[REPLY]
VI købte en sofa hos Bolia i Lyngby. Dejlig forretning, super personale, god rådgivning.
Service at vi fik 20% i gavekort da det viste sig at ugen efter købet og før levering, alle sofaer var nedsat med 20%. Levering til aftalt tid og sofaen er smuk.
Kun ros til Bolia
Bestilte en sofa og en lampe. De skulle komme mellem 12 og 18 og var der kl. 13, så der kan man ikke brokke sig. Møblerne blev leveret helt ind i stuen og de var lige til at samle. Købte også et skrivebord og kan virkelig mærke at det er kvalitets produkter og ikke det er noget møg, som går i stykker når man skruer skruerne i. Er alt i alt rigtig tilfreds med både kvalitet, design og service - Men man betaler dog også for det.
Jeg har ikke noegt at sætte en finder på. Der var god service, da jeg købte min sofa i forretningen. den blev leveret til tiden, i det rigtige stof, uden skrammer, uden problemer. Så jeg handler gerne der igen.
Odrenr. 51117081
Købte et spisebord med - 40 % rabat. Bordet kom som aftalt, synes dog deres levering ikke er så god. De kom lige inden kl. 22 og kasserne var våde.
Vi købte en 3-personers Scandinavia sofa med chaiselong med tilhørende olierede ben i valnød og et Wake-spisebord. Der var tilbud i Bolia på 20%, og det var sidste dag.
Vi fik at vide, at der ikke ville komme samme tilbud igen, så vi sprang selvfølgelig på limpinden.
De to varer blev leveret til tiden medio april, hvor vi opdagede, at benene til sofaen var let ridset eller at der var faldet flager af kanten af benene. Vi har dog været udmærket tilfreds med udseende og funktionalitet ved både sofa og spisebord.
Dog går der væsentligt skår i glæden over at have fået 20% rabat ved købet, da jeg kigger på hjemmesiden den 6. maj og opdager, at der nu er 40% på Wakespisebordet, som vi ligeså godt kunnet have ventet med at bestile og sparet yderligere 1.800 kr. Så når jeg ser kampagner hos Bolia næste gang vil jeg tage det med et noget større gran salt, når man alligevel risikerer, at der kommer endnu en kampagne, hvor produktet er sat yderligere ned.
En navngiven kundeservicemedarbejder har netop svaret på nogle anmeldelser af Bolia her på Trustpilot - bl.a. en, som jeg har skrevet for nogle dage siden. Fint nok. Tak for det.
I svaret til mig stilles flere spørgsmål, og jeg opfordres til at henvende mig igen, men der er ingen indikation af, hvordan jeg får fat i vedkommende medarbejder.
På Trustpilot kan man, så vidt jeg kan se, ikke gå ind i en nærmere dialog med firmaer, der på denne måde forholder sig til anmeldelser.
Vil firmaet VIRKELIG have en dialog med utilfredse kunder, bør dets medarbejder inkludere f.eks. en e-mail i svar som dette. Eller måske ønsker Bolia kun at FREMSTÅ som et firma, der ønsker dialog?
Jeg har handlet hos Bolia en 5-10 gange gennem årene, og jeg har altid været tilfreds.
Produkterne har generelt været af høj kvalitet, og den ene gang for år tilbage, hvor der var problemer med bunden i en sofa, fulgte Bolia hurtigt og professionelt op og reparerede sofaen på udmærket vis.
Jeg har kun positive erfaringer med levering og overholdelse af leveringstid.
Jeg har været i forskellige fysiske Bolia butikker en del gange og altid følt mig godt behandlet.
Jeg vil handle i Bolia igen - servicen er god, og selv om Bolia ikke har de billigste produkter på markedet, hænger pris, service og kvalitet godt sammen.
For ca. 2 måneder siden bestilte vi et spisebord og tilhørende stole.
Bordet bliver forsinket i flere omgange, og bliver forhåbentlig leveret i morgen. Ærgerligt med forsinkelserne, men en dekort blev aftalt. I mellemtiden dukkede stolene op til lovet leveringstid.
Desværre vipper alle stolene og må gå tilbage. Da et bord ikke er meget bevendt uden stole kontakter jeg Bolia, der vil prøve at få ny leveringstid fremrykket. Dags dato modtager jeg så besked om at leveringen er udskudt (!) i stedet for, med besked om at 'det er der ikke så meget at gøre ved'. Total mangel på intern kommunikation.
Gruer pt. meget for hvad jeg modtager i morgen.
Møblerne er flotte hos Bolia, og butikkerne indbydende, men producenterne bag og konceptet er håbløst når der er fejl og forsinkelser. Og det er der tydeligvis ofte.
Vil jeg anbefale Bolia. Nej, på ingen måde. Vælg et sted med styr på produktionen - det er her det fejler.
Bestilte et spisebord sidst i december 2012 og fik at vide at der ville gå 8 uger hvilket var helt i orden, kort før de 8 uger var gået blev vi ringet op at bordet ikke var sluppet igennem kvalitetskontrollen så nye 8 uger .... , fedt endeligt kommer spisebordet hjem og vi sætter det op og glæder os til at bruge det, men så står bord pladen og klapper i den ene side hver gang man sætter nået på bordet. Ringer til Bolias kundeservice som er hjælpsomme og bestiller et nyt bord. Så endnu må vi vente , de kommer som lovet med et nyt bord og deres chauffør skal ros for sin hjælpsomhed, men så stopper servicen også her, kommer hjem og skal samle bordet og så mangler der en ring til det ene ben så det ikke kan bruges , ringer til kundeservice og de vil sende en ring med det samme, fedt, men der kommer ikke nået ringer igen og snakker denne gang med den pige som ikke kan forstå jeg har fået denne besked for de havde ikke nogen på lager så der går 5 dage før hun kan sende , ok tænker jeg og venter spændt men der kommer ikke en skid. Ringer så igen d. 18.4.13 og rykker for i en bestemt tone og hun siger igen at hun ikke forstår vi er blevet lovet det sidste da de ikke er på lager men hun vil undersøger hvornår de kan komme og ringer tilbage og siger den kan komme d. 19.4.13 men er der kommet noget, nej selvfølgelig ikke. Nu gider jeg ikke mere så jeg ringer og kræver at få kundeservice chefen og har en lang diskusion med hende og hun fatter heller ikke jeg er blevet lovet både det ene og det andet, men lover at sende det anbefalet denne gang, men lad os nu se hvornår de kommer .....
Vil ikke anbefale Bolia til nogen og vil helst give dem 0 stjerner.
Mvh Bjørn
Det startede så godt. Havde kigget på en sofa og et spisebord tilbage i januar. Da jeg står ude i butikken oplyser sælger, at begge dele vil komme på tilbud i februar. Bliver enormt glad og roser Bolia til min vennekreds.
Men nu er min begjestring blegnet. Bestiller begge dele den 21 februar og får en leveringsdato den 18 marts. Ugen før bliver jeg så ringet op og oplyst, at begge ting er forsinkede og først vil komme den 11 april.
Da jeg spørger ind til forsinkelsen får jeg oplyst, at min sofa er blevet tabt i produktionen og er gået i stykker.
Coney bordet er ikke gået igennem Bolias kvalitetskontrol og derfor kan de ikke leverer.
Kan se at Bolia allerede har trukket de 21000 på min konto den 22 feb, så beder om at få pengene sat tilbage. Finder det ikke rimeligt at de har trukket hele beløbet tilbage i februar og jeg så skal vente ydermere.
Kundeservice medarbejderen lover at vende tilbage om hvorvidt de vil kredittere mig beløbet. Dette gør hun aldrig og jeg må atter igen tage kontakt ugen efter, hvor Bolia så lover at sætte halvdelen af beløbet tilbage og give mig fri fragt.
Ugen før møblerne skal komme ringer de så igen og siger at møblerne er yderligere forsinkede. Nu hedder det sig, at sofaens stof er i restordre og at bordet er forsinket i transport, så vi kan få det den 26 april.. 2 mdr efter bestilling.
Vi beder om at få ordren delt op, så vi kan få bordet den 18 april. Istedet er det så sofaen der kommer.
Og kommet er den.. Med en meget synlig plet på rammen. Ligner at der er spildt lim på den. Er meget forundret over, at den er gået igennem Bolias såkaldte kvalitetskontrol. Ringer med det samme og lover at sende billeder, men hører intet. Idag har jeg igen ringet og rykket, men kan ikke få svar på, hvad de vil gøre ved det. Er nu noget nervøs over, hvordan bordet ser ud...
Kan ikke længere anbefale Bolia til min omgangskreds.
Er uforstående overfor, alle de forskellige historier jeres medarbejder har. Vi hører forskellige begrundelser hele tiden...
Jeg har for nylig købt en sofa i Bolia og det er godt nok svært for mig at finde noget som helst negativ frem at sige om den handel. Jeg fik en fantastisk hjælp og alt klappede. Både vedr. bestilling og levering. Indtil flere ekspedienter tog sig laaaang til til at rådgive mig om valg at stof mm. Jeg er derfor 100% klar til at handle i Bolia en anden gang.
Ordrenummer: 51102448
Jeg har bestilt en sofa og skulle have den leveret i dag kl 12-18. Jeg er lige flyttet, og der er derfor rigtig mange ting jeg gerne ville nå på en lørdag, og derfor ville det være rart at vide, hvornår sofaen bliver leveret lidt mere bestemt. Men det er tilsyneladende ikke så nemt. Jeg har opgivet telefonnummer og addresse, og jeg mener derfor at Bolia har alle muligheder for at kontakte mig, og de havde også lovet at ringe ca. 30 min før de var her. Nu er klokken 18.30, og jeg har ikke modtaget min sofa. Jeg er heller ikke blevet kontaktet af Bolia, og der er ikke et nummer man kan ringe til. Jeg har en ordrebekræftelse, og jeg kan se at både navn og adresse er indtastet korrekt. Spild af tid. Øv øv øv!
Jeg har efterhånden købt en del møbler i Bolia, fordi jeg godt kan lide det nordiske og enkle look, de tilfører møbler, og det at kvaliteten er god, i forhold til prisen.
Det er en fornøjelse at besøge butikkerne, god service og stemning, og inspiration til indretning.
Jeg har været uheldig med et par leveringer, både pga en fejl fra min side og en fra Bolias, men der har jeg fået god kundeservice, og nye leveringer.
Jeg anbefaler altid Bolia til venner og familie, og kigger ofte forbi butikkerne, bare for at blive inspireret, og supplere med interieur.
Maria, Sydsjælland
( Ordre nr 51106562)
Til Bolia
Idet jeg henviser til nedenstående skal jeg gøre opmærksom på, at vi IKKE kan acceptere den afgørelse og argumentation i har lagt for dagen.
For det første bestilte vi til SAMLET levering en sofa med tilhørende puff. I delte selv ordren op - uvist af hvilken grund - og leverede sofaen primo februar og ca. en måned senere puff'en, primo marts - hvilket efter vores opfattelse er årsagen til at de to produkter ikke passer sammen.
Vi gjorde allerede på modtagelsesdagen af puff'en (den 08.03.13) opmærksom på, at puff'en var for høj i forhold til sofaen - hele 4 cm. Denne forskel er fremkommet ved at sofaen er 2 cm for lav i forhold til det i oplyser i jeres produktbeskrivelse og at puff'en er 2 cm for høj i forhold til det i beskriver. Årsagen til denne forskel tilskriver vi, at de 2 dele er produceret hver for sig, at og man derfor - naturligt nok - ikke har kunnet tilpasse de to dele.
Jeres forklaring om, at der anvendes et "lidt højere skum" til puff'en holder ikke, vi har set jeres produkter andre steder og hos os selv (anden sofa vi har købt hos jer tidligere), og det kan rent faktisk lade sig gøre at lave en sofa og en puff, der er lige høje og dermed passer sammen.
Jeres påstand om, at "den lille højdeforskel ikke er en fejl ved produktet" holder heller ikke (Hvis en murer havde sagt: "Huset er godt nok lidt skævt, men det er fordi jeg har brugt to forskellige slags mursten, så det er ikke en fejl ved produktet" - ville ingen acceptere dette som en forklaring. Jeg synes ikke, at i har nogen grund til at tale jeres produkter ned til en gennemsnitsvare, men tvært imod værne om det gode ry i har for at levere kvalitetsprodukter (for vores vedkommende havde før denne handel).
Selv om i påstår, at der ikke er tale om en fejl - hvilket vi er uenige i - så afviger begge jeres leverede produkter fra jeres produktbeskrivelser og vi kan derfor som kunde jo kun bekræftes i, at i ikke har leveret den vare vi kunne forvente. Vi kan jo så tilføje at uheldet har ramt jer - da de to afvigelser (en for lav sofa og en for høj puf) forstærker hinanden. Vi er imidlertid af den opfattelse, at det ikke kan/må være et spørgsmål om held, hvorvidt tingene passer sammen eller ej, og med valget af Bolia som leverandør, har vi ret til at forvente noget mere end bare, at tingene passer nogenlunde sammen!
Jeres fine ord om professionelle og fagligt dygtige håndværkere, der udfører arbejdet for jer, kommer også til at klinge fælt hult i denne sammenhæng. Hvis vi ville have haft nogle billige serieproduceret møbler, der passede "nogenlunde sammen" havde vi nok henvendt os til Ikea eller Biva, således at pris og kvalitet passer sammen.
Jeres overfladiske og ekspeditionsagtige forsøg på at afslutte sagen med ordene: "Derfor kan jeg ikke løse problemet for dig ved at ombytte sofaen og puffen" - er direkte uartig - det er IKKE os, der har et problem det er BOLIA, så måske skulle i prøve at udøve noget "kundeservice" i Kundeservice.
Og så det helt praktiske og kosmetiske:
- det ser helt tåbelig ud, at der står en puf, der er 4 cm højre, foran en sofa - de hører liggesom ikke sammen!
- dernæst er det faktisk ikke særlig behageligt at sidde i sofaen og bruge puff'en, fordi den på grund af sin højde i forhold til sofaen lukker for kredsløbet i benene.
Her ud over synes jeg ikke at i kan være jeres "kundeservice" bekendt - i har svartider på over en uge - svar vi selv har måttet rykke for. Det er ikke godt nok.
Det er heller ikke godt nok, at i ikke ringer tilbage selv om i lover det højt og helligt - vores seneste telefoniske henvendelse den 20. marts blev aldrig besvaret selvom vi - oven i købet af en medarbejder der navngav sig selv - blev lovet, et retursvar samme dag (i skrivende stund for 3 dage siden!)
Vi ser således kun 2 mulige løsninger:
1. Vi returnerer puff'en og modtager én der er 4 cm lavere. (hvilket vi foretækker, da vi jo rent faktisk har bestilt nogle varer som vi fortsat glæder/glædede os til at modtage og bruge)
2. Vi returnerer begge varer og handelen går tilbage.
Vi skal, uanset hvilken løsning i vælger, anmode om, at der fremsendes en returseddel, så vi kan få afsluttet denne kedelige sag.
Vi håber meget at høre fra jer.
(fra indtil for ganske nylig gode og tilfredse Bolia-kunder - men det kan i jo selv ændre på!)
Peer Withagen & Karina Købke
Carl J. Ulrichs Vænge 39,
4690 Haslev
Havde orienteret os på Bolias hjemmeside men valgte at besøge den fysiske butik for at være sikre på vores valg af bl.a. størrelse, farve og levering. Fik en super hurtig og go' service og havde en go' mavefornemmelse, da vi gik derfra. Overbevist om at vi havde valgt rigtig.
Sofaen blev allerede leveret ugen efter til det aftalte tidspunkt. Eneste minus er en ret dyr leveringspris - syntes godt den kunne nedjusteres lidt ved så dyr en vare.
Vi har nyligt købt lejlighed og dermed også haft brug for en del nye møbler. Vi har fundet mange ting i Bolia og er positive over kvaliteten. Bl.a. har vi købt sofa (model VELA) og puderne holder fint formen trods vores hårde behandling - her fik vi leveret og båret op på 3. sal.
Nyligt købte vi et skrivebord hos Bilia, og her hentede jeg selv ved lageret i Glostrup. Det er lidt svært at finde, så når man kører ind skal man køre op til venstre.. Der er et ret lille skilt med Bolia på, som er svært at se i mørke, så jeg kom lidt i tvivl om jeg kørte rigtigt da Bolia deler grunden med nogle andre transportfirmaer - det må de gerne fikse. Men indenfor var der hurtig og hjælpsom betjening så det var da turen værd. Skrivebordet, Arbor, kan vi i øvrigt kraftigt anbefale - det oser af snedkerkvalitet og er perfekt i mindre rum.
Mvh
T & N
Vi har købt rigtig mange møbler i Bolia (spisebord, sofa, stuebord, reoler osv.) Deres design er af HØJ kvalitet og æstetik. De er stilsikre og man får meget lækker design for pengene. Havde det kun været på design - så havde BOILA fået 5 stjerne ***** :-)
Desværre er betjeningen MEGET svingende og i visse butikker direkte uacceptabel og nedladende. Vi handler aldrig mere i København K. butikken - men i Fields har vi fået god og kompetent hjælp.
Leveringen på deres møbler er også alt for dyr og MEGET LIDT fleksibel.
Mvh. Marie
Mest økonomisk fordelagttige tilbud. Overholdelse af leveringstidspunkt er bedre end hurtig levering.
Super oplevelse. Venligt, imødekommende og tålmodigt personale. Levering til tiden og perfekt produkt.
Fik rigtig god vejledning i butikken om mulighederne og info om sofaen vi ville købe, ville komme på udsalg 2 uger efter, så der ville være en god besparelse, hvis vi ventede med at bestille. Leveringen kom præcis som aftalt og de var rare og dygtige. Tak for god service!
Vi har ikke haft nogen dårlige oplevelser med Bolia.
Selv om det har været outlet har det ikke fejlet noget.
Meget god kvalitet i forhold prisen.
Som altid når jeg har handlet hos Bolia, er kvaliteten helt i top.
Jeg elsker at jeg hos Bolia kan få lækkert og spændende design til overkommelige priser.
Det er dog en helt anden snak, når det kommer til afhentning af sine varer på lageret i Glostrup. Det tager ALT for lang tid, og har flere gange oplevet at stå og vente i op mod 1 time. Og der er meget koldt! Det kunne være super formidlende, hvis i havde en kaffe/kakaoautomat, så man kunne få noget varmt at drikke... Og måske kunne trække et nr. så man slap for at stå i køen.
På trods af dette, holder jeg ikke op med at handle hos Bolia - for jeg elsker alle mine møbler herfra ;-)
Ordrenr. 61104553
Den 5/11-2012 købte jeg en Vita 3 personers sofa og tilhørende puf, og glæden var stor da jeg allerede kun få den leveret den 29/11-2012. Den glæde varede dog ikke længe! Ved modtagelsen manglede der ben og armpøller til sofaen, og for at gøre ondt værre var mere eller mindre samtlige syninger på både sofa og puf enormt skæve og/eller stoffet var helt rynket sammen ved syningerne. Ca en uges tid efter jeg havde modtaget sofaen og sendt en reklamation afsted, fik jeg besked fra Bolias kundeservice (ordrenummer 61082844) om at de havde bestilt en ny sofa og en ny puf til mig, og at jeg jo bare kunne beholde de møbler jeg havde indtil det nye kom. Så langt så godt. Jeg var glad for at Bolia havde bestilt nye møbler til mig, men synes godt nok det var lidt op ad bakke at skulle vente helt til den 17 januar med at få dem. Især fordi det betød halvanden måned med en sofa uden ben, og en stue jeg reelt ikke havde lyst til at have gæster i. Men tænkte jeg, når bare jeg får de nye møbler, så er alting godt.
De nye møbler kom, og der var ben og det hele med. Tilgengæld var stoffet på både puf og sofa krøllet og løst, og der var en masse "løse" ender.. Ikke ligefrem det look jeg havde forventet at møbler til en værdi af 12.500 ville have. Jeg havde en snak med jeres meget søde personale i bolia ved kgs have, som opfordrede mig til at tage kontakt til kundeservice en gang mere. Som sagt, så gjort. den 27/1 udfærdigede jeg endnu en reklamation til bolias kundeservice (ordre nummer 2019280). Den følgende dag fik jeg besked om at de behandlede sagen og jeg ville høre fra dem hurtigst muligt. Da jeg intet hørte fra kundeservice, valgte jeg selv at ringe til dem d. 6/2, 11/2 og d. 17/2. Ifølge damen fra kundeservice kunne jeg dog ikke få noget endegyldigt svar, da de lå i forhandlinger med leverandøren. Det jeg fik af vide var, at leverandøren mente at det ville være nok at sende en møbelpolstrer ud, men den møbelpolstre som bolia havde haft kontakt med, mente ikke at han ville kunne løse problemerne.
D 21/2 dvs. næsten fire arbejdsuger efter de havde modtaget min reklamation havde de så endelig et svar til mig - en møbelpolstrer skulle ud og kigge på det/udbedre problemerne, og jeg ville høre fra ham i løbet af et par dage. Jeg undrede mig lidt over at det var den løsning de var nået frem til, men tænkte okay de ved jo nok hvad de laver. Der gik så yderligere en uge før jeg hørte fra møbelpolsteren. Han har nu været herude og har "lavet" både sofa og puf. Stoffet er blevet strammet op og strøget enkelte steder. Inden møbelposlteren gik sagde jeg, at jeg var lidt skuffet over at stoffet stadig så krøllet ud flere steder. Hertil fik jeg svaret at: "det er fordi stoffet var krøllet inden det blev monteret på sofaen. Håndværksmæssigt er den i orden, og selv hvis bolia bestilte en ny til dig, hvilket de ikke gør, skal du ikke regne med at du ville få den i bedre stand end den her".
Nøj hvor føler jeg mig skuffet og snydt.. næsten 4 MÅNEDER har jeg ventet på at få mine møbler. Og ja, jeg havde høje forventninger - for møblerne i butikken er jo super lækre, og på jeres egen hjemmeside står der at "Hos Bolia bliver vores møbler designet og håndlavet i Danmark, samt hos udvalgte møbelproducenter i Europa. Alle Bolia møbler er produceret under høje kvalitetskontroller og gode miljø- og produktionsforhold." - og resultat efter fire måneders venten.. fedt design, kvalitet i stil med biva. Jeg er på ingen måde tilfreds med de møbler jeg har fået fra jer.. men er nået frem til at der nok ikke er mere at komme efter.
Jeg forstår ikke hvordan I kan proklamere at de fleste ting er håndlavet og at I har høje kvalitetskontroller, når I to gange I træk levere 2 stk møbler til mig som ikke er i orden!! Jeg forstår heller ikke at I synes det er I orden at jeres leverandøre anvender stof som er krøllet.. Jeg forstår ikke, at jeg ikke har hørt Bolia sige det beklager vi/det er vi kede af eller noget i den duer bare en eneste gang. Jeg forstår ikke at I selv synes det er okay, at jeg har skullet vente så længe på at få møbler som jeg faktisk stadig ikke er tilfreds med, og ikke engang er blevet tilbudt et lille plaster på såret..
Alt i alt har jeg brugt 10.999 (købte under en kampagne med 12% rabat) + 499 til transport + 349 til textil care kit ved jer. Jeg er så skuffet over at de møbler jeg med spænding glædede mig til at få, fordi jeg endelig havde fundet en sofa med det rigtige design, nu til gengæld er blevet et dagligt irritations moment.
Jeg kan simpelthen ikke forstå at I vil være det bekendt - find dog en leverandør der kan leve op til det brand i gerne vil have!! Efter denne her oplevelse kan jeg garantere jer, at I lige har mistet en kunde.... og hvis I fortsætter på denne måde, bliver jeg nok langt fra den sidste.
Lasse Houmøller and Peer Withagen found this review useful
Jeg købte en sofa. Efter en uge kunne jeg se at puderne var syet for stramt. Jeg skrev til Bolia og sendte billeder af sofaen. Puderne gaber bagtil og det ser vikelig grimt ud. Enhver kan se at det er dårlig kvalitet og at det ergået for stærkt. Bolia nægter at udbedre fejlene. Tænk jer godt om inden I bestiller møbler hos dem. Det er virkelig dumpekarakter og jeg køber aldrig hos dem igen.
Lasse Houmøller and Peer Withagen found this review useful
Mit 6 mdr. gamle DT6 spisebord havde slået en flig af tilllægsbordpladen. Fik tilsendt en ny tillægsbordplade uden bøvl.
Jeg er meget glad for min sofa hos bolia, kvalitet af den og levering, men ked af at sælger i forretningen (i Fields) misbrugte mine oplysninger og efterfølgende ansøgte mig på facebook og inviterede mig på kaffe, på trods af at jeg havde nævnt jeg havde en kæreste og ikke vist den mindste smule interesse for ham som person! Ubehageligt at det at bestille en sofa og i den forbindelse give personfølsomme oplysninger for at få den leveret, kan medføre at de bliver misbrugt til egen personlig vinding, fra sælgers side!
Jeg er tilfreds, med en fin behandling. Men hvis jeg skulle have givet 5 stjerne, skulle det være ekstra ordinært; nogle der ringede og spurgte om det var det rigtige køb, om jeg ville have mere hjælp til at beslutte, eller en der fortalte mig at alle ting kom på tilbud lige efter min bestilling...
Levering til tiden og i den rigtige kvalitet. Kan ikke være meget bedre
Som altid får vi kvalitet for pengene, nu har vi møbleret 75% af stuen med møbler fra Bolia. Eneste minus er de pebrede priser for levering til døren.
Vedr. order nr. 61097814, har købt en Logo/cell kommode med sokkel.
Rigtig flot kommode, sokkelen var desværre skæv og passede ikke.
Kontaktede derefter kundeservice, som straks sendte en ny. Fik en rigtig god service og vejledning, kan varmt anbefale at handle hos Bolia.
Har fået alle spørgsmål besvaret. Varer er som lovet. Er meget glad for min sofa.
Jeg var i jeres butik I lyngby og var hurtigt fast besluttet på at købe en Scandinavia Sofa, men prisen var lidt højere end jeg først havde håbet på. Jeg tilmeldte mig jeres nyhedsbrev og ret heldigt kom sofa'en på tilbud to uger efter! købte den med det samme og jeg er utroligt glad for den. Hjemmesiden var god og levering skete som aftalt. Nu åbner jeg alle mails i håb om at andre ting jeg lige står om mangler kommer på tilbud.
ordre nummer 51085711
Jeg ved ikke noget bedre end at gå ind i Bolia. Jeg føler mig hjemme og har lyst til at tage det hele med hjem og indrette mig. Der er altid den bedste service, tid til mig og mine behov. Du føler dig aldrig besværlig selvom du beder om at få vist endnu et betræk til en sofa eller lige skal prøve at sidde på en stol for 20. gang.
Min sidste ordre var en Float Bænk , ordrenr 61092128
Ordre nr. 51091301
Kanon Kundeservice, personalet hos Bolia er simpelhen så hjælpsome, og så gør det jo ikke noget at møblerne er i knald god kvalitet. Elsker at gå ind på Bolias hjemmeside og lave et stykke møbel i nøjagtig den farve man vil have, og i nøjagtig det materiale man vil have.
5 stjerner her fra, det er helt sikkert :)
Jeg synes Bolia har den force at de leverer rigtig gode varer til en god pris. Designet er mere lækkert end hos konkurrenterne uden at dte betyder det store for prisen.
til gengæld er service og betalingsbetingelser rigtig rigtig ringe. Måske de ved at de har gode produkter og slækker derfor på serviceniveauet...?
Peer Withagen found this review useful
Jeg købte en Sepia sofa i december 2012 (ordrenr: 51093541) og der var lidt over en måneds leveringstid. Jeg ventede i spænding og var rigtig glad for at jeg kunne vælge levering på en lørdag. To fyre kom og læssede sofaen af og det gik fint. Jeg fik pakket den ud og sat de to moduler sammen i et snup tag. Jeg sidder dejligt og det er lige som jeg ønskede. Ingen problemer herfra - kun smil og en oplevelsen af positiv og rar kundeservice og leverings forløb.
Alt fungerede, flinke flyttefolk, online bestilling uden problemer og økonomien klart iorden *S*
jeg har fået en fremragende service i Bolia i fields - personalet var tålmodige, søde og kom med gode råd og fif til mit valg af møbler.
Da det kom til leveringen, blev jeg dog noget forarvet over fragtmandens evne til at finde vej og til hans manglende hygine - og det endte med at blive en dårlig oplevelse.
Men alt i alt en god oplevelse, og det er absolut ikke sidste gang jeg har besøgt en Bolia forrretning!
Ordrenr. 51093819