We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (287)
Boyfriend

Endelig en kontakt hjemmeside hvor det handler om at skabe kontakt, og ikke bare handler om at udbyderne skal tjene penge på ingenting.

Fremragnede personlig service

Havde nogle spoørgsmål vedr. mobil apps, m.m.

Og jeg fik svar inden for 48 timer, personligt tilmed.

Godt gået , især når der er så mange brugere af BF.

Boyfriend

Fantastisk, hyggelig og underholdende!!

boyfriend.dk er efter min mening et af de bedst fungerende sites af sin art, også når man sammenligner med fx. Gaydar.co.uk som vel sagtens har været forgangsbillede for folkene bag BF. Ser ikke det store problem i at sitet er både for bi og bøsser, og hvad angår den store andel af brugerne som kun søger sex, og ifølge nogen af BF's bruger derfor gør det umuligt at finde den eneste ene, ja så kan jeg bare sige at jeg mødte min mand på BF, hvor vi begge kun søgte sex, og nu har vi været gift i 6 år. Til sidst skal lyde en STOR ros til boyfriend-Teamet for den hurtige respons når jeg har haft spørgsmål eller små problemer med brugen af sitets muligheder(og jeg må indrømme at det altid har været min håndtering af mulighederne der har været noget galt med!!)

Nødvendig

Boyfriend er så vidt jeg ved, det eneste "ordentlige" af sin slags i Danmark. Der findes små gnallede sider, der minder om - men den her vinder helt klart. Det eneste der holder mig fra den sidste stjerne, er manglen på kontrol med fake-profiler, trolls i debatterne og generel mangel på admins. :)

mere sexfriend.dk end boyfriend

for mange reklamer på en profil, det er irreterende og for mange sex profiler...... chancen for at finde kærligheden er 1 ud af 1000

Canis Majoris Shapeshifter found this review useful

nice :)

Det er en hyggelig hjemmeside, men der mangler dog lidt, det irriterer mig meget at folk ved når man har blokeret en .. ikke særlig diskret.
og kunne være rart at man kunne se udenfra folks profil hvad de søgte ud over de små tegn..

Tak :D

MAnge tak for en dejlig behandling :)

er rigtig glad for at der er en dating side der holder hvad den lover og så giver en ekstra behandling af ren glæde :) siger mange tak for det :)

Daniel Hansson Schack Arnholtz found this review useful

Boyfriend

Det er dejligt at blive taget seriøs :)

jeg vil gerne sige tak til den dejlige hjemme side :) i/du har lavet :) jeg er glad for at man kan blive acc. som den man er inde på BF/GF jeg ikk i nu fået nogle beskeder jeg ikk bryder mig om, jeg syntes kun godt om den her hjemme side :) jeg har mødt mange søde mennesker og knap så søde mennesker. og har mødt den dejligste kæreste i mit liv. så har kun ros :) :)

Boyfriend

all in all a very nice site

i have been a member for almost 2½ year.
A very nice site for gays, lesbians and TS and allmost whatever you would like to come into contact with, on our side of the fence.

Like many is asking fore, an app for smartphones, would be a nice feature to have on site.
The site has some few foults and theres allways room for improvement, but normally there a quickly taken care of, so the support is in general nice and fine.

To top it all, i also got 2 extra days as a present because of my birthday, very nice touch Peter :).

Boyfriend.dk - plads til forbedring

Jeg har været på Boyfriend næsten siden starten og jeg er ganske godt tilfreds med sitet.

Efter at have læst at flere folk er trætte af de reklamer som popper op på boyfriend, burde de tænke over, at de betalende medlemmer alene ikke kan betale for at boyfriend kan løbe rundt.

Jeg er enige med flertallet om at en "app" vil være på sin plads, det ville gøre betydeligt bedre at komme på bf uden computer, specielt når smartphones er så udbredt, men men, hvis teamet bag BF ikke har de nødvendige kompentencer til at udvikle dette, kan dette blive en temmelig dyr affære og det vil nok højst sandsynligt medfører højere betalingsrater for medlemmer.

Jeg er glad for den nye feature, som gør det muligt, mod betaling, at sortere folk fra en bestemt alder fra, så de ikke kan skrive til én. Det har været fantastisk, kun, at kunne modtage breve fra folk i den aldersgrupper som man ønsker at få breve fra.

Desuden kan jeg til orientering oplyse, at talemåden og måden at opfører sig på, ikke har ændret sig gennem årene overhovedet - hvilket man kun kan acceptere og så kigge den anden vej

Boyfriend

Ok, men kun i mangel af bedre!

Der er primært én ting, som virkelig gør mig irriteret over boyfrind.dk; At man som betalende medlem stadig skal udsættes for ikke bare reklamer, men et lammende & larmende hav af aldeles ligegyldigt skrammel, er virkelig en fornærmelse!

En anden ting, som er nødvendigt for at bf kan overleve i fremtiden, er udviklingen af en app til mobilen. Bf's hjemmeside er aldeles ubrugelig i browseren på en smartphone (800x480px).

En sidste ting; i anledningen af min fødselsdag forærede bf mig to (2!) dages ekstra abb... Jamen ihhh, you guys really made my day...

Osman Ozzy Yasin found this review useful

Boyfriend

Fin side, men profiler bliver slettet uden grund

Jeg oprettede en bruger i efteråret 2010, men her for et par dage siden blev den åbenbart slettet uden at jeg har fået at vide hvad problemet er - det er simpelthen for dårligt!
Herefter opretter jeg en ny profil men den samme emailadresse, men der går ca. 3 minutter og så er den også slettet.
Ikke acceptabelt!

MSG found this review useful

fadme trals

det er fadme trals når man så endelig finder en man kan sammen med blir ens profil fadme bare slættet

matilde found this review useful

Sletning af profil

Oprettede en profil på Boyfriend.dk
begynder at skrive med random mennesker, siden bliver langsom
jeg opdaterer siden, BANG, profilen eksisterer ikke !?!?!?

Reply from Boyfriend

Hej Johan,

Jeg beklager din oplevelse.
Du har fået svar på den mail du også har sendt, med en begrundelse for sletningen.

Mvh,
Andreas
Boyfriend.dk

ikke noget alternative

jeg brug boyfirend.dk kun fordi der er ikke noget alternative. jeg ved ikke hvorfor danskerne ikke finder ud af at bruger gayromeo.com?!

+ klar webside
+ meget kendt (højt brugertal)
+ validerefunktion (udelukke faker)

- folk har mulighed at blokere hinanden uden at har skrivet et skid
(det burde ikke være muligt)
- betalfunktioner er ikke ægte merværdi og opmuntre ikke at købe en abo
- ikke nok brugerdetaljer i profilerne
- mange "bi fyr" som lider kun piger

• Midt og vestjylland, DK

Ingen dikkedarer

For ca. 7 år siden blev jeg opmærksom på Boyfriend.dk's eksistens og jeg har efterfølgende brugt en del timer derinde på at finde en god oplevelse,hvilket der har været et par stykker af.
Det er et godt trygt og anonymt sted at være og jeg ville ikke undvære det.
Heldigvis er det gratis men med udvidede features for betalende.
Et STORT 5 tal fra mig.
Hilsen rider...med et d'

Reklame for DF???

Kære Boyfriend-team (og alle andre).

Jeg synes det er en rigtig fin tjeneste I har lavet - INDTIL jeg så at I lader Dansk Folkeparti reklamere herinde. På mange måder er verden jo domineret af reklamer for hvad som helst og jeg er da også fuldstændig ligeglad hvad der ellers kører af annoncer i siderne, så længe det ikke indeholder et så politisk (og vel at mærke unuanceret!) budskab.

Der er med stor sandsynlighed rigtig mange af brugere herinde, som enten ikke er hvide eller har en anden etnisk oprindelse end dansk og jeg mener at I på denne måde signalerer nogle helt gale holdninger på en hjemmeside, hvor det ellers handler om at give plads til fx homoseksuelle og transpersoner, og at I dermed holder en stor gruppe ude af det lille fællesskab.

Jeg vil på det kraftigste opfordre jer til ikke at reklamere for politiske partier herinde, da det virker stødende for mange og vi alle sammen er forskellige.

Tak for jeres forståelse og jeg håber at høre fra jer og på at der bliver gjort noget ved det!

Ole Hansen and basti found this review useful

Reply from Boyfriend

Hejsa,

Til din orientering, så er reklamen for Dansk Folkeparti væk igen.

DF er et parti på lige fod med alle andre - og for ikke at promovere censur, har vi valgt at DF skal kunne annoncere hos os, ligesom de øvrige partier.

Jeg beklager annoncen ikke er faldet i din smag.

Mvh,
Andreas
Boyfriend

Super godt site drenge - forslag til flere kunder i biksen

Super godt site

men kunne være fedt om i lavede en mobil app eller gjorde sitet tilgængeligt lige som fx google (m.google.com) fra mobilen

bare et forslag til at få flere kunder i biksen

Godt netværk - selvtilfreds administration

Boyfriend.dk er Danmarks mest brugte sociale netværk- og datingtjeneste for homoseksuelle - og har været det igennem snart 10 år. Desværre virker det som om at personen bag sitet, Andreas Frøsting, har mistet interessen for sitet og lader det passe sig selv, mens han hiver penge op af lommerne på brugerne.

1) Der er ingen synlig redaktion på siden. Hvis man anmelder overtrædelser af reglerne, så sker der intet og man får ingen reaktion.
2) Når der endelig er en redaktion, så virker den vilkårlig og tilfældig. Jeg har oplevet, uden varsel, at få mit profilbillede slettet flere måneder efter at jeg havde uploadet det, fordi det "ikke overholder retningslinjerne", uden nogen nærmere angivelse af hvilken regel man synes at have brudt.
Når man betaler 225 kroner om året for det serviceniveau, så føler man sig til grin for sine egne penge.
3) Andreas Frøsting har været så flink at belønne de betalende medllemmer af Boyfriend.dk med påtrængende reklamer over alt på sitet. Når man så spørger om hvordan det hænger sammen, så får man et flabet svar om at betalende medlemmer skam kun betaler for at få ekstra funktioner og ikke for at slippe for skrigende bannerreklamer.
4) Mens sociale netværk og datingtjenester indtager mobiltelefonen med apps og touchvenlige brugerflader, så sidder Boyfriend.dk bare og triller tommelfingre.
5) Hjemmesiden tror den skal være sundhedspolitisk og udøver derfor i varierende grad censur mod profiler der søger eller tilbyder ubeskyttet sex, såkaldt 'barebacking'. Mens det er sympatisk at indtage en holdning, så synes jeg overhovedet ikke det er sidens opgave at diktere den slags.

Den største værdi ved Boyfriend.dk er de mange brugere - for hvis man kigger på serviceniveauet og sidens funktionalitet, så virker det noget middelmådigt. Boyfriend.dk skal passe på ikke at falde fuldkommen i søvn på lauerbærrene, for ellers så migrerer brugerne til Albert, Grindr, Gayromeo eller noget helt fjerde, hvor brugerne ikke bliver behandlet som idioter af sidens administration.

God, Bedre, Boyfriend

Boyfriend er en super god side hvor der er plads til både homoseksuelle og biseksuelle.
Keep up the good work boys.

Stadig plads til forbedringer

Som udgangspunkt ganske udmærket side der fungerer og holder hvad den lover i henhold til hvad man kan finde derinde.

Men der er plads til forbedringer ikke mindst i den "kundeservice" man kan få derinde. Ved godt det er frivillige der står bag men med en mulighed for at betale for service må man vel også kunne forvente den er der.
Har tidligere prøvet at skrive til teamet bag siden uden at få svar hvor brevet bare er blevet slettet. Det ganske enkelt ikke godt nok.

Folk der herinde derimod klager over man ikke gør noget ved dem der ikke kan opføre sig ordenligt skal måske bare huske på der er en blokeringsknap inde på siden... ;-)

Boyfriend

Det bedste sted for bøsse dating

Jeg har været på BF i 6 år nu og har altid været imponeret over at man får så meget gratis og at det drives af frivillige.

glimragende

Jeg syntes, at de få gange jeg har haft brug for vejledning eller andet fra BoyfriendTeamet, er det blevet givet næsten til perfektion.. så jeg kan ikke sige andet end; godt gået drenge ;)

Boyfriend

En ting er penge - en anden at man så fra tid til anden skal chikaneres.

Kære Boyfriend Brugere.

Jeg har i nogen tid været med her på siden, og jeg må sige at jeg er dybt skuffet.

Jeg troede, at dette forum var lidt mere " seriøst & openminded ", jeg har intet imod at betale for for et " godt " produkt, men ligfrem at skulle chikaneres pga, udseende - havde jeg aldrig troet muligt.

Jeg er faktisk chokeret over den måde, at vi behandler hinanden på.

Boyfriend.dk - burde efter min overbevisning lukkes ned hurtigst muligt, med mindre:

1. der bliver skredet ind over for folk der ikke har en god tone i beskeder eller på chatten.

2. at det slået fast med syvtommer søm, at man ikke bare kan tillade sig hvad som helst.

så min bedømmelse er helt tydeligt kun én stjerne til Boyfriend.dk

Heino Holdt and Canis Majoris Shapeshifter found this review useful

Girlfriend??

Det kan godt være Boyfriend.dk er en rigtig god side, har også kun hørt godt om det :) Men er du en pige på girlfriend.dk føler man det er meget useriøst, da alle mails fra sitet er fra Boyfriend, og selv logoet i toplinjen er et B.. Det synes jeg er synd, da det sikkert er en god side..
Desuden synes jeg det er nogle lidt mærkelige og meget specifikke ting man kan vælge når man skal vælge hvad man 'søger'.. men det er jo smag og behag, det ved jeg :) Men det andet er synd.. det er som om der ikke rigtigt står nogen bag Girlfriend.dk... ;) Selv her i anmeldelsen af sitet - direkte link - kommer jeg ind på en side hvor jeg kan anmelde Boyfriend.. lidt kikset ;p

Men udover det synes jeg siden er fin og nogenlunde gemmenskuelig :)

Stedet for bi-fyre

Rigtig dejligt sted at være, og så tilmed gratis. :0)
Fin kundesupport - har intet at klage over.

Ringe

Fik billeder slettet uden en forklaring og da jeg så spurgte blev mit brev åbnet men aldrig besvaret. Efter at have glemt mit kodeord bad jeg systemet om at sende mig koden til min mobil da jeg er mobilvalideret, men efter to gange har jeg endnu ikke modtaget min kode. Og det koster altså lige 5kr. per gang.

Super Genialt

Hjemmesiden fungere som den skal (:

Deleted Profil

Man får INGEN mulighed for at ændre på sin profil hvis man ved en fejl har overtrådt en af deres regler. Man burde få et brev hvor overtrædelsen forklares og at dette skal ændres før der igen er adgang til boyfriend.dk

johan Ulrichs Olsen found this review useful

• Hedehusene, DK

Anmeldelse af boyfriend.dk

Boyfriend.dk er en helt igennem fantastisk side! Dels forbi den henvender sig til homo, og biseksuelle som udgangspunkt, Sitet er dejlig let at finde rundt på og de administrerende er rigtig gode til at hjælpe.

Hilsen Ian

Henrik

Jeg bruger Boyfriend dagligt og har egentlig stor glæde og ikke mindst fornøjelse ud af det... :D

Dog er der er par ting jeg står uforstående overfor:

- Blandt andet måden hvorpå lounges selekteres - Jeg har nu fået et par louges afvist af uvisse grunde. Lounges der vel at mærke har bedre indhold end mange der allerede er oprettet! (Behøver vist ikke at nævne nogle) - Kan man i det mindste ikke få nogle bedre retningslinjer?
- Derudover forstår jeg ikke at betalende medlemmer ikke kan frabede alle de mange (meget irriterende) reklamer - Er godt klar over at siden skal finanseres, men det er i hvert fald grunden til at jeg ikke længere er betalende medlem.
- Tænkte på om det ikke er muligt at lave det sådan, at man på en eller anden måde kan få at vide når nogen har kommenteret på ens dagbogsindlæg?

Ellers er jeg en glad bruger af BF :D

• kolding, DK

Hej

Hej

Jeg synes det er spændende at søge rund på f.eks girlfriend.dk, for at finde sexpartner og venner, man kan hygge sig med i og udefor med!

Online opdatering

Generelt et udemærket site, men der er dog et par hik ups hist og her.

Opdatering af "Dine gæster":
Før hen kunne man se hvor mange gange en gæst havde besøgt ens profil, minut for minut , dette er ikke længere muligt efter de sidste opdateringer. Hvilket jo for brugerne er en klar forringelse, da gæstens besøgsfrekvens fortæller en del om gæstens interesse fro profilen.
Opdatering af "Favoritter":
Opdateringsfrekvensen af denne rude er for langsom, undertegnede har rigtig mange gange været ude for at "favoritter" viser online, når de reelt er ofline, hvilket er et irretationsmoment.
Opdatering af "online" listen:
Opdateringen af denne liste er alt for ringe, nogle gange er mellem 50-80% af brugerne markeret som ofline, hvorfor de ikke burde være på listen. Ved kontrol viser det sig ofline markeringen er rigtig.

Ydermere synes jeg der burde gøres noget for seriøsiteten på sitet, det burde være muligt at "anmelde" useriøsitet ud fra et sæt etiske regler, som alle skal tilslutte sig ved tilmeldingen til sitet. Klage og dokumentation for klagen sendes så til sitets administratore, der vudrere sagen, melder tilbage til brugeren. Har klageren ret, anmærkes i første gang og brugeren får en eller flere advarseler, ved gentagne "forseelser" spæres profilen på IP-nevau i en given tidsperiode, som så kan forlænges for hver gang nye forseelser indtraffer.

meget kort anmeldelse

Jeg må indrømme at jeg personligt syntes kører helt udmærket som virksomhed.
Jeg har selv henvendt mig til kundeservice et par gange og har altid fået et godt svar.
Jeg så lige en klage fra en utilfreds bruger, men hvis han først havde læst reglerne måtte han indrømme at den mulighed bestod at blive slettet uden varsel.
Han ville vel ikke indrømme at han havde dummet sig.

***** point fra mig

Boyfriend.dk er en lorteside

Fik slettet min profil uden varsel eller forklaring. Intet svar på henvendelse. Desuden lader det til at min e-mail er blokeret for at kunne oprette en ny profil. Mener ikke selv jeg har overtrådt nogle regler på siden. Kan anbefale www.albert.dk i stedet.

Okay, MEN!!!!!

Siden er okay, og er et godt sted at skrive med andre.
Dog har jeg oplevet at min profil til tider bliver slettet. helt uden varsel og uden nogen særlig grund, mine profiler har levet 100% op til de krav der har været stillet.
Jeg har også hørt om mange andre tilfælde om folk der pludselig får slettet alt hvad de har på siden.

Man bør modtage en advarsel først. Det er ikke fair andet da man ikke aner hvorfor den er blevet slettet.

Desuden synes jeg Boyfriend.dk har for lidt konkurrence, der er andre sider der ude der er mindst lige så gode og godt bygget op.
Boyfriend har siddet for længe med samme layout. det kan sagtens gøres bedre. Der sker for lidt på udviklingsfronten.

Jeg håber at Boyfriend og andre vil tage mine kommentarer til sig, så vi alle kan få en bedre oplevelse.

• MSG
  • Skanderborg, DK
  • 1 Review

Prof. ledelse skal der nok til!

Er jeg virkelig den eneste der undre sig over vi bliver ved med at stå model til den måde Andres Frøsting driver sin virksomhed på?

Så længe han har en slags monopol på netdating for Bi, bø og andet, ja så ser han jo nok ikke nogen grund til at tage sin måde at drive boyfriend.dk op til revidering.

Profil slettet uden varsel:

Jeg har været bruger på Boyfriend.dk i en del år, med samme profil - dog under vekslende profilnavne, har tilmed været betalende bruger fra dag et.

Søndag den. 8 maj var profilen så væk (incl abbo)

Jeg er også godt klar over hvorfor, om end jeg ikke synes grunden på nogen måde er legitim.
Ud over min egen profil, havde jeg en fældesprofil sammen med en "bekendt" - profilen kan ha virket stødene, men har på ingen måde været ulovlig, ej heller har vi generet nogen så det har udelukkende været fordi Anders Frøsting har følt sig stødt?!

Jeg spørg så hvorfor han sletter begge profiler, hvad med at slette fældes profilen og derefter skriver en venlig, men bestemt henstilling?
For mig ville det da være den logiske slutfølgning - kan jo godt være det bare er mig?

Jeg har læst brugerbetingelserne igennem flere gange og har ikke kunne finde noget der indikere at en profil af den type ikke skulle være velkommen på Boyfreind.dk?

Sund konkurence:

Burde vi måske ikke overveje at kigge lidt på de alternative tilbud der er, for at skabe noget konkurence og modspil til Boyfriend.dk?

Albert.dk er f.eks et udemærket alternativ... Tjenestens eneste problem er at der ikke er nær så mange brugere som på Boyfriend.
Alle funktioner er gratis (pt. i hvert fald) og der mange andre smarte søge funktioner, og man kan oprette filtere så de profiler man ikke ønsker kontakt fra udelukkes fra at kontakte en.. Derudover svare adminn rent faktisk på henvendelser.

Over and out.

Nice, but can be better

Boyfriend er generelt en rigtig god side, men efterhånden overhales Boyfriend indenom af andre lignende sider.

* Fx kunne det være rart med en flirt-klik-funktion, og en besked om et match, hvis modparken svarer det samme.

* Fx kunne en spalte eller to ekstra på chatten med alder og område/by være praktisk.

* Og jeg må give Marie ret i kritikken af helvedet om at få en ny lounge godkendt. Svarene man får på en lounge ikke oprettes, er ofte hen i vejret, og tyder nærmest på at man ikke har læst begrundelsen.
Infør i stedet en regel om næsten fri lounge-oprettelse, men kræv at mindst 10 andre har fundet loungen interessant indenfor en måned, før den får lov at være permanent.

Ok side

Det er en ok side. Jeg synes lounge kravene (til at oprette en) er lidt for skrappe. Jeg foreslog en hjemmeside til lesbiske og biseksuelle kvinder, og tænkte det ville være nok at bruge hjemmesidens 'underoverskrift', men det var det ikke. jeg fik svar om at loungen ikke kunne oprettes pga. for lidt information. Jeg synes ikke at beskrivelse af en lounge skal være en halv roman, men kort og præcist.