We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (903)

perfekt, bare perfekt!

Jeg modtog mit kostume som mig og min ven skal bruge til sidste skoledag dagen efter at jeg havde bestilt det, bare super og de passer perfekt!
intet at klage over der.

God hjemmeside:)

Det er en rigtig god hjemmeside ;)

Hurtig levering og ekstra lille gave

Hurtig levering og ekstra lille gave

Review by confirmed purchaser

Det var hurtigt, nemt og billigt.

Jeg synes det gik utrolig stærkt med at få leveret mine ting, jeg bestilte meget, men det der kom var korrekt, jeg fik ovenikøbet en gave med - Udover det var hjemmesiden overskuelig.

Reply from Blikfang.com

Tak for din anmeldelse, dejligt at høre.

Review by confirmed purchaser

Virkelig god og hurtig levering

Varen er virkelig god og det gik meget hurtigt med at modtage varen. Kan klart anbefales.

Reply from Blikfang.com

Tak for din pæne anmeldelse.

Alt klappede

Jeg fik mit kostume som lovet og fik endda en lille ekstra gave.

Engangs tatovering

Min søn skulle udklædes som Mikkel Kessler. Derfor bestilte vi de flotte tatoveringer på Blikfangskostumer.
Flotte motiver, men skuffende kvalitet. Allerede under påsætning krakelerede tatoveringerne. Næste dag var de nærmest væk. Derfor ikke noget vi vil købe igen.
Se vedlagte billed.
IMG_6133.jpg

Reply from Blikfang.com

Jeg har ikke se nogen mail fra dig i mit system, derfor har det jo ikke været muligt at hjælpe dig. Det lyder bestem somom I har påsat em forkert. Jeg har selv brugt dem flere gange og solgt dem i flere år uden der har været noget.
Hvis du havde send mig en mail kunne jeg sikkert ha hjulpet dig enten med vejlednng eller med retunering.
Det er ikke muligt at se billed du har vedhæftet.
Når du vælger at give 1 stjerne går jeg ud fra at hele oplevelsen var så dårlig som overhoved mulig. Dårlig hjemmeside, svært at bestille, lang leveringstid, dårlig indpakning osv? Er det rigtigt?

Godt

Virkelig godt, billigt og hurtig levering. Keep up the good work

pålidelig service

kunne godt lide kundeservicen. og forsendelsen gik hurtigt og nemt og oplevede ikke noget som kunne sætte finder på, så jeg er meget tilfreds med behandlingen.

Perfekt

Ikke det store at sige, andet end jeg fik produktet i forventet stand, med god kvalitet og hurtig levering.

Hurtig og fin levering

Nemt at finde rundt på siden 100 % troværdig

Review by confirmed purchaser

Ekstrem hurtig levering ;)

Jeg fik en email om at min pakke var på vej i går, og jeg har allerede modtaget den i dag! Super hurtig levering, hurtig svar fra kundeservice, fed indpakning! ANBEFALES!

Reply from Blikfang.com

Tak for din anmeldelse, dejligt at høre.

nemt at handle

vi fik hvad vi havde bestilt og hurtigt. ok priser men ikke meget til de helt små.

Reply from Blikfang.com

Tak for din anmeldelse. Jeg kan godt forstå at du ikke synes der er ret mange kostumer til de helt små, men det er fordi at fastelavn sæsonen er slut. Du kan nemlig ikke se de varer der ikke er på lager.
Hvad du været forbi Blikfangs side i f.eks. januar havde der 40-50 foreskellige kostumer i hver aldresgruppe.
www.BlikfangsKostumer.dk

Fedt udvalg.

Der er et fint udvalg, og ingen problemer med betaling. Det var en super hurtig levering så kan kun sige at jeg var rigtig godt tilfreds med mit køb :-)

TILLIDSVÆKKENDE

Varen var fremme uden problemer på under 2 døgn efter bestilling. Super fint pakket ind, ingen ekstra gebyrer, betalte kr 35 i fragt og der sad for kr. 35 frimærker på pakken. :) Det er bare i orden.

super

Hurtig præcis og billig hvad mere kan man ønske sig.

Tak skal du have

Dejligt nemt og hurtigt.

Har flere gange brugt blikfang og har kun været tilfreds med det. Det er nemt at bestille varene og det er en hurtigt levering.

Blikfang.com

dejlig nemt og stort udvalg

min yndlings site når der skal shoppes til fest og sjov
det er nemt at handle overskuelig at gå til og hurtig levering samt bedste priser i det jeg skulle skaffe

Tilfredstillende varer

Jeg fik god respons på mail, og venligt svar.

Kan klart anbefales

Vi bestilte fastelavnstøj,måske lidt sent,men allerede dagen efter fik jeg mail om at det var afsendt.Alt var der,i god kvalitet og så var der en flot gave med til børnene,dejlig overraskelse for dem.Kan varmt anbefales.

fantastisk

Super hurtig levering, flotte dragter, størrelser passer perfekt og begge mine drenge er vilde med deres fastelavnsdragter,
Søde små ekstra gaver i pakken.

Tak skal du have.

Altid hurtig service

Aldrig haft nogle problemer med bestilling og modtagelse. Og har brugt blikfang.com i gennem flere år. Altid i højsæson for udklædning og altid hurtig levering

Tak og dejligt at høre.

Review by confirmed purchaser

super hurtig og god sevice

vil man spørge om noget er der hurtigt svar. Godt varesortiment

Super skøn betjening

Kanon hjemmeside, som jeg klart kan anbefale - Har købt igennem her 3 år i træk og bliver hver gang lige imponeret - Super fedt tøj - Super hurtig forsendelse og den lille ekstra ting gør hver gang stor glæde.. Kun kæmpe ++++ herfra..

Review by confirmed purchaser

Hurtige og serviceorienterede - varm anbefaling herfra!

Varerne kom dagen efter, jeg havde bestilt dem, og en ændring i ordren blev hurtigt imødekommet med personlig og hurtig betjening via mail.

Fin og hurtig ekspedition

Vi skulle bruge nogle flagermus til en forestilling på Skørping Marionetteater. De var lette at finde på hjemmesiden, lette at købe og hurtigt leverede.

Review by confirmed purchaser

Tøjet passede perfekt og der var hurtig levering

Spændende fastalavnstøj, passer perfekt i størrelse og hurtig levering....fantastisk når man skal ha noget hurtigt uden det er noget alle andre har.

Spændende udvalg, hurtig levering

Spændende udvalg, hurtig levering, kan anbefales!

Hurtig og effektiv

En god oplevelse, jeg fik varerne efter tre dage og det hele var ok. En side jeg helt sikkert vil anbefale og bruge igen næste år til fastelavn.

Handler der gerne igen :

Fik en super vejledning til at få købt et kostume i den korrekte størrelse til min datter - var gentagne gange i kontakt med Nicoline, som svarede hurtigt tilbage.
Og da jeg havde bestemt mig og havde betalt blev kostumet sendt dagen efter sammen med en lille ekstra gave. Så alt i alt en enormt positiv oplevelse og handler der gerne igen.

Hils en meget tilfreds kunde.

Review by confirmed purchaser

We have ordered a pingvin costume for "Fastelavn" and it has arrived within 2 days, wrapped in very nicely (it was a pleasure to open it - thanks for it!) and the costume itself looked also great. It definitely worth the money - we can only recommend it.
A satisfied mum. :)

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, god kvalitet og fin hjemmeside

Har købt indianer kostume (Månestråle) i en str. større end normalt som anbefalet på hjemmesiden. Det er perfekt i str. og kvaliteten er rigtig god. Man får meget for pengene. Super hurtig levering 2 dg efter bestilling.

Super

Rigtig hurtig levering, og varen som forventet.

Fint service - hurtig levering

Reply from Blikfang.com

Tak for din anmeldelse, er der noget der kunne være bedre?

Review by confirmed purchaser

Problemfri handel, overskuelig hjemmeside. Absolut ikke sidste jeg handler her.

super handelssted

er meget tilfreds, varen kommer hurtig.

Review by confirmed purchaser

Super service, hurtig levering og overraskelser i pakken

Har kun positivt at sige om blikfang

God hurtig service

Skrev og spurgte til en størrelse og kort tid efter var der svar. God hurtig service!

Review by confirmed purchaser

Nem, god og hurtig handel!

Det var nemt at bestille fra hjemmesiden og varen kom som lovet. Har ingen betænkligheder med at benytten Blikfang.com en anden gang. Kan godt anbefales:)