[REPLY]
det er et meget lækkert sted og mange forskellige varer til okay priser !
hurtig levering! perfekt :D
Hurtig levering. Jeg fik en form med buler i. Der blev sendt nye til mig samme dag uden problemer. 100% tilfreds.
Eller billigere end hvor jeg plejer at købe...
God service og hurtig levering. Køber helt sikkert mere derfra, og anbefaler det helt sikkert til alle andre kagetosser . ;o)
Bestilte vare en lørdag aften og fik hurtigt svar at en ting jeg havde bestilt ikke var hjemme men ville komme inden jeg sku bruge den.
havde skrevet i bemærkning at jeg skulle bruge varene senest tirsdag og fik god melding tilbage og jeg modtog varene som lovet tirsdag formiddag..
Super fedt... stort 5 tal.... :)
Bestilte det en sen aften, får besked dagen efter at varene er pakket. Henter mine vare på posthuset 2 dage efter, dejligt.
Vil anbefale hjemmesiden.
Kun et lille men, Fondantet på 5 kg jeg købte er ikke nem at arbejde med den flækker, hvad gør jeg forkert? Den bliver hurtig tør og flækker når den skal på.
Der er en god service her men blev dog skuffet da jeg modtog min pakker og åbner og at produktet ikk er helt det samme som på billederne. Jeg fik refunderet 50 kroner efter der blev indrømmet at hun ikk havde tjekket produktet og sørget for at der var samme men meget venlig service :)
Pakken blev afsendt morgenen efter jeg bestilte og alt var som det skulle være. Bestemt et sted jeg anbefaler at handle.
Godog hurtig service, men kunne godt ønske at der blev vedlagt et bilag til hvordan f.eks farver anvendes eller opbevares
Priserne var på niveau med forskellige konkurrenter (nogle steder lidt dyrere), men sortimentet var bredere og som udgangspunkt var kritikken på trustpilot fin. Statusmeldingerne fungerede og på baggrund af dette, kunne jeg hente min pakke på posthuset 2 dage før jeg fik brev fra postvæsenet om at min pakke lå klar til afhentning.. Det fungerer tilsyneladende hurtigere en PostDanmark (men det er jo ingen overraskelse..). Alt i alt fin bestilling uden overraskelser.
Jeg har kun handlet med cakesandmore 2 gange.. og begge gange været yderst tilfreds. Det er en rigtig god service og tingene er af kavlitet!
bestemt et sted der er værd at handle og de kan godt regne med mig som fast kunde.
Jeg var noget sent på den med at bestille vare til mit seneste kageprojekt, så jeg skrev i kommentarfeltet at jeg håbede de kunne levere forholdsvist hurtigt. Kort tid efter modtog jeg en mail om at de ville sende pakken samme dag, og løbende blev jeg orienteret pr. mail hvor i processen min pakke var - dagen efter modtog jeg nogle skønne vare i super kvalitet. Så helt i gennem tilfreds, glæder mig til at handle hos Cakesandmore.dk igen:-)
De leverede til tiden og fik det til en rimelig pris. Alt var picture perfect.
Siden er velorganiseret og til at finde ud af :)
Kan klart anbefales, og indpakningen var også godt :)
Jeg var forundret over hvor let det var at bestille varer og synes det var dejligt at få en mail dagen efter hvor jeg blev informeret om hvor langt man var med min bestilling.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Fint udvalg af produkter. Man bliver fristet til at købe mere end man behøver.
Har kun de allerbedste anbefalinger...
Nem bestilling, hurtig respons på nettet, hurtig levering, god service .... ja, alt i alt en super oplevelse! Her kommer jeg tilbage.
Virkelig perfekt service. Skulle bruge 4 kg indfarvet marcipan, virkelig hurtigt og kunne intet finde i de mængder.
Her lykkedes det og tilmed blev det sendt med det samme.
Vil helt klart benytte denne side igen :0)
Havde virkelig brug for hjælp. Ringede uden for åbningstiden, men fik alligevel hjælp og en sød dame i røret. Kan varmt anbefales til andre.
Havde brug for en vare hurtigt - fik dag til dag levering - samt en venligt smil med på vejen.. helt sikkert ikke sidste gang jeg har handlet der.. Kæmpe anbefalinger herfra :-)
Ville gerne efterbestille noget jeg havde glemt, det var ikke noget problem :o)
Bestilte varer en sen aften. Fik bekræftelse allerede dagen efter og varene kom på 3. dagen, super skønt, at det kan gøres så ukompliseret.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Cakesandmore.dk
Fantastisk service, min ordre hastede og de svarede personligt tilbage at se sendte den hurtigst muligt, hurtig levering, perfekt kunderservice. Ingen negative kommentar herfra.
Fik forkert vare og det eneste svar jeg fik var at de beklagede meget. Undre mig meget når det er dem der har lavet en fejl og det kan jo ikke være rigtigt at jeg skal betale for at sende retur når det er dem der har lavet en fejl.
Jeg har søgt efter Americolors længe og fandt dem endelig på en dansk hjemmeside!
Mine varer kom hurtigt og alt var som det skulle være :-)
total tilfreds elsker deres hjemme side kan anbefaldes til alle. jeg er sindsyg glad for at jeg fandt den side, og man får tingene på ingen tid. det er også vildt biligt og rigtig god service tak fordi de lavede den hjemmeside de har redet mit liv. :-):-)
Får varerne hurtigt, og det er nemt at finde rundt på deres side. Første gang jeg bestilte noget, var der ved en fejl, en vare som ville udløbe få dage efter. Ringede til dem, og fik forskellige muligheder at vælge imellem uden beregning. En ny vare når den kom på lager igen, en tilbageførsel af beløbet og andet. Er også hurtige til at svare på mails, når man forespørger om noget. Så alt i alt for mig en rigtig god oplevelse...så fortsæt venligst i samme stil.. Mvh. Lise-Lotte Pedersen
Jeg modtog mine vare ret hurtigt.... Nemt at finde rundt på hjemmesiden... jeg vil helt sikkert anbefale andre at bruge cakesandmore.dk
Super service... Havde en hastesag og de sørgede for at mine varer blev sendt samme dag som jeg bestilte. Vil klart bruge dem igen og ligeså klart anbefale dem til andre....
Ret godt tilfreds, vil helt bestem handle der igen..
Dog lidt forvirring med betaling men det blev der styr på
Vil helt bestemt anbefalde cakesandmore.dk til andre
Bestiller varer den 1. marts 2012
modtager dem sådan set hurtigt nok men:
cookie sticks bliver leveret uden emballage og bare ligger og roder rundt i pakken, knap så hygiejnisk
rød glimmer, der bliver solgt i samme kategori som madfarve, men som ikke må spises, hvilket de godt måtte have gjort opmærksom på på hjemmesiden
hvid chokolade drops bliver fejlleveret idet jeg få melts i stedet
reklamerer over fejlleveringen d. 9.3. får svar med det samme at han vil tjekke op på det og sende den rigtige vare, når han vel at mærke har forstået fejlen, som om det er kundens problem
d. 19.3. modtager jeg ny mail om at han vil sende den rigtige vare
nu over 1 måned senere har jeg stadig ikke modtaget varen og får heller ingen svar på mine mails mere :-(
kan bestemt ikke anbefales at bestille varer derfra som gerne skal indgå i en festkage