[REPLY]
Jeg kan godt lide Bodum, og deres design ide, har derfor købt en B.Over kaffemaskine.
Godt koncept, laver kaffen hurtigt, meget varmt (rigtig godt) og med brusehovedet udnytter den bønnerne helt exceptionelt godt, så du både bruger mindre kaffe, men også så kaffen faktisk smager bedre.
Vær dog opmærksom på, at kaffemaskinen kommer med et guldfilter til evig genbrug - fint, sparer penge. Filtret er bare så grovkornet, så du ikke kan bruge almindelig kaffe malet til kaffemaskine. Gør du det, har du flere bønner i kaffekanden end du har i filteret når den er færdig.
Og de har lavet filterholderen så smart, så du ikke kan bruge papirfiltre, det vil resulterer i vand og kaffe overalt på køkkenbordet.
Iøvrigt, så virker kaffemaskinen utroligt billigt lavet, en pris på 5-600.- havde måske været mere reel end de 1700.- de sælger den for.
Alt i alt - hvis du vil have en flot maskine - køb, hvis du vil have en kaffemaskine der sparer på bønnerne og i bund og grund laver god kaffe - køb ....
Hvis du vil undgå 5 minutters oprydning efter hver brygning, kunne lave kaffe før sidste brygning er drukket helt, undgå svineri i og larm i køkkenet og iøvrigt HADER kaffegrums i kaffen, så hold dig langt væk fra denne B OVER kaffemaskine
I runde tal ... en ommer til Bodum - kig alle detaljer igennem tak
Hvor kan jeg dog godt genkende min egen sag i anmeldelserne herinde. Jeg fik i fødselsdagsgave en Bodum Pebo kaffekolbe - der er tale om to glaskolber og lidt plastic, som Bodum altså tager 450 kr for. Men de er de eneste på markedet, så det var det eneste valg.
Nuvel - jeg laver tre gange kaffe på produktet. Da jeg vil lave den fjerde gang, ser jeg at glasset har slået et knæk, mens det har stået til afkøling i køkkenet. Billede kan ses her:
På det tidspunkt har jeg kun haft produktet en uge. Jeg går til Magasin og forklarer sagen, og bemærker at hvis jeg havde tabt kaffekolben, ville glasset jo være knækket helt over. Efter en uge vender Magasin tilbage, og siger at Bodum ikke vil tage produktet tilbage, da de ikke yder garanti på glasset. De siger ydermere at glasset er det "stærkeste i verden" - hvordan det så kan gå i stykker efter en uge kan ekspedienten dog ikke svare på. For at føje spot til skade, får jeg at vide at jeg da bare kan købe en ny kolbe som reservedel. Det koster kun 300 kr - altså 2/3 af nyprisen, for en enkelt del. Det bliver aldrig mere Bodum for mit vedkommende.
På en splinterny endnu ubrugt kaffemølle (C-mill) sad låget så dårligt fast, at det faldt på gulvet og splintredes da kaffemøllen var nyudpakket, og skulle sættes på plads.
Da jeg henvendte mig til Bodum for at bestille et nyt, var den brutale besked, at de ikke kunne hjælpe, for de producerede ikke modellen mere. Det er da chokerende, at Bodum ikke kan yde den mindste smule service på produkter, der stadig står på hylderne i butikkerne.
Og at Bodum producerer produkter, der er direkte uegnede til almindelig brug, er meget skuffende. SÅ UNDGÅ BODUM, HVIS DU VIL UNDGÅ ÆRGELSER.
Jeg fik 3 keramiske knive i julegave og inden der er gået 5 mdr, er spidsen knækket af 2 af dem. Jeg henvender mig til Bodums kundeservice, og får følgende svar på mail:
"Er der tale om de keramiske knive, kan de gå i stykker ved små slag – de er virkelig stærke til at skære, men desværre også nemme at slå flig af på.
Der kan knække en flig af, blot hvis spidsen rammer for hårdt på f.eks. en sten i en frugt.
Vi bruger dem selv i vores kantine, og sætter dem i vores kniv blok. Det er de ikke gået i stykker af.
Vi har stor succes med knivene, men er samtidig også opmærksomme på dens sårbarheder."
Jeg besvarede denne mail, som jeg synes er totalt afglidende på et dårligt produkt, men har stadig ikke fået et konkret og brugbart svar.
Hvis dette er standarden for Bodums kundeservice og tagen sig af problemer med deres produkter, er det sidste gang, jeg har lagt penge for disse produkter og vil absolut ikke anbefale dem til andre.
Jeg har for lidt over to år siden købt en Bodum Columbia Tekande til 800 kr. For nogle dage siden løsnede håndtaget sig fra kanden, idet en specialskrue af uforklarlige årsager faldt af. Jeg kontaktede forhandleren, der velvilligt forsøgte at skaffe den pågældende skrue hos Bodum. Hos Bodum var man dog ikke interesseret i at yde service, angiveligt fordi kanden er over 2 år gammel. Forhandleren oplyste at de p.g.a. den manglende service fra Bodums side, havde opgivet at sælge deres produkter.
Det er muligt at Bodum kan lave kvalitetsprodukter, men forvent ingen service. Så måske har du kun glæde af det Bodum produkt du køber i 2 år.
Nu vil jeg ikke forholde mig til deres website da jeg aldrig har købt noget derfra, men har købt mange af deres produkter i butikken på strøget og jeg er fuldstændig besat af deres lækre linjer. Køber tit nogle af deres produkter til jul og fødselsdag, og de står også altid øverst på min ønskeseddel.
Dårlig kundeservice og dårlig produkt!!
Jeg må indrømme jeg er rystet over Bodums kundeservice. Vi købte for ca en måned siden 2 bodum termokaffekrus i magasin du nord. Det viste sig at der var et problem med en af dem. Det blev meget varmt udenpå og indholdet blev meget hurtigere koldt end i det andet identiske Bodum termokrus vi købte. Vi tog derfor ind med kruset for at få et nyt. Vi blev mødt af Mathilde i Bodum på 3. sal (intet efternavn på hendes navnebadge) og fik at vide at hun ikke kunne bedømme det, da det var en anden der tog sig af reklamationer. Vi stod med vores baby på armen og måtte forklare Mathilde at det var ret besværligt for os, hvis vi skulle 3 gange i magasin du nord for at få et termokrus der virkede - lidt nødtvungent gik hun så med til at prøve at hælde kogende vand op i kruset (da Bodum åbenbart ikke stoler på det vi siger !!) og hun kunne da godt se at kruset blev meget varmt. Men for at finde ud af noget, skulle hun have fat i en anden ansat, fordi hun var ny. Vi skulle stå og vente med en baby som efterhånden var blevet godt sulten. Lidt senere kom Mathilde retur med Lise Højlund - som i modsætning til Mathilde mente at det her krus da ikke var særlig varmt. Uenigheden mellem de to bodum ansatte skulle vi så stå og overhøre med vores baby på armen. Men da Lise Højlund nu havde mest anciennitet blev konklusionen, at det åbenbart er ok at man kan brænde sig lidt på bodums termokrus og skal acceptere, at når man køber to termokrus fra Bodum, så kan det ene termokrus holde på varmen i mange timer, mens det andet bliver koldt på under en time - og man brænder fingrene!!!
ØV ØV ØV - har før købt en del bodum produkter og havde egentlig tænkt mig i fremtiden at købe flere - men nu må jeg jo i stedet advare alle mod at købe BODUM - ikke blot er deres produkter ikke længere af ensartet kvalitet, men deres kundeservice er virkelig dårlig.
Venlig hilsen,
Elias Grove Nielsen
Varen blev afsendt samme dag, som jeg bestilte den, så jeg modtog den allerede dagen efter. Virkelig god service hele vejen