[REPLY]
Her kan man få svar på en del og en masse er søde til at hjælpe.
Kan kun anbefale Bryllupsklar
Rigtig godt forum hvor man kan lufte de tanker og ideer man har. :) Hurtig respons, og massere af inspiration
Links til alle tænkelige behov, svar på alt, fede konkurrencer og et FANTASTISK planlægningsværktøj, som hjælper med at holde styr på alle de mange opgaver op til et bryllup.
Gratis, overskueligt og praktisk.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger til alle kommende brudepar!
Dette forum er ikke mindre end fantastisk! Det er fuldt med søde personer der er utrolig gode til at hjælpe samt inspirere :) Man bliver dog helt afhængig af det ;)
Hvor har det været en fornøjelse at benytte det forum. Jeg har været derinde siden september 2010 og alle de dejlige mennesker på Bryllupsklar har gjort at bryllupsplanlægning har været helt vildt sjov. Man får indput fra både bruge og sælgere og har virkeligt mulighed for at nyde tiden op til dagen. Jeg glæder mig til mit eget bryllup, der på trods af at være så anerledes i temaet, har vakt stor interesse, og har fået hjælp hver gang jeg var i tvivl eller frustreret. :)
Sunspirit/Cecilie
Et helt igennem ordenligt site. Det kan kun anbefales at benytte dette site, hvis man er bryllupsinteresseret, skal giftes eller er blevet gift. Der er masser af inspiration og glæde at hente på sitet.
Helt igennem fantastisk forum. Fuld af inspiration, søde og hjælpsomme brugere. Helt klart den varmeste anbefaling herfra:-)
Jeg brugte side til inspiration op til vores bryllup i september 2010... og så er jeg blevet hængende. Grunden er primært den gode tone og de andre brugere, nogle skønne Zillaer.
Jeg kan ikke genkende det med at der bliver tilsendt mail i massevis. Jeg får når der en en ny konkurrence og hvis jeg får en personlig meddelse.
Siden er helt klart uundværlig i planlægningen af et bryllup.
Nu har jeg været på sitet siden den første spæde klang af bryllupsklokker - og nu kan jeg som gift kvinde - se tilbage på en 160 sider lang planlægningstråd FYLDT til bristepunktet med inspiration, hjælpsomhed fra de andre brugere - og altsammen holdt i en god og hyggelig tone hvor ALLE kan være med..
Forummet er et overflod af nyttig viden. informationer, inspiration, billeder og links til de mest fantastiske lokationer til bryllup, mad & drikke, kagebagere osv osv osv.. Jeg kunne fortsætte i ET væk omkring alle de positive aspekter ved Bryllupsklar..
Eneste "minus" - man bliver hængende!! ;)
mest fantastiske forum med de sødeste brugere.
Der er altid nogen til at hjælpe en hvis man har behov for dette.
Giver en masse inspiration
Vi er og har været annoncører på bryllupsklar og været aktive på forum siden starten (hvilket er mange år).
Vi er i dag et af de førende såkaldte voksendiskoteker/bryllupsdiskoteker. Det er ikke bryllupsklars fortjeneste som sådan, men brugernes (og de øvrige kunders).
Det at være annoncør på bryllupsklar kan ikke gøres op i penge og det at man får et link som annoncør har ikke nødvendigvis en høj reklameværdi. Den store værdi for os som firma ligger i den omtale vi får via brugernes engagement på forum. Bryllupsklars styrke er nemlig at brugerne kan bruge andres erfaringer og lade sig inspirere af hinanden. Samtidig er bryllupsklars forum et godt udgangspunkt for aktøren som godt vil have en ide om hvad det er for nogle tanker der gør sig gældende hos den kommende brud (og gom). Man kan også n tydeligt mærke at brugerne iværdsætter at man kan øse ud af den erfaring man som aktør har fået via sin deltagelse i rigtig mange bryllupsfester og via sin deltagelse på forum - fremfor at blive mødt med mistroiskhed fordi man er annoncør- og det er meget positivt. Dette kan kun lade sig gøre når der er nogle positive og uformelle rammer hvor det er brugerne fremfor kommercielle hensyn der er i højsædet og det har Martin og Ki (sammen med brugerne) formået at skabe.
Siden har generel info om diverse ting, der kan være relevant som enten arrangør af eller fest til bryllup, og den har også gode værktøjer til budget, bordplan og lignende - men det bedste (værste) er brugernes forum, hvor man hurtigt bliver suget ind og hooked, for der er masser af bryllupsinteresserede brugere, der gider høre en fortælle ALLE de kedelige detaljer om ens visioner for bryllup, og der er MASSER af inspiration at hente. Jeg ville til hver en tid hellere bruge nogle timer her end på et bryllupsblad....
Fantastisk afslappet stemning blandt de SØDESTE piger fra hele landet, der alle er villige til at dele ud af deres egne erfaringer, ideer, frustrationer og glæder i forbindelse med planlægningen af deres store dag.
Forummet har været en kæmpe hjælp for mig igennem min planlægning, jeg har virkelig fundet mange tips og ideer derinde.
Fedt forum, hvor man kan finde al den information, sparring og inspiration man har brug for som kommende brud .. kan varmt anbefales - men pas på, man bliver hurtig afhængig .. hihi ... Helt klart et besøg værd ..
Bryllupsklar er et super site hvor man kan finde en masse inspiration, få respons på ideer og bede om hjælp til problemstilinger. Det er så hyggeligt at bruge tid her hvis man går og planlægger eller drømmer om bryllup. Eneste minus er at man risikerer at blive seriøst afhængig! :D
Bryllupsklar.dk er er fantastisk sted. Fuld af gode ideer, spændende forums og ikke mindst super søde brugere. Tonen er god og der er altid en god stemning. Har været der i flere år nu, og selvom jeg nu er gift er der stadig masser af god inspiration at hente :)
Mens man går og venter..Har fået en masse gode ideer jeg vil bruge, når jeg skal igang med min planlægning næste år... Masse af gode indlæg, og gode mulighed for at vende bryllups nerver og meget andet ang bryllup :)
Fyldt med fantastiske zillaer! :) Klart den bedste inspirationskilde forud for et bryllup. Drop bryllupsmesser, magasiner etc .... Bryllupsklar er altså hvor man finder tingene - og hjælpen! :)
Syntes det er et fantastisk forum med nogle rigtig hyggelige mennesker som altid er klar på at hjælpe
Jeg synes det er det bedste forum jeg har været på endnu, og jeg har været på en del. Brugerne imellem er der virkelig en god kemi og der er altid nogle der står klar til at hjælpe.! Jeg har selv hjulpet flere med både at sende ting de ikke har kunnet få, og selv har fået meget respons på ting jeg spurgte efter. Desuden er ens planlægningstråde private og kan ikke ses af gæster.! Jeg har ikke en finger at sætte på dette site overhovedet! :)
Brylupsklar.dk har af ukendte årsager valgt at rette på nogle af de ting jeg klagede over. Om det er tilfælde eller på grund af klagen vides ikke. Men:
[slettet af anmelder selv: klage over manglende afmeldemulighed pga. 404-link. Bryllupsklar har rettet denne fejl.]
[slettet af anmelder selv: klage over manglende mail-liste-afmeld i tilsendte mails. Man kan nu afmelde sig nemt via link i mail.]
[slettet af anmelder selv: klage over at der på tidspunktet for anmeldelsen på forsiden var klart mere fokus på at fortælle annoncører om mulig økonomisk gevinst ved at annoncere på sitet. Det er ikke længere tydeligt at sitet tjener gode penge på annoncørers adgang til brugerne.]
Hvis en annoncør-betalt tjeneste er gratis for kunden, er man ikke kunde, men produktet der bliver solgt. Det er mere underspillet nu.
Jeg holder stadig på at det vil være mere seriøst at have en mulighed for at betale for adgang til bryllupsklar.dk, mod at man slipper for alle reklamerne.
Jeg retter fra én til 4 stjerner, da produktet som sådan er OK, og min tidligere klage gik på ting der nu er rettet op på.
Den sidste stjerne kommer når man mod betaling kan frasige sig reklamer.
Står du og skal giftes eller kender nogen som skal, så er bryllupsklar lige et forum for dig.
Her kan man planlægge, snakke og hygge omkring alt det som har med bryllupper at gøre.
Jeg brugte forummet rigtig meget i forbindelse med vores bryllup, og fik rigtig meget god inspiration, og nye bekendtskaber.
Det er klart et sted man skal kigge forbi...
For en kommende brud..
Der er som Line skriver alt hvad man skal vide for at arrangere et bryllup..
Du kan dele dine oplevelser og spørgsmål, med brugerne derinde...
ALT jeg mener simpelthen ALT hvad du behøver at vide for at arrangere det perfekte bryllup. OG et fantastisk forum hvor du kan dele hele oplevelsen med andre der skal giftes. Jeg kunne ike have undværret dette sted.