[REPLY]
Jeg modtog mit kostume som mig og min ven skal bruge til sidste skoledag dagen efter at jeg havde bestilt det, bare super og de passer perfekt!
intet at klage over der.
Hurtig levering og ekstra lille gave
Jeg synes det gik utrolig stærkt med at få leveret mine ting, jeg bestilte meget, men det der kom var korrekt, jeg fik ovenikøbet en gave med - Udover det var hjemmesiden overskuelig.
Varen er virkelig god og det gik meget hurtigt med at modtage varen. Kan klart anbefales.
Jeg fik mit kostume som lovet og fik endda en lille ekstra gave.
Min søn skulle udklædes som Mikkel Kessler. Derfor bestilte vi de flotte tatoveringer på Blikfangskostumer.
Flotte motiver, men skuffende kvalitet. Allerede under påsætning krakelerede tatoveringerne. Næste dag var de nærmest væk. Derfor ikke noget vi vil købe igen.
Se vedlagte billed.
IMG_6133.jpg
kunne godt lide kundeservicen. og forsendelsen gik hurtigt og nemt og oplevede ikke noget som kunne sætte finder på, så jeg er meget tilfreds med behandlingen.
Ikke det store at sige, andet end jeg fik produktet i forventet stand, med god kvalitet og hurtig levering.
Jeg fik en email om at min pakke var på vej i går, og jeg har allerede modtaget den i dag! Super hurtig levering, hurtig svar fra kundeservice, fed indpakning! ANBEFALES!
vi fik hvad vi havde bestilt og hurtigt. ok priser men ikke meget til de helt små.
Der er et fint udvalg, og ingen problemer med betaling. Det var en super hurtig levering så kan kun sige at jeg var rigtig godt tilfreds med mit køb :-)
Varen var fremme uden problemer på under 2 døgn efter bestilling. Super fint pakket ind, ingen ekstra gebyrer, betalte kr 35 i fragt og der sad for kr. 35 frimærker på pakken. :) Det er bare i orden.
Hurtig præcis og billig hvad mere kan man ønske sig.
Har flere gange brugt blikfang og har kun været tilfreds med det. Det er nemt at bestille varene og det er en hurtigt levering.
min yndlings site når der skal shoppes til fest og sjov
det er nemt at handle overskuelig at gå til og hurtig levering samt bedste priser i det jeg skulle skaffe
Vi bestilte fastelavnstøj,måske lidt sent,men allerede dagen efter fik jeg mail om at det var afsendt.Alt var der,i god kvalitet og så var der en flot gave med til børnene,dejlig overraskelse for dem.Kan varmt anbefales.
Super hurtig levering, flotte dragter, størrelser passer perfekt og begge mine drenge er vilde med deres fastelavnsdragter,
Søde små ekstra gaver i pakken.
Aldrig haft nogle problemer med bestilling og modtagelse. Og har brugt blikfang.com i gennem flere år. Altid i højsæson for udklædning og altid hurtig levering
vil man spørge om noget er der hurtigt svar. Godt varesortiment
Kanon hjemmeside, som jeg klart kan anbefale - Har købt igennem her 3 år i træk og bliver hver gang lige imponeret - Super fedt tøj - Super hurtig forsendelse og den lille ekstra ting gør hver gang stor glæde.. Kun kæmpe ++++ herfra..
Varerne kom dagen efter, jeg havde bestilt dem, og en ændring i ordren blev hurtigt imødekommet med personlig og hurtig betjening via mail.
Vi skulle bruge nogle flagermus til en forestilling på Skørping Marionetteater. De var lette at finde på hjemmesiden, lette at købe og hurtigt leverede.
Spændende fastalavnstøj, passer perfekt i størrelse og hurtig levering....fantastisk når man skal ha noget hurtigt uden det er noget alle andre har.
Spændende udvalg, hurtig levering, kan anbefales!
En god oplevelse, jeg fik varerne efter tre dage og det hele var ok. En side jeg helt sikkert vil anbefale og bruge igen næste år til fastelavn.
Fik en super vejledning til at få købt et kostume i den korrekte størrelse til min datter - var gentagne gange i kontakt med Nicoline, som svarede hurtigt tilbage.
Og da jeg havde bestemt mig og havde betalt blev kostumet sendt dagen efter sammen med en lille ekstra gave. Så alt i alt en enormt positiv oplevelse og handler der gerne igen.
Hils en meget tilfreds kunde.
We have ordered a pingvin costume for "Fastelavn" and it has arrived within 2 days, wrapped in very nicely (it was a pleasure to open it - thanks for it!) and the costume itself looked also great. It definitely worth the money - we can only recommend it.
A satisfied mum. :)
Har købt indianer kostume (Månestråle) i en str. større end normalt som anbefalet på hjemmesiden. Det er perfekt i str. og kvaliteten er rigtig god. Man får meget for pengene. Super hurtig levering 2 dg efter bestilling.
Fint service - hurtig levering
Problemfri handel, overskuelig hjemmeside. Absolut ikke sidste jeg handler her.
Har kun positivt at sige om blikfang
Skrev og spurgte til en størrelse og kort tid efter var der svar. God hurtig service!
Det var nemt at bestille fra hjemmesiden og varen kom som lovet. Har ingen betænkligheder med at benytten Blikfang.com en anden gang. Kan godt anbefales:)