[REPLY]
Bestilte 2 toppe - de blev pakket og sendt samme dag så de var i min pakkeshop allerede dagen efter!
Eneste irritationsmoment - som jo ikke rigtig er bystrooms skyld - var at den gave man bliver lovet var en pakke vådservietter som min datter er allergisk overfor.
Aaaarhmen altså det har været så god en oplevelse at handle på bystroom.dk
Kundeservice var kompetente og søde og jeg fik besked om, at ordren var afsendt et par timer efter jeg bestilte (bestilte om formiddagen) og kunne afhente ordren dagen efter!
Kan anbefale bystroom.dk og ikke mindst fordi produkterne er super fede & meget lækker kvalitet til prisen :)
flot og overskuelig hjemmeside, meget hurtig levering- dejligt
Hurtig levering, nem og overskuelig hjemmeside og godt udvalg
Hurtig betjening og flot indpakning ;-))
Hilsen Hanne
Kan kun anbefale Bystroom. Det var hurtig og nem ekspedition. Tak for at have varen mindre end 24 timer efter bestilling. Flot.
Go service, med hurtig responstid på mail og hurtig levering uden problemer.
Super god online handel.
Fik undervejs mails på min ordres forløb og pakken ankom dagen efter. Det kan ikke gøres bedre :-)
God hjemmeside med hurtig forsendelse.
Det gik ganske udmærket.
Dog lovede de via hjemmesiden en lille gave ved den levering jeg valgte.
Det var der dog ikke med, selvom jeg havde handlet for det beløb der stod. Men okay, havde da købt nedsat varer, men så skal det ikke stå der hvis det ikke sker.
Jeg er mere end tilfreds med min bestilling, ved Bystroom. Jeg bestilte onsdag aften og fredag kl. 12.00 var min pakke klar til afhentning :-)
(En lille bitte ting, som bestemt ikke har stor betydning, men, der stod at hvis man bestilte for x antal kr. fik man en gave med. Gaven var en pakke vådservietter og en lille prøve creme fra derma, så det var lidt flad. Men som skrevet, det er ikke afgørende, jeg ville til enhver tid, anbefale Bystroom!! :)
Bestilte tirsdag aften og modtog pakken torsdag morgen! Dejlig med en hurtig og tilfredsstillende levering!
Kan anbefales.
Jeg bestilte en byStroom BEA Black pusletaske. På hjemmesiden stod der at den var udsolgt men ville komme på lager igen i uge 11. Jeg ringede til kundeservice i uge 8 eller 9 og spurgte om jeg kunne bestille og så få den tilsendt, når den kom på lager. Svaret var ja, og jeg fik oplyst at tasken ville komme på lager onsdag i uge 11 og at pengene først ville blive trukket når varen blev afsendt. Pusletasken kom med posten onsdag i uge 11, og pengene blev trukket samme dag. Super service!
Tasken i sig selv er utrolig god kvalitet - det er kunstlæder hvilket er mest praktisk for en pusletaske, men den lugter på ingen måde kunstigt, og jeg kan ikke se at det ikke er læder. Jeg er virkelig glad for mit køb, og jeg vil ikke tøve med at anbefale mine veninder at købe varer fra byStroom :-)
Kan kun anbefale at handle hos By Stroom..god service og hurtig levering:)
Bestilte en kjole og dagen efter hentede jeg den på posthuset....nemmere og hurtigt kan det ikke blive!
Bestilte torsdag formiddag og havde varen fredag formiddag. Super service og hurtigt svar ved spørgsmål
Varen lever fuldstændig op til forventningerne og leveringen gik bare super hurtigt.
Bestilte varerne mandag aften og har allerede modtaget dem her onsdag formiddag. Vil helt sikkert handle der igen.
Fik hvad jeg havde bestilt uden hurtigt og problemer. Blev hele tiden opdateret om hvor langt min pakke var nået.
Overraskende, positivt, både hvad angår kvalitet af tøj samt levering
Jeg bestilte tasken inden middag, og den blev leveret næste dag. Havde kun set tasken på nettet, og den lever fuld ud op til hvad jeg havde regnet med, stor rummelig uden at være klodset, dens udseende skriger ikke pusletaske. Kan godt lide rumdelingen i tasken, og lommerne uden på, hvor jeg kan have plads til mine ting, adskilt fra min datters, uden jeg behøver have en ekstra taske med til mig selv. Den virker til at være i rigtig god kvalitet og glæder mig til at tage den i brug.
Det er første gang jeg handler med bystroom og må sige at det bliver IKKE sidste gang :) hold nu op nogen fede ting. Har i denne omgang købe en pusle taske, jeg kan kun give min bedste anbefalinger :0)
Nemt at finde det jeg søgte på hjemmesiden og fedt at min pusletaske kom så hurtigt
Det var nemt at finde rundt i webshoppen, og min ordre blev leveret allerede dagen efter jeg bestilte. Jeg er virkelig tilfreds med at handle hos ByStroom.
Bestilte en ammekjole om formiddagen, modtog bekræftelse med det samme. Ordrestatus var ændrer til "pakket" en time efter, og kl 15 om eftermiddagen var den afsendt. Jeg har modtaget pakken i dag med små hyggelige prøver i. Servicen er super god og hurtigt. Ikke sidste gang jeg handler der!!
Bestilte en gave som ankom efter et par dage. Intet bøvl og der kom besked pr email og sms da pakken ankom til nærmeste GLS pakkeshop.
Michael Lajlev found this review useful
Det var nemt og hurtigt at handle hos ByStroom, og varerne er meget lækre. Især deres tasker er super fede. Desværre manglede der en vare i min pakke. Da jeg kontaktede kundeservice var de meget hjælpsomme og forklarede at der desværre var en fejl, som havde gjort, at varen havde været i Webshoppen selvom den i virkeligheden var udsolgt. Det viste sig, at der var sent en email til mig med denne information, som jeg bare ikke havde modtaget. Pengene var allerede krediteret til min konto. Så alt i alt var det en god service på trods af den lille fejl.
Hordig levering, en extre gave og en pusletaske som jeg kan bruge lang tid fremover :) kan rekomendere Alma pusletaske!
Fik hvad jeg havde bestilt, alt perfekt. Super hurtig levering. 👍
Jeg bestilte nogle varer igennem bystroom.dk og blev positiv overrasket da pakken kom med posten hurtigt. I pakken var der ikke bare mine bestilte varer, men også to forskellige små creme. Sikker en dejlig overraskelse.
Giver 4 stjerner da dag til dag levering og creme i pakken, men havde bestilt indpakning og det var varerne ikke.
Ellers super god kvalitet på bystroom tøjet, det vil blive anbefaldet til andre også.
Kom inden for ingen tid og havde bonus prøvepakker og rabatkoder med i forsendelsen. Jeg har før købt nogle af deres kjoler som er god kvalitet og design til en utrolig lav pris.
Heletiden opdatering om hvor langt varen er nået via email, lynhurtig levering, og flere forskellige ekstra gaver med. Det er 2 gang jeg handler hos by Stroom, og vil helt klart anbefale det til alle. +++++ herfra
...og inden jeg havde set mig om, havde jeg fundet en masse dejligt tøj som jeg kunne bruge i min graviditet. Jeg fik det hele betalt, og inden for to hverdag modtog jeg en pakke som pænt blev afleveret ved min hoveddør.
Da jeg åbnede pakken lå der lige nogle små varprøver, som jeg synes var en dejlig tanke (god service) og tøjet var perfekt :)
Jeg har siden hen handlet mere ved byStroom end andre hjemmesider, og kan glædelig anbefalde det til andre veninder der er i samme båd som jeg.
Jeg har fornyeligt købt en pusletaske og den ankom ret hurtigt efter jeg havde bestilt den, den var i rigtig fin indpakning og i fin guldpose, i posen lå der to små baby vareprøver, så føler man sig lidt speciel :)
Jeg er super glad for tasken allerede, den er af super fin kvalitet, rigtig lækker. Det er klart anbefalelsesværdigt at handle hos ByStroom!
Jeg har flere gange brugt Bystroom, og har alle gangene fået tingene hurtigt leveret, og har været rigtig glad for de vare jeg har købt!
Kan klart anbefale at handle hos dem :)
Lækker computertaske - lige hvad jeg havde ønsket mig! Kunne ikke finde sådan én andre steder... Var lidt nervøs for at skulle købe den online, men alt er gået helt perfekt, er utrolig glad for mit køb! Du skulle gå ind på deres hjemmeside og kigge - lækre tasker! ;)