We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (17)

Ringe "opdatering"

Jeg synes sidens søgefunktioner er blevet VÆSENTLIG ringere. Meget andet er der ikke at sige.

Boligsiden.dk

Via BOLIGSIDEN.DK er de nye henvisningerne elendige!

Man kan ikke direkte komme ind på boligen der er til salg. 2 ud af 3 boliger kan man slet ikke finde, selv om man bruger postnummer!!

Nem og gennemskuelig

Jeg bruger siden min et par gange om ugen. Det er meget nemt straks at se hvilke boliger der er nye, eller gået ned i pris, hvor længe de har været til salg totalt og meget mere. Div. boliger man vil se på, popper op i et nyt vindue, så det er nemt at holde styr på og finde flere på én gang, tak for god service

Boligsiden.dk

Godt overblik. Nemt og Gratis :-)

Kan slet ikke vente med at komme hjem, og se hvad der er kommet af "nye" boliger på Boligsiden. Har brugt Boligsiden i mange år, og det har ført til flere handler. Tak, Boligsiden.dk!

Tæt på perfekt

Efter sidste grafiske og funktionelle overhaling har sitet overhalet boliga.dk med et mulehår. Især markedsindekset er vellavet. Vil I have den 5. stjerne skal I fortsætte linjen med at stille relevant data til rådighed på en enkel og intuitiv form.

Boligsiden.dk

Gælder mobil/ipad delen af siden.

Anmeldelse af mobil/pad-delen af siden:
God side generelt, men har udvikleren overhovedet forsøgt at gøre et kort-søg på iphone/ipad eller Android?

Det er faktisk ikke muligt at begrænse kort-søg til et mindre område på mobilen. Forsøg selv, vi har fået flere forskellige til at forsøge, uden held.

Lykke til med at få det fikset. Vi er glade for siden.

Lige hvad jeg manglede

Har brugt ca. ½ år på at søge og købe bolig.

Ud af alle de sider jeg var igennem er boligsiden.dk den jeg anvendte mest og den jeg fandt drømmehuset igennem.

Der er en del info om huset, området og kommunen som kan være svært at finde andre steder...

Deres design er lidt rodet og der er nogle små fejl i programeringen, men det er til at leve med..

Søgefunktionerne er også udmærket.

Tak til boligsiden.dk for hjæpen i at finde et nyt hus.. :-)

Min foretrukne boligside

Mener at det er den mest overskuelige side, men jeg bruger også Boliga for at finde salgspriser og arkiv over tidligere salgsannonseringer.

Boligsiden.dk

Godt overblik, dog savner sidste salgs pris på boligen.

God overblik over de boliger der er tilsalg, bruger specielt kort oversigt så man kan gå ind på de enkle veje og kikke på udvalget.
Siden kunne godt være opdateret så man kunne se hvad huset sidste gang blev handlet til, evt. de sidste par gange.

Boligsiden.dk

Ok side, men alligevel fejl

I har en overskuelig og generelt god side, men jeres lynsøgning virker ALDRIG. Jeg har prøvet på flere computere og det er ret irriterende, når nu funktionen alligevel er der.

Boligsiden.dk

Ikke kritisk og uafhængig information.

Jeg har brugt et 1 års tid på at søge og købe bolig.

Jeg synes helt klart bedst om Boliga.dk. Deres Kort-funktion er bedst. Og de har flere informationer om tidligere salgs-priser og mange gode kritiske artikler fra bolig-advokaer + en god kritisk debat på boligdebatten.dk

Derimod står ejendomsmæglerne vist selv bag boligsiden.dk - og det gør det mindre kritisk og uafhængig oplysende for køber.
Boligsiden.dk tjener derved indirekte mest ejendomsmæglernes interesser - selvom de prøver at udgive sig for noget andet.

Boliga.dk opfatter jeg mere som købers portal.

Genial hjemmeside

Elsker denne hjemmeside, kan bruge timevis på at sidde og lure på diverse boliger. Deres søgefunktion er helt perfekt, især efter deres seneste opdatering.

nem og overskuelig

Leder du efter at købe ny bolig, så er dette siden for dig. De fleste ejendomsmæglere annoncerer her, så du behøver i princippet kun denne side. Hurtig og nem søgning

Superside

Da jeg først havde fundet ud af hvordan man laver en søgning, så er det den bedste side af slagsen herhjemme :D

Boligsiden.dk

Fungerer rigtig godt skal du finde nyt bo

Nemt at navigere og mange smarte hjælpe funktioner til at skabe et godt overblik.

super side.

super side, hvor man kan finde alle ejendomsmæglerne et sted.
har fundet mit drømme-hus takket være boligsiden :)

Boligsiden.dk

stor hjælp man kan sidde hjemme og finde den rette bolig

Is Boligsiden.dk your company?