[REPLY]
We spent a lovely evening at Blovstrod Kro over Easter. We had the salmon and oksefillet which were delicious and cooked perfectly, and the children had the buffet which was regularly filled up with hot food. We were amazed at the quantity and quality of the food and the price was extremely reasonable. The desserts were delicious too and the portions were large. We tried the Creme Brulee, Chocolate Mousse, Pancakes and Tiramisu. Our waitress was very professional, she recommended a really good wine - Primitivo - and made us feel very welcome. We were served quickly and didn't have to wait long for our food - even though they were busy. We would definitely recommend Blovstrod kro. It’s a family-friendly restaurant with a cosy atmosphere and is good value for money. We’re looking forward to eating there again soon.
Vi fejret min fødselsdag d 26/3 på Blovstrød Kro og det blev en supergod aften! Jeg blev anbefalet oksemørbrad og den var 100% perfekt! Vinen var en italiener - Primitivo, supergod vin til prisen. Til dessert blev det både creme brule og chokolademousse - kæmpe portioner - lige tilpas :-) Ungerne fik kongelig behandling - kæmpe portioner, og lige efter deres smag! I det hele taget rigtig god mad til en rigtig god pris! Og med en supergod servering - og en god stemning i det hele taget, så kan jeg kun give Blovstrød Kro min bedste anbefaling! Det eneste jeg ville ændre på ville være et lidt bredere vin kort - i den lidt dyrere ende. Jeg giver gerne 4-500 kr for en god Barolo eller Amarone til en god bøf!
Jeg var ude og spise med min familie på Blovstrød for lidt siden. jeg havde en fantastisk aften med lækker mad, og god betjening, for nærmest ingen penge.
vi fik tre retter for 199 og var kun glædeligt overaskede bøfferne var helt perfekt stegte, pommes fritterne var sprøde derudover kom maden inden for kort tid. Alt var helt som det skulle være.
kan helt klart anbefales og vi kommer helt sikkert igen:
Jeg var oppe at spise på blovstrød kro med en veninde og det er hvertfald ikke sidste gang vi gør det! Vi havde en rigtig hyggelig aften, med den 3-retters menu de kører for kun 199 kr. Vi bestilte oksecarpaccio til forret og var meget tilfredse. Til hovedret fik vi en oksefillet, som var perfekt stegt, med en masse lækkert tilbehør. Til dessert kan chokolademoussen klart anbefales. Betjeningen var helt i top hele aftenen! Alt i alt havde vi en rigtig god oplevelse!
Laila
Søndag 24/3 kl. 18.20.
Vores to børn valgte buffet og vi to voksne bestilte to Ladysteaks, da det endelig var lykkedes os at fange en tjener. De kom ikke selv - man måtte hente en i baren.
Bordet ved siden af vores, der ankom efter os, fik mad bestilt fra menuen, men vores kom aldrig.
Efter 35 minutters venten, da børnene havde spist, rykkede vi for de to steaks og fik at vide, at der var travlt.
Efter 45 minutter - stadig ingen steaks - sagde vi, at hvis de ikke var kommet inden 5 minutter, ville vi gå og blot betale børnenes mad.
Steaks'ene kom aldrig!!!!
Pigerne i baren burde selv efter max 20-25 minutter have sikret sig, at to bøffer og pommes frites var klart. Det tager ikke mange minutter at stege.
Elendig service....
Søndag 24/3 kl. 18.20.
Steaks'ene kom aldrig!!!!
Elendig service....
Vi havde en rigtig god middag på jeres kro. Det er ikke sidste gang.
Det var dejlig mad og en god betjening.. Ikke sidste gang vi er der.. Et hyggeligt sted.
Vi spiser nogle gange om året på Bloustrød Kro og er tilfreds med maden. Hvad kan man forlange til den pris?? Det er jo ikke gourmetkokke der laver maden, men den smager godt og der er masser af den. Og en perfekt børnerestaurant. Og som regel er det søde piger der betjener folket :0) Vi vender altid tilbage.
Kolde grill spyd og spareribs med bløde lunke pommes...
Husker stedet og maden som meget bedre men kan absolut ikke anbefales.
Skulle ud en torsdag og ha Spareribs som de har til 69 kr. ad libitum. Vi var 3 gutter som landede på kroen kl 18.30 og fik af vide der var 45 minutters ventetid på Spareribs, Ikke optimalt når det er det man gerne vil ha og ikk kan bestille bord. Syntes også servicen er faldet i forhold til før i tiden desværre..........
Var der her i nov. 2011 med et selskab på 10 pers. Selve bøfferne (forskellige typer) var helt i orden og det samme gælder egentlig fritter og sovs.
Men salaten var virkelig ringe og serveringen var heller ikke for god, de var ikke gode til at holde øje med os så man kunne bestille drikkevare osv. de glemte flere af de ting vi bestilte osv. osv.
Har givet en rimelig karakter alligevel fordi bøfferne som sagt var fine og det betyder nu meget for mig :)
Men kom nu, det sidste er sjusk
Jeg har været på Blovstrød Kro for første og sidste gang.
Magen til tarveligt måltid skal man lede længe efter.
Lille bøf ifht til det lovede.
Ingen rodfrugter. Vi ankom da køkkenet åbnede - så nogen har tilsyneladende glemt at købe ind?? Vi fik tilbudt en salat i stedet. En smule kedelig iceberg, et par løse majs og lidt agurk. Come on.. Det er for tyndt.
Pommesfrittes af bølge varianten, som jeg ellers ikke har set siden sportshal-cafeterie besøg i 80'erne.
Sovs vandet og melet. Til prisen burde man nok kunne kreere en hjemmelavet sovs?
Regning = 480 for cola drikkende gæster.
Det er simpelthen ikke pengene værd. Min klare anbefaling: Find alternativer!!!
Alle ved at Blovstrød Kro er et billigt sted at spise. Men at maden skulle være SÅ elendig havde jeg ikke regnet med. Derudover var personalet overhovedet ikke tilstede undtagen ved bestilling servering af maden. Vi skulle selv gå ud og betale, og ellers så vi dem ikke på noget tidspunkt overhovedet. Derudover var min bøf et stk. lædersål som var fuldstændig tørstegt. Pommes Frites var den aller billigste af slagsen som kun findes i Lidl. Utrolig dårligt sted, kan fås bedre mange mange andre steder.
når vi ikke gider at lave mad ender vi som regel på blovstrød fordi det så lige kan kombineres med drive-in og en bøf er sjovere end pizza.... meeen 3 gange i træk med uheldige oplevelser.
den ene gang var vi taget afsted med mandens forældre for en hyggelig stund. Svigermor bestilte noget med rodfrugter - og der var så vist kun 4 skiver gulerod og en enkelt anden rodfrugt. Da vi nævnte det for tjeneren gik hun modvilligt ud efter mere.
anden gang var kort efter de var blevet fanget med skimmelsvamp i isterningmaskinen. vi valgte at undgå isterninger. Vi blev placeret ved et bord og kort efter vi havde bestilt blev der placeret 6 pers lige ved siden af os, de fik deres mad før os trods de lagde ud med bøffer og vi lagde ud med let forret. Da vi efter noget venten måtte hive fat i en tjener og sige vi gerne ville have hovedretten gik der længe før den kom, men de havde endnu ikke fjernet service fra forretten så vi måtte selv skaffe de tidligere tallerkner af vejen... vi valgte at opgive at blive til dessert fordi bordet ved siden af konstant fik service og vi var åbenbart ikke gode nok til blovstrøds standard. vi sluttede af med at gå og kommentere at vi ville da gerne vide hvilke dage der var bedst så vi kunne blive serviceret.
igår blev klokken mange inden vi igen skulle have mad og vi besluttede blovstrød efter vi trods alt havde talt om andre steder i nærheden, de havde bare ikke samme priser. Vi havde en utrolig sød tjener, men derfra gik det også galt... min bagte kartoffel var rådden indeni, mit flüte var tørt og til at flække tænder med. Der står på menukortet at hvis ikke andet bestilles bliver bøffen lavet medium - vi havde ikke kommenteret det og min bøf havde dårligt nok ramt panden (hvilket heldigvis passer mig fint), og min mands var mere end gennemstegt. Hans pomme fritter var kolde, men dog sprøde, nachos var bløde. Vores tjener var sød at spørge til om vi ønskede maden skiftet og min mand ønskede ikke en ny bøf fordi han så skulle spise efter jeg var færdig. Men pommes fritter og nachos blev skiftet - desværre ikke til det bedre... så endnu engang opgav vi desserten og kommenterede at det var sidste gang vi kom der. Tjeneren beklagede og trak drikkevarer og ekstra tilbehør fra regningen og beklagede vores dårlige oplevelser og håbede vi ville komme igen en anden gang. - hvilket ikke lige er planen
maden smager dejlig og betjeningen var ok, men, de snyder så det vasker sig med bøf størrelse, vi fik en bøf under 100 gr og der var lagt andet tilbehør end det vi bestilte og vi pointerede dette men fik blot et skuldertræk og et smil, så kroen er ligeglad for der kommer jo folk nok.
Spiste på Blovstrød Kro en fredag for at prøve deres "bøf amok".
Tjeneren var ubehagelig, snerrede og virkede ikke som om hun nød at være der.
Vi bestilte bl.a. bøf med honningglaserede rodfrugter. Da vi fik mad var der ingen rodfrugter, men istedet tomater. Vi bed tjeneren udbedre fejlen, men hun fortalte at de ikke var blevet færdige, derfor tomaterne.
Vi spurgte hvorfor hun ikke havde sagt det til os inden serveringen, for så havde vi bestilt noget andet. Hun sagde: "Det er da virkelig ikke min skyld, men kokkens" og forlod os.
Eneste lyspunkt var selve bøffen som var rigtig god, alt andet var en dårlig oplevelse og vi kommer aldrig igen.