[REPLY]
En dårlig oplevelse der sprægte alle rammer.
Et flertal af brugerne derinde er ekstremt overfladiske og arrogante og det ødelægger oplevelsen for os andre og gør det direkte useriøst. Admins er heller ikke ligefrem noget at skrive hjem om.
Nå men jeg havde oprettet en bruger og fik mig valideret. Så skulle der jo billeder på profilen men Andreas der styrer hjemmesiden fik straks slettet billederne med et brev hvori der stod at billederne ikke overholdt Boyfriend.dk's retningslinjer. Jeg sendte så en besked hvor jeg argumenterede på et forsvarligt niveau - Intet svar.
Desuden bør man tænke sig om og overveje hvem man omgåes derinde for det er virkelig et "kødmarked" derinde. Enten er du god nok eller også er du ikke. Det er standarden derinde. Dit udseende betyder alt. Jeg blev svinet til 2 gange på hinanden inden for 5 minutter (af folk der havde nået en alder hvor man forventer en vis portion modenhed) bare fordi jeg ikke havde det udseende de ledte efter.
Kan kun sige HOLD JER FOR GUDS SKYLD VÆK FRA BOYFRIEND.DK. Det er useriøst, spild af jeres tid og i risikerer pludselig og fuldstændig uoplagt at blive svinet til af folk i ikke kender - eller i risikerer at komme i den sorte bog over slettede profiler tilhørende den selvhøjtidelige Andreas.
LGBT'erne render med sladder og historier. Der bliver nedenfor under overskriften "15-årige lægger sex-fotos på nettet" henvist til en artikel fra 2005. Uden at der gøres opmærksom på at artiklen er gammel. Det er ikke fair.
LGBT Danmark imødegik i 2005 BT's påstande. Nok prøver unge grænser af, men sitet løfter sit ansvar i forhold til loven mente LGBT. Siden er flere af sitets faciliteter blevet ændret. Hvilket skulle fremme de unges sikkerhed.
Jeg har før - også offentligt - kritiseret hysteriet omkring unges adfærd, og gør det gerne igen. Sitet er ikke så ringe som nogen vil gøre det til.
Boyfriend teamet bliver af en eller anden grund ved med at fjerne mange af de profilbilleder jeg uploader, til trods for at de overholder deres retningslinjer.
Jeg prøvede tidligere at uploade et billede som jeg før har haft som profilbillede i et halvt år, men prøver jeg at uploade og bruge det som profilbillede nu, kan jeg ikke, fordi det ikke overholder retningslinjerne. What, siger jeg bare. Billedet fejler INTET, og som sagt har jeg før brugt det uden problemer.
Jeg har også prøvet at kontakte boyfriend teamet for et halvt år siden, men stadig intet svar.. DÅRLIG SERVICE.
Jeg ser hver dag folk på boyfriend som har så mørke profilbilleder at man overhovedet ikke kan se deres ansigt. Har endda også set nogle stykker som står direkte med ryggen til! Alligevel når jeg falder over samme profil en uge efter har personen stadig samme billede.
Personligt kan jeg faktisk generelt slet ikke se hvorfor der skal være så mange problemer med profilbilleder? Man må gerne IKKE have noget profilbillede, men man må ikke have et profilbillede hvor man (ifølge retningslinjerne) ikke ses tydeligt på billedet. Hvorfor skal boyfriend teamet bestemme om ens billede er godt nok til at blive vist? Latterligt efter min mening.
Jens Allemand found this review useful
Synes lige at folk skulle læse denne artikel om boyfriend.dk
Da denne sag ikke er afsluttet
Jeg har oprettet min anden profil på boyfriend, FØRSTEPRIORITET, fordi min første profil blev slettet. Grunden til det var chikane, på trods af at jeg aldrig i mit liv har chikaneret en anden bruger derinde. Da jeg spurgte hvor de havde fået de opslyninger fra, ville de ikke svarer. - Kan kun forestille mig at det kan komme fra folk som jeg på et tidspunkt har afvist, som så er blevet sure og har smidt en anmeldelse. Hvordan holder sådan en anmeldelse stik, når de ingen beviser har for chikane? Jeg ved med sikkerhed at jeg ikke har chikaneret nogen på boyfriend. Håber at der bliver strammet lidt op. Desværre minder boyfriend mere og mere om et site i forfald, og admin(s) virker ikke videre begejstret for at forbedre siden.
johnni found this review useful
Boyfriend er en super side, hvor folk kan få tilfredstillet deres følelsesmæssige behov, og deres seksuelle behov. Folk kan skrive til hinanden gratis, og de fleste folk kan forstå et nej. Men dem der ikke kan finde ud af og acceptere et nej, laver en ny profil hvis de bliver blokeret og fortsætter med at chikanere en. Og kundeservicen gør ikke meget ved det. Jeg syntes derfor at man skulle gøre sådan at man kun kan oprette en profil pr. e-mail. Dette er det eneste negative jeg kan se ved boyfriend.
Jeg syntes det er en rigtig god hjemmeside ^^
Man kan føle sig sikker og tryg ved at chatte med søde mennesker og hýggelige samtaler :D
Jeg anbefalder denne side til enhver homosekuel-bi-trans-lebsbisk...
:D
Syntes det er rigtig fedt at de gav sig tid til at skrive tilykke på min fødselsdag og så også gav 2 dages gratis abonnoment som en gave:)
Bruger siden rigtig meget og har lært rigtig mange dejlige mennesker at kende! så det er helt sikkert noget jeg ville anbefale til mine venner:)
jeg syntes godt om siden men problemet er alle de gamle mænd som skriver klamme ting osv.. og syntes selv jeg havde udtrygt klart det vil jeg ik have. ellers er det en fed og fantastisk side som kan give nye mugligheder :3
Kan faktisk rigtigt ikke komme på noget, som jeg synes kunne gøres meget bedre. "Alle" er på sitet, basisversionen er gratis, kører stabilt og crasher meget sjældent. Det eneste der ind imellem kan irritere, er hetroer, som kun søger det modsatte køn og opretter profil på Boyfriend for at søge dette. Disse bør pænt henvises til Scor eller andre sites, hvor de også har meget bedre muligheder for at finde hvad de søger. Ellers tak for et godt site, som jeg bruger dagligt
For homo og bi. Det er gratis og der er masser af brugere. Så er du bi eller gay, så er det stedet for dig.
Boyfriend er nok den bedste homo side der er lavet, elsker at være på siden, og det er gratis!
Dennis Brian Ejsing found this review useful
stedet i sig self har ikke ændret sig så meget igennem årene. men det har teknologien til gengæld. der mangler en app for os med smartphone's (og det må efterhånden være MANGE!) den mobil site som boyfriend har er temlig outdated og jeg bruger den aldrig. jeg er ikke typen der logger på bf.dk via computer så ofte, ja faktisk venter jeg som regel til jeg får den berømte e-mail om at min profil vil blive slettede hvis jeg ikke logger ind. men havde jeg en app på min iphone ville det ikke være et problem for mig at være på hver dag. og 100 gange nemmere.
Adam G. Johansen found this review useful
Hej bf
bf er jo den størreste homo side, men synes lidt den mangler en app. så man letter kan være på mobilen. synes den mobil vers. i har er virkelig dårlig. og savner lidt en app i stedet.
ellers synes jeg i gør et godt stykke arbejde, men måske man skulle føre lidt mere tjek med billeder. Synes det er meget tit man finder folk der ligger billeder ind af porno stjerner eller andre!
Karsten Nielsen and Scott Flowing found this review useful
Havde profil derinde, som betalende bruger.
Fyldte år, og blev belønnet med 2 dages gratis medlemsskab, småligt men tak.
Samtidigt blev jeg belønnet med at mit billede automatisk blev fjernet, så jeg ikke fik udbytte af sitet. Satte billedet på igen, men nu sletter de mit billede.
De bliver ved med at slette det, og sender et standartbrev med deres retningslinier. Det fortsætter.
For nu 100 % at opfylde kravene til billedet, og bringe dette til ende, tager jeg et helt nyt billede, de bliver dog ved med at slette det. Ikke et ord om hvorfor. Det er simpelthen ren chikane.
Kan anbefale at bruge gayromeo.com istedet, det er trods alt et rigtigt datingsted, hvor der ikke sidder en skummel hetero og trækker gardiner ned.
Det virker også yderst frækt, at Andreas Frøsting gemmer sig bag det han kalder boyfriend-teamet. Han forsøger at bilde os ind, at det er en gruppe frivillige der står bag. Jeg har aldrig hørt om en, måske fordi at det er Andrea's heterovenner :-)
Rimeligt arrogant at kalde det et non-profit foretagende. Andreas tager penge for det, og desuden virker det nedladende at han tiltænker os at tro på det, i kraft af at han er heterosexuel.
Super go site...
Rigtig mange fede features...
Og med en opbyggning,
som mange andre sider burde ta til sig...
skrive til boyfriend teamet i tirsdags og har først fået et svar idag, de for længe om og svare og har set at mine breve jeg sendte at det ene er læst men ikke svaret på før idag og det andet er slettet. det for dårligt.
men vis de få taget sig sammen tror jeg der mange på boy/girlfriend.dk der vil blive mere tilfreds med det
Boyfriend.dk er en okay side, men der er for mange heteroer, og søgefunktionen kunne godt trænge til en overhaling.
Som der også er nævnt af andre kunne der godt være en bedre sorteringsmulighed.
Peter Schou found this review useful
synes det er meget mærkeligt at man ikke får svar når man henvender sig til andreas ang. når man laver en profil at man så bliver slettet efter 5 min. har sendt flere mail til bf. teamet uden at få svar tilbage..
Karsten Nielsen and Peter Schou found this review useful
Jeg har været med fra starten - og har ikke haft nogle problemer overhovedet. så fuld tillid fra min side.
Jeg synes bf er en rigtig fed datingside, godt tidsfordriv, og nogle gode valgmuligheder. Jeg ville dog muligvis sige det ville være fedt hvis man kunne bruge filtreringen selvom man ikke har abonnement, da folk desværre ikke læser profiltekster og dermed ikke forstår at man ikke er interesseret i en der eksempelvis er dobbelt så gammel som en selv, og da jeg aldrig har følt det nødvendigt at kontakte teamet (Andreas) kan jeg ikke klage der, så alt i alt en ganske udmærket side (;
Jeg har ingen klager overhoved. Udover jeg syntes reklamerne kan være ret irriterende, men jeg kan samtidig godt forstå det er jeres måde at tjene penge nok til at køre hjemmesiden. :) Så alt i alt, fem stjerner.
God arbejdslyst!
Synes boyfriend.dk er en fin portal. Du vælger selv hvem du skriver med.
Der er mange der brokker sig over for meget sex, men det synes jeg man finder på mange datingsites. Og man kan igen selv sige fra.
Jeg bruger der meget, og synes det er et godt netværk for miljøet.
Servicen synes jeg er fin, har ikke som sådan haft brug for hjælp, da jeg ikke er stødt på problemer.
Spurte hvorfor der ikke står i vores profil hvor høj man er og vægt og hvilken alder gruppe man søger i ( og fik svar til bage at man skulle jo også ha noget at snakke om )
Man kan slette sine favoritter, men man kan ikke slette de som tager en som favorit, veldig dårligt ;-(((
Peter Schou found this review useful
jeg må indrømme det hårde ord man læser om gf... Jeg har kun op
levet at retfærdighed kommet først, tvivler på teamet sletter en bare for et godt ord, ved af erfaring at de høre som regl begge parter, eller nok kan tjekke om det falske anklager... Den her side ejr en af få for folk som os, og anderledes på mange punkter så der mange der kommer i splid med
hinanden og tvivler, igen, på at alle blir slettet som er uenige derinde,... Er glad for teamet, de holder orden i det hele... Og igen i brokker jer ikk den dag det jer selv teamet holder med. Elsker girlfriend.. Det en skøn og nem side til mennesker som er anderledes...
Jeg har haft en profil på BoyFriend, Rastepladsen Aabenraa. Bare fordi jeg blev uvenner med mange brugere slettede den store jubel idiot til Andreas mig. Bare fordi han holder med folk der skriver ind og klager over mig smider han mig ud. Han skulle fandme høre tingene fra begge sider det klaphat. Han sidder bare hjemme i soveværelset og fører sig frem som en konge. Nu har jeg betalt for en ny profil sex på rastepladsen, så må vi se og den må være der. Denne gang har jeg betalt. Smider han mig ud igen melder jeg ham fandme.
Der er så mange der bare mister deres profiler og han bare beholder alle pengene. Det er ulovligt og rigtig dårlig service. BF skulle overhovedet ingen stjernet have.
Karsten Nielsen, Peter Schou and Canis Majoris Shapeshifter found this review useful
Rent ud sagt så er det hele en gang fis med det boyfriend
for det første, så er det ikke okay at man kan oprette en profil hvor mand søger kvinde eller kvinde søger mand det skal være mand til mand eller kvinde til kvinde, eller bi. eller andet ikke hetrosexuelle
og så er det hele herinde det mest useriøse pis når alt kommer til alt vil ingen af dem på siden noget som helst
Burde slet ikke ha´ nogle stjerner, det hele drejer sig om at få penge ud af folk, og de gider kun svar når man ønsker at betale penge eller vil være sponsor.
HOLD JER VÆK
Peter Schou and Canis Majoris Shapeshifter found this review useful
Det faktum at Boyfriend.dk kræver betaling for fuld udbyttelse af siden burde kræve flere nyheder og opdateringer.
Ligeledes står det overordnede design og brugergrænsefladen meget stille.
Jeg har haft nogle problemer med min profil og jeg har skrevet til kundeservice en del gange men bliver bare ignoreret.
Man kan ikke forbedre noget som man ikke har, så mit råd at starte med at have kundeservice og tage den derfra
det tager lidt lang tid nogle ganger men er måske mange henvendelser.
Kan I have en god sommer
Alt for dårlig support, man kan skrive og skrive og man får ikke noget retur, det kan jo ikke passe når man betaler for en vare, der så ikke er nogen form for hjælp at hente nogle steder
johnni and Peter Schou found this review useful
vanedannende. Spændende og utrolig god til at få tiden til at gå med.
man finder nye venner. Det er ikke alt sammen sex på denne site
Boyfriend.dk hjalp mig med at finde den mand jeg i dag er gift med, men har ændret sig meget siden da. Der er alt for mange reklamer placeret på en irriterende måde på profilerne. Der er mange falske profiler og der er alt for meget sex o.l. Erotiske billeder i overflod. Man kan spørge sig selv om nogle af medlemmerne ikke hørte til på sexdating.dk.
Men man kan stadig finde nye venner. Og man kan sortere folk fra, man ikke vil i kontakt med, hvilket er en god ting. Siden gør det nemmere for homoseksuelle at mødes og finde sammen.
Endelig en kontakt hjemmeside hvor det handler om at skabe kontakt, og ikke bare handler om at udbyderne skal tjene penge på ingenting.
Havde nogle spoørgsmål vedr. mobil apps, m.m.
Og jeg fik svar inden for 48 timer, personligt tilmed.
Godt gået , især når der er så mange brugere af BF.