[REPLY]
Vi startede med at bestille en ringmåler, så vi kunne se hvor store vores ringe skulle være.
Den bestilling gik lige ud af landevejen, vi fik ovenikøbet en rabatkode med så vi kunne spare 10% på ringene hvis vi bestile dem via Bound4life.
Vi havde fundet nogle vi kunne li, men ville lige tjekke priser og udbud andre steder så vi tog ind til byen for at kigge på ringe her.
Vi fandt et andet sæt ringe som lignede dem meget, men her skulle vi betale over 9k for 8 karats hvidguld skulle de være 14 karat som den på bound4life kostede de næsten 15k.
Hvliket afgjorde købet, så vi bestile dem hos bound4life og har ikke fortrudt det vi sparede over 7000 kroner ved at handle online, de var hurtige og hjælpsomme da vi kontaktede deres support.
Nu satser jeg ikke på at skulle købe nye vielsesringe på et tidspunkt. ;o)
Men vi anbefale at andre køber deres ringe her, et bryllup er dyrt nok så kan man få superb ringe til en yderst fornuftig pris er det da værd at gå efter.!!
jeg kan varmt anbefale at handle med jer.
god kundeservice, hurtig levering og bredt udvalg så kan man ikke ønske sig mere.
alt i alt en fed oplevelse
med venlig hilsen Hanne Weidekamp
Tusinde tak for de smukke ringe. Jeg er overrasket over hvor nemt og hurtigt det har været at få ringene. Dejlig oplevelse at handle med jer! Jeg vil bestemt anbefale jer til andre.
Jeg har kun positive ting at sige om bound4life.dk. Jeg bestilte vores ringe for lidt over en uge side. og i dag fik jeg dem så, og de er bare lige som vi ønskede de skulle være. Så en positiv oplevelse at købe ringe på nettet.
Jeg var lidt nervøs ved at købe min vielsesring over nettet, men det gik rigtig fint, ringene kom hurtigt, de var super flotte og billedet på hjemmeside gav et realistisk billede af hvordan ringene så ud da de kom.
Alt i alt var vi meget tilfredse og vi kan kun anbefale siden.
Vi bestilte vielsesringe og de kom ganske kort efter, vi havde par spørgsmål, så vi kontaktede kundeservice og fik de oplysninger vi søgte og sidst men ikke mindst de smukkeste ringe.
Tak til bound4life.dk
Ingen problem, vi bytter bare ringen ;O) Min kærestes ring i tungsten fik en flig ved fatningen af stenen. – Jeg kontaktede kundeservice, returnerede ringen og wupti så fik vi en ny!!! Ingen problem og øfferi.
Mange hilsener
Michael