We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (237)

Snelle ,goede service

Ik had een boek de volgende dag snel nodig en had gemaild of ze kunnen garanderen dat het de volgende dag aan zou komen. Netjes snel een mail terug gehad dat ze het niet kunnen garanderen omdat ze niet alles in de hand hebben met bezorgen. Toch maar besteld en ik heb de boeken de volgende dag gewoon ontvangen!

Boek-plus.nl

Boek-Plus maakt zijn beloften waar!

Ik ben erg tevreden over Boek-Plus. Ze konden meteen het boek uit voorraad leveren en ik had het ook nog de volgende dag in huis, én dat zonder bezorgkosten!

superservice

Snel ontvangen, keurig verpakt, en geen verzendkosten. Wat wil je nog meer?

Boek-plus.nl

Uitstekende service,ook als er iets fout gaat....

Mijn zending was (waarschijnlijk) door TNT post "kwijt" gemaakt: Boek-plus stuurde direct een nieuw boek, zonder kosten.
Uitstekende service!

Zeer tevreden!

Snelle en goede levering, zonder verzendkosten. Ik was erg tevreden.

Geweldige Service

Voor het eerst een boek besteld bij boek-plus.nl
Helaas was er iets mis met het boek en de afhandeling van deze klacht en de service en communicatie van boek-plus richting klant vind ik in 1 woord GRANDIOOS!

Zij hebben er in ieder geval n nieuwe klant bij.

geweldig

Ik zocht een pocket en kon deze niet meer in de winkel vinden. Op internet kwam ik al snel bij boek-plus.nl uit. De pocket gemakkelijk gevonden en besteld. Er volgde een nette en snelle levering zonder verzendkosten: prima service, een dik tevreden klant!

Snelle levering!

Fijn dat het boek zo snel en prima verpakt geleverd werd!

heel tevreden

een mooi boek besteld bij boek plus, ik had het heel snel in huis , en het was keurig verzonden , ik ben heel tevreden over boek plus

Boekenwurm

Wij zijn enorm tevreden over de snelle levering en goede service van uw bedrijf. Ook de prijzen zijn zeer actueel of zelfs goedkoper.Prima bedrijf!

goede en betrouwbare service

Prima service. Snel en betrouwbaar. Ik wist steeds de stand van zaken. En dat geeft een goed gevoel.

Helemaal goed

Snelle levering en ook erg fijn dat er geen verzendkosten aan zitten.

Goed

Prima afhandeling en uitstekende verpakking.

Boek-plus.nl

Prima snelle levering, zoals altijd!

Boek vandaag besteld, volgende dag afgeleverd. In prima staat, snel en prima service, zoals altijd!

slechte service

Heb een boek besteld maar is bij mij niet bezorgd.
Heb daar over gemaild en ii moest het maar even bij de buren gaan vragen, maar niemand heeft mijn boek.
Lekker is dat.

Reply from Boek-plus.nl

Geachte mevrouw, Beste Evelyn,

Spijtig om te horen dat het boek nog niet is bezorgd. Wij vragen inderdaad om bij buren na te gaan of het daar ligt, gezien PostNL het daar vaak afgeeft als u niet aanwezig bent. Dat betekent echter niet dat wij de verantwoordelijkheid voor de zending uit handen geven.

Wij ontvangen graag een mail met uw gegevens (dit mag naar klantenservice@boek-plus.nl) en wij zorgen dat u alsnog een exemplaar ontvangt.

Boek-plus

Boek-plus.nl is fantastisch!!

De ene dag besteld, de andere dag in huis
en dat zonder verzendkosten. Super!!

sterke service, netjes, betrouwbaar

goede efficiënte service met 'ouderwets' vertrouwen - erg plezierig en zo snel....fantastisch

snel en goed

Bestelde voor de eerste keer en ben zeer tevreden over de bevestiging en aflevering, correct verzorgd en sneller dan de opgegeven tijd.

Prima

Voor de eerste keer een bestelling gedaan. Prima afgehandeld en snel geleverd.

prima

snel,makkelijk,goed verpakt,kortom
zeer tevreden.

Boek-plus.nl

Snelle levering, fijne website.

Vandaag besteld, morgen in huis, één van de goedkoopste leveranciers en ook nog verzenden zonder kosten. Geweldig.

Prima

Werd op de hoogte gehouden wanneer het boek leverbaar was, prima prijs/communicatie/levertijd.

Boek-plus.nl

Keurig bezorg en sneller dan aangekondigd

Kende Boek-plus niet, maar toch daar besteld.
Ze gaven een langere levertijd op dan andere sites, maar hadden een betere toelichting bij het boek dat ik wilde en een scherpe prijs.
De bestelling kwam veel sneller dan aangekondigd, wat me blij verrastte.

Boek-plus.nl

Pro-actieve en goede service!

Ik ben pro-actief benaderd door boek-plus op het moment dat het desbetreffende boek weer in herdruk was. Vervolgens was het product snel geleverd, zonder verzendkosten!

Supersnelle service

Boek besteld, direct een bevestiging in mijn mail box. Aangegeven een e-mail notificatie te willen. Alles ging zo snel, de volgende dag het boek in huis, klasse.

Supersnelle levering

We hadden ons ingeschreven voor een email notificatie wanneer het boek binnen was. Toen direct besteld en de volgende dag in huis!

• CAPELLE AAN DEN IJSSEL, NL
  • 1 Review

Voor herhaling vatbaar

Snel en eenvoudig geregeld, zeker voor herhaling vatbaar !

Perfecte service en kwaliteit

Door PostNL werd de post niet bezorgd, maar de service van Boek-Plus is perfect. Netjes geholpen en te woord gestaan en uit eindelijk toch mijn pakket ontvangen!
Ik ben zeer tevreden en ga bij mijn volgende boekenn die ik wil bestellen zeker naar Boek-plus.nl

Boek-plus.nl

goede service, alles in orde

De levering was perfect op tijd, de service hoefde ik zelf niet te vragen omdat er gewoon niets mis is gegaan (zoals bij andere bedrijven maar al te vaak)

een volle 10!

Alles volgens afspraak, snel en onbeschadigd geleverd en dat alles zonder verzendkosten! Net zoals de vorige keer! Echt een aanrader!

Boek-plus.nl

Precies zoals verwacht prima dus!

Aankoop snel verzorgd conform afspraak en probleemloos verlopen.

Echte aanrader!

uitstekende afhandeling

Prima verzorgd en snel geregeld, exact zoals was aangegeven, dus zonder verder flauwe kul.

Zo doorgaan!!!