[REPLY]
Med vi så menar jag oss annonsörer. Jag har själv länge annonserat på blocket och sen flera år har jag annonserat med eller utan moms om en vara har varit momspliktig. Nu helt plötsligt så går inte det. Jag har haft ett Blocketkonto där man kan spara annonser och se hur många som tittat på just din annons, men helt plötsligt får man inte annonsera med moms för då räknas man som företagare. Är du företagare så får du inte använda dej av Blocketkoto och varför det är så har jag inte fått något svar på. Nu är jag inte företagare utan bara momspliktig i och med att jag har en skogs och jordbruks fastighet. Men enligt Blocket är jag företagare så jag avslutar mitt konto och provar att annonsera igen men det går inte. Blocket är en bra annons sida men det känns som att dom får regera lite väl mycket själva på nätet. Jag har nu annonserat på en annan sida men det är ju inte riktigt lika effektivt, men tyvärr så är det omöjligt att få gehör för sin kritik hos Blocket dom har helt enkelt blivit för stora.
En stulen, trasig vara har utannonserats och möjligen sålts på Blocket (annonsen borta). Det gäller en barnvagn som kan skada barnet(n) om man använder den. När jag vill lägga in en annons och varna för detta, givetvis under "Barnvagnar" där det är störst chans att den gör verkan, så stoppas detta av Blocket. De har dessutom oförskämdheten att önska "en fortsatt trevlig dag!" Maken till arrogans och underlåtenhet att ta ansvar har jag sällan skådat.
bra sida för alla som inte vill köpa nya saker men ändå vill hitta intressanta saker. mycket bra sida tycker jag.
Vill man ändra eller lägga till något kostar det pengar!!!
Och då har man redan betalt en väl hög kostnad initialt (125kr för bilannons)
ofta ett säkert sätt att få tag på det man söker för en rimlig slant.
Blocket är good shiiet för där hittar man ju allt mellan himmel o jord!
Mycket bra site för att köpa och sälja. Bra ide. Kan ibland kännas lite dyrt när man använder tjänsten.
Jag köper och säljer mycket på nätet, och använder Blocket dagligen, om än motvilligt. Deras sökmotor är under all kritik och sökord tillåts ej, enligt deras annonskontroll. Trots det tillåter de många annonsörer att använda sökord, vilket leder till att vissa annonsörers annonser blir betydligt lättare att hitta. När jag påtalat dettta för deras "kundservice", vid flertalet tillfällen, har jag inte fått några konkreta svar alls. Dessutom har jag blivit mycket nonchalant bemött. Jag är övertygad om att de flesta brukare gladeligen kommer att välja andra alternativ när de dyker upp, om Blocket inte väsentligt uppdaterar sin site och sin kundservice.
Tyvärr finns inget telefonnummer där man kan nå kundtjänst.
Hemsidan är bra och det är lätt att hitta det man söker.
Även lätt att lägga in annonser.
Oavsett vad jag vill sälja så väljer jag Blocket. De når ut till flest köpare och det är enkelt att lägga upp annonser. Ett önskemål är att göra appen mer anpassad för att lägga upp annonser. Fler filformat bör accepteras.
...man det mesta. Lätt sida att förstå med bra webbsida och sökalternativ. En sida som är lätt att fördriva tiden på och även om man inte är ute efter att köpa/sälja något kan man alltid få tips och ideér !
härlig sida pga du kan verkligen få sålt eller hitta bra saker att köpa där,inte råkat ut för blufferi eller sådant,utan en bra sida och värt att betala 20 kr för annons med ,den är fin bra sida med bra kategorier,lätt förstå sig på den
På Blocket kan man alltid hitta bra grejer, förutsatt att man kan hitta dom... Sökfunktionen lämnar mycket övrigt att önska.
Irriterande startsida.
Synd att företag tillåts spamma med annonser. Företag som lägger ut begagnat däremot är toppen!
Också minus för de höjda/redan höga priserna...
Blocket kan bli den bästa sidan för begagnat, nu är den bara störst!
Joseph found this review useful
Tycker det är bondfångeri att ta 110:- för en digital "önskas hyra"-annons. Hade det gett några resultat, hade det varit en grej men det kom bara oseriösa svar. Flera av dem var dessutom uppenbart "falska" där man själv som köpare var tvungen att se vilka som var bedragare. Tycker Blocket borde se över hela sin bostadsannonsavdelning. Observera att detta gäller Stockholm och det är givetvis en väldigt pressad bostadsmarknad. Ytterligare en sak är att jag tycker det är oetiskt av Blocket att ha möjlighet för uthyrare att söka på Endast tjejer. Det är ett självklart val för många och killarnas annonser syns aldrig ens i de fallen. Könsdiskriminering som borde vara på gränsen till olaglig.
Bestämde mig för att köpa in 10 st kameror i företaget som jag driver
av alla 10 annonser visade det sig att en var seriös !
Har satt ut en annons själv och där svarade bara en massa utländska spekulanter. om att man skulle frakta sin kamera till de ..
Borde vara bättre kolla här ! tack för mig
Här är det lätt att sälja det man inte vill ha eller behöver länge..oftast går det fort att bliva av med det..Jag tittar även på köpes där kan ju va något man har som man kan bli av med på detta vis..
Jag har fyndat en del och sålt en del ..Gillar Blocket skarpt
hade ett bedrägeri ärende pågående med blocket och personen som var anmäld sätter upp fler annonser och blocket låter det bara hända jag påpekade detta och det tog 2dagar innan dom tog bort annonsen iom detta så lyckas han lura mer folk.. skandal
i övrigt så har jag handlat och lagt ut på siten i många fall men dom har tappat stinget folk säljer och köper på andra ställen nu verkar det som
Jag är fruktansvärt trött på blocket.se nu efter att under senaste åren fått massor av annonser nekade utan anledning.
Nu hände det i dag igen och jag har skickat mail till dom att jag kräver ett svar men inte har man fått något svar heller.
Dom har blivit för stora så dom skiter i dag i kunden.... hur som hellst dom har nu ruvat mina pengar för annonskostnaden för en annons som aldrig beviljades... jag är nu för trött på dom efter alla år som jag använt dom både privat och inom företaget vilket göra att jag nu ska fundera över om jag ska agera mot dom, inte för slanten utan för principen
Joseph found this review useful
En mycket bra hemsida för försäljning av begagnade men även nya prylar. Under åren har jag köpt både bilar och mopeder samt sålt några också. Lagomt i pris att annonsera samt bra synlighet gentemot potentiella köpare.
Men se till att välja rätt säsong på grejerna, typ cykel på våren, skidor i decmeber osv. Inte högsta betyg pga att de måste ha f.d. poliser som bevakar att det inte är stöldgods som säljs, och att det är för dyrt att annonsera.
Enkelt att lägga ut sin annons och gick förvånansvärt fort att få sålt det man ville.
Tråkigt bara med alla som ringt och gjort sig besväret och ska pruta..
Tydlig och bra presentation av objekten. Pga nätbedrägerierna, jobbar man tydligen mycket med kundsäkerhet.
Tips. jag skulle tipsa blocket om de kunde fixa på nåt vis att när man läser en annons och se telefon nummer att man kude klicka på den och kopplas den till hitta.se så kan man se att annonsör finns, och inte är nåt konstigt nr mm
Snacka om kul tidsfördriv. att kolla runt och se om man hittar ett fynd.
En bra idé efter "Gula Tidningen"... Kul att kika in på och
ibland både fynda och sälja.
Full pott från mig.
Blocket har blivit sämre och är dyr nuförtiden. Man berövas på frihet med deras nya sorterings regler. På så vis tvingar Blocket en betala mera för sina tjänster. Synd att det är för lite reklam för andra liknande sidor som finns men blir osynliga på grund av Blockets dominans. Annonserar mindre på Blocket numera. Vägrar att betala annons för något som kan vara svårt såld men som kanske någon behöver ändå. Eniro t.ex. är helt gratis men få som vet.