[REPLY]
har kun været tilfreds for canal digital
Har været kunde i mange år nu, og har aldrig oplevet problemer. De få gange jeg har været i kontakt med deres kundeservice, har jeg oplevet en super betjening
super duber super duber
Vi bestilte canal digital en fredag eftermiddag; og da vi selv havde mulighed for at opsætte og indstille det hele, kunne vi hente hele pakken allerede lørdag formiddag i tv-butikken ! Det kalder vi hurtig og nemt. Hvis vi ville have installatøren herud, ville det osse kunne klares i løbet af få dage- vi fik datoen straks ved bestiling.
Tv- forhandleren ringede endda senere, for at høre om vi var tilfredse, og om de alligevel skulle komme og ordne tingene; men vi havde som sagt klaret det hele selv. ( vores søn er selv radio-tv-mand ). Så stor ros for hurtig og god service !!
TV-udbuddet er meget stort i den fulde pakke. Der er rigtig mange HD-kanaler med fantastisk billedkvalitet.
Det nye HD Entertain Center er formidabelt og har - på trods af flere anmeldelser om det modsatte - stor tekst-tv hukommelse samt en fantastisk brugervenlighed. Dejligt.
Servicen hos Canal Digital er fremragende - og hurtig.
Jeg har netop skiftet min gamle satellitmodtager ud med den sidste nye, og den er meget bedre. Softwaren er langt bedre, men der er stadig plads til mange forbedringer! Jeg har på fornemmelsen, at dem der laver softwaren ikke selv anvender den til daglig, for så ville de hurtigt opdage manglerne.
Jeg er glad for HD kanalerne. Men er træt af at betale for 200 (?) kanaler når jeg kun ser 10-12 af dem.
Og selvom jeg betaler 459 kr./md. + box + licens, kan jeg ikke slippe for alle de s.... reklamer :-(
jeg vil til enhver tid anbefale canal digital, hurtig levereing, god service..
Mener jeres sammensætning af Canaler er Super på Lokalpakken.
Mine forældre, som begge er folkepensionister, fik for halvanden måned siden Canal Digital, med multi rum. Dette har dog ikke været uden problemer. Først og fremmest ville de have tv i tre rum. Det næste var at jeg, fra en tidligere aftale var i besiddelse af en boks, som de så kunne få. Her løb det så helt af sporet. Den boks de gamle fik af mig, skulle flyttes over til deres abonnement. Dette ville så tage en måneds tid, hvilket aldrig havde været nævnt under oprettelses samtalen. Mine forældre besluttede sig så for at købe en boks mere, for at få soveværelset op og køre straks. De fik så tilsendt den fjerde boks fra Sverige, hvorefter den boks de fik af mig, så røg på loftet i deres gæsteværelse. Så kom den første regning. Gæt hvor mange bokse de skulle betale for. Regnestykke, første boks er gratis inklusiv opsætning plus den boks de fik af mig. Svaret var tre bokse. Dette var dog en fejl, da de også havde betalt for den boks jeg engang havde betalt for. Nu er problemet så at få pengene retur for den for meget betalte boks retur. Første samtale med CD, blev det foreslået at det overskydende beløb ville blive fratrukket efterfølgende regning, og med en familie pakke, ville de så få deres penge retur fordelt over tre måneder. Uacceptabelt. Anden samtale med CD, fik de af vide at pengene ville gå ind på deres konto i løbet af 9-10 dage. Stadig ingen penge retur. De ringede så igen i dag. Nu var det så nye toner. Nu var det pludseligt en måned plus tiden fra de havde registreret indbetalingen. Så nu snakker vi om den 9. april. Det er godt nok ikke en god start at få for mine forældre. Hvis det havde været den anden vej rundt, tro mig, så ville der komme gebyrer på, incasso trusler og jeg ved ikke hvad.
skulle have det sat op på min campingvogn kl 14 men kom kl 14,45 kom ud gjode det hele klar og så spør han mig hvor min box og parbol er, så siger jeg det var noget han skulle have med men det hade han ikke og det var om fredagen så jeg måtte pænt vente til om tirsdagen hvor han igen kom for sent men fik det op og køre 14 dage efter virker det ikke og har ringet til dem og sagt det så villle du sende en ud men det ville koste 1100 kr så nu står jeg her med det som ikke virker ledningerne ligger bare løst selv om du skulle sættes fast så er ikke tilfres med det
har haft premium pakken i 1 md nu og har skulle opdatere diverse kanaler 3 gange og hver gang tager det ca 2 timer syntes ikke det er holdbart
Hurtig opsætning, god service, intet at klage over hvad det angår.
Dog syntes jeg det er for dyrt for den mindste pakke , den skule max koste 200,- jeg har haft den lille pakke fra boxer før til 149,- men pga. pixels på de fleste programmer valgte jeg at skifte til Canal Digital i stedet, da jeg i forvejen havde parabol på taget ,men jeg kan jo altid skifte til andet hvis der dukker bedre og billigere tilbud op som jeg gider se, og ikke hvad udbyderen har rystet sammen af div. reklamekanaler som man lynhurtigt bliver træt af , havde man så selv kunne bestemme hvad man ville ha af kanaler var det nok noget andet.
Jo det kan godt gøres bedre Canal Digital.
Søren-Ulrick
Jeg er noget skuffet over behandlingen fra Canal Digital i telefonen, da vi ville oprette et abonnement. Jeg fortalte at vi ville være i stand til at se tyske kanaler på vores parabol og det var ikke noget problem. De glemte bare at fortælle at jeg så skulle have en større parabol og denne ikke var inkluderet i prisen for oprettelsen. Dette medvirkede at vi for at spare os for en merudgift på kr. 2000,- sagde nej tak til en større parabol og derved nej tak til de tyske kanaler, der var meget vigtige for min kone.
Derudover, mener jeg at i den frie periode uden betaling, har man alle kanaler til gennemsyn som Canal Digital tilbyder, men dette er heller ikke tilfældet. Allerede indenfor den første måned og før den var slut, forsvandt de ekstra kanaler. Så det store indtryk af om man ønsker at udvide sit abonnement og se disse kanaler, kan man ganske enkelt ikke på så kort en periode tage stilling til.
Så alt i alt, ville jeg nok have valgt en anden udbyder alligevel og aldrig have nedtaget min gamle "stor-nok-til-tyske-kanaler-parabol". Havde jeg beholdt den havde jeg kunnet se tyske kanaler på denne. Men beslaget blev naturligvis hængende og anteenmanden opsatte den nye parabol på den. Dette gav intet prisfald, selv om han sagde at det var af en bedre kvalitet end det der medfølger med abonnementet. Derudover havde jeg selv trukket alle kabler og han skulle bare pinge den medbragte parabol og indstille kanalerne på modtagerboksen.
Om jeg fornyer mit abonnement ved udløb af bindingsperioden er stadig på tænkestadiet.
Den personlige betjening fra Canal Digitals medarbejdere har jeg dog ikke noget at udsætte på. Jeg kunne bare ønske at de var bedre oplært om deres egne produkter før de bliver sluppet løs som sælgere/konsulenter.
Vi har Canal-Digital i vores sommerhus, men selv om de har et abonnement til reduceret pris for sommerhuse, blev vi ikke gjort opmærksomt på dette. Canal-Digital sender troligt breve og rykkere til sommerhuset, selv om de har fået oplyst en anden betalingsadresse. Hvad vedkommer det vores lejere, som har nøgle til postkassen?
Når man svarer får man en stjerne mere, men jeg synes godt at Canal Digital kunne orientere deres kunder om muligheden i stedet for at man skal skal opdage det tilfældigt.
Levering til tiden, venlig montør som hjalp med det hele og vores tv pakke er som vi havde forventet, signalet er i top så vi kan kun være tilfreds og sætte os tilbage og nyde Canal Digital
Gode programmer men noget langsom opdatering. Hvis programmet en gang har været opdateret, burde det for blive opdateret.
Jeg bor et sted hvor boxer ikke har godt signal så derfor skal jeg have parabol. jeg valgte canal digital da jeg syntes de havde de bedste kanaler frem for viasat der har for mange sports kanaler. men nu ser jeg boxer har en fremragende pakke med de 8 bedste kanaler til 139 kr om måneden. det burde i konkurrer med. jeg syntes det er alt for dyrt at mindste pakken er 249 kr. ser ikke ret meget tv så det ville være en lettelse i budgettet med sådan en pakke, kunne jeg skifte havde jeg gjort det. bort set fra det er jeg meget tilfreds med canal digital og deres service og installering. en mindre pakke som den hos boxer ville jer blive en gladere canal digital kunde.
mvh Pernille Andersen
Vi har fået Canal Digital, men ikke TV2øst, den mangler vi meget
Jeg er vildt glad for CD, har aldrig haft nogle problemer med at få hjælp og support når jeg har haft et problem... Kan klart anbefale at få denne udbyder, det er billigt at få TV i hele huset for samme pris...
Har været kunde i 10-12 år vel og smutter så snart ungerne ikke efterspørger de kanaler som kun CD har.
Der er meget få "du har længe været en god kunde" tilbud . Jeg har sat parabol op 3 gange selv , købt 2 tvbokse ..Nye kunder får rabat 1.år og opsat parabol + gratis tvboks ..Og der kommer ny model lige efter man har købt den ..
Så kan jeg jo komme tilbage efter karantæneperioden og få alle de gratis glæder ved at være ny kunde - er det efter 6 måneder ? . Men kan jo være vi finder ud af at vi faktisk ikke har brug for CD , så vi kan spare alle pengene ;=)
Jeg har været kunde hos "CANAL-DIGITAL" i over 15 år og er stadig benovet over de superbilleder der kan klikkes frem på skærmen og HD kanalerne er helt fantastiske, det optimale er nået. Også 3-D programmerne tager pusten fra een når billederne farer igennem stuen også lydmæssigt virker alt perfect.. TAK TIL "CANAL-DIGITAL" FOR I ER "GENIAL" !
med venlig hilsen
H.P.Sørensen
9460 Brovst
God sælger uden at være oversmart, god service ved opsætning af parabol, kunne mangle lidt ve fastgørelse af antændekabel, da signalet forsvandt var der meget god instruktion på telefonen for at få det igang igen.
Mvh. Lars Lade
Men synes der mangler nogle flere danske radio kanaler
Mange gode kanaler - men vi mangler de svenske tv 1 - tv2 - tv 4 - + at man lettere skal kunne optage - vi havde tidligere you see - der kunne vi begge dele
Jeg kan klart anbefale canal digital der er ikke en masse skjulte gebyre.
Men deres pluselige valg at tv3 skal indgå i deres pakke synes jeg ikke om det burde være en kanal som man kunne tilvælge. Jeg har valgt canal digital netop for at undgå tv3 da jeg ikke synes den er pengene værd. Men ellers er jeg meget tilfreds med de kanaler som jeg har valgt. Kan kun anbefale canal digital
Mvh. Carsten
Vi gik fra Boxer til Canal Digital, fordi Boxers signal var alt for svingende. Til Jer jeg ved har de samme problemer, skift til Canal Digital.
Desværre kan jeg ikke se fordelen - da produktet er alt for dyrt - iforhold til andre udbydere - så som Boxer.
Ring ind og sig at du gerne vil opsige dit abonnement, så kan du blive tilbudt 30% i rabat på din pakke...
Super??? - Det synes jeg ikke!!
Jeg har været kunde hos Canal Digital i omkring 10år, mest fordi at det var gennem dem jeg kunne se Canal+ eller Cmore, som det hedder nu.
Dog er jeg gennem de seneste år blevet mere og mere irriteret på de konstant stigende priser på pakkerne.
Jeg har siden start haft den store pakke (hedder i dag 'Premium-pakke'), men gik ned til en 'Local med Cmore-pakke'. Den ville dog pr. 1/4-13 stige til 549,-/md.
Det gad jeg ikke plus der var andre ting som jeg var utilfreds med..
Jeg ringede derfor ind for at opsige mit abonnement og fik dér at vide at de havde et tilbud til kunder der havde været hos dem i over 7år, og det var 30% rabat på din pakke!!
Jeg havde et år forinden snakket med kundeservice og blevet enig om at de gerne måtte kontakte mig, hvis der kom et godt tilbud til kunder..?!?
De syntes så ikke lige at de ville informere om ovennævnte rabat?? Mange tak..
Derfor gider jeg det blandt andet ikke mere.
Men altså et tip til eksisterende kunder; Vil du have en bedre pris, så ring ind og sig at du vil opsige dit abonnement. (du kan sikkert også få en bedre pris, selv om du ikke har været der i over 7år)
den 3/2 ringede jeg til dem ad der efter bank skifte ikke var overført penge til dem. talte med en rimelig rar person den gang. kunne få et giro kort eller betale dobbelt næste gang. jeg valgte det sidste da mine penge ikke var kommet til ny bank (er d.d. ikke kommet endnu). jeg har nu fået et brev med manglende betaling og ringede derfor til cd. der kom en ret flabet person i røret. han sagde at det var min pligt at betale så gebyret var efter hans mening helt ok. jeg sagde at uden nogen oplysninger om hvordan jeg skulle sende de penge ingen konto nr eller ligende havde jeg. der til var svaret ja det var jo ikke hans skyld og pligten var jo stadig min til at betale så det var kun mit problem. nu har jeg haft cd. i ret mange år men når det nu viser sig at de er på den måde vil jeg jo nok finde et nyt selskab. med den opførsel byrde de give mig 1 md`s fri abb og trække det krav på 100 kr i gebyr tilbage. fjernes det gebyr ikke kommer der ingen penge og vil de køre sag så lad dem for de får kun udgifter ved det. for mig er en aftale noget som skal holdes
Jeg håber ikke andre vælger Canal Digital.
Jeg kæmper en meget stor kamp med dem lige pt. Fik Canal Digital her den 2/1-13 og hold da op det var nemt, at komme ind til med mht til kunde osv. Efter kun 14 dage for jeg så problemer med dem ( signal problemer, fryser, mister kanaler mm. ). Jeg ringer og ringer til dem og fortæller dem om mine problemer. Bliver lovet de nok skal opsige mig med det samme. Her efter 1.5 mdr har jeg ikke fået noget bevis i nu. De siger de nok skal skrive eller ringe om 1 timer da han lige skal snakke med deres chef. Men ja.... Hører ikke noget fra dem. Og her i dag har jeg så måtte tage det videre til forbrugerrådet. De snyder deres kunder og man skal virkelig kæmpe en kamp for, at komme ud. Dette er så meget bondefangeri. Siger man ikke kan komme udad det pga de 6 mdr. Men ved man godt kan. Og de lever ikke op til det som man er lovet. Så hold jer væk fra dem....
Min kærestes forældre har også de her problemer. De bliver lovet de nok skal ringe osv osv. Men ja.... De hører heller aldrig fra dem. Canal Digital snyder og holder ikke noget som de lover!
Efter tv3 kanalerne var kommet havde jeg foretaget en ny kanalsøgning som jo giver god mening. Efterfølgende kan jeg ikke se HD kanalerne. Jeg får blot en melding om intet signal eller kodet signal. Det ærger mig da jeg stort set kun ser HD. Ringer derfor jeres support op hvor jeg desværre får en lidt (i mine øre) uangageret medarbejder i røret som ret kort og kontant siger at jeg selv må gå hele min installation igennem fordi det med sikkerhed må være enten en fejl på parabolen eller kablet. Chancen for at det kan være noget andet er lille. ok så. efterfølgende når jeg nu har "gået" det hele igennem kan jeg af gode årsager ikke konstatere nogen synlige fejl. intet har ændret sig fra 8 timer siden hvor det hele fungererde perfekt til nu. Følelsen jeg sidder tilbage med efter samtalen med jeres medarbejder er desværre ret skidt. "Klar det selv, det er dit problem" attituden har jeg aldrig oplevet hos jer før. Det skuffer mig voldsomt. Jeg håber selv på at det drejer sig om en kortopdatering eller lign. så satser på at problemet går over ligeså pudsigt som det er opstået. :-) Alle virksomheder har jo brodne kar - og det var vidst hvad jeg ramte ind i her.
14 feb:
Tak for en fin tilbagemeldelse - Problemet løste sig ved at fabriksindstille boksen 2 gange og software opdaterer den. Nu virker alt som før - og det er jeg superglad for. Det som gik mig på i første omgang var supporterens ret lukkede syn på tingene da jeg gav klart udtryk for at intet fysisk havde ændret på sig og der jo dagen forinden havde været ændringer i jeres kanalpakke.
Det er lader jeg ligge - har rettet til 4 stjerner :)
Vi har sommerhus på Lolland, efter indførslen af det digitale signal fik vi ikke andet end problemer med at se fjernsyn, der var knitren og skratten i lange perioder og det var altid når der var noget virkelig interessant som vi skulle se.
Vi har nu fået Canal Digital parabol opsat, nu kan vi så endelig se fjernsyn uden lange udfald, signaler er supergod og fjernsynet har et knivskarpt billede.
Godt vi fik os taget sammen til det
Karin og Ib
Det virker og der er tv det er det gode problemet er genudsendelser meget af det de sendte i går genudsendes i dag. og så er 469,-kr pr måned mange penge syntes jeg.
synes at man får en rigtig god service ved jer, har haft problemer med min HD boks et par gange hvor den er endt med at blive byttet til en ny uden problemer,så et stort tak for en rigtig god behandlig :).
men kunne være rart med lidt rabat efter så mange år som kunde :))
hilsen
Rie
Jeg er meget godt tilfreds iser med multirum det er lækker og fungere rigtig godt og nu kan jeg ogser bruger ipohone til at sætter min box til at optager hvorend jeg er i verden
Rigtig god kundeservice, som gjorde det overskueligt for mig. Hurtig leverance og stor tilfredshed med produktet. Vil anbefale Canal digital til andre også
baer et og det er at man har liget fåt alt instillet så bliver det skiftrt på nytt fra Canal Digital...
Ellers alt OK..
Canal digital er fint, med mange gode HD kanaler, men der mangler nogle af de lovede voksen kanaler..
God Behandling