[REPLY]
Jeg har modtaget brev fra "Skat" på den email jeg har benyttet til brugtespil. Emailen er ikke brugt til andre og det er derfor sikkert, at det kommer fra brugtespil.dk. Virksomheden politianmeldes.
Jeg har forsøgt at oprette annoncer derinde over flere gange i løbet af nogle måneder, men hver gang man har brugt tid på at udfylde spilinfo og klikker "gem", sker en fejl.
Har også forsøgt at komme i kontakt og skrevet til dem, men har aldrig modtaget svar.
Kan ikke anbefales.
Jeg har forgæves prøvet at oprette annoncer på brugtespil.dk i tre forskellige browsere. Og hver eneste gang bliver annoncen syltet, den oprettes ikke, kan ikke redigere i den.
Er meget utilfreds over den dårlige brugervenlighed.
Fungere fint på trods af et lidt forældet design.
Har solgt en del spil på siden... der mangler funktioner til at anmelde sælgere og den slags...
Fantastisk side. Faldt over den da jeg nægtede at betale over 500 kr for et spil fra ny af. Fandt det til 200 inkl fragt, så det er jeg rigtig glad for. Siden er nem at finde rundt i, og så er den gratis.
Brugte stedet til at sælge nogle spil. og byttede også lidt derinde. Ganske udemærket basalt site, hvor tingene virker som man forventer. - Ikke noget specielt godt, ikke noget specielt dårligt.