[REPLY]
jeg har længe let efter et sted i danmark hvor jeg kunne købe gamle video spil, og endelig fandt jeg det. ikke alene kunne jeg starte på at samle på retro spil som jeg altid har tænkt mig.. der er utrolig god og hurtig service og der var hurtig hjælp da jeg ledte efter spil de ikke havet. 1 dag efter havet jeg en liste over spilene.
så 5 stjerner her fra, jeg vil fortsætte med at være en tro kunde her langt ud i fremtiden. :)
Bozz leverer hurtigt og effektivt, og er der det mindste problem med produktet så retter de fejlen med det samme.
Mange virksomheder kunne lærer meget om kundeservice af Bozz.
Købte et spil til barnebarnet, som desværre viste sig at være defekt.
Bozz sendte straks et andet spil til barnebarnet, selv om det var til Norge.
Føler os rigtig godt behandlet
NES-BOZZ kan anbefales til alle der søger kvalitet, stort udvalg og hurtig ekspedition
Her handler jeg gerne igen.
Jeg kan ikke sætte en finger på Nes Bozz. Hvor er jeg glad for at de findes.
Bestiller en snart 30 år gammel maskine, den ser jo næsten ny ud.
Fik snart en tår i øjet. Tak NesBozz. Det er ikke sidste gang i står for mit konsol køb.
hvad er der at sige andet end en perfekt service og det hele. Plus den lille slikpose der var i. Kun førsteklasses varer
Jeg handler ikke meget på nettet, tror faktisk det er første gang. Derfor var det en lettelse at min handel gik hurtig, og nemt, samt en god opfølgning fra Bozz, hvad jeg havde bestilt, hvornår varen forventes fremme, og i hvilken stand varen var i, alt dette var som lovet og bestilt, så tøv ikke med at handle med BOZZ, det vil jeg helt sikkert gøre en anden gang. Tak for det.
Varen var i perfekt stand, leveringstiden var hurtig, der var en haribo slikpose med som "bonus" og oven i alt det, så er bozz.dk endda på facebook, hvor de yder hurtig og god service, og svarer på de spørgsmål man nu end måtte have :)
Fantastisk side, og jeg handler der helt sikkert igen! :)
Jeg vil anbefale alle at købe varer fra Nesbozz.Ja jeg har haft nogen Gode Handler fra Nesbozz. :-)
Helt igennem en god oplevelse at handle hos Nesbozz!
Én af plastiksiderne på mine N64 replacement sticks var knækket under forsendelse -- de reagerede indenfor få timer efter mailen var sendt, og sendte et returneringsbrev sammen med en ny stick samme dag som jeg oprettede sagen.
Kan varmt anbefale Nesbozz til andre.
Pisse fedt at man har en sid der sælger det gode gamle - og til priser der er fair!
Jeg havde bestilt en Vtech maskine, men havde ikke set det var med batterier. Så kontaktede Bozz for at annullere aftalen.
Men det viste sig, at jeg kunne få en strømforsyning med til halv pris, så handlen blev gennemført og jeg fik en billig strømforsyning med :)
Det er god service
Jeg bestilte en ledning og en controller til min gamle N64, og vupti 4 dage efter (bestilte fredag aften) lå der lige en pakke! og for at gøre det bedre var der også lige smidt to slikposer i :D
fedeste service på markedet!
Jeg bestilte en PS2-controller fra Bozz.dk, og det var lige præcist hvad jeg modtog dagen efter. Controlleren fungere som den skal - der er udelukkende positive ting at sige om handlen :-)
På gensyn!
God service gode priser hvad mere kan jeg sige :)
Denne side er simpelhen super for dem som kigger efter retro spil og behør :b
Jeg har selv igennem tiden fået købt mig lidt retro stuff, og der ingen problemer med afsendingen, jeg har dog prøvet 1 gang hvor jeg fik sendt et tysk selvom jeg købte et engelsk. Men det blev hurtigt rettet :)
Det bedste af det hele må dog være at man kun skal bruge et kreditkort og intet andet som NemID, PayPal og alt det svinerig x)
Fantastisk side hvis man er til retro spil. Fin Service, uden problemer.
Vi valgte, bestilte, betalte og modtog et par dage efter! Alt i orden👍
V-Smile incl 2 spil købt i forventning om at det fungerede, men trods alle forsøg og hjælp er det ikke lykkedes at få skidtet til at virke :-(
1 stjerne fordi at varen trods alt blev leveret.
Efterfølgende kontaktet af Bozz som sendte en ny maskine med et ekstra spil og strømforsyning, så nu kører det bare og børnebørnene har prøvekørt det hele.
Superfin opfølgning og service .
Fem stjerne med pil opad :-)
Fin handel og ok leveringstid, synes dog priserne er lidt spicy i forhold til at det er brugt.
Tingende kom som aftalt, alt virker perfekt, og en meget hurtig service,
God vejledning og jeg fin hvad jeg skulle have. Der handler jeg gerne igen.
Let tilgængelig hjemmeside og endda mulighed for at afhente på adressen, hvis man ønsker det.
Den sidste stjerne kommer på, hvis der kommer en lille beskrivelse af det enkelte spil på hjemmesiden ;-)
Bozz er super overskueligt, varerne er som jeg skrev både gode og billige, og de bliver leveret hurtigt.
Bozz har alle de fede retro-ting tilmin Supernintendo!
Hurtig levering, sikkert pakket og i god stand.
Jeg har gjort en virkelig god handel ved at købe Mischief Makers hos Nes Bozz, og vil med glæde anbefale dem til andre folk der leder efter noget som har siden har.
Nu må i have mig unskyldt, jeg har et spil jeg skal tilbage til.
Dejligt vi har en retro gamening side i Danmark, men fornuftige priser.
Kan varmt anbefales.
NesBozz har utmerket varer og en meget god servic. Kan anbefales på det sterkeste.
Det er vigtigt at have en butik som Bozz her i Danmark. Det har været vanskeligt at finde ældre spiltitler, men dette problem løser Bozz, Spændende udvalg og fejlfri service. Varerne blev afsendt lynhurtigt.
Dejlig oplevelse at handle hos 'NesBozz'!
Bestiller lørdag, får en besked søndag om at pakken bliver sendt mandag og får dermed pakken tirsdag. Ingen problemer, eller noget hurlumhej - Og så er det da også rart at der følger lidt snolder med! :-)
Mvh.
En meget tilfreds kunde
Kristoffer Jeberg found this review useful
det er svært at finde gamle konsoler-spil og andre tilbehør. så jeg er glad for at handle hos Nes Bozz.
En fantastisk hjemmeside til fans af nostalgi i form af spil og spillekonsoler. På intet tidspunkt har jeg oplevet problemer eller, efter min mening, urimelige priser. Forsendelse er rigtig hurtig og ligetil. Desuden er jeg meget glad for deres Facebookside hvor man kan stille spørgsmål til dem og dermed have direkte kontakt. Fem stjerner herfra. Keep up the good work.
Kristoffer Jeberg found this review useful
Det er (relativt) billigt, og betjeningen er let og forløber uden problemer.
Adam Steen Bing found this review useful