We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (40)

Fuld tilfredshed med købet

Bestiller varen tirsdag og modtager allerede onsdag eftermiddag.
Fin servise og hurtig betjening/levering, så stor tilfredshed herfra.

Review by confirmed purchaser

Fin service - men ikke god vejledning om levering

Jeg fandt noget udstyr på deres hjemmeside. Da jeg lagde det i indkøbskurven, var fragtomkosningerne utrolig høje (250 kr. for en ting til 495 kr.!). Jeg kontaktede dem, og fik en fin snak og vi aftalte en lavere fragt pris - det var fint.

Mht. leveringen blev jeg dog ikke gjort opmærksom på, at jeg selv skulle kontakte fragtmanden for at aftale nærmere om levering - det var de Danske Fragtmænd. Det fungerede ikke helt smidigt. Synes godt BM-Fitness kunne gøre tydeligere opmærksom på, hvordan leveringen foregår, når den foregår væsentligt anderledes end fra f.eks. UPS eller DHL.

Det var et fint produkt jeg fik og i en udemærket kvalitet.

god service

God og hurtig information om evt. forsinkelser. Spørgsmål besvares indenfor få timer.

Bare i orden.

Fin hjemmeside, nem bestilling, meget hurtig melding om, at ordren er ekspederet og afsendt. Bestilte vare leveret hurtigt, og til det rigtige sted.
Det er bestemt et firma, jeg vil anbefale andre at bruge.
Mads Kristensen Slagelse.

Review by confirmed purchaser

En god og troværdig butik..

Jeg kan varmt anbefale at handle BM fitness. De er hurtige at komme i kontakt med, hjælpsomme når du skal have forklaret, og hurtige med leveringen.
Grunden til den femte stjerne ikke er med, er af den simple grund at de ikke havde de vægtklodser på lageret, som stod i annoncen. Det blev løst med nogle andre størrelse vægtklodser, hvilket gav lidt sur malurt i bægeret. Men sådanne ting er jo en smagssag.
(Det skal siges de smed en hulla hop ring, til en værdi af ca. 250 kr. oven i handlen, uden beregning.)

Review by confirmed purchaser

Havde ikke varen på lager, men ingen klager

Havde bestilt et vægtsæt med nogle vægte, en stang og en bænk til et samlet tilbud. Vægtene i den mængde der hørte til tilbudet kunne ikke leveres, og der blev derfor ringet op. Jeg havde givet nummeret til min families butik, og det var ikke mig der tog telefonen da de ringede fra BM-Fitness. Jeg har bare fået at vide at der var enighed om, at en mindre mængde vægte "måtte kunne gøre det". Så jeg fik vist en mindre mængde vægte, fordi det lige var den pakke der var på lager, men varen blev afsendt samme dag og var fremme dagen efter.

Alt perfekt.

Alt perfekt hurtig levering

lyn hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Lever op til hvad de lover med en hurtig ekspedition.

Vil helt sikkert handle der igen.

Review by confirmed purchaser

Let hjemmeside at navigere på.
Nemt betalingsmodul.
Leverancen var glimrende også

Ingen problemer

Nem hjemmeside, varene var som de skulle være og forsendelsen gik nemt og smertefrit. Fik det bestilte dagen efter. Så ingen problemer, lige som net handel ska være.

Alt i orden

Hurtig og smertefri ekspedition. Kan anbefales!

fornem service

Har købt en crosstrainer ved BM-fitness og har selv hentet den. I butikken fik vi en rigtig god vejledning inden køb, og sælgeren havde alt den tid der skulle til ingen hast selv om vi kun skulle have en maskine. Super sted efter min mening. Kan kun anbefales.

Review by confirmed purchaser

Dårlig fragt-politik men godt produkt!

Produktet (bodybar) er fuldstændig som forventet og på det punkt er jeg meget tilfreds.
Men jeg betalte 70kr for levering, men blev ikke informeret om, hvilken dag min vare ville blive leveret. Vi havde derfor ikke mulighed for at sørge for at være hjemme ved levering og fik i stedet et papir i postkassen vedr. at de for 75kr ville forsøge at levere varen igen eller vi kunne hente den i Taastrup 25,5 km væk. Vi forsøgte at ringe til både BM Fitness og Danske Fragtmænd, da vi ikke mener, det kan være rigtig, at skulle betale yderligere fragt, når vi ikke var blevet adviseret om, hvornår varen ville blive afleveret. Men ingen af dem ville gøre noget og det var heller ikke muligt at få en dato for en ny leveringsdag, vi måtte bare satse på, at vi var hjemme - så vi endte med at låne en bil og kører de 51 km for at hente vores vare. Det synes jeg ikke er i orden!

Reply from BM Fitness-Import

Hej Helle,

Vi er glade for at du er tilfreds med vores produkt samt, at det lever op til dine forventninger.

Ang. fragten så er vi lidt uforstående overfor din anmeldelse. Leveringen af din varer er foregået som oplyst på vores webshop under levering. Din ordre er lavet lørdag, afsendt mandag og forsøgt leveret tirsdag uden du var hjemme. Her et udpluk fra levering på vores webshop.

”Bestillinger i weekenden samt helligdage bliver afsendt næste hverdag med levering den efterfølgende dag. Er du bosiddende på Bornholm skal du forvente 1 ekstra leveringsdag. Leveringen sker normal mellem kl. 8.00 og kl. 16.00 hvor der skal være en person hjemme til at kvitterer for at det rigtige antal colli er modtaget. Hvis der ingen er hjemme i dette tidsrum, kan varerne evt. stilles i carport eller lignende. Dette kan noteres på bestillingsskemaet. Det er også muligt at få fragtmanden til at ringe f.eks. 1 time før han er på adressen”.

Når leveringen er foregået som oplyst på vores webshop og der ikke har været nogen hjemme til at tage imod varen, vil du som kunde blive opkrævet en ekstra udkørsel. Omvendt, var leveringen ikke foregået som oplyst på vores webshop ville vi selvfølgelig betale for den ekstra udkørsel.

Ved en ekstra udkørsel vil der altid kunne aftales en dato med Danske Fragtmænd for levering. Er du blevet oplyst om andet af Danske Fragtmænd vil vi gerne hører fra dig så vi kan gå videre med sagen.

Vi bestræber os altid på at yde den bedste service overfor vores kunder, og da leveringen er sket som beskrevet på vores webshop, håber vi, at du vil revurdere din anmeldelse af vores webshop.

BM Fitness

God og hurtig service.

God og hurtig service.

God til at svarer

God til at svare hurtigt ved henvendelser, og de kan sende varerne til Grønland. Når man hendender sig til kundeservice, svarer de hurtigt, venligt og hjælpsomt.

jeg vil gerne bestille varerne igen.

Review by confirmed purchaser

Alt er som det skal være

ALt er som det skal være, god service og godt produkt

Ingen problemer

Jeg har købt et par gange med nogle års mellemrum. Har ikke noget at udsætte på deres håndtering af mine ordrer.

totalt effektivt

Jeg købte en motionscykel,og den arriverede 2 dage efter.Hurtig levering og uden problemer;bortset fra at det var et samlesæt,så jeg skulle til at læse "brugsforvirringen".og finde ud af at samle den.Det gik dog meget godt indtil det sidste,hvor man var nødt til at være 2 for at samle det.
Jeg fik samlet den og er ovenud glad for den.
mvh.Ingeliisa.

Hurtig levering.

Nemt og hurtigt

Super!

Super service, hurtig og korrekt levering. Michael Gaardsted

Review by confirmed purchaser

God service og rådgivning i telefonen inden salg og levering dagen efter

Jeg har haft en meget god oplevelse med at handle her.
God rådgivning og ikke noget med at skulle sælge mig noget andet end jeg havde brug for da jeg skulle bruge lidt support via tlf. inden køb fra firmaet.

De leverede dagen efter som de lovede de kunne.
Her kan du trygt handle.
Glædelig jul 2012

det er faktisk utroligt

super god service,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Review by confirmed purchaser

Jysk levering og service til aftalt tdtid.

Vi går på nettet får at finde et nyt løbebånd, falder over BM Fitness der har et løbebånd med de ting vi gerne vil have, som er stor løbeflade ( 152cm x 48 cm ) til en fornuftig pris.Ringer lige til firmaet for at høre nærmere om båndet, for en venlig dame i røret der lige fortæller hvordan man nemt kan samle båndet og hvordan man lige kan skrive en besked til fragtmanden, samtidig med man bestiller varen, super.

Review by confirmed purchaser

Perfekt! Ingen over, ingen ved siden af....

Jeg handlet flere gange hos BM Fitness, og har udelukkende haft gode oplevelser.

I forbindelse med den seneste handel havde jeg behov for yderligere information, og ringde til firmaet. Den flinke dame hastede ud på lagret og målet varen med et centimetermål. Den var som ønsket.

Jeg bestilte varen klokken halv tolv; lidt over tolv var varen afsendt. Næste hverdag har jeg mine varer!

Sådan!

Godt produkt til tiden

Det var alt der blevet lovet og kom til tiden.

BM Fitness-Import

Et firma der sørger for sine kunder

Købte et Powerrack med ro og lat funktion, og det er bare iorden, der var et par småting, men en snak med firmaet rettede lynhurtig op på tingene, så der er kun at sige bravo.
Kan kun anbefale alle at købe deres fitness maskiner ved dette firma.

Review by confirmed purchaser

Professionelt og lige et firma efter min smag!

Super betjening!, fin hjemmeside o.m.a. Jeg kan ikke se nogen punkter der bør forbedres!

helt upåklagelig service

bestilling og levering helt uproblematisk...og maskinen fungerer

Får det man forventer

Virker som en butik du kan have tillid til

BM Fitness i superform

Min oplevelse med BM Fitness var hel perfekt. God vejledning om produktet (en romaskine). Levering præcis som aftalt, og en konkurrencedygtig pris. Jeg kan kun anbefale andre at handle her.

Hurtigt og kompetent

Fik varen leveret super hurtigt, med en sød besked om at man ikke måtte tøve med at kontakte dem med spørgsmål eller kommentarer. Synes det var fin service.

Super shop

Gode produkter til rimelige penge. Eneste lille "aber dabei", er at deres fragtfirma ikke er de hurtigste knallerter på havnen. Men det er jo ikke BM-Fitness skyld, så de får en stor femtal af mig...

billigt

hurtig levering, "nem" at samle.
har købt: 1 Crosstrainer og 1 Motionsbænk.
dog er motionsbænken lidt vakkel når man træner med mange kg.
så den skal efter spændes engang imellem.
kan klart anbefales.

Super at handle her!

Bestilte crosstrainer (Proteus EEC 3088) inden kl 12 , og den blev leveret med fragtmanden næste morgen! Kvaliteten af crosstraineren er i top. Kan klart anbefale at handle her.

Super kvalitet...

Til gode priser, samt hurtig levering.

God oplevelse

Har handlet her flere gange. altid levering til tiden.
Ved en vare i restordre ringer de og tilbød varen i en bedre kvalitet til samme pris.

BM Fitness-Import

Hurtig levering. Super vare.

Jeg købte håndvægte og en træningsbænk hos bm-fitness og det var præcis som forventet. God hurtig levering, og de afsatte varen i carporten som jeg havde bedt om i bemærkninger. SUPER.
Eneste minus er deres lidt høje priser.