We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (4)

Kan kun anbefales!

Jeg var idag inde i Carstensens tehandel med nogle venner. Vi gik rundt og kiggede på deres kæmpe store udvalgt, da en flink ekspedient tilbyder sin hjælp, hvorefter min veninde spørg ind til en bestemt te hun tidligere havde smagt. Ekspedienten begynder så at forklare om de forskellige typer af te og lader os dufte til nogle af de forskellige varianter de har. Hun tilbyder os derefter også smagsprøver af deres honningkage. Vi beslutter os så for hvilket te vi ville have. Oppe ved kassen giver hun så os alle fire en gratis pose med forskellige slags te i, som vi så kunne tage med hjem og se om vi kunne lide, min veninde spurgte så om de havde et katalog af en art eftersom hun ikke anede noget som helst om te. Ekspedienten forklarede at de desværre ikke havde sådan et, men gav hende straks en bog med. Vi var alle meget overraskede over denne super gode behandling og vi vil alle anbefale Carstensens tehandel. I har i hvert fald fået jer fire nye kunder :-)!

Perfekt

Vores gode gamle the handler på nettet, virker lige så seriøs, proffesionel og behageligt som at komme i butikken i Aabenrå, en skam vi ikke lige bor i nærheden mere.
En super handel med god vejledning, forståelse for kundens behov og mulige/umulige muligheder :-) det er ikke begrænsningernes land - altid en god og frisk idé til en blanding, og et sønderjysk smil på læben.
Priserne er rigtig gode og kvaliteten er altid i top.

Sikker levering

Køber som regel te i den dyre ende, og Carstensens tehandel har ikke svigtet.
Levering samme dag og til aftalt pris, og en kvalitet der er i orden.
Har set den samme te til til langt højere pris i Kbh.
Så nettet og Carstensens-tehandel er fortsat stedet hvor jeg placerer tekøb fremover.

Carstensens Tehandel

Stort og lækkert udvalg. Har brugt dem i mange år og vil klart anbefale dem til andre.

Jeg bor derude hvor kragerne vender og det er skønt at kunne sidde i sofaen og købe de mest lækre theer. Der er et stort udvalg på siden og de er virkelig godt beskrevet. Jeg har også ofte fået en lille smagsprøve på andre theer med i pakken. Det er da virkelig service. Min far og jeg køber altid en stor omgang 4-6 gange om året. Vi afprøver en masse forskellige blandinger, for man bliver nemt inspireret til at prøve noget nyt.

Is Carstensens Tehandel your company?