[REPLY]
Vi købte bordplade fra Bordpladen.dk til vores helt nye HTH køkken i marts måned. Vi fik fra starten af indtryk af, at vi var nogle helt specielle kunder. Der blev vist rundt i udstillingen, og lavet tilbud til os, som hurtigt matchede vores egne forestillinger. Der hvor vi var i tvivl om hvilke løsninger der bedst passede til vores unikke køkken, fik vi straks gode råd og anbefalinger. Vi var helt trygge under hele processen, fra tilbudsgivning til opmåling samt til levering og opsætning, af den perfekte bordplade til det perfekte køkken! Tusind tak til Bordpladen.dk
Kan ABSOLUT anbefales !!!!
Stor tilfredshed med resultatet. Ville dog foretrække, at Bordpladen.dk KlicclaK A/S ville påtage sig ansvaret for bordpladen indtil pladen er montereret i stedet for at man som kunde er ansvarlig for at få bordpladen fra gaden til lejligheden.
For 6 år siden købte vi for første gang bordplader hos bordpladen.dk og var meget tilfredse med service og kvalitet.
I efteråret (2011) lavede vi nyt køkken og handlede igen hos Bordpladen.dk - og er igen meget tilfredse med både service og kvalitet.
Vi har fået vores bordplader helt skræddersyede til det vi kunne tænke os og til en konkurrencedygtig pris.
Næste gang vi får brug for bordplader vil vi igen handle hos bordpladen.dk
Fra start til slut en god oplevelse. Ingen problemer overhovedet. god service og super kvalitet. Kan virkelig anbefales. Bordpladen passede perfekt og kom til tiden.
Vi har netop fået leveret og monteret bordplade til nyt køkken fra Bordpladen.dk og vi kan i den forbindelse kun anbefale virksomheden.
Alle aftaler er overholdt og vi fik god rådgivning ved valg af bordplade type. Det endte med en hvid Corian plade og Ole formåede at samle den lange plade med nærmest usynlige samlinger - godt arbejde!
der var god service og altid klar til at svare på spørgsmål
Jeg kan på ingen måde anbefale denne virksomhed. de lavede en forkert bordplade til os. selvom de indrømmede at deres tegning manglede mål og vi derfor ikke havde kunne godkende det, krævede de fuld betaling. for os var det en katastrofe da vi stod med en ubrugelig vask. derefter gik de med til at lave en ny og rigtig en til os med 20% afslag, da vi ikke havde noget valg gik vi med til det. i løbet af de næste 3 måneder blev denne korrekte håndvask leveret 3 gange, de 2 første gange var den smadret da den ankom. nu hvor vi endeligt har den, har de fortalt os at der nemt kommer ridser i (corian sort) og at de kan sende en ud og fixe ridserne. hvad de så glemte at fortælle os er at det koster 800 kr for at denne mand skal starte bilen og selvom han brugte lige over 1 time, takserer de for 1,5 (hver påbegyndte halve time)..... så en ekstra regning på næsten 2000 kr. og hele tiden forsvarer de sig med at det står med småt, i deres 20 siders Terms and Conditions. Jeg kan på INGEN måde anbefale dette firma.
Vi fik i forbindelse med opførelsen af et nyt hus, leveret bordplader fra bordpladen.dk. Under hele forløbet var der professionel rådgivning fra butikkens medarbejdere og tømeren, som stod for opmålingen. Leveringen blev levert til den aftalte tid og bordpladerne passer perfekt og lever fuldt ud op til det forventede. Tilmed var prisen 30 - 40% lavere end, hvad vi kunne finde andre steder.
Ser man på rådgivning, kvalitet og pris som et samlet, har det været et perfekt køb for os
bordpladen er bare perfekt , prikken over ièt som man siger, jeg er så glad , den passer lige på millimeterne og arbejdet er udført så professionelt så det er en fryd for øjet. bordpladen har lige gjort det sidste , så mit køkken er hvad jeg havde ønsket mig. Det er dejligt når man bliver gladeligt overrasket over resultatet. Jeg kan kun anbefale at få købt og lagt bordplade af Klic claK DER BLIVER INGEN FORTRYDELSE DER.KUN GLÆDE OVER RESULTATET.
Det er gået fuldstændig som det skulle. Fra enden til anden. De få udfordringer, der har været, er blevet løst nemt.
Alt spiller bad, fra tegneprogrammet til levering
Super betjening og kompetent rådgivning. Levering og hjælp til indbæring ligeledes i top
Servicen var helt i top, der var altid god kommunikation med forretningen, og deres arbejde med tegninger og opmåling af vores køkken gik helt efter bogen!!
Da bordpladerne kom, blev oplevelsen helt enorm!!
WAW... Sikke et syn, og det hele passede bare!!! Nu ejer vi den fineste bordplade!
vi har brugt Bordpladen.dk flere gange til begge vores badeværelser og tiltænker snart, at bruge dem igen til vort køkken. Perfekt resultat hver gang.
Fin levering af stålplade! :) Manglede bundventil til vask,.men den blev efterleveret :)
God dialog omkring bestilling, og nemt at man selv kan beregne prisen på hjemmesiden.
Bordpladerne i høj kvalitet, blev leveret på dagen som aftalt.
bordpladen.dk har leveret en granitbordplade og samtlige detaljer blev ordnet online. Hurtigt og effektivt. Meget anbefalelsesværdig.
Jeg kan på det varmeste anbefaler dette firma - meget flinke og kompetente medarbejder. De yder en super serverice og overholder deres levering UG+ :-)
Gennem samtaler med flere sælgere loves vi i starten af december, at de vil kunne levere vores bordplade inden jul. Dette glæder vi os til, da vi så kan flytte ind og holde jul i vores nye lejlighed.
Den hurtige levering er vores forudsætning for at vælge Klicclak, idet vi oprindeligt har set os lune på et andet firmas bordplade, som også var billigere, men de kunne ikke garantere os levering inden jul. Og det blev vi således lovet af Klicclaks sælgere, og vælger derfor dette firma.
For at bekræfte ordren skal vi indbetale pengene for købet og dagen efter får vi besked på, at de kan levere d. 7. januar - mere end 14 dage efter det lovede leveringstidspunkt da vores laminat er i restordrer. Vi kontakter dem med det samme for således at annullere ordren - i det vi mener, at de ikke kan leve op til det de har lovet. De vil dog ikke annullere ordren da de siger, at fabrikken har påbegyndt fabrikeringen af pladen - som jo var i restordre.
d. 22. dec er pladen tilsyneladende færdig, for da tilbydes vi, at vi selv må afhente pladen på en fabrik i Jylland, dagen efter mellem 9 og 11. Deres transportsamarbejdspartner tør ikke køre grundet vejrliget - det er nemlig snestorm. Så de tilbyder, at vi kan køre fra Lyngby til Jylland i snestorm lillejuleaften for at hente bordpladen - et tilbud vi af naturlige årsager ikke mener at kunne tage imod - og som er et ikke-tilbud.
I deres salgsbetingelser fraskriver de sig nogen form for ansvar mod forsinkelser - det betyder reelt, at deres sælgere kan love guld og grønne skove, uden at have noget ansvar for at holde hvad de lover. De kan således score kunder og ordrer til mange tusinde kroner uden at kunne lever rettidigt og de har dermed mistet deres troværdighed.
Familien har købt Corian bordplade til det nye køkken. Fra start til slut har vi fået god og professionel kundeservice fra Klicclak A/A (Bordpladen.dk). Prisen er som aftalt. Levering og montering skete på de aftalte dage.
Vores bordplade var få millimeter for tynd til at de øverste 2 skuffer kunne glide ind under kogepladen. Fejlen var vores egen idet vi havde bestilt 22 mm plade istedet for 26-30 mm. Det klarede den flinke montør ved at hæve pladen 4 millimeter og fuge så man ikke kunne se dette. Dette skete uden ekstra omkostninger og på eget initiativ.
Vi har/havde et lille problem med vasken, idet det medfølgende kit til overafløb var forkert. Her kontaktede Klicclak os dagen efter og sørgede for at Juvelvaske tog fat om sagen med det sammen, og et nyt kit til afløb er nu på vej fra Juvelvaske. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
De har ikke overholdt aftalen og tager ikke ansvar for deres fejl, herunder deres uskæring til kogeplader, som ifølge deres egen håndværker var for stor.
Der var dog en enkelt fejl i udskæringen, som var mulig ar rette, hvilket blev gjort.
De leverede afløb passer ikke til vasken.
vandhanen blev aldrig leveret.
levering finder sted mellem 08.00-18.00, så man har bare at være hjemme (men du kan altid betale 380 kr. for at få leveret på et specifikt tidspunkt)
Hvad man aftaler i butikken er ikke nødvendigvis det som man skriver under på.
Depositum gør det svært at trække sig ud af handlen på et tidligt tidspunkt.
Alle problemer kom først frem efter at jeg havde betalt de 13.000 kr. for bordpladen.
Jeg fik en masse mails, hvor det indirekte fremgik at det, som var aftalt i butikke ikke var det jeg havde betalt for.
Den høje pris sikrer dig altså ikke en høj service.
dyr erfaring herfra.
Jeg må virkelig fraråde at vælge denne virksomhed.