We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (23)
www.boliga.dk

DK's bedste boligside men.

Boliga er uden tvivl den bedste boligside vi har i DK, men reklamerne fylder for meget.!

Er helt med på at der skal indtjenes penge til at drive det hele, men 9 reklamer uden at tælle alle dem i menuen med er for mange.

Bedste hjemmeside til boligjagt

Jeg foretrækker boliga.dk frem for andre bolighjemmesider, da jeg synes det er rart at det hele er samlet på én hjemmeside selvom det er forskellige mæglere. Det er desuden godt at man kan gemme søgninger og få besked på mail, når der er nye boliger, som passer til ens gemte søgninger.

Bedste boligside

Jeg synes det er den bedste søgeportal til boliger på nettet

En rigtig god side - MEN

som jeg bruger meget, nu hvor jeg leder efter hus...

Da jeg lige tjekkede min lejlighed som p.t. er udlejet. Er lejligheden neden under kr. 400.000 dyre end min ... OG jeg har endda lavet både nyt køkken og bad...

Så... der røg lige nogle stjerner - for så kan jeg ikke bruge det til noget som helst. - og så har jeg endda hoppet på vognen at abb. ... FUCK

De havde førstepladsen...

... men ikke længere. Det er ikke sådan at boliga.dk ikke længere har sin berettigelse men sitet er blevet lidt for rodet, reklamedelen har taget overhånd og boligsiden har oppet sig. Men nummer 2 i en kategori er da også pænt.

Boliga.dk formidabelt

Boliga.dk er en af de bedste hjemmesider i landet.
Jeg er stor fan og meget begejstret, fordi Boliga giver en forbilledlig gennemsigtighed på boligmarkedet uden udgifter for de nysgerrige og de søgende.
Det er næsten et mirakel.
Boliga-stifterne er formidabelt målrettede og initiativrige.
Jeg har knoklet med boligpolitik i en del år og kunne godt ønske mig en tilsvarende gennemsigtighed på andre dele af boligområdet. ikke mindst den almene sektor.

Giver godt overblik

Boliga.dk giver rigtig godt overblik over markedet - selv på andelsboliger. Det er også et godt sted at få provoveret sin bolig. Så det giver 5 stjerner herfra.

Har flest informationer

Her finder jeg salgspriser og tidligere annonseringer, men Boligsiden mener jeg er mere overskuelig.

Super side

Boliga giver et utroligt godt overblik over ejendomme til salg. Særlig kortsøgningen er imponerende.

Overblik

Boliga er det perfekte sted at søge, hvis man kigger efter en bolig. Man får et godt overblik over markedet og det er muligt at hente nyttige informationer derinde.

Siden kan simpelthen ikke få andet end 5 stjerner.

www.boliga.dk

Bedste sted at sammenligne boligpriser

Boliga.dk har en fremragende kort-funktion til at finde bolgier. Og de har mange informationer om tidligere salgs-priser og mange gode kritiske artikler fra bolig-advokater + en god kritisk debat på boligdebatten.dk

God kritisk sit og uafhængigt i modsætning til boligsiden.dk. Ufatteligt at mange internet-brugere ikke kan se det - og surfer videre på andre sider.

Alt om boligmarked

På Boliga.dk finder du alt den information du skal bruge for at købe eller sælge en bolig. Statistik over kvadratmeter priser. Salgspriser. etc. etc. ALT:

Revolution for boligmarkedet

Det er helt utroligt som Boliga.dk har revolutioneret boligmarkedet. Nu er det ens egen skyld hvis man ikke har styr på boligens værdi, ved køb eller salg af fast ejendom.

Tre ting jeg der har hjulpet mig i forbindelse med boligkøb.
1) Muligheden for at se historiske salgspriser helt ned på den enkelte ejendom.
2) Den udvidede søgemulighed, der kan hjælpe en med at begrænse feltet af interessante emner til salg.
3) integrationen af søgeresultater vist på Google maps - super!

Det er nu også muligt at søge lejere/lejebolig på boliga.dk - denne funktionalitet har jeg ikke selv benyttet mig af, men den skulle efter sigende være rigtig god.

Michael Lajlev and Lars V found this review useful

nem og overskuelig

søgemaskine med f.eks boligpriser. Det første sted hvor man kunne se hvor læpnge et hus havde været til salg samt hvor meget det var gået ned i pris. Det har andre siden taget til sig. Der findes en del statistikker på siden, hvilke byer stiger huspriserne mest, hvor falder de mest osv.
Nu også med købspriser på huse, tabellen løber viat 10-20 år tilbage i tiden.

Michael Lajlev and Lars V found this review useful

Topkarakter

Hurtig søgemaskine, meget oplysende info, overskueligt, m.m.

Det bedste er så næsten debat-afdelingen, hvor en god portion virkelig erfarne og hjælpsommelige brugere sidder klar med hjælp til selv de dummeste spørgsmål. Havde det ikke været for boliga, var jeg højest sandsynligt gået helt i stå vedr. boligkøb.

Det' bar' godt

De har det hele, lidt og meget mere.

Fins søgemuligheder, virker altid og den seneste mulgihed med søgning i gamle priser er perfekt.

Michael Lajlev found this review useful

www.boliga.dk

Boliga sætter standarden for boligsøgning

Boliga er boligsøgningens frække dreng, en dreng der også sætter standarden for boligsøgning. Det er intuitivt, funktionelt og ikke mindst ressourcebesparende som boligsøger. Det er mit valg #1 til boligsøgning og jeg "tjekker" det ud flere gange ugentlig.

www.boliga.dk

Fantastisk koncept.. hurtigt overblik!

Boliga.dk er en fantastisk opfindelse.. du kan nemt og hurtigt danne dig et overblik over hvad der lever op til dine søgekriterier.. Dog syntes jeg at Kortsøgning i dagtimerne lagger en del.. der burde man opdatere forbindelsen eller serverne!

Genialt overblik

Boliga.dk giver et fantastisk godt overblik over udbudte boliger og deres prisudvikling. Muligheden for opbygning af overvågningslister mv. gør det let at følge med i udviklingen præcist i de områder, der interesserer en.

Fuldstændig fantastisk

Efter boliga.dk gik i luften har jeg næsten brugt det site hver eneste dag, min familie og jeg kigger på bolig og på boliga får vi alle de informationer vi har brug for, jeg er fuldstændig ligeglad med design på boliga.dk kan man:

Se hvor længe en bolig har ligget til salg
Hvor meget den er faldet eller steget i pris.
hvornår den er faldet eller steget i pris
om boligen har været til salg før og hvad den kostede der.
Se alle boliger der er tilsalg i danmark direkte på et kort.
Du kan skrive en kommentar på en bolig.

og meget meget mere.

Boliga.dk er rigtig godt hvis man gerne vil vide mere om boligmarkedet, prøv det selv du bliver meget overrasket over hvor godt det er.

www.boliga.dk

synes design og funktioner ikke er optimale

de har levet på en bølge af presse omtale, og siden lever klart ikke op til de mulighede de har!

www.boliga.dk

Særdeles god side med gode søgemuligheder. I samspil med Google Earth er boliga.dk ganske uovertruffen, dog mangler nogle af de boliger der er til salg, dette skyldes uden tvivl manglende samarbejdsvilje fra de øvrige mægler-hjemmesider.