[REPLY]
Jeg fik besøg fra Norge i går (17. Maj) og vi skulle spise god mad. så vi valgte price i tivoli. Hold da op. Det var det mest mislykkede middagsselskab jeg nogensinde har været til. Og jeg har desværre oplevet nogle meget ringe måltider i mit liv. stedet var tydeligt overbooket big time. Der gik 2 timer inden vi fik hovedræt. da havde vi spurgt 3 gange hvor den var hen, og fik hver gang at vide at den var lige klar om lidt. På mystisk vis dukkede den så op lige som vi rejsede os for at gå. Hvorpå vi bestemte os for at blive. Desværre. For kyllingen var rå! Det kan man ikke være bekemdt af at servere. Rå kylling! Ærlig talt! Tjeneren forsøgte at bilde os ind at den "skulle være lidt rød ved benet" fordi det visstnok var en meget speciel kylling eller noget. Den var ikke bare lidt rød ved bemet - den havde blævrekød og hemmorider med frit flydende blod ved benet. Fy for s.....
Betjeningen forsøgte at rætte på det med give os en anden hovedret, som var meget lille og smakte ok men alt for salt. Og uden den salad vi havde bestilt. Fikmogså en vamel sød dessert gratis, men.... Det var altså en speciel middag som jeg havde inviteret til for at fejre den store dag, og så ville vi have fået bedre mad hos den lokale sushi/pølse mand. Det er bare ikke ok. Sur, sur, smiley til jer. vi kommer aldrig tilbage!
Tag aldrig på brdr Price i tivoli.. Magen til elendig service skal man lede længe efter.
Maden var god, dog lidt små portioner - men servicen er direkte elendig. Vi ventede generelt rigtig lang tid på alt.
Peter Morrison Kirk found this review useful
Ingen kan tage fra brødrene Price, at de er dygtige inden for hver deres felt, charmerende i deres optrædender på TV og slet og ret rare at se/høre på.
Det er straks anderledes når man bevæger sig ind i deres madtempel i Tivoli. Og jeg skal understrege, at denne anmeldelse omhandler restauranten i Tivoli - ikke i Rosenbporggade!
Vi var 6 som havde bestilt bord d. 9/12/12, og ankom præcis kl. 18.00 som aftalt. løseligt 5-6 borde var besat, svarende til 15% af restauranten vil jeg tro.
Nu skal man jo huske på, at priserne er ganske underholdende: tarteletter 115 kr, et lille andebryst avec 235 og citronfromage 85 kr. Så Brdr. ved godt hvad de vil have for maden. Vi havde tjekket menukortet hjemmefra, og var bekendte med prisniveauet - vi havde til gengæld også høje forventninger til både mad og service - af naturlige ovenfor nævnte grunde.
Og hvor blev vi skuffede!
Lad os tage det positive først: maden smagte dejligt. Og det var så det.
På negativsiden:
- portionerne er ganske enkelt for små - 2 af os gik sultne hjem.
- tjenerne havde for travlt med alt mulig andet end os, med det resultat, at det tog lang tid inden vi kunne bestille
- da vi skulle betale, ventede vi næsten 20 minutter, og selv da måtte vi igen vente, da vi gerne ville have delt regningen. Vi var faktisk ved at gå fra regningen!
- mest groteske var det, at 'vores' tjener havde rygende travlt, medens hendes 3 kolleger (som ikke havde ansvaret for de borde, som var i 'vores' område) lallede rundt og lavede - ja, jeg det ved jeg ærlig talt ikke.
Samlet set: maden er for dyr, portionerne for små og servicen alt for ringe.
Så vælg hellere nogen af de andre gode restauranter i Tivoli.
Mark Lüneborg Lajer found this review useful
Stemningen er uhøjtidlig, betjening meget høflig og venlig, maden på niveau med hvad man forventer til 500 for tre retter, og så må det siges at være acceptabelt med det der serveres.
Maden var god, lun salat velkomponeret, dansk bøf, fuldt på højde med Mash og Retour Steak - salat virkede lidt standard, men det er ikke noget jeg spiser alligevel.
Heftig Creme Brüle med med en varm og karameliseret overfalde, mens resten er koldt. Smager meget igennem af vanilie.
Alt i alt en meget positivt oplevelse, og til 1100 for to personer hører det endda til en af de billigere resturanter i Københavns Indre by.
Barstole og spisebordsstole i Brdr. Prices Restaurant er fremstillet på jobfirmaet HKI´s snedkerværksted. Det står skrevet på jobfirmaets hjemmeside.
Arbejdsløse der sendes til jobfirmaet HKI på Glentevej i København får ingen løn for deres arbejde.
Vil du sidde og spise på en stol der er fremstillet af et privat jobfirma ?
Elsebeth found this review useful
har lige bestilt bord uhm... Det var let og overskueligt håber maden følger efter :-)