[REPLY]
Billeje hos Byens Billeje fungerer bare. Det var første gang jeg skulle leje en bil, så jeg var nervøs. Det var der til gengæld ingen grund til. Servicen var i top og der kom ingen uforudsedte reginger. Nuvel, det er måske ikke de nyeste biler, men det har man jo heller ikke brug for når man bare skal flytte.
Lejer bil her for tredje gang nu. Det kører, servicen er i top og bilerne fungerer. Kan varmt anbefales!
Jeg har lejet bil hos Byens Billeje flere gange og har altid fået god service og fine biler. Bilerne er selvfølgelig lidt ældre en normale billeje biler, men de som jeg har lejet har været i god stand, rene og kører uden problemer. Jeg er studerende så det har været rigtig godt at have mulighed for at leje en bil når jeg skal ud for byen eller i IKEA uden at det koster en bondegård.
Very good service. Note that they only accept DK credit/debit cards so foreigners must use cash. However, if you pay using cash you will get your deposit back in cash immediately upon return of the car. Car was good and staff friendly and helpful. Prices far lower than anything else available. I will definitely rent from them again.
Jeg blev ret bevidst om at jeg har fået "fine" kørevaner, når jeg har lejet bil tidligere. Jeg er blevet vant til næsten fabriksnye biler med komfort overalt, så da jeg så den Saxo jeg havde lejet for weekenden, måtte jeg finde en grimasse, der kunne passe.
Reelt set var der ikke noget i vejen med bilen. Den kørte fint - hoppede lidt når jeg accelererede - hornet virkede, bremserne klarede en katastrofeudgave, radioen kunne spille og da jeg først havde fundet ud af at man kunne indstille lygternes vinkel, så kunne jeg også se noget når jeg kørte i mørke.
Men bilen havde klart personlighed. Venstre bagdør ville ikke rigtig åbne og heller ikke lukke rigtigt. Alle døre knagede grelt. Sidespejlene var ikke helt enige med mig i hvordan de skulle stå, Tankmåleren levede nogle gange sit eget liv. Alt sammen "slid"-ting, der kommer med alderen på bilen og som havde gjort at hvis det var min egen, ville jeg kende dens ømme punkter og vide hvornår jeg skulle lokke, true og overtale den til at gøre som jeg ville.
Jeg er slet ikke utilfreds - hverken med bil eller service. Men jeg er noget rystet over mine egne "luksusvaner" i forbindelse med leje af biler. Jeg vil ikke afvise at jeg kommer igen, trods alt - det er jo ikke Byens Billejes skyld. ;-)
Sune Rievers found this review useful
Jeg vil helt sikkert anbefale "Byensbilleje"
Jeg har prøvet andre udlejningsselskaber og kan sige med 100% tilfredshed at Byensbilleje er både den bedste i byen om ikke også den billigste. Jeg var så dum at jeg brugte "lej et lig" et par gange fordi jeg tænkte at det måtte være det billigste, men fandt snart udaf at de hverken er billige ej heller har de nogen som helst service at prale af og deres bile er lige så dårlige om ikke værre end et lig!
Summa sumarum Byenbilleje for mig fremover :) og takk for super god kundeservice.
Hilsen
Jens
Til den pris man betaler (jeg har kun lejet varevogne), får man mere end man betaler for. Jeg ville afgjort leje hos Byens Billeje igen, frem for andre udlejningsfirmaer.
Fik bilen til tiden og i god stand for en god pris. Personalet var samarbejdsvillige.
Kan klart anbefales.
Jeg har lejet en kasse vogn flere gange gennem byens bil leje! Og altid er jeg blevet mødt med sendelses god service når jeg booker på nettet eller pr E-mail og når jeg skal have bilen udleveret. Men derefter er det ikke så godt
Når det kommer til tilbage betaling af depositum kan det tage lang tid hvis man ikke levere bilen inden for åbningstiden og får pengene der. Første gang jeg benyttede dem tog det over en uge at få pengene retur og denne gang har de kun overført halvdelen af mit depositum.
Dette skal bare være i orden da det er et meget irreterende og tids krævende.
+ det koster 20 Kr i administrationsgebyr for at få dem til at overføre pengene.
Jeg lejede en god kassevogn, da jeg skulle flytte. Bilen var helt iorden og servicen var i top. Prisen var i bund og alt klappede som det skulle.
Hvis du nogensinde skal leje en bil, så skal du leje den hos www.byensbilleje.dk.
Så får du en ligeså god oplevelse som jeg fik.
Det var en meget god oplevelse og dejligt at finde en billeje som ikke koster alt for meget når man bare lige skal køre lidt. Personalet var meget sød og venlig og meget afslappet for om bilen havde ridser eller ej. Det gik de ikke alt for meget op i.
Jeg kommer bestemt tilbage.
Nemt, billigt, venligt og især uden mystiske forsikringtricks eller andre forsøg på at snyde sig til ekstra betaling, hvilket jeg desværre har måttet opleve hos andre.
Jeg har lejet bil hos dem masser af gange. Det fungerer stort set perfekt hver gang. Kun en enkelt gang har jeg været en anelse utilfreds - det var en bil,hvor viskerne ikke virkede. Heldigvis var det tørvejr, men ruderne blev en smule smudsede og kunne så ikke renses automatisk. Men jeg vil klart anbefale Byens Billeje alligevel - der er ellers intet at udsætte på materiellet, og servicen er i top. Flinke fyre!
Jeg lejede en varevogn. Da jeg kom og skulle afhente bilen. Var den større end jeg havde regnet med. De tilbød mig en bil en klasse mindre. Virker rigtig proffesionelle og vil anbefale dem videre. Gode bliver til prisen..
Hos Byensbilleje får du varen til en pris du føler står i et fornuftigt forhold til ydelsen. Ingen højglans der ikke må ridses!
Servicen fra firmaets side OK, men bilen var dog noget gammel, rusten og ramponeret, men den fungerede dog.
Sune Rievers found this review useful
Ikke så meget pis, bare biludlejning der fungerer til gode priser!
Søde mennesker som er klart til st hjælpe .. Go service !! :)
Overskriften siger vel egentlig det hele.
Lejen er billig, servicen er helt i top.
Personalet er venlige og imødekommende.
Jeg har kun godt at sige om Byensbilleje,
og vil til enhver tid anbefale stedet
Bilen er af ældre dato, så hvis man skal ud at have en suveræn køreoplevelse, er det ikke her, man skal leje bil. Til gengæld er det den billigste billeje, jeg har set. Og der er ikke underlige forretningsbetingelser, der gør lejen dyrere end forventet.
Byens billeje er en billig mulighed, men bilerne er som 'lej et lig'. Vi havde en minibus med megen rust, revne i forruden osv.
Vi leverede bilen tilbage søndag udenfor åbningstid og fik depositum igen midt på ugen (Jeg havde brokket mig over at jeg måtte skrive flere rykkere i min oprindelige anmeldelse, men givet virksomhedens svar nedenfor er der formentligt tale om almindelig miskommunikation).
Hvis du er ude efter det billigste er byens billeje attraktivt.
Vil du have en nyere bil, så vælg et andet firma (og vær klar til at betale lidt mere).
Sune Rievers found this review useful
Billigere end de store udlejningsfirmaer og hvis man ikke har noget imod at bilen er gammel så er det et fint alternativ.
De har det du skal bruge, nemt flexibel også selv om du afbestiller.
Ringede til forretningen på Enghavevej dagen før jeg skulle bruge en bil, og fik den størrelse jeg gerne ville have uden problemer.
Selve kontrakten tog 5 min at udfylde og jeg var kørende inden for 15 min. Dog fik jeg deres reserve bil da en anden kunde ikke var kommet tilbage med den jeg skulle have haft. Bilen var ok, men de brugte en del tid på at undskylde jeg fik en gammel og hærget bil, og det burde give en kompensation at man ikke får det man betaler for!
Men ud over det så rigtig god service og meget imødekommende medarbejdere.
Det er langt over niveauet i forhold til lej-et-lig og så er det biler som er i orden. Prisen er virkelig konkurrence dygtig og der er altid smil og go service. Jeg kan kun give min bedste anbefaling til dette.
Har for nyligt lejet en kassevogn gennem byensbilleje på Vesterbro og jeg har sjældent fået så god service. Alt gik nemt og hurtigt - lige fra billeje til tilbagebetaling af depositum. Det eneste minus er at bilerne er lidt gamle og medtagede, men hvad kan man forvente til den utroligt lave pris?!
Jeg vil helt sikkert anbefale byens billeje hvis man ikke har noget imod at få en bil af lidt ældre dato og har brug for at leje en billig bil!
Har lejet her flere gange. Bilerne var helt ok. Kundeservicen var god og alle er flinke. Men jeg oplevede den ene gang en del bøvl ifm. den administrative håndtering. Bla. skal man huske på, at man ikke automatisk får tilbageført depositummet til ens betalingskort, hvis man afleverer bilen uden for åbningstiden. Jeg kan dog sagtens anbefale Byens Billeje.
Har igen lejet bil hos byens billeje.. Og så altid er der super service gode priser og humøret hos personalet er helt i top.. Jeg er slet ikke færdig med dem endnu...
Jeg starter med at citere tre linier fra Byens Billeje egen hjemmeside pr. 1/5 - 2012
"Vi lejer nyere biler ud til priser der ikke kan konkurreres med."
"Vi er kræsne, når det kommer til hvilke biler vi sætter vores kunder i."
"Vi har bevist, at det kan lade sig gøre at leje gode og pæne biler ud, til priser, der ikke vælter budgettet."
Med disse ord bliver man mødt på deres hjemmeside.
Det var også via hjemmesiden at jeg valgte dem da jeg skulle bruge en bil i en weekend.
De har fuldstændig ret mht. priserne. De er billige og her er ingen kritik punkter fra mig. Ligeledes er deres service i butikken også rigtig god. Det skal de have. Glade, smilende og afslappet, dejligt at opleve.
Nu til ovenstående citerede tre linier:
De skriver at de udlejer NYERE biler. Jeg ville ikke mene at den Renault Twingo jeg lejede er af nyere standard. Den kan potentielt set være 20 år gammel da det var i 1992 at de første Twingo'er kørte af båndet. Men selvom den så "kun" er 13-15 år gammel så er den s.. ikke af nyere standard skulle jeg mene. I min terminologi er en nyere bil mellem 5-7 år gammel og ikke +15 år.
Hvis de er kræsne med hvilke biler de sætter kunderne i så svar mig venligst på følgende. Hvorfor virker hornet ikke? Klappen til benzin tanken kunne ikke lukkes ordentlig. Gummiet på vindues viskerne var hårdt og viskeren hoppede henover vinduet. Begge døre hænger når de er åbne og er ret så svære at lukke. Bagsmækken kan ikke låses med nøglen. Super godt med 4 nye dæk, men hvad f.u.c.k hjælper det når der kun er mellem 1 og 1½ bars tryk i dækkene, måtte komme luft på inden afgang. Instrument panelet kan knap nok aflæses.
Pæn var bilen bestemt heller ikke, fyldt med ridser, buler og instrument brættet var afbrændt af solen eller slitage. Fair nok, jeg er ret lige glad med hvor grim bilen er så længe den får mig fra A til B. Men så skal i venligst IKKE skrive på jeres hjemmeside at i udlejer "Pæne" biler.
Bottomline er at jeg blev tillokket af de gyldne ord på jeres hjemmeside men er blevet SLEMT skuffet. Hvis de blot havde skrevet sandheden så var sagen en helt helt anden.
Hvis jeg skulle leje der en anden gang vi jeg først se bilen jeg kunne leje.
vil varmt anbefale at leje,bil hos byens billeje,er venlig,servicen er i top.ska ikke vente længe.og altid tilfreds med bilen.så skynd dig at leje en bil hos byens billeje,efter de er flyttet til store lokaler.
Jeg lejede en stor kassevogn til flytning i weekenden. Alt var som lovet og jeg kan kun anbefale dette firma til andre.
Johannes Christensen
Oplever at Byens Billeje yder god service og at priserne for leje af biiler er blandt de bedste på markedet.
Jeg lejer tit bil af Byensbilleje for der findes ingen andre steder i København hvor du kan få en god bil til en god pris og servicen er i top.
Det enkelt og nemt, og du får din depositum med det samme når du aflevere bilen.
Så længe jeg ikke har min egen bil, er Byensbilleje stedet jeg lejer
bil hos.
Lejede en 9 pers. bus for en weekend hos Byens Billeje på Vesterbro. Meget venlig betjening og hurtigt svar på henvendelse. Priserne var meget favorable, og tilkøb af flere km og ekstra forsikring var meget billigt. Vi er meget tilfredse og vil også næste gang vi skal på tur leje en bil hos dem :) Dejligt det kan være så nemt at leje en bil. Mine bedste anbefalinger.
Jeg havde mange forbehold, da jeg skulle leje en stor kassevogn til min flytning, men heldigvis oplevede jeg ingen af dem hos ByensBilleje. Jeg fik udleveret kassevognen hurtigt, og da medarbejderen tjekkede bilen med mig, gjorde han selv opmærksom på nogle buler, jeg havde overset, mens jeg tog billeder - det betød meget at blive mødt med en sådan ærlighed. Bilen kørte fint, og jeg fik mit depositum tilbage med det samme uden problemer. Desuden er det meget billig billeje og flink betjening. Jeg vil bestemt anbefale ByensBilleje til andre!
Det er rigtig gode biler til pengene, bilerne fungerer, servicen er helt i top. Jeg lejede en kassevogn sidste år, og i den forbindelse anmeldte jeg byensbilleje, og derved vandt jeg en personbil i en weekend. Jeg aftalte at afhente den en fredag eftermiddag, jeg hentede den og vi tjekkede sammen bilen, uden problemer. Jeg kørte weekenden over og kørte 50 km over dem der var med i min gevinst, så jeg betalte for det og fik mit depositum tilbage, alt uden problemer :-) Endnu en god service og billeje hos Byensbilleje. Det er helt klart der jeg vil leje biler fremover. Kan varmt anbefales :-)
Utroligt nemt at booke en bil og se priserne og så er servicen i orden..
Byens billeje levere det jeg bestiller til tiden er meget serviceminded og rimelige i pris kan anbefales
Efter jeg fik lavet bilen og fyldt olie på var det en ganske god bil. derud over så er kundeservice helt til UG super dejlige mennesker at snakke med og utrolig hjælpsom. bestemt ikke sidste gang jeg vil leje en bil der fra