[REPLY]
Her købt nogen Eames stole via Casanova, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at jeg skal handle der igen.
Kan med god samvittighed sige at det er et godt sted at handle.
Varen ankom til GLS Pakkeshop 24 timer efter bestilling, hvilket er hurtigst muligt.
Det er jo juletid, så jeg havde forventet lidt langsommere levering.
Det der trækker ned, er at jeg mandag aften sendte en mail, med forespørgsel om leveringstid, nu 48 timer senere, har jeg endnu ikke modtaget svar.
Tog chancen igår, og bestilte varen, og håbede den ville nå frem inden jul.
Jeg har været så heldig at være kunde hos Casanova Furniture i forbindelse med indkøb af et større antal Kartell FL/Y-lamper, og jeg er virkelig super tilfreds over den service, jeg har fået fra dem - de har blandt andet hjulpet med at undersøge muligheden for brug af særlige LED-pærer til lamperne, været meget fleksible ift. evt. returnering og leveringen af alle lamperne er nærmest sket dagen efter bestilling.
Jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger! ;o)
Jeg skulle købe 8 eames stole og 3 Foxy Potato sofaborde, og havde fået tilbud fra 3 forskellige butikker. Casanova matchede fint prisen og var den eneste leverandør, der kunne håndtere fragt direkte til min nye bolig på Samsø. Både rådgivning i butikken, pr tlf og levering gik helt perfekt, alt var præcis som aftalt. Dejligt at kunne regne med hvad man blir lovet. Jeg handler meget gerne hos Casanova igen.
Bestilte nogle hynder til spisebordsstole. Først blev leveringstiden oplyst til 8 uger grundet produktionstid og sommerferie. Jeg blev spurgt, om det var ok. Jeg valgte at acceptere og blev meget positivt overrasket, da hynderne ankom efter kun 3 uger. Firmaet er hurtige til at vende tilbage, når man mailer til dem - og servicen er i top. Anbefaler meget gerne butikken.
Kontakt før bestilling og efterfølgende hurtig levering er helt i top. Intet at klage over og kan derfor anbefale firmaet.
Bestilte nogle varer som jeg havde allerede 2 dage efter. Desværre var den ene gået i stykker. Skulle bare sende et billede hvorefter de sendte en ny :-) Så en fin betjening og hurtig reklamation.
Fik en mail kort efter min bestilling ang. muligheder for alternativt farvevalg af en krenit-skål, fin service og hurtig ekspedition.
Vi har for nylig købt en Libratone højtaler, som vi er meget glade for. Vi valgte, at få varen leveret med GLS pakkeshop, hvilket desværre gav os lidt problemer. Men vi fik en MEGET god og professionel service af Christoffer fra CASANOVA Møbler.
Det er derfor ikke sidste gang, vi har handlet dér:-)
Claus & Maria
Var for 3 uger siden en tur i butikken, sådan lidt spontant. Købte to ph lamper og to eames stole. Begge lamper og den ene stol var på lager. Det var fint. Den sidste stol ville komme ugen efter. Ugen gik, blev til uge 2, og nu venter jeg i uge 3 på min stol kommer. Jeg har rykket både telefonisk og via mail. Har godt nok fået svar begge gange, men har fået svaret, at butikken ikke ved hvornår min stol kommer hjem. Al respekt for der er ferie mv., men det var ikke det jeg fik oplyst da jeg købte stolen. Så havde jeg købt den et sted hvor den var lagerførende. Alt i alt en okay oplevelse. Ville med stor sandsynlighed handle der igen. Fint udvalg, dog har månedens kunstner været von Horsleth i de sidste års tid ;-)
Bestilte et sofabord samt nogle viskestykker og sengetøj fra HAY på Casanovas hjemmeside. Jeg bestilte fredag aften, det blev sendt mandag, og i dag (onsdag) sidder jeg og kigger på mine fine nye ting! Den eneste grund til at det ikke får 5 stjerner er altså, at det koster en del i fragt, fordi de ikke har noget med fri fragt over et x beløb. Øv!
Stort og godt udvalg af diverse ting til boligen, og utrolig sødt og hjælpsomt personale! Det er ikke sidste gang jeg er kunde ved dem, og jeg vil til hver en tid anbefale det til andre :)
Overskuelig site med alt det lækre tilbehør til boligen, nem bestilling og hurtig levering. Har bestilt af flere gange og servicen har været ubeklagelig.
Jeg købte 2 BestLite lamper og 1 Swedese bord på Casanovas auktion på Facebook. Det viste sig, at Casanova slet ikke havde bordet og heller ikke den ene lampe. Casanova prøvede at gøre skaden god igen ved, at give mig 30% rabat, men jeg havde egentlig opnået 50% rabat på auktionen. Da jeg påtalte dette for Casanova blev tonen meget hård og de trak straks deres tilbud tilbage. Jeg havde desværre allerede betalt for møblerne, inden Casanova opdagede, at de ikke havde dem alligevel. Jeg kæmper stadig efter 10 dage med, at få tilbageført de godt kr. 8.000, som jeg har "deponeret" hos Casanova.
Jeg kan på baggrund af dette bestemt ikke anbefale, at handle med Casanova.
Jeg købte en lampe hos casanova, og eftersom modtageren hellere ville have en anden type, returnerede jeg den købte. Det viste sig at jeg kunne have købt den nye,et andet sted fragtfrit, Det gjorde jeg forretningen opmærksom på, så den nye blev tilsendt uden fragtomkostninger.
Jeg er meget tilfreds.
Modtag min vare 2 dage efter bestilling og fik før dette hurtigt svar på min mail henvendelse.
Kan klart anbefales!
Leverede på 7 dag, på vare som de ikke havde på lager. Og da varen kom var der mærker/skidt på noget glas, hvorved vi kontaktede butiken og fik lov til at prøve at fjerne det uden nogen forpligtelser. (det kunne heldivis gå af)
Blev anbefalet at handle i Casanova, og har udelukkende haft gode oplevelser. Elsker Facebook-auktionerne, hvor jeg har fået 2 lamper, som jeg er mega glad for!
Jeg bestilte mine varer fredag den 1. december, lørdag den 2. december fik jeg en mail med tilhørende trackingnummer om at min pakke var sendt af sted. I dag, mandag den 5. december, har jeg så modtaget min pakke og alt er som det skal være.
Bestilte en Stingray stol mandag eftermiddag. Sendte mail for at høre om jeg kunne få den leveret inden weekenden. Fik svar indenfor 1 time om at det ikke var noget problem. Stolen kom tirsdag eftermiddag med fragtmand.
Perfekt handel og super hurtig levering. Vil ikke tøve med at købe hos Casanova en anden gang.
Bestilte mandag d. 10/10-11 The Little Dorm fra ferm LIVING. Betalte med gavekort som anvist på gavekortet. Tirsdag formiddag blev jeg ringet op og fik fortalt at jeg kunne afhente varen. Ingen problemer.
Jeg har ved flere lejligheder handlet ved casanovafurniture.dk, og har været super glad for de handler jeg har gjort mig. Det eneste jeg vil sætte en finger på, er desværre også ret vigtigt når man handler i en webshop. Der er ingen info omkring ens ordre. Hvornår bliver den afsendt, hvornår kan jeg forvente levering? Track&trace nummer ville gøre det ret nemt for de mindre varer de sender ud, og gerne en info mail når deres transport firma har afhentet ens pakke på deres adresse, eller lign.
Bedre info omkring ens ordre, og det er en klar 5'er.
Casanovafurniture har et kæmpe udvalg af design produkter, men leveringen er dyr, så det er ikke her man bør købe enkelte småting.
Nu har jeg købt ting fra dem et par gange og hver gang har leveringen været elendig. Man får intet af vide om hvornår den bliver leveret, den kommer bare lige pludselig. En af gangene gik der 2 måneder, uden at de meldte status tilbage eller man kunne slå status op på deres website.
Camilla Vilhelmsen found this review useful
Flot shop, med varer fra alle de kendte designere..
Dog er jeg ikke så glad for deres fragt pris..
Men det skal man nok bare leve med.
Tak for god service.
Stephanie found this review useful
Bestilte 10 Ferm Living Winebottle lysestager. Fandt 3 af dem på anden hjemmeside, men da CF har PRISGARANTI ville jeg gerne have varene leveret af dem. Nåh, det kunne sagtens lade sig at gøre, men fik mail om at jeg selv måtte regne ud hvad den nye pris blev( går ud fra at det har man ansætte til, men hvad ved jeg) Fik regnet prisen ud og ventede spændt på min ordre. Det skal lige siges at jeg bestilte onsdag, men da pakken ikke dukkede op mandag, kontaktede jeg CF for info og fik at vide at pakken blev sendt fredag. Så skrev jeg til lagerchefen og fandt ud af at pakken bliver først sendt mandag. Hmm, noget der ikke fungerer i firmaets interne kommunikation? Don't know...
Da pakken endelig dukkede op tirsdag morgen fandt jeg så ud af at der manglede en lysestage og en kom i den forkerte farve. Det betød at jeg skulle sende den tilbage og vente på den ene i den rette farve og den der manglede. Men til min (dejlige) overraskelse efter tlf samtale med lagerchef måtte jeg beholde den i den forkerte farve som kompensation for besvær og de 2 blev sendt dagen efter. Så alt i alt må jeg sige at jeg vil nok tænke mig en x-tra gang før jeg bestiller noget hos CF igen.
Jeg bestilte en sofa, som casanova furniture annoncere de havde på lager. Jeg blev så efterfølgende kontaktet af firmaet, som sagde de desværre havde solgt den sidste sofa, men jeg kunne få en anden i en dyrere model.
Det hed sig først, at jeg kunne få modellen ugen efter, men dette blev så rykket til den efterfølgende uge. Efter 2 uger får jeg så, at vide at nej 2 uger er hvornår de får den på lager og jeg så kan få varen midten af den efterfølgende uge.
Altså vente tid på 3½ og ikke, på lager som lovet, da jeg så annullere min ordre bliver jeg efterfølgende kontaktet af butikschefen. Jeg har dialog frem og tilbage med ham og får så mere eller mindre og vide, at det er ikke sikker, at de har ting på lager selvom det stå med "på lager" status i deres webshop.
Jeg er så 1½ uge efter jeg annullerede min ordre blevet kontaktet af firmaet igen, at jamen nu har de sendte ordren til mig alligevel, og vist nok også trukket pengene på min konto.
Mit indtryk af firmaet er, at man skilter med varer man ikke har for, at få kunder i hus.. Og så gør man hvad man kan for, at få dem til, at købe varerne uanset hvad.
Jeg bestilte en julegave til et familie-medlem en onsdag formiddag. Et par timer senere fik jeg et opkald fra en sød ung pige fra Casanova Furniture, der fortalte, at den farve jeg havde valgt desværre ikke var på lager alligevel, og om der måske var en anden jeg ville have istedet. Hun mente at begge de farver jeg spurgte til istedet måske var udsolgt, men hun rente lige på lageret og kiggede, mens hun havde mig i røret.
Der var så heldigvis en tilbage, som hun tog fra til mig :-)
Jeg er meget imponeret over den slags service!
Sjældent har jeg modtaget så god og personlig service. Jeg har gennemført 3 køb hos Casanova og haft én reklamation, der blev klaret hurtigt og professionelt. Den sidste vare jeg købte fik jeg med fragtfirma samme dag - om eftermiddagen!! Hvordan gør de det! Min bedste anbefaling til Casanova og tak til dets medarbejdere.
Varen bestilt en sen aften, fik en kombineret ordrebekræftelse/faktura pr mail. Varen modtaget lynhurtigt derefter.
Bestilte tirsdag ved middagstid - havde det bestilte 2 dage senere. Alt som lovet. Kan anbefales.
Jeg ønskede at købe en lampe hos CasanovaFurniture og havde dertil et par spørgsmål. Jeg kontaktede dem via. telefon og endte ud med en dybdegående forklaring på forskellene imellem modellener.
Derefter var det jo bare at bestille - betale - vente... Jeg skulle ikke vente lang tid, for dagen efter kom der en fin kasse fra firmaet! (uden Postdanmarks kendetegn såsom knækkede hjørner og ødelagt indhold).
Jeg vender helt sikkert tilbage som kunde hos CasanovaFurniture!
Kan varmt anbefale folk at handle hos casanova. Bestilte 4 charles eames stole, fik leverings tiden afvide og er blevet informeret løbende. Alec og Hanne er super flinke på service telefonen.