We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (47)
Byggecenter

Meget hjælpsom personale via mail

Havde forgæves forsøgt at finde et have-redskab på nettet og i butikker hvor jeg så til sidst fandt ud af, det var udgået, da jeg kontaktede producenten.
I mellem tiden fandt jeg produktet på Byggecenterets hjemmeside, og kontaktede dem om de måske ville hjælpe mig med forsendelse til Jylland - og det ville de.

Stor tak for hjælpen til Knud Larsen Byggecenter A/S :)

Varen er ikke leveret endnu da jeg først lige har lavet en overførelse af beløbet, men har en stor forventning at det også nok skal gå fejlfrit :)

brænde

Billigt brænde, men meget ringe kvalitet.

Levering som aftalt

Flinke folk, fint sortiment og dygtig chauffør

Brænde

Jeg fik for 4 dage siden leveret 1 brændetårn med blandet løvtræ og ingen garanti for fugt !
Jeg havde ikke mere brænde tilbage og bestilte derfor 1 tårn , det var billigere end andre steder på nettet, MEN for det første ligner det ikke blandet løvtræ, men den samme sort, det er en ting ,men det værste er dog at træet er pladdervådt,på trods af jeg nu har haft det indendørs i 4 dage foran brændeoven,. ! og det er stadigvæk ikke tørt , det syder og bobler, så nu køber jeg træbrikkettet i Brugsen i stedet !!! Jeg har før købt brænde på nettet et andet sted og det kunne tages i brug med det samme. Så jeg er MEGET utilfreds og handler bestemt ikke der mere.

Byggecenter

Ok brænde og fin service

Brændet har samme standard, som hvis jeg havde handlet andre steder, men jeg er giver ekstra point for den fine service i forbindelse med levering. Rart at modtage en SMS om varens ankomst og til forskel fra mange andre brændeleverandører, så kan jeg altid få Byggecenteret til at aflæsse lige, hvor jeg gerne vil have det. Kan klart anbefales.

Byggecenter

Ok brænde, men irriterende levering

Bestilte i starten af december en palle birkebrænde, som kom efter en uge. Dog fik jeg først adviseringen samme dag som leveringen, så det var lidt bøvlet. Brændet virker OK, ikke synderligt vådt, vi har da kunnet bruge af det indtil nu. Største irritation er dog at brændet blev leveret i indkørslen og at chaufføren ikke kunne bruge 1/2 minut på at køre det ind på den plads jeg havde ryddet. I stedet skal jeg nu bruge et par timer på at håndbære det de 10 meter, og det er ikke til at stable det lige så godt som på pallen. Så en god oplevelse forvandles nemt til en dårlig.

Byggecenter

Løbende indkøb vedr. renovation af hus

Med de køb jeg har foretaget hos Byggecenter.dk er jeg fuldt ud tilfreds! God og overskuelige hjemmeside og har pr. tlf. hjulpet med det jeg havde brug for. Derfor 5 store stjerner herfra!

Briketter

Hej
Jeg ringede til jer inden jeg bestilte en palle træbriketter for at høre ang. kvaliteten.
Fik af vide at de var ok og havde en god brændværdi.
Det er der værste møg og flere af dem er gået i stykker nede i posen,så når man åbner dem vælter det ud med træsmulder.
Alt for mange poser havde skader,og ikke kun de nederste på pallen.
Brændværdien er elendig,så næste gang bliver der fra "Fyr Selv" som jeg tidligere har brugt uden problemer.
Det er tit for dyrt at købe billigt.
Kunne rigtig godt tænke mig at vide hvad mærke det var,så jeg ikke kommer til at købe dem en anden gang.

Leveret på følgeseddelsnummer 844349
Vibeke

• hvidovre, DK
  • 2 Reviews

Overvejende tilfredshed

Vi har nu købt brænde hos Knud Larsen de sidste 6 år og vi er langt overvejende tilfredse - leveringen har altid være i top - selv mine mærkelige ønsker om placering af brændet er blevet imødekommet. Vi er altid blevet kontaktet ved levering.
Et enkelt kiks har vi haft - en levering af blandet løv sidste år, der nærmest var nyskovet - det var ikke anvendelig sidste vinter, men brændte upåklageligt 9 måneder senere - omend iv stadig har svært ved at identificere træsorten :-).
Vores generelle indtryk ved direkte handel i butikken er at medarbejderne langt overvejende er imødekommende og tjenstvillige - også overfor amatørens endnu mere amatøragtige kone, der altid er hende der køber ind. Tonen er lokal og humoristisk - så ha' selvironien med, når i handler :-)

Service og hjælpsomhed

Undertegnede har igennem de sidste 15 år købt træ og tilbehør hos Knud Larsen, jeg har altid mødt venlige og hjælpsomme ansatte. Derfor vender underetegnede altid tilbage til dette byggecenter når der skal købes træ.

med venlig hilsen
Mogens Steen Jensen.

Kjeld Nielsen

Jeg har handlet hos Knud Larsen Byggecenter igennem mange mange år og har altid fået en superbehandling og samtidig fundet at priserne absolut er rimelige. Står man og skal bruge f.eks. en liste på et givet mål kan dette købes uden at skulle tage en hel længde som tilfældet er i nogle Byggemarkeder. Senest har jeg købt flere vinduer og levering samt pris er meget favorable. Den personlige betjening i både Tømmerhandlen og Byggemarkedet er altid meget venlig.

Ingen response på materialeforespørgsel

På deres hjemmeside skriver de så flot, at ønsker man et tilbud på materialer kan man sende en mail til dem og vedhæfte regneark eller andet med liste over materialerne. Det lød da som en rigtig god ide, så det gjorde jeg, da jeg stod og skulle bruge en del materialer.
Sendte mailen søndag aften d. 20/11-2011 og da jeg ikke havde hørt noget fra dem onsdag eftermiddag, sendte jeg endnu en mail via deres hjemmeside, hvor jeg forklarede, at jeg ikke havde modtaget nogen respons på min forespørgsel.
Det eneste jeg indtil dato har modtaget fra dem, er et autosvar på den sidst sendte mail via af deres hjemmeside.
Hvis man på sin hjemmeside giver mulighed for at sende forespørgsler m.m., så vil jeg da forvente at få et svar og ikke bare et auto generet svar. I det minste kunne man da skrive tilbage, at man ikke kan / har tid eller hvad det nu måtte være til at svare. At man ikke giver lyd fra sig, er i mine øjne utrolig dårlig service.

Byggecenter

Hurtig levering og flinke folk

Jeg bestiller altid brænde til brændeovnen hos Knud Larsen Byggecenter - brændet er atid tørt og af god kvalitet, prisen for en palle er en af markedets suverænt laveste, og de leverer hurtigt og er fleksible mht placeringen af pallen.

britta, fredensborg

Bente Noga

Jeg havde på min ordre bedt om at blive ringet op 2 dage før levering, da min bil skulle flyttes ud af carporten. Da jeg kom hjem i dag, holdt lastbilen med tårnene ude foran. Jeg havde ikke fået tlf besked, men til alt held nåede jeg hjem, så tårnene IKKE blev sat i indkørslen, for så kunne jeg ikke få min bil ud. Håber jeg næste gang får tlf besked INDEN brændet leveres.

Indfriede forventingerne

Jeg bestilte en palle træbriketter, og levering og alt fungerede rigtig fint. Fuldt tilfreds.

Byggecenter

Fin service og hurtig levering

Til vores indkørsel har vi bestilt fliser, sten og grus.
Leveringen skete rimelig hurtigt og hjælpen via telefonen var kort og præcis.

Pejsebrænde (ask/eg) var råddent

Vi har netop fået leveret et tårn med pejsebrænde (ask/eg) og det var pikråddent og derudover var der mange store brændestykker, der skal efterkløves for at kunne anvendes.
Det melder historien ikke noget om, når brændet skal bestilles og betales via nettet, men på følgesedlen angiver Knus Larsen: "inge garanti for fugtighed". En ting er fugtighed - noget andet er at træet er råddent.
Vi har tidligere fået leveret pejsebrænde uden problemer, men denne gang er det under al kritik.

Byggecenter

God hjælpsomhed med lidt ru kant

Absolut god hjælpsomhed fra start til slut - men en amatør-håndværker kan godt komme lidt i klemme blandt de gode råd.

Byggecenter

Vælg et andet byggemarked!!!!!

Prøv at scroll ned på siden og læs samtlige andre indlæg omhandlende brændesalg.

Jeg kan kun give alle andre ret herinde - desværre. Jeg har tidligere benyttet Knud Larsen Byggecenter ifm. byggematerialer til hus og skur - her var alt helt i orden - med lynhurtig levering. DESVÆRRE, kan man ikke sige det samme om brændelevering.

Det er som om, at KL Byggecenter lige forsøger at malke koen - uden egentlig have den fornødne "ekspertise/kvalitetsikring". Brændet blev leveret for sent, af ordrebekræftelse står det indenfor 3 uger - så nytter det jo ikke noget at det kommer efter 4 uger. Ca. 80% af brændet skal efterkløves - hvis jeg havde vidst det, ville jeg have købt brændet til ½ pris igennem skovbrug hvor man dog skal kløve alt. Det meste af brændet er fuldstændig gennemvædet, mørnet og sågar nogle steder med mug.

Så med mindre I har lyst til at sidde og korresponderer med diverse mere eller mindre kundeservicemindede personer, hidse sig op, bruge en masse tid, ... - så vil jeg anbefale at handle andetsteds! Der findes så mange steder på nettet hvor I kan finde byggematerialer osv.

En opfordring til KL Byggecenter: Gør det I er bedst til...

Byggecenter

anmeldelse af brænde - eller retter sagt vådt, trøsket træ

jeg skulle have leveret 1 tårn ask og egebrænde til kr. 1895 - så specielt biligt var det ikke.
....hvad jeg fik var et tårn med 'træ' der er råddent, trøsket, fyldt med jord og ler og samlet er der en hel stor papirsæk med 'affald' af jord, mos, bark mv. Det er ikke ok og træet er så vådt at det ikke kan bruges til brænde og stykkerne er så store at de ikke kan komme ind i pejsen.....
jeg har sendt en mail til knud larsen byggecenter,i håb om at de ikke kendte leverandøren og dermed ikke vidste hvor dårligt 'træ' det var men de har ikke svaret mig.
mvh minea

BengtIb found this review useful

Knud Larsen

Hjemmesiden er meget let at finde rundt på.
Levering for 250 kr er flot.
Alt ialt er det et godt og billigt sted at handle.
Der er et minus; man skal have fastnettelefon for at handle på nettet, det burde ikke være nødvendigt

Byggecenter

Fin behandling i trælasten, men ...

Jeg har netop afsluttet bestilling af varer i trælasten. Meget fin og behagelig ekspedition og med en lovet leveringstid på ca. 1 uge.

På sited har man mulighed for at kontakte byggecenteret. Denne service fungerer ikke tilfredsstillende. Jeg har nu ventet ca. 1 uge på et svar, og det er stadig ikke kommet endnu. Man undres over hvorfor denne mulighed er til stede, når ingen tilsyneladende tager sig af de mails der kommer ind.
p.s. Ved personlig henvendelse har jeg fået svar på mit spørgsmål som handlede om forventet leveringstid.

Kund Larsen, 3 tårne blandet løv

Jeg bestilte 3 tårne blandet løv. På bestillingen angav jeg mobilnr. så firmaet kunne kontakte mig ved problemer. Ordren bleb hurtigt bekræftet med besked om levering indenfor 3 uger! Men det belv først på månedsdatoen jeg modtog leveringen. Jeg ringede efter ca 3½ uge og spurgte til leverancen. Beskeden var, at de havde leveringsproblemer fra deres underleverandør. Hvorfor kontaktede de mig så ikke?
Kvalliteten af de 3 tårne er ringe. Meget trøsket og rådden træ. Af de 3 tårne er ca. hvad der svarer til 1 tårn, dårligt flækket og i alt for store stykker! Jeg bliver nødt til selv at flække træet op i mindre stykker. Det er ikke i orden!
Leverancen i øvrigt - og prisen - er der intet at klage på!

BengtIb found this review useful

God service og levering

Hurtig og god levering, god kommunikation. Varerne var pakket godt ind.

Byggecenter

Rigtig god service og hurtig respons på mails.

Jeg har lige hentet døre med tilhørende karme og håndtag... rigtig god og hurtig kommunikation over nettet, som endte med at bestillingen blev pakket og sat klar til afhentning. Perfekt og rigtig god betjening både på nettet og mht. til den efterfølgende personlige kontakt.

Byggecenter

ikke tilfreds(rekv nr. 41427)

Bestilling, betaling og levering fungerede fint bortset lige fra en "standard" tekst på ordrebekræftelsen der lovede levering indenfor 3 uger, hvilket ikke var ioverensstemmelse med øvrige information og levering heldigvis skete efter 2 dage. Det krævede et opkald for at få besked om at det bare var en standard tekst!!
Selve leverance levede ikke op til det bestilte - der blever leveret andre(kortere) længder end det bestilte, hvilke er MEGET irriterende når der er tale om sternbrædder! Intet sted blev jeg gjor opmærksom på dette og jeg opdagede det før da jeg i løbet af weekende begyndte af bruge at leverancen.

Meget hjælpsom levering

Varen blev annonceret via sms. Varenkom på det anmeldte tidspunkt. Chaufføren meget hjælpsom og og venlig. Gav sig god tid til at levere varen perfekt.

Levering af træbriketter

Hurtig levering. Venlig og meget hjælpsom chauffør. Konkurrencedygtig pris.

God og sikker levering.

Jeg har flere gange fået leveret varer fra Byggecenter. God service.

Byggecenter

nem bestilling via nettet og super hurtig professionel levering

Vi har nu flere gange bestilt byggevarer og hver gang er det en positiv oplevelse. Varerne er af god kvalitet og jeres chauffører er meget flinke og professionelle. De sørger altid for at levere varerne så langt inde på grunden som muligt og af vejen så vi ikke behøver at flytte materialerne før vi egentlig går i gang med at anvende dem.

Byggecenter

god og hurtig levering - dårlig produktemballering

Jeg har købt træbriketter til brændeovnen. Hvorvidt briketterne er gode eller ej, ved jeg endnu ikke. Pallerne var fint emballerede, chauføren flink til at sætte dem så langt ind på grunden som muligt, så alt burde være OK, men men men plastikposerne om hver enkelt pakke briketter er for dårlige. Langt mere end halvdelen var åbne eller i stykker. De var derfor uhåndterlige (50-60 m. på sækkevogn) og kan, selvom de opbevares tørt, suge fugt til sig hen over vinteren. Plastikken er simpelthen af for dårlig kvalitet. Få leverandøren til at ændre dette eller skift leverandør, for det gør jeg, hvis de ikke er forbedret til næste gang.

Gennemføring af bestilling

Jeg har bestilt en vare via internettet og dette gik fint og nemt. Jeg har endnu ikke modtaget den men forventer at føre det inden for lovet lev. tid. Så alt i alt er jeg OK tilfreds.

Super prof betjening

De skulle skaffe en spec. sten hos Randers tegl. Prisoplysning efter 30 minutter, stenen bestilt og ordrebekræftelse efter 1 time pr.mail.
Super.

Professionelt og god service

Jeg har nu handlet i Knud Larsen flere gange i forbindelse med modernisering af et hus. Hver gang har der været meget kompetent og venlig rådgivning. Prisen er bestemt også meget fornuftig. Kan klart anbefales.

God service - gode priser

Venlig betjening - medarbejderne er til at tale med, gode priser, medlem af Forbrugsforeningen. En god oplevelse at handle i Knud Larsen.
Jeg har i mange år handlet med Johannes Fog i Lyngby - det gør jeg stort set ikke mere.

Byggecenter

Næsten for professionel behandling!

Jeg skulle bruge nogle brædder til at reparere et cykelskur, og gik så ind for at finde noget træ som jeg synes passede i størrelsen. Da jeg gik til kassen fandt jeg ud af at det var noget professionelt bygningstræ, som kostede 3-400 kr. meteren! Jeg blev noget overrasket, men det værste var at jeg følte at ekspedienten talte hånende "sikke en amatør"-agtigt til mig. Jeg har ellers altid gået ind for at støtte de små selvstændige butikker frem for koncerner og store kæder, men den oplevelse var faktisk direkte ubehagelig, så fremover holder jeg mig til "amatørernes" byggemarked Silvan...

Is Byggecenter your company?