We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (21)

Kanon!

Bestilte en North Face McMurdo parka jakke om tirsdagen, og fik min pakke om fredagen.
Hurtig levering, rigtig størrelse og farve på jakken!

- Denne hjemmeside kan anbefales, gode priser og hurtig levering!

Fint nok.

Syntes der er for lang leverings tid, Købte en jakke den 15, i dag er det den 22 og den er først lige landet i Danmark.
- Der burde også være fri fragt over 1000+. Ellers er jeg yderst tilfreds med hjemme siden.. :)

Fed online shop!

Jeg har nu købt derfra flere gange og det er alle gange gået helt efter bogen. God service og hurtig levering. Dog kunne der godt være gratis fragt når man køber f. eks et par sko til 1200kr. Men kommer nok stadig til at handle der igen!

Brilliant service

I have shopped with Caliroots for a while now and have always found that they have great choice of products and some good prices in the sales too! Their delivery is fast to the UK and their customer service is fantastic too if you need to return anything. One of the best web shops out there. Keep it up guys.

Bra!

Bestilte to par bukser på torsdag, kom til mitt lokale postkontor idag (fredag). Jeg lol'er herfra til posten.
Rask levering.

Caliroots

Hurtigt levering og god kundeservice

Jeg bestilte 8 forskellige varer sidste onsdag og modtog dem 2 dage efter. Udemærket udvalg af varer og deres kundeservice var flinke til at hjælpe pr telefon.

Super service!

Jeg havde købt et par Nike sko fra dem, og efter 4 måneder (dog havde jeg ikke brugt dem ret meget) begyndte noget af skoen at smitte af. Jeg skrev straks til Caliroots, og de bedte mig sende dem retur. Der gik 5 dage og jeg fik mine penge igen. God service, og lækre vare! Dog er jeg lidt utilfreds med at de får mindre og mindre tøj til kvinder.

Great!

Great store! Very good selection and communication.. Their Facebook page is very good as well! I'm a fan!

I can highly recommend Caliroots!

Et af mine foretrukne!

Fede sneaks, skjorter, accessories mm.! Jeg har handler her mange gange, og jeg har aldrig haft problemer med dem. God service og hurtig levering!
Tip: Køb mens der er udsalg - så kan du spare en masse penge!

Godt sortiment, hurtig levering

Jeg har fornylig brugt Caliroots - igen - til at købe et par sneaks. Leveringen kom indenfor en uge, og enda til den halve pris, af hvad det ville havde kostet i Danmark.

Perfekt.

Hjemmesiden er bygget intuituvt op og det er nemt at browse igennem produktern. Detaljegraden ift. billeder og information om produkterne er høj. Der bliver leveret med UPS og varerne er typisk fremme inden for 2 hverdage. Kundeservicen er hurtig og servicemindet og der er styr på returnering. Det bliver ikke bedre for mig.

Næsten Perfekt

Stort udvalg og nogenlunde priser, særligt ved udsalg. Altid opdateret information via mail og brugerprofil. Fragt lige i overkanten, men oftest dag til dag levering til københavn, for det meste hurtigere levering end danske webshops.

Caliroots

billige varer, hurtig levering.

Har op til flere gange bestilt sko hos caliroots.com, hjemmesiden er super let at finde rundt i og man finder meget hurtig det man søger, bestilling af ens varer går også lige så let som at finde ens varer, det eneste minus der er, er når man skal til at betale og ser at man skal betale 100kr,- for at få sine varer leveret, dette bliver dog udlignet ved, at man har sine ting dagen efter, har aldrig bestilt fra caliroots.com uden at UPS har stået med min pakke dagen efter. Dog kun 4/5 grundet den høje leveringspris…

Super

har dog aldrig haft brug for deres support,
men hjemmeside har rigtig gode produkter
!!!AMBUSH!!! :---)
pakken kom efter nogle par dage og fik endda også klistermærker ;)

/Morten Madsen

Caliroots

Hurtig levering - Nem Hjemmeside - Masser af varer!

Hjemmesiden er nem og hurtig at finde ud af, så at finde det par bukser jeg gerne ville have var ikke noget problem. Jeg skulle have et par Levi's Engineer bukser, som normalt kostede 1200 hjemme i Danmark, men på grund af den lave svenske krone, sparede jeg 2-300 kr.
Da jeg trykkede bestil - gik der 3 dage, og så stod pakken i min stue. Intet at sætte en finger på!

Caliroots

Super shop - trods svensk base.

Bestilte et par hørebøffer (sat ned fra 1500,- til 300,- !), og de kom et par dage efter, hvilket må siges at være helt i orden når de sender fra udlandet. Lækkert at de trods deres svenske base har danske priser, og så kan jeg godt acceptere at det koster 100 kr i porto - der er som oftest stadig masser at spare ift danske shops. Med pakken fulgte også en retur-seddel, som ville have gjort en ombytning (til anden størrelse el. lign) super let.

Flot :)

Cali har et bredt udvalg og billige sneaks! :)
Deres service er god og det heller spiller bare ... næsten.
UPS som de bruger til at fragte deres varer er da godt nok nogle sløsehoveder. De skrev at de havde været her for at levere pakken, men jeg havde været hjemme hele dagen. Så dette undrede mig. Det var en fredag, så måtte vente helt til mandag med at få min pakke. Trist.

Fragt pris erlidt for dyr (100 kr.). Så 4/5 :)

Super hjemmeside

RIGTIG god hjemmeside, med rimelig priser. Dog synes jeg at det er ærgerligt at fragten koster 100 kr., (hvilket er grunden til de 4 stjerner) 50 kr. ville have været fin nok.
Men bortset fra det, er det en hjemmeside jeg helt klart kan anbefale.

best fashion website

It's the website that i've ordered the most from, it's in my opinion the best fashion website alongside asos in europe. It's very easy to order and very fast too.

Caliroots

Super fed butik - Super Service - Super leveringstid (kanon)

har købt over denne hjemmeside op til flere gang - Leveringstiden løber sig fra 4 - 8 dage ca. Track N' trace nummer følger med, hvilket gør du på alle tidspunkter kan følge med i, hvor din pakke befinder sig.

Det du køber er pakket ind i både pose og papkasse - hvilket beskytter det enormt godt.

Men alt i alt er det en hjemmeside samt. Ebutik , som bare fungerer! Så har du lyst til at købe der - så lad være med at fortvivle!

Caliroots

Super service og hurtig levering

fik md det samme besked om at den valgte størrelse ikke var mulig på en af de valgte vare og at jeg nok skulle forvente 7-10 dages leveringmen at jeg ville få resten af bestillingen inden for 4-7 dage.

havde bestillingen efter 2 dage og varen hvor størrelsen først skulle bestilles hjem efter 4 så alt i alt en rigtig god oplevelse og utrolig hurtig levering da det er et svensk firma.

Is Caliroots your company?