[REPLY]
Købte Havanaiase hos Brandcuts. Der skete et par fejl, bla blev jeg trukket forkert på mit dankort. Brandcuts rettede fejlen med det samme. Der skete desuden en fejl i leveringen, som også blev rettet med det samme. Jeg tror jeg bare have været lidt uheldig, at det gik lidt skævt med min ordre. Brandcuts reagerede hurtigt og jeg vil bestemt gerne købe ind hos dem igen.
Jeg bestilte et par cowboybukser og et par klipklappere hos Brandcuts ved 9-tiden og allerede næste morgen klokken 8 kom de bestilte varer med posten. Brand-god service!
God pris. Nemt at bestille. Hurtig levering
Købte et par Havaianas brasil hos Brandcuts.dk, super billigt, fik dem dagen efter, vil fremover kigge efter tilbud derfra
prisen var super og klipklapperne kom hurtigt indpakningen var itu derfor ikke mere end 4 stjerner
Det var første gang vi handlede på brandcuts - men absolut ikke første gang på nettet, så der er erfaring bag når vi anmelder det som perfekt.
Köpt en väska från Gucci, mycket flott o precis som den ska vara-
hurtig levering af bæltet(diesel)
Solbriller til under halv pris og bruk av post slik @man slipper toll sier aLT
jeg har købt et eightbal armbånd fra firmaet brandcuts. kan varmt anbefale at handle dette sted, en utrolig god service, på trods af lidt forsinkelse på pågældende vare. kompensation fra forretninger i det hele taget, har jeg ikke oplevet at få før ved handlen med brandcuts. super service, det er ikke sidste gang jeg handler med dette firma. venligst en meget tilfreds kunde
Købte et par jeans, som et par dage efter bestilling var ankommet. Størrelsen passede mig ikke, så de blev sendt retur, og et nyt par kom frem lige så hurtigt. :)
Derudover har jeg både før købet og i forbindelse med bytningen være i kontakt med Brandcuts via deres mailadresse. Begge gange fik jeg svar inden for 30 min - super god service efter mit hoved.
Det er første gang jeg har bestilt tøj via Brandcuts, men helt sikkert ikke sidste gang. :)
købte et par diesel bukser der var udemærket, har kun handlet her en gang men informationen man får med pakken er lidt ulæselig kunne godt gøres bedre. kunne sagtens finde på at handle flere gange synes bare det er for dårligt man kun kan komme i kontakt med dem over email...
Brandcuts kan klart anbefales.
Levering til tiden, produkt som det skal være.
Så rigtig god oplevelse.
Bestilte et par bukser, de kom dagen efter... virkelig hurtig levering... !
Har modtaget et par flotte bukser efter handelen med Brandcuts, indpakninen var fin og jeg modtog vareren hurtigt.. Super, kommer bestemt igen :)
Jeg har købt 2 par bukser og 1 top denne gang hos Brandcuts. Jeg bestilte dem en fredag eller lørdag og jeg modtog allerede mine varer tirsdag med posten. Jeg synes, det var super hurtig levering, idet jeg bestilte op til en weekend.
Det er 3. gang, jeg bestiller varer hos Brandcuts og har altid været super tilfreds.
Jeg fik hurtigt hvad jeg havde bestilt, og varen levede op til forventning - både hvad angår str. og udseende.
Jeg bestilte en Dyrberg Kern halskæde omkring middagstid og næste formiddag kom den med posten, det var meget overraskende, men glædeligt.
Jeg har ikke været i kontakt med nogen i firmaet, alt er gået efter bogen - super godt tilfreds.
Jeg vil helt sikkert handle igen :-)
Jeg har bl.a. købt nogle badeshorts. Jeg blev ringet op fra Brandcuts da de ikke havde den ønskede str. og vi fandt frem til en løsning. Jeg synes det er super service at ringe kunden op, andre steder har varen så bare været udsolgt. Her fandt vi vi et alternativ, ellers havde jeg ikke fået det ønskede og de havde mistet et salg!! Super flot!! :-)
jeg har bestilt varer 3 gange hos Brandcuts (solbriller,dieselbukser,calvin klein skjorte,t-shirt)nemt og overskueligt,hurtig levering ca.3 dage.flot gået mvh.Dennis
Jeg havde købt jeans, undertøj og en taske - hjemmesiden var super nem at bestille på, og jeg havde tingene et par dage efter, så kan det ikke blive meget lettere...
Brandcuts.dk var det eneste sted jeg fik lyst til at handle da jeg ledte efter en ny pung.
iøvrigt var jeg i tvivl om det var en god idé at købe noget som en pung på nettet men her var gode billeder og info så jeg ikke var i tvivl om at produktet var i orden !
Leveringen forløb som den skulle + sikkert pakket ind !
Selve shoppen syntes jeg er overskuelig at finde rundt i
Hilsen Christian.
Jeg har købt tøj med Brandcuts og kan kun anbefale det til andre. Nem hjemmeside og hurtig levering. Jeg handler der gerne igen og har også anbefalet andre at handle ved Brandcuts.
Brandcuts får 5 stjerner
I bought 2 pairs of Jeans, 1 pair of shoes and 1 Tshirt most of which came from Diesel.
Top Quality... It took about 2 days to arrive.
Har købt et par diesel jeans. Var ikke hurtig nok til at få bestilt så der var blevet udsolg i længde 32 så bestilte bare 34 men skrev jeg ville blive glad for en 32 hvis det kunne skaffes, og det fik jeg. Jeans`ne er super lækre, hurtig leveret og jeg har sparet penge :-)
Jeg bestilte et hvidt Diesel sæt med T-shirt og g-streng. Prisen var rigtig god. Det var sat ned fra 500 kr. til kun 200 kr.! (:
Jeg bestilte sættet om fredagen og modtog det om tirsdagen. Jeg synes det er hurtigt, når man tænker på, at Brandcuts kun sender på hverdage.
Sættet passede perfekt og var i virkelig god stand. Ingen fejl der (;
Jeg vil klart anbefale Brandcuts til andre.
Man behøver ikke sætte spørgsmålstegn ved kvaliteten, selvom priserne er gode.
Rigtig god service!
Jeg bestilt en CPH Luxe top/underkjole i hvid men fik levret en crem farvet og da jeg stod og skulle bruge den blev jeg nødtil at tage den i brug .
Husk til en anden gang at tjek farven inden I sender en vare,ellers hurtig levring