[REPLY]
Bestilte over middag, morgenen efter kom en sms om at jeg kunne hente pakken i døgnposten - det er genialt! Oplevelsen blev toppet af en håndskreven personlig hilsen og en lille slikkepind udover en dejlig vare på tilbud :-)
Super hjemmeside, med hurtig levering.
det er en inspirerende hjemmeside og leveringen var dag til dag og et kort fik smilet frem og helt sikkert et sted vi vil handle igen.....
Fik endda et personligt håndskreven kort, samt en slikkepind vedlagt :o)
... end at modtage en pakke fra Byogmy.dk! Hurtig levering, venlig service og trods én fejl i det modtagede, blev det klaret så hurtigt og godt!
Jeg ringede kl 9, og spurgte om jeg kunne hente varerne samme dag personligt, da jeg skulle give dem i en gave samme dag. Det kunne jeg godt, og vi aftalte et tidspunkt på eftermiddagen, hvor varerne var pakket og klar.
Det synes jeg er super god service, og dejlig med stor hjælpsomhed...
Kan godt anbefale andre at handle hos Byogmy....
Jeg kan sagtens anbefale denne webshop. Hurtig levering og lækre varer.
Jeg kigger helt sikkert forbi igen en anden gang... : )
Meget hurtigt og smertefrit køb ! Pakken ankom 1 dag efter bestilling, og alt var som det skulle være. Bestemt ikke sidste gang, jeg handler der!
Byogmy.dk er en skøn hjemmeside med super fede mærker - og så er servicen helt i top!! Dejligt altid at blive betjent i en god tone og man kan mærke et rart menneske bag :)
Kan klart anbefale ByogMy. Rigtig sød betjening og hurtig besvarelse på spørgsmål over mail. Jeg bestilte nogle knager om aftenen som allerede blev sendt den følgende dag og med fin indpakning med et lille håndskrevet kort til ;-)
Super god service og hurtig levering. Handler der gerne igen.
Fantastisk service - hurtig mailkorrespondance, og venligt personale. Hurtig levering og super lækre varer!
Det var en fantastisk oplevelse at handle hos by og my. perfekt service og meget hurtig levering. Kan kun anbefales.
Sjov og nem hjemmeside. Altid en sød "personlig" hilsen med i pakken. Eventuelle fejl rettes UDEN brok ;-)
Kh Kirsten ;-)
Handlen ved ByogMy var hurtig og helt perfekt.
Kan klart anbefale at handle der!
Lækker lækker shop med de fineste sager. Altid hurtig og god service:-)
Jeg vil sagtens køber fra ByogMy igen.
Super hurtig levering og der var vedlagt et kort med en personlig hilsen rigtig hyggeligt
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Byogmy. Hurtig og personlig service og så fin indpakning:-) Jeg kommer helt klart til at handle her igen.
Jeg bestilte en rislampe og modtog den hurtigt. Der var en ekstra lille gave i plus et håndskrevet kort. Jeg er meget tilfreds med min handel og anbefaler gerne byogmy:-)
Fin og hurtig service. Der var en personlig hilsen på et kort og en slikkepind.
Det er altid en fornøjelse at shoppe hos by&my.
Lækre varer og hurtigt levering ;0)
Jeg har købt et par gange hos jer, og er altid tilfreds. :) Det er så hyggeligt med et lille personligt kort vedlagt i pakken.
Servicen er bare helt i top og der er super kommunikation! Det er noget der er vigtigt for mig. Der er ikke noget at sætte en finger på!
Efter I har fået mange flere forskellige og lækre mærker, så må jeg snart handle der igen. Det næste jeg gerne vil have er et par træsvampe og billeder/plakater. Det fedt I har udvidet shoppen med så msnge lækre mærker!!
Købte nogle rigtig fine varer på udsalg. Med i pakken var er fint kort og et en slikkepind.
Meget fin service...
Så alt perfekt...
Hurtig ekspedition, lækre varer og lækker indpakning. Alt i alt et sted jeg gerne shopper igen.
Et godt sted at handle
godt udvalg.
...sender hurtigt ...
Skøn hjemmeside; hurtig levering, sødt håndskrevet kort;-) handler der helt klart igen
Perfekt handel - bestilte lørdag aften, pakken blev sendt mandag morgen og modtaget tirsdag formiddag! Tilmed fik jeg en gratis Danefæ mulepose, en slikkepind, samt en personlig hilsen!
Handler gerne hos Byogmy igen.
Fin overskuelig side med gode kvalitetsting. God og hurtig service.
De yder en rigtig god og hurtig service. Shoppen er nem og overskuelig at finde rundt i og så har de lækre mærker. Handler der tit.
Fantastisk service, skønne varer og hurtig levering
Handler helt sikkert her igen :-)
Stort og lækkert udvalg, super hurtig levering og personlig kundeservice. Bedste anbefalinger.
Hurtig levering af et sengesæt som var i perfekt stand og endda et flot kort med en personlig hilsen. Er meget tilfreds.
Super nem internet side - efter bestilling fik jeg allerede dagen efter mit track & Trace nummer og fik pakken lynhurtigt leveret - med i pakken var et lille (håndskrevet!) kort med 'tak for handlen, håber du bliver glad for dine varer' - det er da service!! :)