkend". Så nu ser jeg hvad der lige sker, og kompensation skal man nok heller ikke regne med fra dette "sted", de kunne ikke bekymre sig mindre. Men det er vist ved at være oplagt, efter alle de utallige dårlige erfaringer fra andre kunder, at Bladkiosken ses godt og grundig efter i sømmene. Så HOLD jer LANGT væk. Som en anden skrev...Lyder noget for godt til at være sandt, så er det garanteret heller ikke....kloge ord jeg skulle have taget bogstaveligt, desværre...Jeg håber alle andre får en rigtig glædelig jul...
Camilla B, Dunja and Janus Majgård Bjerre found this review useful
Jeg har handlet adskillige gange ved Bladkiosken, gode priser, godt udvalg, og mange fine rabatter. Jeg betaler for mit medlemsskab, og dette skal der selvfølgelig tages højde for i forhold til de billige priser - det vil sige jeg skal købe en del bøger i kvartalet, for at jeg stadig har sparet noget. Dertil kommer, at portoen på ingen måde afspejler den reelle udgift virksomheden har, og dermed er der en skjult overpris i forhold til den annoncerede pris. Det ville være dejligt med en lidt højere bogpris,og så en fair afregning for porto
Vær opmærksom på firmaets fremgangsmåde!
Jeg bestilte en tilbudsbog 13/11 og beløbet blev trukket 14/11.
Bogen an kom for 5 dage siden, lidt skæv i ryggen pgr.a. dårlig pakning.
OBS! Følgeseddel er dateret 10/12.
Bogen skulle koste godt 97, - og regningen lød, som forventet på 133, 97 for bog, forsendelse, moms, samt første uges medlemsskab.
I regningen blev varslet løbende opkrævninger a´69/md for medlemsskab. Løbende påkrævninger må formodes at skulle betales netop løbende.
På betalingsdagen , ser jeg pludselig, er der også trukket Kr. 207 (= 3 mdr medlemsskab) fra min bankkonto, - ingen faktura! Ingen redegørelse! Det er bare trukket fra min konto. Ikke så meget som et mundtligt spørgsmål og ikke et ord om det på regning!!!
"Det står i reglerne", var det afvisende, flabede svar, efter at jeg havde hængt i mobilen i 40 minutter for at få forbindelse til kundeservice, - fordi kundeservice ikke reagerer på skriftlige henvendelser.
Vil stærkt fraråde alle at handle hos dette firma.
Uanset hvad man bestiller hos dem, bliver man opkrævet 3 måneders
Denne metode er meget ugennemsigtigt og tangere til svindel og bondefangeri.
Dunja, Hanne-Lykke Jørgensen, Janus Majgård Bjerre and Camilla B found this review useful
Jeg tog imod et fantastisk tilbud, som kun varede til midnat. Da jeg bestilte, fik jeg med det samme en bekræftelse og to minutter efter en mail om at ordren var ekspederet. Da jeg bestilte sent på dagen, kunne den selvfølgelig ikke nå at blive sendt med det samme.
To dage efter havde jeg min bog. Nemt og gnidningsfrit..
Jeg synes det svært at gennem skue dette firma ved køb af 2 bøger tegner man sig et medlemsskab til deres kvertals abm. dette var ikke hvad jeg ønskede i mit køb. Abm bliver aktiveret fra den dag ordren træder i kræft og så har dine billige bøger kostet dig en formue. Synes folk skal holde sig fra denne service ved mindre de vil ende med en grim overraskelse nå varen bliver afsendt. i mit tilfælde bliver varen afsendt en 6 dage efter købet og vi modtager det på 7 dag. der har de hævet for 2 bøger 1 uges plus abm. plus de har hævet for 3 måneders plus abm. Jeg vil ikke anbefale dette selskab til nogen. et godt ordsprog lyder er det for godt til at være sandt er det, det nok også... Håber selskabet er til at snakked med i denne sag. så jeg kan få slette mit abm som nu er blevet betalt for 3 måneder ved afmelding inden for den første uge af bestilling.
Dunja, Hanne-Lykke Jørgensen, Sidsel Marie, Mie Skjelbo Nielsen, Mathies Schmith Brudvig Astrup, Janus Majgård Bjerre and Camilla B found this review useful
Vi har for første gang forsøgt at købe bøger via bladkiosken.dk, og det bliver også sidste gang.
Bladkiosken.dk tillader sig helt uhjemlet at fratrække beløb førend varerne reelt er afsendt, hvilket ikke er lovligt i Danmark. I vores tilfælde har bladkiosken.dk trukket beløb for to bøger, en høj porto for to bøger samt et plusabbonnement, som vi ikke havde bestilt - om end bladkiosken kun var i stand til at sende den ene af bøgerne.
Vi har for én bog 'Bomber over Danmark' betalt 207,- plus 238,- plus 19,95,- plus 68,- hvilket gør bogen til danmarks dyreste af slagsen. De fleste andre steder kunne vi have købt den for 299,- kr.
Dette er så absurd og uanstændigt, at vi kun kan anbefale andre at holde sig langt, lang væk fra bladkiosken.dk og plusbog.dk
Camilla B, Rune Funch Søltoft, Mathies Schmith Brudvig Astrup, Sidsel Marie and Hanne-Lykke Jørgensen found this review useful
har købt en sending bøger. på plussiden er den billige pris og hurtig levering.bøgerne blev bestilt søndag aften og leveret fredag.de små minusser er den høje medlemspris som hurtig kan æde besparelsen hvis man ikke køber mange bøger. og portoen. jeg betalte 238 kr men den reelle forsendelses omkostning hos postdanmark er 82..derfor kun tre stjerner.
Hanne Frederiksmose found this review useful
Jeg har købt en del bøger igennem plusbog, og jeg må sige at jeg er virkeligt godt tilfreds. Der kommer meget hurtig en bekræftelse af ordren, og i alle tilfælde har bøgerne været i min postkasse indenfor få dage. Så alt i alt jeg er meget tilfreds
Kære ven, nu skal du høre her:
Jeg fandt Bladkiosken.dk på nettet, da jeg skulle købe en gavebog.
På grund af den fantastiske omhu og kundeservice, de udviste, skrev jeg dette til Dorthe derinde:
1000 tak for hurtig ekspedition!
Jeg fik den i dag, fredag, med posten, og jeg har lige checket den.
Det er en smuk og praktisk bog for os, der færdes meget i naturen, og jeg ønsker mig også selv en til jul.
Jeg vil anbefale jer til mine venner i læsekredsen, og jeg vender tilbage med flere ordrer senere.
Flot karet, god kundeservice-
Det er anden gang jeg handler hos plusbog og første gang var ok, men pt. går jeg og afventer en levering, som jeg bestilte d.3 septemper - skrev til kundeservice d.13 og fik afvide at det var fordi at en af bøgerne, jeg havde bestilt, først udkom samme dag jeg ringede. Det er mystisk, da det ikke stod nævnt nogen steder og i butikkerne udkom den om mandagen(dette var om torsdagen)
Jeg fik dog at vide at ordren ville blive pakket med det samme og jeg troede så jeg ville ha den fredag, eller lørdag - men nej, sørme om jeg ik først får den i morgen som er d.18 septemper... dvs LEVERINGSTID PÅ 15 DAGE!!???
Og porto på 114,00kr
Synes det er vildt ringe!!!
Dunja found this review useful
Jeg har været medlem siden februar 2012 og er meget tilfreds og glad for plusbog. Man sparer ufattelig mange penge på de nyeste titler og deres service er helt i top.
Når man sender en mail til deres kundeservice får man svar med det samme lige meget hvad man spørger dem om. De er bare så venlige og kundeminded. Derfor kan jeg kun varm anbefale dem hvis du læser mange bøger.
Når man bestliller bøger får man dem inden for få dage uden problemer. Jeg har kun éngang oplevet at en bog var udsolgt, men der sendte plusbog også en meget venlig mail med det samme for at gøre mig opmærksom på det.
Jeg har ikke haft nogle negative oplevelser med plusbog, men kun meget positive.
Jeg bruger plusbog til alle mine bogindkøb og det bliver jeg også ved med fremover.
Tak til plusbog :O)
Bogen, der ikke kom.
Bestilte Alejandro Jungers bog om Clean-kuren den 22. august. Bladkiosken skriver, at der er 3-6 dages leveringstid. I dag, den 3 september, er bogen ikke kommet. Skrev en e-mail til firmaet i torsdags. Modtager svar først i dag mandag. De vil undersøge sagen og give svar i morgen.
Bladkiosken rider godt nok ikke den dag de sadler!
Ove Christensen
Efterfølgende vil jeg sige, at bladkiosken.dk reagerede på min henvendelse så hurtigt de kunne. Jeg modtog bogen om onsdagen. De beklagede fejlen og betalte for forsendelsen
Ove Christensen
Dunja, frederikke, Rune Funch Søltoft and Mathies Schmith Brudvig Astrup found this review useful
Har lige sparet et par hundrede på en spritny bog.
Rigtig gode priser på plusbøger.
Og hurtige ordrebekræftelser og frem for alt, hurtig levering. Godt at få track and trace tilsendt, så man kan følge sin pakke.
Har kun haft gode oplevelser med Bladkiosken.
Jeg har været medlem her i nogle måneder nu hos plusbog.dk og medlemsprisen er ganske rimelig set i forhold til hvormeget jeg sparer på mine bøger. Jeg køber ca. 1-3 bøger om måneden og allerede ved den 1. bog er prisen for at være plusbog "tjent hjem".
Jeg har tidligere været medlem af gyldendals bogklub og et par andre, men jeg er så træt af de evige månedlige bøger man altid glemmer at melde fra. Dette er fremtidens fordelsklub for bøger! Jeg anbefaler alle bogelskere.
P.s. jeg savner en bedre søgning og større fotos af bøgernes forsider.
Portoen, som er alt alt for dyr (34 kr. PER PRODUKT!!!), bliver ikke refunderet, hvis man sender hele ordren retur.
Det er et krav jf dansk lovgivning, når der er tale om fortrydelsesret!
Når man forsøger at gøre dem opmærksom på det, er der kun LARMENDE TAVSHED!
Læg IKKE ordrer hos dem - du risikerer med sikkerhed at blive overordentlig skuffet!!!
UPDATE 28.08.2012:
Nu har jeg sørme fået mine penge tilbage efter at have lagt en dårlig anmeldelse. Blev kontaktet af 'chefen' som påstod at de endda havde været søde, da bogen efter sigende havde været med skrammer o.l. Det er så første gang jeg hører det - det havde de ikke nævnt noget som helst om da de kvitterede for modtagelsen.
Efter deres mening har de været søde at give mig penge tilbage for bogen - BAVL !
Bogen var fin da jeg sendte den afsted, så de må gøre krav gældende overfor PostDanmark - men mon den overhovedet har været ridset og skrammet, når jeg i allerførste mail ikke fik dette at vide - næppe...
Uanset hvad - det hjælper åbenbart at give en dårlig anmeldelse, for så tager de fat i sagen. Jeg har fået det tilbage jeg har krav på - så efter sagen "kom op her", så må jeg konstatere, at de NU overholder gældende dansk lovgivning!
De påstår at jeg må have misforstået for de giver ikke penge tilbage for den porto jeg har betalt for at returnere bogen - det har jeg aldrig gjort krav på, så tag nu bare at give den korrekte og ordentlige kundeservice fra starten!
Det bliver alligevel ikke til mere end én stjerne - det bør ikke være nødvendigt at smide folk i gabestokken for at få det, man har krav på, jf loven!
Dunja, Rune Funch Søltoft, Mathies Schmith Brudvig Astrup, Sidsel Marie and Hanne-Lykke Jørgensen found this review useful
Jeg har købt et blad abonnement til mine bedsteforældre, hvilket jeg er meget tilfreds med.
Så nu er jeg blevet plus medlem.
Det er bare lidt en skam, at man skal betale porto for hver bog man køber, når man køber for 400 kroner.
Bestilte en bog, som kom lynhurtigt. Desværre var bogen blevet beskadiget ifm indpakning/forsendelse. Jeg klagede min nød, fik super betjening. Modtog 2 dage efter en ny bog uden beregning. Det kalder jeg SERVICE! Det var første gang, jeg bestilte hos Bladkiosken - men det er bestemt ikke sidste gang. Tak for god behandling. Hilsen Eva
Jeg har handlet hos Bladkiosken adskellige gange og har altid været yderst tilfreds med deres service. Jeg har let ved at finde de produkter jeg synes er spændende, og når jeg har bestilt det jeg vil have, så får jeg varerne lynhurtigt. Jeg har brugt Bladkiosken til både gaver og til mig selv. Et sted jeg kommer til at handle mange gange endnu:-)
Super service, billige priser, masser af bøger, hurtig levering og dermed en meget tilfreds kunde!
"Bestilte en bog d. 5/5, der skulle bruges til gave den 20/5. Der stod på bladkiosken.dk at leveringstiden var 3-6 dage, så det skulle jo mene fint kunne gå. Den 19/5 kunne jeg se på siden, at bogen stadig ikke var blevet sendt afsted, så jeg blev nødt til at købe den i en boghandel i stedet, hvor den jo selvfølgelig er lidt dyrere. Så istedet for at betale 144 alt i alt for bogen, ender jeg nu med at komme af med; 200 kr (som den koster i boghandlen) + 35 kr for levering for den oprindelige + 20 kr for at blive medlem af plusbog (som desuden prøver at gøre alt for at man "glemmer" at opsige sit abonnement). Dvs alt i alt 255 kr...
Kan absolut ikke anbefale nogen at handle på""
Et par dage efter at jeg skrev denne anmeldelse, blev jeg kontaktet af Bladkiosken, der beklagede den lange leveringstid. Derudover ville de gerne give mig pengene tilbage for bogen (ikke de 55 kr. jeg har spildt på levering og plus medlemsskab) mod at jeg enten fjernede anmeldelsen, eller i det mindste gav dem flere stjerner på trustpilot.
Så går der yderligere et par dage, hvorefter jeg får en mail fra Trustpilot, der beder mig om at verificere over for dem, at jeg rent faktisk har handlet på bladkiosken.dk!!
Så det bliver stadig kun til 1 stjerne pga alt besværet med dem.
Vil stadig ikke anbefale nogen at handle hos dem.
Jens, Bianca Kissow, Dunja, Rune Funch Søltoft and Mathies Schmith Brudvig Astrup found this review useful
Hjemmesiden er intuitiv og let at gå til.
Det er billigt at få tilsendt varerne og varerne kommer hurtigt.
Rigtig velfungerende.
De tager fragt pris PR BOG! Alt det jeg troede jeg sparrede blev ædt op af fragt... og det fandt jeg først ud af after jeg havde købt medlemskab. Skuffende oplevelse - Det er simpelthen bare for ringe... Nu her 7 dage efter har jeg stadig ikke modtaget nogen bøger... Det kører bare (ikke) for bladkisken.dk
Bianca Kissow, Dunja, Anne Bodilsen, Sidsel Marie, Didde Bøtkjær, Rune Funch Søltoft and Mathies Schmith Brudvig Astrup found this review useful
Super professionel og hurtig betjening, både forsendelse, mail, indmeldelse og udmeldelse.
Tip top karakter herfra
Absolut intet at klage over! Bogen blev bestilt i weekenden og var fremme tirsdag - det kan vist ikke gøres hurtigere med Postdanmark ;-)