[REPLY]
Jeg har handlet julegaver til min søn hos captoy.dk.
Min søn gider ikke rigtig traditionelt legetøj som biler og LEGO. Så det er svært at finde noget som han synes er spændende og sjovt. Men hos captoy fandt jeg flere ting som jeg tror at han vil blive glad for :)
Varerne blev hurtigt afsendt. Jeg havde bestilt til levering i en døgnpost, men varerne kom ikke frem, så jeg ringede til captoy. De var super-flinke til at hjælpe og de kunne se at varerne var havnet på posthuset. Det viste sig at kassen var for stor til at gå i døgnposten. Det har jeg faktisk været ude for en gang før (med varer købt et andet sted) - det er irriterende at postDK ikke giver én besked i den situation, men det er jo ikke captoys skyld - kun postDKs.
Jeg vil bestemt anbefale captoy.dk til andre og jeg vil helt sikkert også selv handle der i fremtiden :)
Vi købte til jul en fjernstyret bil til vores søn hos Captoy.dk
Desværre var blien i stykker (hvilket jo ikke er firmaets skyld), så vi kørte ud til Captoy og han byttede bilen til en ny, helt uden problemer.
På vejen hjem finder vores søn ud af at han hellere vil have pengene og spare sammen til en stor bil. Vi kontakter Captoy, sender bilen tilbage og efter få dage går pengene ind på vores konto.
Det er bare god service!
Meget spændende produkter – mange man ikke ser andre steder.
Alt blev sendt straks. Godt og effektivt.
og da jeg havde bestilt fik jeg også en e-mail om hvornår og hvordan varen blev sendt´.
Hilsen
Inger
Sådan skal det bare gøres!
Har handlet der flere gange og mine varer kommer til tiden i en god emballage.
Hjemmeside layout, der virker.
Dejligt alternativ til plastikbutikkerne BR og ToysRus.
Kvalitetsprodukt svarende til beskrivelsen, levering 2 dage efter bestilling. Udmærket informationsflow, og pakket sikkert og neutralt ind. Anbefaler varmt.
Bestilte et solarbyggesæt til mit barnebarn. Bestilte og betalte den sent om aftenen, og allerede næste dag blev sættet afsendt således at jeg kunne hente det på posthuset. Der blev ovenikøbet lagt et katalog ved. Dejligt.
Jeg har handlet der flere gange nu. Godt udvalg som rækker udover det de fleste fysiske forretninger har. Hurtig ekspedition. Kan klart anbefales.