[REPLY]
De bestelde produkten, werden binnen 2 werkdagen afgeleverd.
De status van de bestelling, werd op elk peilmoment doorgestuurd ter info en voor de daadwerkelijke levering werd een track en trace link doorgestuurd.
Super zo. Hier kunnen diverse internet leveranciers een voorbeeld aan nemen.
We hebben een maintenance kit besteld voor bij ons nieuwe Saeco apparaat. Gelijk kunnen bestellen, en met 2 dagen binnen, keurig verpakt. Prima service!
Na het bestellen waren mijn artikelen na twee dagen binnen, kortom helemaal goed!
Beste CCLL,
Ik had nog nooit van jullie gehoord en daarom met enige scepsis mijn bestelling geplaatst. Na ontvangst van de goederen kan ik maar één ding zeggen:
Helemaal TOP.
Wij zijn zeer tevreden over de service, afhandeling en levering.
We hebben de producten altijd binnen een zeer kort termijn in huis.
Op en top goed.
Wij bestellen nu al een paar jaar bij ccll. Tot nu toe zijn ze voor ontkalkers steeds t voordeligste in prijsstelling vergeleken met andere (web)shops. En alles wordt snel geleverd.
5 sterren zoals de sterren al zeggen perfect - geen tegenvallers
heel tevreden over het bestelde product,en de levering en service.
De volgende dag de bestelling al binnen voor een goede prijs. Gewoon doen.
Ik ken het product, dus het was voor mij geen verrassing.
Zeer goede website, makkelijk, zeer goede service ook snel bezorgd, zolang het door de brievenbus kan, is het natuurlijk ook probleemloos.
Complimenten, zullen het doorvertellen aan kennissen, vrienden & .
Snel en keurige levering, en de site is heel overzichtelijk
Prima prijs, prima bezorging en snel, wat wil je nog meer!!
Snel en juiste levering in een zeker voor deze tijd vlotte levering. Bedankt hiervoor'.
Alles perfect geregeld.
Jullie hebben het goed voor elkaar.
Bestellingen worden net als de naleveringen goed verzorgt.
Het bestellen en bezorgen van het pakketje met de juiste inhoud is vlekkeloos verlopen. Ook lekker snel. En prijstechnisch ook nog eens gunstig. Dus als ik nog eens wat nodig heb weet ik jullie te vinden. Ga zo door. De aftersalesservice etc. kan ik niet beoordelen, aangezien ik daar geen gebruik van hoef te maken in dit geval.
Ccll levert keurig en op tijd de gevraagde onderhoudsmiddelen voor ons apparaat ook kan je de geplaatste bestelling netjes volgen en wordt je per mail op de hoogte gehouden. Echt super!
Duidelijke website, makkelijke betaling ook met Paypal, redelijke verzendkosten (slechts 2,95 en boven de 50,- gratis) en snelle levering. Na enig speurwerk op het internet bleek CCLL ook nog de goedkoopste te zijn. Voor mij meer dan genoeg redenen om iedereen CCLL aan te bevelen.
Snelle levering en lage verzend kosten, kortom tot de volgende set!
we hebben een goede service en aflevering gehad, alleen jammer dat de spullen niet in voorraad waren. Maar we zijn wel goed op de hoogte gehouden wanneer we de spullen wel zouden krijgen. Zeer goed gegaan allemaal.
Cleaning tabletten voor krups koffie machine besteld en binnen 2 dagen in huis volgens afspraak
Ik bestel en de volgende dag had ik al in huis. Zo geweldig
Ik kwam hier via internet terecht en ben het gewoon gaan proberen om mijn ontkalkingsproduct te bestellen voor mijn koffie machine. Zoals vermeld dat je het de volgende dag al in huis kreeg ging bij mij niet op. Ik heb direct een mail gestuurd en daar kreeg ik heel snel een bevredigend antwoord op en de volgende dag lag het dan toch in de bus. Volgende keer ga ik weer hier bestellen!!!
Ik heb onderhoudsartikelen voor mijn koffiemachine van Siemens besteld en binnen drie dagen afgeleverd. Dat is toch fantastisch!!!
Heel erg tevreden met de afwikkeling van mijn product
Deze site is snel gevonden. En de produkten heb je snel in huis.
Makkelijk dat je er de deur niet voor uit hoeft en ook de prijs is goed.
Duidelijke site, goede aanbiedingen/ kwantumkortingen en makkelijke bestelprocedure. Binnen een werkdag bestelling in huis! Top!
Fijne service. Tegen een scherpe prijs, met nog wat kwantumkorting, kreeg ik mijn Melitta reinigingstabletten snel en goed verpakt geleverd. Erg teverden, dus.
Bestellen ging makkelijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Dit was mijn eerste ervaring met Ccll, maar vast niet de laatste (als de prijzen tenminste zo aantrekkelijk blijven ;-).
Dit is de eerste keer dat ik via hun site een Saeco Brita Intenza Plus waterfilter heb besteld, zij hebben keurig volgens afspraak geleverd.
Zal er de volgende keer weer bestellen.