[REPLY]
Bring skulle levere en pakke d. 7.02 - Jeg var hjemme, men modtog aldrig min pakke - i stedet fik jeg er brev om at buddet havde været her, men åbenbart ikke ringet på .. Jeg aftaler med kundeservice at den er her 10.02, men de kan ikke være mere præcis end "mellem 8 og 16". Jeg sidder klar hele dagen ved døren, men der kommer aldrig nogen. Til sidst ringer jeg kun kundeservice og får at vide at pakken ikke har været til udbringning i dag, men at den kan komme mandag mellem 8-16 i stedet.. Jeg handler aldrig steder der bruger Bring mere.
Efter at de hver dag i en uge har sagt at de ville sende pakken den næste dag, uden at gøre det, fandt de så endelig frem til at pakken er væk og at sagen skal reklameres.
Når jeg bruger et budfirma frem for Postdanmark, forventer jeg at det går hurtigt og at jeg kan stole 100% på at pakken når frem. Sådan er det ikke med Bring og det har kostet mit firma tid og penge.
Hvis du er kommet ind på denne side er du nok ikke i tvivl længere om at du bør finde et andet firma og holde dig langt væk fra Bring.
Det værste fragtfirma ever!
De lyver om, at de har været forbi med pakken, og der ikke var nogen hjemme selvom der i alle tilfælde var nogen hjemme, og vi så aldrig så meget som skyggen af dem. Vi har haft mindst fem aftaler med dem om, at de skulle komme et givent tidspunkt uden, at de kom. Først gang vi bestilte pakken, blev den sendt retur uden, at de havde forsøgt at levere den, og da vi så bestilte den igen, smed de pakken helt væk.
Jeg har endnu aldrig bestilt noget, som Bring skulle bringe ud, som rent faktisk er kommet. Det firma burde bare lukkes ned.
Top service
Havde meddelt at pakken skulle leveres til mit arbejdssted. Fik en sms om at pakken var på vej (inden for det oplyste tidsinterval). Sendtye en sms tilbage om at der nok ikke var så mange på mit arbejdssted dag kl. var på den anden side af 20.00. Pakken blev leveret til privatadressen i stedet samme aften - ikke noget med at tage pakken med hjem på lageret. Fin service
Pia found this review useful
Ja nu skriver vi så den 20.12.2011 og den er stadig ikke kommet længere!! Første gang den landede i Sverige påstod Bring at kunden nægtede at modtage, pakken har aldrig forladt Jönköbing ( det har de efterfølgende indrømmet) efter mange løgne og bortforklaringer.
Det er da utroligt at en pakke på 86*60*58 cm der vejer 30 kg bare lige er til at overse, måske de skulle gå til Louis Nielsen og købe nogle briller.
En stjerne er 2 stjerner for meget se blot nedenstående!! ">Super service"
Forsendelsen er sorteret og videresendt
15.12.2011 01:41 556 52 JÖNKÖPING, Sverige
Forsendelsen er ankommet til terminal og bliver videresendt
14.12.2011 09:35 2770 Kastrup
Avvik i produksjonen
Årsak: Adressaten nektet å motta pakken
Tiltak: Returnert
13.12.2011 09:30 6000 Kolding
Forsendelsen er indleveret til terminal og videresendt
07.12.2011 20:45 556 52 JÖNKÖPING, Sverige
Ankommet til eksportbehandling
06.12.2011 18:20 6000 Kolding
Ankommet til eksportbehandling
06.12.2011 18:19 6000 Kolding
Forsendelsen er hentet ind
06.12.2011 10:18 6000 Kolding
Giver kun 1 stjerne fordi man er nødt til det for at anmelde.
Bring er fulde af løgn og smøler.
Jeg bestilte 2 pakker fra Tvins. Den ene kom fint nok, den anden fik jeg en seddel i postkassen om at de havde prøvet at levere den og jeg kunne ringe for at aftale med dem. Jeg aftalte så at de skulle komme Onsdag aften. Der kom de ikke, jeg var hjemme hele dagen og aftenen, og alligevel lå der en seddel i min postkasse. De har altså åbenbart ikke gidet gå op ad trapperne og banke på.
Da jeg så ringer for at aftale en ny tid siger BRING at pakken allerede er sendt retur.
Jeg ringer så til TVINS for at være sikker på hvordan det forløber sig med tilbagebetaling. Der får jeg at vide at jeg har mine penge retur 3 uger efter de har modtaget pakken retur.
Det var i starten af AUGUST
i slutningen af SEPTEMBER ringer jeg til TVINS igen og hører dem hvorfor jeg ikke har fået betalt mine penge retur, de oplyser at de har fået besked fra BRING om at de har sendt pakken retur til dem den 20 SEPTEMBER - altså næsten 2 måneder efter de sagde til mig pakken allerede var sendt retur til TVINS.
Et par dage efter modtog TVINS pakken retur og sendte en mail til mig om dette og præcis 3 uger efter havde jeg mine penge retur som lovet.
Jeg brugte samme samtale til at opfordre tvins om at benytte sig af et andet selskab end BRING til at levere deres post da jeg har haft problemer med dem før og kender flere der har haft problemer med dem.
BRING LYVER og SMØLER
Camilla Espersen found this review useful
Fik første gang leveret en pakke d. 10. november. Op til da, havde de været forbi mig en gang (påstår de), men da jeg var hjemme hele ugen op til, er jeg ret sikker på at dette ikke var tilfældet. Jeg læste i mailen fra adlibris.dk, som anvender bring.dk, at de ville lægge en seddel i min postkasse, hvor der stod hvordan jeg kunne kontakte dem. Denne seddel fik jeg tilsendt med POSTDANMARK 2 dage efter de, i følge deres eget system, havde været forbi og forsøgt at aflevere pakken. Nåh, men jeg får ringet og aftaler at de kommer den 10. efter kl. 17 .. Endelig fik jeg min pakke, men ikke før jeg havde skrevet under på at det nu også var den rigtige de udleverede pakken til.
Skæbnen ville at jeg igen skulle bruge bøger fra adlibris.dk, og su'en gør at jeg sparer hvor jeg kan, så jeg brugte igen bring.dk, da det var gratis. Så nu har jeg været hjemme hele eftermiddagen og aftenen, og ventet på at de skulle komme. Så kl. 19.30, tjekker jeg lige deres trackingsystem, for at finde ud af hvor langt min pakke er. Her opdager jeg så, at de har været forbi kl. 18.49, og smidt pakken i postkassen. Det er simpelthen så frustrerende at man går og venter og udskyder alt, heriblandt at gå op og handle, fordi jeg gik ud fra at jeg vel også skulle skrive under denne gang.. Aaaaaarghh ..
Først siger de at de ikke kan finde adressen (det er en virksomhed med reception, så det burde være muligt. Alle andre kan). Derefter sender de pakken med den forkerte bil, så den ikke kan afleveres.
Når man så ringer og mailer får man at vide at hvis man kan sende en mail indenfor 2 minutter, så kan de nå at sende pakken med en anden bil (jeg troede den var ude i byen?!). Det gør man så efter 30 sekunder, men alligevel skriver de at det ikke kunne nåes. Så kan man bare hente pakken i Kastrup....
Elendig service og usædvanlig dårlig håndtering af en pakke...
Vil ikke anbefale at bruge dette firma. de er sløset i servicen og pakken kommer ikke til tiden.
fik afvide pakken kom dagen efter, men istedet måtte jeg ringe ind og spørge til pakken hvor jeg fik afvide pakken var gået tabt et sted. så jeg ville nok modtage den 3 dage senere mellem 17-21
den kom så 4 dage senere kl 09:00 om morgen. ikke pålidelig virksomhed når man bestiller en pakke som man SKAL bruge max 2 dage efter man har bestilt den :S
Lone found this review useful
jeg bestilte et fjernsyn, torsdag morgen kl 6.50 ca. min ordre gik fint igennem og blev sendt ind til bring samme dag. fredag regner jeg med at få min pakke da den bare skulle afleveres og var i varebilen, men sådan gik det ikke.. jeg ventede hele dagen og skulle modtage det den dag, da jeg ringede ind og spurgte kunne ekspedienten ikke sige så meget.. weekenden er slut og jeg er lettere irriteret, så jeg ringer med det samme og spørger omkring min pakke, jeg får fat i en svensk eller norsk medarbejder og får aftalt at min pakke vil blive leveret om aftenen. den kommer mandag aften i 100% stand, fjernsynet virker perfekt og deres kundeservice var god, dog er de ikke altid så gode til at tjekke hvis man har lavet aftaler med deres medarbejdere.
3/5 stjerner herfra.
Da jeg har ventet på min pakke( fra kl.17.00 og nu er kl.20.45) og ikke kunne forstå hvor den blev af, gik jeg ind på Brings hjemmeside for at søge på den fordi jeg fik en sms med besked på at den ville komme til "aften" . Der var ikke megen hjælp at finde der, på trods af jeg har et id. på pakken. Er min tid ikke lige så vigtig som Brings renomme ?
Jeg havde i søndags bestilt en pakke hos et firma, der bruger Bring til at levere. I går (tirsdag) skulle min pakke leveres mellem 17-21. Da jeg i løbet af dagen havde fået en invitation til middag ca 5 minutter fra hvor jeg bor, ringede jeg til Bring for at høre, om leveringsadressen kunne ændres.
Den venlige kundeservicemedarbejder spurgte, hvilket postnummer, og jeg svarede at det var det samme som den oprindelige leveringsadresse. Jeg skulle blot sende en email med oplysninger om pakkenummer og ny adresse, og så skulle de se hvad de kunne gøre.
Jeg får ikke så lang tid senere en mail hvori der står, at de venter svar fra vognmanden.
Kl 16.50 havde jeg ikke fået videre at vide, så ringer igen til deres kundeservice for at høre, om vognmanden har bekræftet den nye leveringsadresse. Jeg får en norsk medarbejder i røret, og jeg tror at der her opstår lidt kommunikationsproblemer med sproget, for jeg får at vide at den nye leveringsadresse er godkendt.
Glad tager jeg hjem til mine forældre, hvor jeg skulle spise aftensmad. Klokken 20.30 er der stadig ikke kommet nogen pakke, så jeg tjekker hvor min pakke er. Ifølge siden er der ikke sket yderligere, og der er også 30 minutter endnu.
Lidt over 21 er der stadig ingen pakke, så jeg går ind og tjekker hjemmesiden. Her står der nu, at jeg ikke var hjemme og der er lagt en besked på adressen. Det undrer mig lidt, men vil vente og se hvad der står i beskeden.
Da jeg kommer hjem er der dog ingen besked.
Jeg ringer i dag (onsdag) til Bring for at få en forklaring på hvad der er sket. Jeg får en venlig medarbejder i røret der forklarer at der var sket en misforståelse, men hun kan få gensendt pakken i dag. Det takker jeg ja til, og hun spørger om den skal sendes til den nye eller oprindelige adresse. Jeg beder om at den skal sendes til den oprindelige adresse, og spørger om hun kan sende en besked med pakken til buddet, da min dørtelefon ikke altid virker helt optimalt. Det kan hun sagtens, og jeg takker mange gange.
Pakken skulle så leveres i dag mellem 17-21 og 17.30 stod jeg med pakken i hænderne. Beskeden jeg bad få skrevet på pakken til buddet står med store bogstaver og er markeret med lyserød marker, så der nok skal blive lagt mærke til den.
Bruger helt sikkert Bring igen næste gang jeg bestiller fra hjemmesider hvor det er en mulighed :)
Pia found this review useful
Jeg var i Ikea Gentofte torsdag 25.august for at høre om man kunne få leveret boxmadrasser om lørdagen men da man selv skal hente dem på lageret går det ikke. Igen fredag i Ikea for at tage madrasserne direkte med hjem. Fik at vide af Bring at det ville tage 3 til 4 timer før de kunne levere. Forklarede at jeg havde min søn på 2 med og vi ikke kunne vente så længe og at vi havde fået at vide i Ikea at man selv skulle komme og så kunne man få varerne med hjem. Ingen forståelse. Der var travlt. Jeg spurgte om senere levering samme dag var mulig, men så var det inden for en fire-timers periode. Vi var midt i en flytning og havde ikke mulighed for at sidde i tom lejlighed i fire timer. Sagde at det kunne jeg ikke bruge til noget. Svar fra Bring: "Du kan jo prøve 3x34". Indvilgede i at det måtte blive samme aften fra kl 19. Fik så at vide at ved levering mere end to timer ud i fremtiden kostede det 105 kr ekstra. Jeg sagde at jeg kunne komme hjem på en time men skulle hjem med søn som skulle sove først og det kunne derfor først blive om aftenen fra kl 19. Jeg beklagede mig og sagde at det ikke var godt nok og så blev jeg bortvist fra Brings containerkontor ved Ikea Gentofte. På vej derfra sagde ekspedienten at jeg "jo kunne sende en klage." Fedt at stå med to boxmadrasser og en træt søn på to år. Talte med en anden i køen som havde bestilt 3x34 som kom 10 minutter efter og den vogn delte vi.
Tak for ingenting, Bring!
"Hva´ ka´ vi bring´ - Ingenting"
Trine Juul Andersen found this review useful
Har nu to gange oplevet at min pakke er returneret fra Brings side pga. to mislykkede leveringsforsøg, begge hvor jeg ved andet forsøg absolut ingen skyld havde i det.
Ved første levering får jeg SMS-besked d. 30/8 kl. 15:43 om at de vil levere min pakke den samme dag. Er desværre forhindret i at være hjemme den pågældende dag, hvorfor den ikke kunne leveres, hvilket er fair nok. Jeg bestiller derfor en genlevering til d. 5/9 mellem 17-21. Her dukker de så aldrig op og dagen efter kan jeg se i statusforløbet at de først var der kl 22:07, hvilket jo for det første var for sent, men for det andet står der at jeg ikke var hjemme, hvilket direkte er løgn. Forstår i den forbindelse ikke, hvorfor de ikke kan ringe til en når de er forsinket, men får i en samtale med en fra deres kundeservice at vide, at chaufføren nok var bange for at vække mig. Havde han jo gjort under alle omstændigheder hvis han havde forsøgt at levere pakken (nu var det dog heller ikke senere end at man som regel kan forvente man stadig er vågen). Herefter kan jeg bare læse at pakken er leveret retur og må derfor have fat i firmaet, hvor jeg i første omgang havde bestilt pakken fra og forklare dem hændelsesforløbet, og de laver derfor en ny ordre som jeg selvfølgelig ikke kommer til at betale ekstra for.
Anden levering bliver jeg igen varslet om samme dag som leveringen sker (d. 15/9), og kan heller ikke der være hjemme, hvilket jeg var forberedt på og måtte jo derfor bare bestille en genlevering (var min tanke i hvert fald). Da jeg et par dage efter vil bestille genleveringen ser jeg så til min forbløffelse på statusforløbet at de allerede dagen efter, altså d. 16/9 har forsøgt levering igen, fuldstændigt uden mit vidende og genbestilling fra min side, hvilket betyder at der er forsøgt levering to gange, hvorfor pakken er returneret endnu en gang!
Nu sidder jeg så her og kan begynde på endnu et forløb med henvendelse til firmaet, hvor købet er gjort og igen vente på pakke fra Bring... medmindre jeg får dem overtalt til at bruge PostDanmark i stedet (håber jeg!).
Stjernen er kun givet, fordi jeg var nødt til det, for at kunne anmelde Bring.
Jeg venter på en erhvervspakke, der blev bestilt den 6.09 og kunne forventes leveret den 7.09 (sådan har det været i de 5 år, hvor jeg har handlet hos MML nu Staples).
Der kom ikke nogen pakke den 7.09 og der kom heller ikke nogen pakke den 8.09. Til morgen ligger der et kort i postkassen, hvor der står at de har forsøgt at aflevere en pakke i går.
Erhvervsadressen er den samme som privatadressen og der var nogle hjemme hele dagen igår. Min mor og min datter kom endda hjem, da der holdt en bil i indkørslen, men den kørte inden de nåede ud af bilen.
Fra kl. 8.00 idag (den 9.09) kunne jeg ringe til BRING, der desværre ikke kan levere den idag,men først på mandag. Hvis jeg selv kom forbi byen (Tåstrup ??) kunne de selvfølgelig udlevere den til mig!
Så jeg håber at jeg får pakken på mandag!
- det er bare ikke godt nok!
Vi har nu ventet i 7 dage på vores pakke.
Bring's kundeservice fortæller at pakken er hos Post Danmark, Post Danmark har ingen pakke. Efter at jeg har talt med STORE ord overfor den ubehjælpelige norske medarbejder hos Bring, undersøgte han sagen men kunne ikke hjælpe. Jeg bad om at tale med hans chef og belve ringet op dagen efter at et kvindemenneske som ikke mente at Bring havde lavet nogen fejl. Jeg blev dog lovet at pakken ville blive leveret samme dag. Det blev den ikke.
Bring har ingen service, ingen klage muligheder, ingen form for hjælp
HOLD JER LANG VÆK FRA BRING. Mit firma vil aldrig benytte Bring til pakketransport og vi vil bede vores leverandør om at skifte selskab
Trine Juul Andersen found this review useful
Nelly.com bruger desværre Bring levering. Jeg har præsteret at vente 9 dage på en pakke, da Bring åbenbart ikke har styr på hvordan man leverer, til erhvervsadresser. Kundeservice er ikke til hjælp, og jeg kunne aldrig finde på at betale Bring for en levering.
Elendig service.
Dårlig kundeservice - løgn og latin om pakkens placering.
Kan på ingen måde anbefales.
Total sur smiley herfra.
Blev på baggrund af de mange indlæg herinde bange for om jeg overhovedet fik min pakke at se, efter jeg havde bestilt den.
Men bestilte søndag kl.21 og fik min pakke tirsdag kl.12.
Så kan for mit eget vedkommende være tilfreds med leveringstiden fra Bring.
Pia found this review useful
Jeg havde betilt en fladskærm, som blev leveret til mig onsdag, hvor jeg ikke var hjemme. Jeg kunne se på track and trace at jeg skulle have modtaget en underretning om at de havde været der, som jeg først modtog lørdag.
Udover det fik jeg leveret min pakke på en palle. Da jeg sagde til fragtmanden at den blev han nødt til tage med igen fik jeg at vide at det kunne han ikke fordi der ikke var plads. Han mente dog at den var der nok nogen der skulle tage med fordi de kostede penge. Den står der så stadig...
Ja.. er enig med de øvrige.. De lyver omkring hvornår de har været med pakken og deres kundeservice ved ingenting.
Så kommer mit nye plasma tv selvfølgelig fyldt med revner i displayet ... for helvede... øv!
Fik leveret en cykel af Bring, som jeg købte hos Bikebuster.dk
Jeg betalte 3,- kr. for at modtage en SMS med info. om hvilken dag den ville blive leveret. Jeg modtog SMS'en fredag kl.14:30, hvor der stod den ville blive leveret samme dag. 45 min. senere blev den leveret - til trods for den skulle bringes ud med aftenomdeling, der burde starte kl.17.
Cyklen blev leveret i fin stand. God og venlig betjening. Men et rent held, at jeg var hjemme da han kom (da jeg havde forventet aftenomdeling)...
Så ville gerne gi' 4 stjerner for selve leverancen, men kun 2 stjerner for den logistiske del.
Bring.dk skulle leveren en lille grillstarter inden 2100 sender mig en sms 15:03 der var ingen hjemme på adressen kl, 21.07 hvordan de kunne vide det kl 15:03 jeg bestiller en genlevering til fredag mellem 8:00 og 16:00 kl 16:30 ringer jeg til dem, de siger så pakken ikke kunne være på vognen jeg vil få den mandag. skit skit skit.
Søren found this review useful
Deres levering kræver, at kunden er hjemme i et tidsrum på flere timer - enten fra 8-16 eller 17-21. Hvis dette ikke lykkes i 2 forsøg, så må kunden selv hente pakken, og afhentningsstedet er sandsynligvis uden for byen.
Man kan udfylde en blanket på deres hjemmeside med ønske om dag for levering. Man skal dog stadig være til rådighed mellem de angivne timer. Denne aftale får man ingen kvittering for, og aftalen overholdes kun nogle gange.
Man kan også ringe og aftale en leveringsdag. Så ved man i det mindste, at et menneske har kvitteret for aftalen, men disse aftaler er også usikre.
Til sammenligning forsøger Postdanmark kun aflevering én gang, men hvis man ikke er hjemme, så kan man meget belejligt hente pakken næste dag på postkontoret lige i nærheden.
Min erfaring i denne omgang med køb fra Hi-Fi Klubben:
Jeg bestilte nogle høretelefoner d. 9. maj.
Bring forsøger aflevering første gang d. 12. maj. Ifølge tracking-info kom de ca. 13.30, selv om de skriver på hjemmesiden, at private får levering mellem 17 og 21.
Jeg udfylder en blanket på deres hjemmeside med ønske om levering mandag d. 16. maj. Der kommer ingen pakke.
Jeg ringer tirsdag d. 17 maj og aftaler levering onsdag aften. Der kommer ingen pakke.
Jeg ringer igen torsdag. Kundeservice kan se, at pakken stadig ligger på depot i Kolding. Jeg bor i Århus.
Kundeservice lover at rykke for den, og vi aftaler nyt leveringsforsøg mandag d. 23 maj.
Pakken kommer aldrig, og Hi-Fi Klubben skifter til Postdanmark, hvorefter jeg har min pakke i hænderne i løbet af 48 timer!
Mine fremtidige online-køb bliver udelukkende fra firmaer, der bruger Postdanmark. Så må konkurrenterne oppe sig.
Søren found this review useful
Jeg har nu ventet på en pakke jeg havde bestilt fra Nelly.com siden d. 4/6. Når jeg taster mit kollinummer ind på Bring.dk's hjemmeside så står der bare at den er læsset på udbringnings bilen siden d. 7/6 og det kan jeg ikke helt forstå. Så når jeg ringer til dem får jeg bare smækket en svarer på der siger at jeg ringer uden for normal åbningstid, selvom der står inde på deres hjemmeside at jeg kan ringe mellem 08-17 og det gør jeg, men kan aldrig komme igennem. Dét er dårlig service efter min mening!
Hej!
Jeg har købt noget på wupti.com. Jeg fik en sms på at den ville komme i dag og det gjorde den ikke! - Jeg må se hvornår jeg får den. En anden gang vil jeg ikke tage bring som fragtfirma hvis man har valg mugligheder. Dette er ringe!!
kh.
Mads
Skulle levere en bogpakke. 1. leveringsforsøg, tja... jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal sige. Fik en SMS 16.50 på "leveringsdagen" om at jeg ville modtage en pakke senere på dagen! - Jeg blev hjemme resten af dagen, men BRING dukkede aldrig op. Da jeg næste dag logger mig ind på tracking siden hos BRING kan jeg se at levering er forsøgt 20.24 på den lovede leveringsdag - og jeg var hjemme !!!
Nå tænker jeg, alle kan jo fejle, så jeg ringer til kundeservice hos BRING. Her får jeg en aftale med den unge dame om at BRING leverer pakken til mig den 6.6.11, mellem kl. 17-21, men pakken dukker aldrig op.
Næste dag logger jeg mig igen ind på tracking siden hos BRING, her kan jeg se at pakken er lastet, dagen før (d. 6.6.11) om formiddagen!!!
Jeg foretager mig ikke yderligere denne dag. Den 7.6.11, ca. kl. 18.00 dukker der pludselig en kurer op med bogpakken, altså 1 døgn senere end aftalt.
DET ER sidste gang jeg bruger BRING.
Søren found this review useful
Bring Parcels skulle levere en pakke til mig for InkClub. Ved 1. forsøg var jeg ikke hjemme, så de sendte et postkort (dvs. det tog et par dage). Derefter aftalte jeg med dem over mail, at de ville levere mellem 8-16 den efterfølgende dag. (I sig selv dårlig service ikke at kunne indskrænke tidsrammen mere end det). Den efterfølgende dag ventede jeg 8-16, indendøre hele dagen. På intet tidspunkt var jeg udenfor. (Her er tale om arbejdstimer der går til spilde. Resultat: Ingen levering.
Jeg henvender mig på mail og får næste dag at vide, at pakken var forsøgt afleveret kl. 19.38. (altså over 3 timer efter det senest aftalte tidspunkt). Og da jeg ikke var hjemme og dette var 2. forsøg har de nu returneret pakken til InkClub.
Jeg kan ikke på nogen måde anbefale Bring Parcels!
Søren found this review useful
Har nu sidet fra de 24705-11 til 07706-11 ogvetet tre gange selvom de har fået to tlfnr det kunne ringe til når de var i nærheden. Håber ikke det er vanlig standard for så holder i ikke længe i dette game. Et godt råd opgrader jeres GPS.
K. Hemmingsen and Søren found this review useful
Har nu siddet og ventet forgæves på genlevering af en pakke. Det ser nu ud til, at det godt kan tage sin tid, når man læser herinde. Sjældent man ser et firma med så dårlige anmeldelser. Det tyder da på, at der er et eller andet helt galt med deres logistik eller mangel på samme. Nå, men jeg vil blive meget overrasket, hvis pakken dukker op med via den næste aftale jeg får lavet med dem. Håber en dag det bliver muligt, at sagsøge sådanne firmaer for at spilde vores tid uhensigtsmæssigt på at sidde og vente. Umiddelbart kan man jo henledes til den tro, at det kapitel snart er slut, da de tilsyneladende er ved at grave deres egen grav - i hvert fald med levering til private. Fremover vil jeg i hvert fald sikre mig og dertil være meget skeptisk overfor firmaer, der benytter Bring. Som i alle livets henseender, så skaber vi mennekser jo nogle betingelser for hinanden - enten gode eller dårlige. Bring skaber jo ikke kun nogle uhensigtsmæssige betingelser for os herinde, men også hos de firmaer, der benytter dem.
K. Hemmingsen and Søren found this review useful
Jeg bestilte varen søndag og modtog en SMS fra Bring tirsdag, om at varen ville blive leveret samme dag på min bopæl. Det skete ikke.
Jeg ringede til Bring onsdag. Jeg fik at vide at de ville levere torsdag.
Det skete ikke.
Samme procedure gentog sig to gange mere, hvor jeg til sidst fik varen torsdagen efter. Dvs. 10 dage og tre opringninger efter de havde sendt en SMS.
Næste gang vil jeg kraftigt overveje at bestille en vare hos andre cykelfirmaer der kan levere i overensstemmelse med det som bliver meddelt.
K. Hemmingsen found this review useful
Elsker at de leverer pakker på søndage, helligdage og i aftentimerne - de DET kan man bruge til noget i stedet for de andre hvor man ikke har en chance med mindre man er hjemmegående!
Jens Christian Jensen found this review useful
Virkelig dårlig service. Meget amatøragtig. Fik først tilsendt en sms ang. de ville komme, efter at de forgæves havde været hos mig.
Blev to dage lovet, at de ville tage den med igen om aftenen uden det skete, trods de på deres hjemmeside lover, at det kan lade sig gøre, hvis man kontakter dem inden kl. 13, hvilket jeg i hvert fald gjorde den ene dag
Kan desværre ikke få lov til at give dem nul stjerner, hvilket de har fortjent
K. Hemmingsen and Søren found this review useful
Jeg havde bestilt en vare via en online internetbutik, og skulle bruge varen til en fødselsdag. Men varen lod vente på sig, og ligesom en af de andre anmeldere stod der i historikken at min pakke havde været på en forkert adresse - hvilket jeg ligeså kan undre mig over, da den står nøjagtig som den er.
Ikke desto mindre gik der ikke så lang tid, og jeg modtog en sms om at NU var pakken på vej til mig. Jeg havde dog ikke mulighed for, at tage imod pakken den dag, og jeg efterlod derfor en fuldmagt på min dør. Da jeg kom hjem hang fuldmagten dog flot tilbage, og intet var efterladt (heller ikke en lille skrivelse i postkassen om at de havde forsøgt at levere). Det betød med andre ord, at pakken skulle genleveres, da den var "forsøgt" leveret en fredag, ville det først blive mandag. Det var imidlertid ikke så heldigt, da pakken skulle bruges den weekend.
Pakken er nu leveret. Efter at have læst en del anmeldelser af Bring her på Trustpilot, tillod jeg at ringe og få bekræftet min genbestilling via nettet, og jeg blev mødt af en ganske venlig medarbejder, som forsikrede mig om at pakken ville blive leveret i dag. Det kom heldigvis til at holde vand. Den del fungerede heldigvis upåklageligt (jeg havde ellers bange anelser efter at have læst nogle af anmeldelserne her).
Hvorfor så kun 3 stjerner? Jeg har været noget ærgerlig over, at min fuldmagt blev overset, og jeg derfor ikke fik pakken tidsnok. Egentlig forstår jeg ikke, hvorfor Bring ikke forsøger at ringe på mit mobilnummer, og spørge om ikke de må sætte pakken ved døren. De kører trods alt helt fra Kastrup med pakken.
Derudover ville det virkelig løfte Bring gevaldigt som pakkefirma, at have nogle depoter spredt lidt udover landet, hvor man kunne afhente sin pakke. Jeg siger ikke at det skal være så finmasket som GLS eller Post Danmark, men bare nogle depoter fordelt i de større byer, hvis de virkelig vil være en seriøst konkurrent til førnævnte.
Ellers har det vel været ok - men jeg vil stadig til enhver tid foretrække en internetbutik der benytter de mere gængse pakkefirmaer, hvis jeg har mulighed for det.
K. Hemmingsen found this review useful
Jeg fik leveret en pakke d. 19/5 kl. 16:00, som ikke kunne afleveres. Ifølge Bring's trace log er pakken status derfor "Item held, addressee notified". Men pakken ankommer først tilbage deres delivery depot d. 25., altså 6 dage efter, samme dag som et postkort om pakken ankommer til mig. det er d.d. (29.) endnu ikke lykkes mig at få pakken leveret.
Hvad Bring har foretaget sig med min pakke fra d. 19. til d. 25. er ikke godt at vide, men det er uforståeligt at det skal tage dem 6 dage at advisere mig, når de har både min emailadresse og tlf. nummer.
mvh
tue
Man burde helt undgå at handle med firmaer der gør brug af denne norske misforståelse. Deres 'track & trace' er en vittighed og pakker leveret til døren betyder at jeg selv kan hente pakken 17 km fra hjemmet. FLOT!
K. Hemmingsen found this review useful
Har haft en dårlig oplevelse, og vil i fremtiden overveje om jeg vil handle med firmaer der bruger BRING. Pakken har faret rundt, og deres sidste udspil var at de sagde der var nægtet modtagelse. Det er nu over 2 uger siden de sagde den kom, den er stadigvæk ikke ankommet. Deres sidste udspil er at de kan/ vil prøve at komme en dag imellem 8 og 16. Så kan man lige bruge en dag på det. Det er bare ikke godt nok.
Jeg bestilte en pakke, som blev forsøgt afleveret på en erhvervsadresse fredag kl 16, hvor der ingen var.
Der blev ikke efterladt nogen besked, så ved et tilfælde fandt jeg ud af at jeg skulle genbestille levering, og det gjorde jeg tirsdag til min hjemmeadresse. Den ankom ikke som lovet samme dag, men blev stillet på erhvervsadressen onsdag aften. Jeg fik pakken, men kommunikationen var ikke ok, ej heller præcisionen.