[REPLY]
Fin hurtigt forsøg på levering - der desværre sker med UPS og ikke Post Danmark.
Havde jeg opdaget det inden ordreafgivelse, havde jeg ikke handlet. ! !
Men desværre fremgår det ikke ar salgsbetingelserne, som jeg i bagklogskabens tegn burde have tjekket først.
==
Leveringsbetingelser
Leveringsbetingelserne fremgår af disse Betingelser.
==
Og det siger jo ikke meget :-(
UPS er mere eller mindre umuligt at have med at gøre, ingen dansk kundeservice, og kun ET afhentningssted på Sjælland - Glostup.
Jeg har heldigvis "kun" købt for 400,- - men i sidste ende, med tidsforbrug, benzin osv - kommer jeg nok også til at betale det for at få min forsendelse udleveret.
Jeg købte nogle produkter på den danske Webshop, og produkterne + leveringen holdte hvad de lovede, men der manglede desværre et produkt til 120 kr. I pakken.
Jeg skrev til kundeservice, og fik meget hurtigt svar om de ville sende det manglede produkt ganske gratis.
Så fin oplevelse, dog lidt træls med fejl, men det var hurtigt ordnet af dem.
Ville have fået 5 stjerner hvis det manglende produkt var til stede i første levering :-)
Godt at læse at der er fin behandling på webshoppen. Så der vil jeg bestemt overveje at handle. Jeg var i butikken i Odense i Rosengårdscentret, og sjældent har jeg mødt en så flabet og krukket ekspedient.
Hun talte ned til os for at blande sig i en privat snak, og mens vi selv kiggede på tingene (for hjælp blev vi ikke tilbudt) hørte vi hende og hendes kollega stå og bagtale en anden kunde der lige forlod butikken. (Noget om at kunden "han var da var dum" osv)
Super lækre produkter! Dejligt med hurtige og imødekommende svar på mailen.
God og personlig service.
Lidt "kluntet" bestillings check out - men det opvejes af den venlige hjælp der er på e-mail.
Jeg elsker Bodyshop produkter, og har nærmest ikke købt andet de sidste par år. Jeg handler mest i forretningerne, da jeg synes det er rart, at kunne benytte sælgernes gode råd og vejledning. Men hjemmesiden er bestemt brugbar, hvis man ikke lige har tid til at komme i forretningen, eller hvis man ikke kan finde det produkt man ønsker.
Jeg synes at siden er overskuelig, og at der er et godt udvalg, selvom nogle af varene måske ikke lige er på lager - det er jo hvad der kan ske.
Dejlig og overskuelig hjemmeside, den har dog ikke andet at byde på, end varene du kan købe i din lokale Bodyshop-forretning, men har man ikke en Bodyshop i sin by er det glimrende!
Oplevede tidligere at varen som jeg manglede, var udsolgt inde i butikken, og så var det smart lige at bestille varen online i stedet;)
- Dog er det produkt jeg går efter ofte også udsolgt på hjemmesiden(Cottonseed Curl Boost), men så kan du modtage en mail når varen er "in stock" igen. Smart.
Forsendelserne har jeg ikke haft problemer med:D
Yderst upåklageligt!
Jeg har lige bestilt flere produkter på Bodyshops hjemmeside og synes dette var meget nemt og overskueligt.
Dog kunne jeg godt bruge at der var flere gode tilbud på hjemmesiden og at der sammen med de bestillinger man laver følger en gave med ligesom i butikkerne når man handler for mere end et bestemt beløb.
Jeg ELSKER Bodyshop, det er klart min yndlingsbutik og jeg ville kunne bruge en FORMUE derinde !!
Var der inde forleden dag og nu hvor det er jul er der kommet den lækre cranberry duft igen. Mmmm, kan varm anbefales.
Deres hjemmeside er nem og overskuelig, har dog ikke prøvet at bestille noget derfra.
Deres ansatte i butikken i Vejle er rigtig flinke og gode til at hjælpe.
Den eneste grund til at de ikke får 5 stjerner er fordi deres pakkekalender klart ikke lever op til mine forventninger, syntes den er alt for dyr kontra hvad der er i den.