We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (119)

100 % i orden!

Jeg bestilte fredag aften, og fik en mail samme dag med at ordren var pakket, sendt afsted og at jeg ville kunne hente tingene fra mandag, og den lå i en døgnboks mandag som de havde skrevet! I min ordre var der nogle udstikkere, og dem kunne jeg ikke finde billigere, 85 kr kostede de her, mens de koster op til 150 andre steder, det vil jeg bestemt ikke klage over! Anbefaler klart jer, og vil handle her fremover.

cakesandmore.dk

fantastisk, hurtig og personlig betjening

Jeg fik mail et par timer efter jeg havde lagt min ordre om at varerne var på vej..

Hurtig o g venlige

Jeg fik varer leveret meget hurtig og blev ringet op om erstatning af et af varererne da det ikke ku' bruges mere. Meget tilfreds og vil helt sikke handle hos dem igen.

STRÅLENDE SERVICE

Alt forløb perfekt!
Jeg skulle bruge produkterne dagen efter bestilling, så jeg skrev en mail for at forsikre mig at varerne nu også blev sendt samme dag som bestillingen (som lovet på hjemmesiden), og fik en meget hyggelig mail, som bekræftede at varen ville blive pakket og afsendt med PostDanmark samme dag.
Dagen efter modtog jeg produkterne! Det kunne ikke blive gjort bedre!

cakesandmore.dk

Superhurtig levering og dejlig personlig service

Nem og overskuelig hjemmeside. Kæmpe udvalg og super personlig betjening

cakesandmore.dk

Hurtig levering, de rigtige varer.

Jeg står midt i planlægning af en fest på søndag, og skal bage og pynte 4 store kager. Uheldigvis kom jeg lidt sent i gang, og skulle pludselig bruge en masse ting i en fart - heriblandt farvet rullemarcipan og skabeloner.
www.cakesandmore.dk havde alt hvad jeg skulle bruge. Jeg skrev i bemærkning-feltet at jeg da vist var lidt sent ude, og jeg lød vist i det hele taget lidt ynkelig, for lynhurtigt var der svar fra firmaet med en personlig besked om at varerne blev pakket og afsendt samme dag. Fik løbende opdateringer på hvor langt ordren var i forløbet, og efter en bestilling tirsdag eftermiddag, lå der en pakke i døgnposten onsdag aften.
Jeg kan af gode grunde ikke bedømme varens kvalitet endnu, da det ikke skal i brug før lørdag aften, men farverne på marcipanen er som vist på siden, og det føles som om det er let at arbejde med.

Dårlig levering .....!

Bestilte min pakke i Torsdags og har endnu ikke fået den...! Men regner med at jeg får den i dag...! :-)

Update.... :
Fik pakken idag Tirsdag. Er glad for det jeg fik..
Kan godt anbefale Cakesandmore.dk..!! :)

Billigt og godt

Jeg har bestil kagevarer for over 1000 kr og er tilfreds med alt jeg har købt thumbs up👍👍

Super hurtig

Super hurtig fik pakken dagen efter jeg havde bestilt

Super hurtig betjening

Jeg fik lavet drømmekagen, fordi jeg fik telefonisk vejledning og hurtig levering. Det kan simpelthen ikke gøres bedre!

helt tilfreds

er tilfreds og vil bestemt benytte denne hjemmeside igen

Godt udvalg!

Stort overblik på siden, masse vare til fornuftige priser. Hurtig levering .

Alt var som forventet

Gode priser, dejligt at kunne hente det selv og hurtig tilbagemelding på mail.
Kan klart anbefales!

cakesandmore.dk

Hurtig levering og gode varer

Jeg syntes ikke helt målene passede på nogle af udstiksformene. Diametrene på sommerfugle og efeublade og rosenblade, var lidt større end angivet/ forventet. Ellers ok. Fondanten smagte rigtig godt:-)

cakesandmore.dk

nem og overskuelig hjemmeside, hurtig levering

Var lidt sent ude med bestillingen op til vores barnedåb, men havde tingene allerede dagen efter.. der er et godt udvalg af tingene, prisen er helt i orden og hjemmesiden er dejlig overskuelig. Det er ikke sidste gang jeg bestiller ved dem.

Lave priser, hurtigt levering

Udover en lidt rodet hjemmeside med lidt for korte beskrivelser, var det en god oplevelse at handle hos cakesandmore. Da jeg havde fundet hvad jeg skulle bruge og bestilt, var der hele tiden opfølgende mails og hvor langt ordren var og den kom rigtigt hurtigt frem. Super.

cakesandmore.dk

Super service og gode produkter

Meget tilfreds. Kontaktede Cakes and More via mail og fik lov til at afhente varer dagen efter på deres hjemmeadresse. Rigtig fine produkter og super service. Vil bestemt handle der igen :)

uanmindelig godt...

Super gode tilbud, og hurtig levering. Dejligt med mailen der kommer når ordren er afsendt. Meget tilfreds :)

Yderst tilfredsstillende

Kort sagt, så levede hele oplevelsen op til forventningerne. Nemt at navigere på hjemmesiden, et godt udvalg og forklaring til produkterne. Bestilling og levering går som ønsket og med Post Danmark kan man få stillet varerne ved døren og derved undgå at skulle hente pakken et andet sted :-)

Fantastisk

har købt lidt småting for at prøve bage til en fest.. Varerne kom super hurtigt og priserne er gode. køber helt sikkert der igen når jeg skal bage alle kagerne til festen

Ualmindelig god service

Virkelig god service. Efter bestilling kom der en mail om at varene allerede kunne hentes næste dag ved PD. Her handler jeg gerne igen
Vh Heidi

cakesandmore.dk

Nemt, hurtigt & effektiv, super oplevelse

En super god oplevelse. Hurtig ekspedition og meget hurtig og effektiv omkring track and trace af forsendelsen. Jeg vidste hele tiden hvor den var og varerne var mig i hænde inden for 2 dage. Super

hurtigt og nemt

Nem hjemmeside at finde rundt på, hurtig ekspedition, hurtig levering, alt i alt en god oplevelse

Hurtigt, billigt og godt

Super hurtig forsendelse, gode/billige priser og jeg prøvede 3 nye slags fondant og beskrivelserne på hjemmesiden passer perfekt.

Hurtig forsendelse

Jeg bestilte noget fondant midt feb. og modtog det dagen efter, hvilket var super fin service.

Fondanten var fra to forskellige firmaer og det ene havde uløbsdato i marts 13, så det var jo ikke for gammelt, men det var uspiseligt og burde ikke sælge som levnedsmiddel. Det var nemt at arbejde med, men vi var 10 voksne og 4 børn og alle var enige om at det ikke kunne/burde spises, så lidt ærgeligt når hele kagen er "betrukket" med det.

Det fondant fra det andet firma var super godt:-)

Så vender da tilbage ved behov for fondant, men køber ikke mærket Renshaw igen:-(

PS. Vil så gerne lige sige, at Cakasandmore sendte mig noget nyt fondant, så det kalder jeg i hvert fald fornem service, som vil blive husket:-) Så burde nok mindst give en stjerne mere, måske to. Tusind tak i hvert fald! Handler gerne igen og glæder mig til at afprøve det nye om 14 dage:-)

Nemt og hurtigt

Stort udvalg på hjemmesiden. Hurtig og nemt.

cakesandmore.dk

Nemt, hurtig og perfekt...

Varene er rigtig gode og printet perfekt. Sønnen blev rigtig glad for kagen.
Vender bestemt tilbage igen...

hurtigt og nemt

Super god behandling og hurtig svar på bestilling.

Super

Godt udvalg til en ok pris. Rigtig fin service!

cakesandmore.dk

Super fin og hurtig betjening og levering

Jeg bestilte nogle vare d. 30 dec, Så jeg forventede at jeg først ville høre fra dem efter nytår og få leveret mine vare en gang i slutningen af den 1. uge. Men nytårs aftens dag, altså den 31. fik jeg mail om at mine vare var pakket og sendt af sted, så jeg kunne hente dem fra onsdag d. 2, når butikkerne åbnede igen. Det syntes jeg er en super fin service og hurtig levering.

Fantastisk!

Bestilte min vare som blev sendt allerde samme dag så modtog dagen efter, fantastisk service og skøn vare. Absolut ingen klager herfra :)

God betjening - hurtig levering

Jeg bestilte en julegave i starten af december , og i og med der stod på hjemmesiden at der var 14 dages returret, skrev jeg en mail til Cakesandmore sent om aftenen. Jeg fik svar med det samme, at jeg selvfølgelig kunne bytte efter jul, så længe jeg skrev det som kommentar ved min bestilling.
Jeg fik besked dagen efter om, at min bestilling var afsendt, og at jeg kunne hente den på posthuset dagen efter vha. et nummer jeg fik på mail, så jeg ikke behøvede at vente på svar fra Post Danmark.
Super service.

fin kontakt

også da der manglede noget i min bestilling. Det blev sendt med posten samme dag.

cakesandmore.dk

vare og levering som beskrevet

Varen og leveringen var som beskrevet, og det var ikke dyrer en så mange andre steder. Alt i alt helt fint.