We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (235)

Awful

Jeg har bestilt nogle støvler som ikke passer mig. Har prøvet at sende retur 2 gang nu, og pakken bliver ikke hentet fra posthuset af Catwalk.

De svarer på ingen af mine mails.

Så nu har jeg støvler til 500,-kr som jeg ikke kan bruge. :-(

Kan ikke anbefale denne webstore.

SNYD OG BEDRAG

Jeg købte to kjoler (ens) da det var til to piger der danser latindans, to toppe og et par bukser..... der gik lang tid pakken kom ikke jeg skrev mail til jer men fik ikke svar på nogen af dem tøjet jeg havde bestilt skulle bruges til danseturneringer.... til sidst skrev jeg endnu en mail hvor jeg sagde at I ikke skulle sende tøjet da jeg gerne ville anullerer ordren...... MEN på "mystisk" vis var pakken nu pludeselig sendt..... jeg fik den... MEN der var kun en kjole da der var udsolgt så den kunne vi ikke bruge til noget og for øvrigt levede den ikke op til billedet vi havde bestilt efter...den ene top kunne bruges.... den anden top og bukserne + kjole skulle sendes retur da vi havde købt noget andet.... det blev hermed gjort og som pakke som I skriver I gerne vil have..... I har modtaget pakken den. 15 sep. men jeg har ikke fået mine penge endnu !!!!!!!!!!!!
I svare ikke på mail I har nu også skrevent på jeres hjemmeside at den er under ombygning !!!! hm hm !!!!!!
Jeg har søgt på navnet og fundet andre firmaer der tilhøre jer men nu er telefonnummerne lukket ned......

KØB ALDRIG TØJ VED DETTE FIRMA...... DET ER SNYD OG HUMBUG..........

Review by confirmed purchaser

FUSK! FUSK! og atter FUSK!

Har bestil 3 kjoler og fået dem alle leveret. Derefter har jeg sendt 2 retur men heller aldrig set pengene komme retur på min konto.
Jeg har som andre skrevet mail til dem - uden svar tilbage!
Og ja det er lidt underligt, de ikke har et tlf. nr., hvilket også er irriterende, da man ikke kan komme i direkte kontakt med dem.
Det er et fuskefirma og jeg ærger mig meget over, at jeg ikke kendte til trustpilot.dk, så havde jeg fundet du af det inden jeg bestilte, da nogen har skrevet om CatwalkDeluxe allerede siden 2010.
Jeg vil nævne det for alle jeg kender og samtidig opfordre folk til at skrive det på Facebook. Tror faktisk det var igennem Facebook jeg fandt hjemmesiden igennem reklamebannere på Facebook's hjemmeside.
Noget andet der er tankevækkende er, at de ikke har nogen ikoner på hjemmesiden, som står for sikker internethandling (e-mærket m.fl.), som man skal kigge efter når man handler på nettet. HUSK det til en anden gang! :)
Nå, øv øv. Men der er lidt håb endnu. En kollega har arbejdet i en bank og siddet i en afdeling, hvor man prøver at finde frem til disse virksomheder. Man har jo betalt til en konto, så de må vel kunne opspores. Så dette er mit næste trin i håb om at få mine pegne tilbage.

Så dårlig service !!

Har sendt min pakke retur for tre måneder siden, og har stadig ikke fået mine penge endnu. I skylder mig omkring 400kr, og sendt alle oplysninger til jer.. Og nu svare i aldrig en mere, syres det er så dårligt service og så lavt at i kan snyde folk på den måde.. !!!!!

Laver politianmeldelse i morgen

Har bestilt to ting hos dem, 30/8, skrevet mail d. 5/9 om at de skulle kontakte mig da jeg ikke havde modtaget produkterne - sendt mail igen 6/9 hvor jeg afbestiller produkterne. Modtager en mail d. 9/9 hvor de skriver at de netop har sendt varen (for nu er de to ting jeg har bestilt pludselig blevet til en ting). Jeg kan ikke nægte modtagelse af varen da de sender det som et brev. Jeg returnere som pakke d. 19/9 og følger med i leveringen hjemmefra. Varen er modtaget af dem d. 20/9 og jeg skriver en mail til dem om hvor de kan returnere de penge de har trykket fra min konto + returporto. Jeg ser inde på deres hjemmeside at de tager 7 dage om at returnere penge, og jeg venter tålmodigt. 8 dage efter har jeg stadig ikke modtaget penge. Dette er den sidste chance de har til at reagere på mine mails og kontakt mig - i morgen har jeg en aftale med politiet om at lave en anmeldelse af firmaet.

Review by confirmed purchaser

HAR IKKE FÅET MINE PENGE!!

havde bestilt en kjole og en bikini og fik tøjet meget hurtigt leveret, men da kjolen ikke lige var mig sendte jeg den retur, det er nu over 1 mdr siden og har ingen penge fået tilbage. har skrevet til dem om hvor mine penge blev af, og heller ikke det kunne jeg få svar på.. synes godt nok det er for dårligt. og kan ikke se denne hjemmeside som andet end svindel og humbuk.. man kan ikke komme i kontakt med dem på andre måder end e-mail og de svare ikke engang tilbage når du sender en klage. vil råde alle andre til ikke at bestille herfra hvis det ikke er fordi de er 100% sikker på at de kan bruge tøjet, fordi de får hvertfald ikke deres penge igen!!!

Review by confirmed purchaser

Jeg fik leveret min vare, og alt var ok.

Jeg mener bestemt i har gjort jeres job godt. Fik min bestilling og der var ingen problemer.

Review by confirmed purchaser

Snydefirma - har ikk fået mine varer og har betalt :(

Har bestilt kjole, og de har trukket pengene. Men har ikk fået min kjole.
Har flere gange skrevet mail til dem, men får ikk noget svar.

Fuskerfirma, har efterfølgende også hørt fra andre, at de heller ikk har fået deres varer og ikk har fået pengene tilbage...

Kan kun ADVARE.. køb ikk noget af dem...

service total i bund

Jeg synes at servicen er så utrolig dårlig. jeg har bestilt en vare og halvanden uge senere er varen stadig ikke blevet sendt til mig. Det er ikke muligt at finde varen på de oplysninger vedr posthuset. Jeg har nu rettet henvendelse 4 gange via mail og stadig intet hørt vedr min ordre. Nu står pengene spærret på min konto og jeg har ikke modtaget min vare endnu, så begynder jeg ærlig talt at bekymre mig om, hvorvidt jeg er blevet snydt. Når der ikke fremgår noget tlf.nr. på nettet hvor man kan ringe til og emails heller ikke bliver besvaret, så får jeg et utrolig dårligt indtryk af firmaet og vil aldrig benytte hjemmesiden igen. Jeg vil bare have annulleret min ordre, men det er jo lidt svært, når mine emails aldrig bliver besvaret :(

er så utilfreds!!!!

jeg syntes jeres tøj er rigtig lækkert :)
men jeg betalte mange penge for en bikini her i sommer, som gik i stykker efter kun en uge, nu har jeg købt et afstapnings sæt som jeg var rigtig glad for!! men efter kun en dag begyndte stoffet at se underligt ud og begge ærmer er nu rigtig grimme det er ikke pengene værd. jeg har forsøgt hele processen igennem at kontakte jer men uden held, så nu er min retur ret væk og det dyre tøj som jeg gerne ville have byttet til en ny vare hænger uden det bliver brugt. vil helt klart tænke mig om en ekstra gang næste gang jeg handler ved jer.

mangler penge retur

det går meget langsom med at få penge retur,men håber hver dag inu

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, produktet lever op til forventingerne.

Kan ikke sætte en finger på noget. Har handlet på hjemmsiden flere gange og der er altid hurtig levering.
Derudover er produkterne altid som de vises, der er ikke "snydt" for at få produkterne til at se bedre ud på billedet.

Røvdårlig

Jeg har intet godt at fortælle. Det har været sådan en dårlig service, jeg modtager en mail om mine varer er sendt, men modtager aldrig nogen pakke og efter at have skrevet 5 mails unden at få et svar tilbage, gav jeg op. Så jeg handler ALDRIG hos dem mere!!!

haha virkelig forfærdeligt

laver i sjov? trøjen som jeg fik og den på jeres hjemmeside kan overhoved ik sammenlignes overhoved. Fik min trøje 1 uge efter selvom der står på jeres hjemme der er mellem 1-3 dages leverings tid. Den var så grim, lignte ik den jeg kiggede på. Har pakket den sammen igen for at retunere den. Har fortalt alle jeg kender de aldrig skal bestille noget som helst fra jeres side, det bare svindel. Og har ik tænkt mig at bestille noget som helst hos jer igen.

Super god service

Hjemmeside nem at gå til. Pakken kom hurtigt efter bestilling, Indholdet var pænt pakket ind og beskyttet mod turen gennem postvæsenet. Ikke sidste gang jeg handler her. :)

Perfekt service

Der er ikke noget at sætte en finger på . Fik min vare hurtigt efter bestilling , så ingen problemer ...

Review by confirmed purchaser

De udbetaler ikke penge, som du har tilgode

jeg har skrevet 5 mails til dem om jeg har penge tilgode, og de svarer ikke på mails, man kan ikke ringe til dem og de ignorerer bare kunden. De skylder mig over 300 kr, som jeg efter 1 måned endnu ikke har fået. Nu har jeg forbrugerrådet på sagen.
Jeg bestiller aldrig fra dem igen

Godt

Rigtig godt, meget at vælge imellem og forskellige prisklasser.
Men forsendelsen tog lidt lang tid, forhold til hvad de skriver på hjemmesiden.

LORT !

Ja jeg fik godt nok min vare, Deluxe er ikke engang en stjerne værd.

Min vare blev sendt' men den ene kjole var i stykker.
Da jeg har forsøgt mig 3 gange a kontakte kundeservice, gad jeg slet ikke mere. Men vil ALDRIG nogensinde handle hos dem, og vil klart fraråde det. Har somsagt kontakte dem 3 gange, i løbet af næsten 2 uger, uden den fjerneste respons.

Review by confirmed purchaser

jeg har ik fået mine vare inu .

syntes ik det er i orden da jeg har sendt en mail omkring jeg stadig ik har modtaget mine varer , at der ik er nogen der gør noget , jeg har oplyst at min pakke ligger på løsning posthus , og mangler et hus nr (17) i har nu haft mange dage til at hente den i og fået sendt den afsted igen !

håber bare stadig på at i vil være så venlige at få styr på det , skrevet et nr på og afsted med pakken igen !?

Middelmådig bestilling, perfekt levering

Jeg synes, at www.catwalkdeluxe.dk er lidt svært at finde rundt i, og det er ærgeligt, at éns indkøbskurv er forsvundet når man forlader siden, og kommer ind igen. Samtidig manglede jeg informationer omkring varerne; f.eks. købte jeg en jakke hos jer, hvor der ikke var skrevet, hvilket mærke den var... Det burde fobedres :-)
Men samtidig skal det siges, at leveringen var helt i top - jeg havde pakken næste dag - perfekt!!!

Tilfredsstillende

Man får som regel sine ting så hurtigt som muligt!
Alt i alt er det hele faktisk ganske udemærket.

super hurtig

God og hurtig lever helt op til forventningerne, en butik vi gerne vil handle med igen, og som vi vil an´befale til andre

gør det bedre

det tage langt tid før min ordre bliver levere.. det er meget irreterende

Min kjole :(

Hey.
Jeg har været meget glad for min bestilling men før den har jeg ikke, da jeg havde bestilt en kjole i xs til et bryllup i en fart, havde jeg fået den hjem i en XXL. Den følelse var ikke rart da jeg havde glædet mig til at have den på men alligevel ikke. Håber i til en anden gang sender den rigtig størrelse da jeg sikkert havde fået glæde a den i den rigtig størrelse. Hilsen Roma noureddine.

pæn tøj, lav kvalitet

jeg bestilte tøj og efter 5 dage modtager jeg tøjet og efter 6 dage er de 2 første ting gået i stykker desuden havde de sat prisen ned få dage efter så blev snyt for 429 kr. men det så fedt ud på nettet. falsk vare betegnelse

Jeg er meget glad

Tak for en god hjemmeside og hurtig arbejde

Til jeres kunder

Hej jeg har ellers skriv til jer og ingen svar de er meget uansvarlige til jeres kunder!

super

jeg er meget tilfreds

Review by confirmed purchaser

lækkert tøj, men dårlig kundeservice

Jge kan godt lide deres tøj og hjemmeside. Men de er ikke så skarpe på kundeservicen. Er AL for lang tid om at svare på mails osv. og det gør at hvis det er en ordre jeg skal bruge asap, bestiller jeg det et andet sted, da de ikke svarer tilbage vedr. levering før et par dage senere.

hurtig levering, lækkert tøj

Opdagede Catwalkdelux helt tilfældigt. Der er jo helt fantastisk hvad man kan få af flot tøj mm til billig penge. Men ved ikke om det er mig der har misforstået noget da jeg refunderede nogle varere for troede der blev sendt ny til mig da kjolen var itu i sømmene, og havde skrevet jeg gerne ville købe/have en ny, men har måske gjort noget forkert...

Review by confirmed purchaser

Fint tøj og rigtig god med at sende det, der gik kun 3 dage så det er rigtig godt.

CatwalkDeluxe.com er en rigtig god shopping side med en masse flot tøj. Deres udbringning er også fantastisk. Der går kun tre dage og efter hvad jeg har oplevet, har der ikke været nogle fejl :-)

kvalitet service

tjek catwalk hver uge så sikre du dig det andre ikke har

Levering = Perfekt / Returnering = Meget Skuffende

Bredt sortiment og god kvalitet ! Jeg har været meget tilfreds med leverings tiden af bestilte varer . Der går højest et par dage og det er rigtig god service . Indholdet i pakkerne er der heller ikke noget at sætte en finger på. Det kommer alt sammen i god stand.
Det eneste jeg ikke er tilfreds med og som faktisk er pisse belastende er at jeg bestilte en varer den 02.08.2011 sendte den retur samme dag og lavede en returnerings blanket . Efterfølgende har jeg kontaktet catwalkdeluxe via mail. Jeg har stadig intet hørt fra catwalkdeluxe og pengene blev trukket 04.08.2011 men ingen penge er returneret endnu og det er snart 2 uger siden . Det er vigtigt når man ikke kan prøve varen inden man bestiller den , at returnerings afdelingen kører ligeså godt som leverings afdelingen . Men jeg håber der bliver rettet op på dette problem så det igen er en fornøjelse at handle på Catwalkdeluxe.com

SUPER!!

Fin handel
Og god kvalitet!

Meget langsomelig behandlingstid

Jeg blev helt usikker på om min ordre ville komme frem grundet den lange behandlingstid.
Jeg har retuneret en varer som der stadig ikke er tilbagebetalt mine penge for.

???

Ajorpianngilaq atisaatai nuannit

super god service.

super god service.

Ser billigt ud :(

Personligt syntes jeg deres tøj ligner noget der er løgn, og noget der er billigt produceret i tyrkiet eller thailand.
Ville aldrig handle her

super

Det er første gang jeg handler ved catwalkDeluxe. Og alt forløb uden problemer Der vil jeg gerne handle igen.