We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (246)
Cdwow

Billige varer og gratis transport

Jeg var heldig at finde en tv-serie rigtig billig hos cdwow, og så er der tilmed gratis fragt, så når man lige er heldig at finde den rette vare og til den rette DVD-region, så er siden fantastisk.
Dog var etuiet til en af mine DVD'er gået lidt i stykker ved ankomsten. Det er ikke mit indtryk, at det skyldes indpakningen; men nok nærmere kvaliteten af etuiet, hvilket jeg vel næppe kan bebrejde cdwow.

Helt okay

Har bestilt hos cdwow mange gange efterhånden og altid til en god pris, dog er danske cd'er sjældent billige. En enkelt gang var min ordre et par uger forsinket, men cdwow var søde til at svare på min mails og det hele nåede også frem til sidst.

Lidt for dyr

Fornuftigt udvalg, men priserne er lidt for høje ift de andre der sælger det samme på nettet.
Aldrig haft andet end gode oplevelser med dem

lansom

Hvis man er meget meget tålmodig er det ikke et dårligt sted at handle, har generelt et godt udvalg. Leveringstiden er dog ikke noget at råbe hurra for.

Cdwow

Urimelig lang leveringstid. Pengene er dog trukket.

Bestilte en DVD fra cdwow.com 24. januar og den blev afsendt 26 januar.
Jeg har rykket efter min levering og fik bare at vide der ville lige gå lidt længere tid...

Det er d. 13. februar nu, og jeg har stadig ikke set eller hørt noget til min forsendelse.

Pengene blev trukket fra min konto for længe siden. Og jeg gider ærlig talt ikke vente mere.

Bestiller et andet sted fra, og så må jeg sgu bare tage tabet som en lærestreg, og aldrig handle hos CD WOW igen...

God oplevelse

Jeg bestilte et nyt spil til en spotpris ingen andre forhandlere kunne matche. Trods de 10-11 dages ventetid fik jeg mit produkt toldfrit ved døren og det virkede fejlfrit. Alt i alt en god oplevelse.

god men lidt langsom...

har købt bøger der 2 gang indenfor et par måneder, og begge gange er bøgerne nået fin frem...

Leveringstiden er lidt lang, så man skal bestille i god tid, hvis det feks er til gave...

Har ikke oplevet at pengene bliver hævet på kontoen før varer er afsendt..

handler gerne igen

Cdwow

Trak penge på forhånd og trak sagen i langdrag

Jeg bestilte et spil, der først ville udkomme to måneder senere.
Jeg regnede med, at jeg ville få det tilsendt to måneder senere - og de så ville trække pengene. Men jeg havde dårligt trykket send, før de havde hævet pengene.

Jeg kontaktede dem og forklarede dem, at de måtte vente med at trække pengene til de sendte produktet. Jeg fik så en længere smørre på engelsk om, at de nu altså trak pengene på forskud.. Det mener jeg ganske enkelt ikke er lovligt!!

4-5 måneder efter fandt de ud af, at de ikke kunne levere.. og efter adskillige e-mails frem og tilbage, fik jeg mine pengene retur - men selv efter de erkendte, at de ikke kunne levere varen, gik der uforbeholdent længe, før pengene gik ind på min konto!

Det er ren fusk!

Cdwow

Stort udvalg og fine priser

Har bestilt flere cd'er her. Leveringstiden er ofte omkring en uges tid, nogle gange lidt længere. Produkterne er fint emballeret. Kundeservice er hjælpsom og svarer indenfor rimelig tid.

Kom som lovet

Bestilte "The Pacific" på blu-ray og den kom som skrevet i den mail de sendte mig efter ca 6 dage :-)
Har så bestilt Sex & the City 2 også på blu-ray, men de fik sendt etteren til mig, skrev til dem 1 juledag og fik svar samme dag efter 3 timer, med hvordan jeg skulle sende den forkerte retur. Har endnu ikke fået den anden da jeg først fik sendt den første for 2 dage siden......

Pakken bliver sendt fra Hongkong

Bestilt en bluray film og regnede med den blev sendt fra England, siden de er registreret der. Der stod intet sted at varen blev sendt fra Asien eller at told kom oveni. Til dem der ikke er inde i toldreglerne, så er importgebyret på 160 kr. og momsen kommer oveni.

Udemærket og billigt!

Billige priser især på cd køb! Desuden er fragten gratis, så der er mange penge at spare! Dog kan man risikere at vente meget længe på sine varer og det trækker ned i den samlede bedømmelse.

billig

JEg har ikke haft problemer med at handle her.. så jeg kan kun anbefale at handle i denne billige butik

Cdwow

Firmaet overholder ikke lovgivning mht returret og de har lang leveringstid

Firmaet har dansk hjemmeside, men overholder ikke dansk lovgivning. Lovgivning der gælder ved internet handel bliver ikke overholdt.
De gør ikke tydelig opmærksom på at lagervarer kan være 6-8 dage undervejs.
De skriver i afsendelsemail at man kan sende varer retur, man skal blot henvende sig til dem, men I virkeligheden vil de kun tage varer retur, hvis varen er defekt.

Lidt som russisk roulette

Ja nogle gange går det godt, og andre gange knap så godt. Det er både mht det juridiske omkring købelov og leveringstid. Det er bare ikke godt nok !

Janni Pedersen found this review useful

DO NOT USE

I ordered a cd weeks ago and im still waiting.
i keep getting told by their naf Customer Service to wait a few more days.
And they test the postal system regularly- Not sure what that has to do with anything the whole world tests the postal system regularly .
i had to get my CD from Amazon in the end. DO NOT USE !

Cdwow

Nye plader m.m. til lave priser

Hvis man gerne vil have det sidste nye (udenlandske) musik, så er dette et godt sted at handle. Jeg har selv købt utrolig mange udgaver af "Now that's what I call music!" hos dem. En sådan 2 CD koster typisk kr. 250 i Danmark, men hos CDWOW koster den ca. det halve.

Leveringstiden på ca. 7-10 dage synes jeg er helt ok. Indtil videre er alt modtaget som forventet.

En enkelt gang var der en ridset disk, men efter en enkelt mail til deres kundesupport blev den ombyttet helt uden omkostninger for mig. De udgifter jeg havde ifm. forsendelsen fik jeg i stedet som tilgodebevis (voucher), som jeg så kunne bruge ifm. min næste ordre!

Seneste indkøb var den nyeste soloplade med Slash i en special edition med 17 numre. Det billigste jeg har set den til i Danmark er kr. 180, mens jeg hos CDWOW kun gav kr. 80,- (inkl. forsendelse!).

Dette er ikke CD WOW

Denne side tilhører ikke CD WOW. Siden får masser af hits fordi folk skriver forkert når de ønsker at besøge cdwow.com.

Cdwow

Ok, men urimeligt lange leveringstider

Billige priser, stort udvalg ... men, men til tider urimeligt lange leveringstider. Det sidste skyldes hovedsageligt, at man kan komme ud for at en varer er restordre, og man først finder ud af, efter man har bestilt.

Der ud over har cdwow.com en uigennemskuelig forsendelsesforsikring til 5 kr, som man ikke kan finde ud af hvad dækker ud over hvad der i forvejen er dækket af købeloven.

Godt og hurtigt levering

Gode og mange (sådan da) billige vare, hurtig levereing, når man tænker på det bliver sendt fra England, sidste vare de sende bestilt en weekend kom tirsdagen efter og det bedste ingen fragt priser.

Cdwow

Handlede hos dem for nogle år siden!

Har ikke haft problemer med CDWOW, men desværre har de fået forbud med parallel import. Så har ikke handlet hos dem i meget lang tid.

Recommend shopping here

I have bought DVDs and CDs from CD WOW! a number of times and they always arrive within the promised period. Any delays are quickly addressed by customer support with reasonable explanations. All-around good experience.

Total utroværdigt firma

Jeg har bestilt et spil, og er blevet opkrævet told på kr. 196,00. Dette er IKKE oplyst på hjemmesiden, og man kan heller ikke se hvor firmaet har adresse henne, for på forkant at vide at det bliver sendt derfra. Hvis jeg havde vidst at spillet ville blive sendt derfra, ville jeg ALDRIG have bestilt gennem dette firma. Pas derfor meget på med at køb gennem dette firma. Jeg har oplyst firmaet om den danske lovgivning, men det er de fuldstændige ligeglad med. TOTAL UTROVÆRDIGT FIRMA.........

Oft bestellt, meist schnelle Lieferung

Bin dort Stammkunde (>20 Bestellungen), fast immer ist die Bestellung nach ca. 1 Woche angekommen

Fantastisk - trods lang leveringstid

Jeg har nu benyttet mig af cdwow.com til køb af omkring 30 cder, film og spil.
Ikke en eneste gang har der været nogle problemer, tingene kommer som lovet (gerne et par dage senere), og tingene er forsendelsesforsikret for 5 kr(!) og derudover er fragten gratis. Udover alt dette er det, så vidt jeg er orienteret det billigste sted at købe helt ny musik, spil og film.

- ydermere giver de dig med jævne mellemrum et gavekort til en værdi af en ny film f.eks.

Kan KUN anbefale dette til andre.

Mvh Benjamin

10/10

Syntes at cdwow gøre det godt.! Billige priser, ypperste lovet levering og ikke mindst så får du alle dine varer.
- Har handlet der 5 gange nu, og alle gangene har jeg fået mine produkter efter 3-5 dage!Aldrig er mine produkter havnet hos tolden!
10/10

Cdwow

Ingen problemer, men svært at finde information på hjemmesiden

Jeg fandt en CD som jeg ikke kunne finde andre steder end hos cdwow, bestilte en søndag og fik leveret 8 dage efter - tirsdag - alt i alt ok!
Den blev sendt fra Tyskland.

Men det er umuligt at finde information om hvor selskabet hører til! Det er endnu mere umuligt at finde information om hvor varen sendes fra! (Eks. pga. told/moms)

Overvejer nu at bestille tre CDer mere, men disse komme over bagatelgrænsen og jeg risikerer derfor at skulle betale mange penge til postDK for at hjemtage varen! Da de skiver jeg overvejer at bestille er fra et band fra USA er jeg bange for det ikke er på lager i EU...

Det perfekte sted at købe CD'er og DVD'er

Du får altid en superlav pris - og ingen overraskelser vedr. forsendelse. Den er nemlig altid gratis. Levering sker altid som meddelt. Men der kan være stor forskel på leveringstiden - alt efter, om det er en lagervare eller ej. Men det får man at vide allerede inden man bestiller.
Også muligt at forudbestille endnu ikke udkomne CD'er, således at de afsendes på udgivelsesdagen.
Desuden gode muligheder for diverse rabatter.

Hvor bliver varen af?

Bestilte et PS2 spil for et stykke tid siden. Ventede over halvanden måned, og varen kom ikke. Skrev en mail til dem om at varen aldrig kom, og de svarede at de ville sende en ny... Der gik næsten en måned før den ankom... Dårlig oplevelse.

Kristian Poulsen found this review useful

handel indenfor/udenfor eu

jeg har også flere gange handlet hos cdwow, dvd'er kommer tilsyneladende fra Hong Kong og cd'er fra schweiz... et af mine produkter blev taget af tolden... jeg kontaktede cdwow, som udstedte en kupon på det "tabte" beløb... selvfølgelig med risiko for at flere produkter kunne havne i tolden, hvilket de heldigvis ikke gjorde...

Cdwow

ABSOLUTE JOKE OF A COMPANY!!

ABSOLUTE JOKE OF A COMPANY!!! I ordered Endless Oceans 2, Adventures of the deep on WII on 14th May to cheer my little boy up after he was diagnosed with Type 1 Diabetes as he was upset about having insulin injections. Over 2 weeks later the parcel turned up only to find it was the wrong game inside, they had sent Endless Oceans, Blue World which is the 1st game.

I complained by email, as no telephone number is provided (wonder why!!)
They emailed me a returns slip and said as soon as they receive the returned game that they would send the correct order. I returned the game straight away on 4th June. After waiting for 3 weeks and numerous emails, I received the parcel today 25th June, not only was it not the correct region ie. (PAL) but (NTSC), it was also the exact same game that I returned, they had sent Endless Ocean, Blue World, again. I have emailed them and told them I want a full refund from them and will never order from them again.

They may be a few pounds cheaper than Game, Asda etc..... but what a joke of a company they are, after 6 weeks of waiting and still they send the wrong game. So much for cheering my little boy up...... should have stuck to companys I know! Lesson Learned NEVER BUY FROM THIS JOKE OF A COMPANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cdwow

CDwow fortjener mere ros.

Jeg har læst megen uberettiget kritik af CDwow rundt omkring på nettet, hvilket jeg slet ikke kan forstå. CDwow er én af mine foretrukne sider når jeg køber musik-cd'er. De har for det første afsindige lave priser, og det er endda inklusiv gratis levering. Ja, leveringstiden er så godt nok oftest omkring 1 uge, eller mere, men det kan man sagtens leve med når priserne er så gode.

Skulle det ske at man modtager ødelagte CD cases, så sender CDwow kvit og frit et tomt afsted.

Pelle and Benjamin Gottschalck found this review useful

Cdwow

Alt i alt en god butik, men man skal være opmærksom.

Har efterhånden handlet der en del gange, mest af alt på grund af prisen..
Køber kun cd'er, sacd'er og musik-dvd'er. Dvd'er køber jeg ikke af den grund at jeg ikke er sikker på om der nu også er danske undertekster på.
Købte engang en dvd og den var uden danske undertekster, skrev derefter til cd-wow og forklarede situationen, og jeg fik besked på at returnere og så ville de føre beløbet tilbage på mit kort. Alt forløb godt, ingen problemer.. faktisk tror jeg nok at jeg fik mere tilbage pga at kursen var steget.. :-)
Det er derfor jeg har skrevet at man skal være opmærksom i overskriften; cd-wow's beskrivelse af dvd'er er ikke altid 100% korrekte.. f.eks med undertekster eller lydformat.
Som andre anmeldere også har skrevet skal man have lidt tålmodighed med transport-tiden, men jeg har altid modtaget min bestilling indenfor 2 ugers tid, cd-wow oplyser 7-10 dage.
Er personligt selv tilfreds og vil også fremover benytte denne butik.

Nogenlunde :o/

Har handlet der to gange nu. Første gang gik det glat, og relativt hurtigt (leveringstid ca. 1 uge, som angivet ved varerne på websitet), men anden gang var leveringstiden næsten én måned! Og det selvom varerne alle stod til straks-levering på websitet.
Dog er kundeservice upåklagelig og hurtig. Fik svar derfra i løbet af en times tid - en lørdag eftermiddag. Og varerne kom da også alle frem til sidst.

ok I guess

Got a really good deal on a Kenny Rogers CD collection, but delivery was slooooow. Took almost 2 weeks!

Cdwow

Billige produkter, okay hjemmeside og varer der måske/måske ikke findes - velkommen til.

Wow! Det første ord dette firma gerne vil associaceres med er "wow", det første du som kunde ender med at tænke er dog - Wow jeg er da til grin!

Det starter ellers okay, sitet ser tillidsvækkende ud, gode priser, stort udvalg og dertil mange genrer. På sitet findes mulighed for at handle både spil, film og musik, hvilket jo egentlig ikke er særligt dumt.

Firmaet kører ofte diverse kampagner, det være sig eksempelvis mulighed for at spare ved større bestilllinger, restsalg og ikke mindst forudbestillinger, alt i alt fornuftigt og noget de fleste vil kunne lide.

Når firmaet alligevel kommer til at fremstå i et negativt lys er det fordi de ikke overholder deres egne løfter.

Eksempelvis kan jeg nævne en sag hvor jeg forudbestilte et spil på sitet. Der kunne spares næsten 200kr ved at handle på CdWow, spillet skulle bare bestilles og betales nogle uger i forvejen. På den måde var man sikker på at få det på udgivelsesdagen, og til en mere end fair pris - so far so good.

Forventningsfuldt tjekker jeg postkassen på dagen, det var jo sådan set aftalen, men der er intet kommet. Herefter tjekker jeg min mail, der kunne jo være gået noget galt, måske var datoen rykket, Cdwow kunne have fået fragtproblemer eller lign, men der er intet.

Herefter tjekker jeg sitet for at se status på min ordre. Til min store overraskelse kan jeg se at spillet nu er i "backorder", det vil sige i restordre, og at jeg vil kunne forvente at få det leveret indenfor to til tre uger!

Det er simpelthen ubeskrivelig elendig kundeservice. Først lokker man folk til bestille forud, derefter trækker de pengene før varen er sendt og slutteligt stikker de deres strudsehoveder i sandet og lader som ingenting når de ikke kan efterkomme deres egne løfter.

Når man forudbestiller er ideen netop at man kan være sikker på at kunne få varen på udgivelsesdagen, jeg bestilte flere uger i forvejen og burde derfor være 110% sikker på at de overholdt aftalen. At de så ikke engang informerer om at hele handlens grundlag er forsvundet som dug fra solen hjælper ikke deres sag.

Jeg endte med nogle sure mails og løfter om pengene tilbage, de kom efter en uge, og en følelse af at her har jeg nok handlet for sidste gang

Hvem er så værst brugeren eller Shoppen - i dette tilfælde må det siges at være mig. For ikke alene var denne handel til grin, men det er faktisk anden gang at jeg har fået lige nøjagtig samme behandling af CdWow.

Cdwow

De ville ikke give mig pengene retur

Selvom det er et udenlandsk firma, er de stadig bundet af de danske love, da de vælger, at henvende sig til danske kunder, via en hjemmeside skrevet på dansk. Så først da jeg havde gjort dem opmærksomme på dette og hendvendte dem til §17, §18 og §19 i forbrugeraftaleloven, ville de gøre mig, som de så venligt skrev "en undtagelse" i dette tilfælde.

Cdwow

Gode priser og godt udvalg, men....

Jeg har en håndfuld gange handlet ved cdwow med forskelligt resultat. Jeg har købt et par cd´ere til en rigtig fornuftig pris inklusiv fragt. Der er en lidt længere leveringstid end normalt, men det opvejes af den gode pris.

Jeg har dog også et par gange været ude for, at den vare jeg bestilte pludselig var i restordre og blev ved med at være i restordre, og jeg endte med at afbestille. En enkelt gang fik jeg leveret en Blu-Ray film med forkert landekode i forhold til hvad jeg havde bestilt. Jeg sendte den retur og fik pengene overført til min konto med det samme. Dertil skal også siges, at deres kundeservice fungerer rigtig godt og hurtigt.

Michael Lajlev found this review useful

Cdwow

For det meste et godt sted at handle

Jeg har købt mange gange hos cdwow fordi de tit har de billigste priser. For første gang har jeg nu fået toldopkrævning fra post danmark, som andre herinde klager over. Jeg kan oplyse (til de der skriver at det ikke står nogen steder) at i bare kan læse betingelserne på siden inden i bestiller - for der står klart og tydeligt at man kan risikere at blive opkrævet told. Hvis man alligevel ikke vil have varen pga. tolden, kan man vælge at lade være med at afhente og betale tolden, hvorefter den bliver sendt tilbage og man får pengene refunderet. Det har jeg valgt at gøre denne gang, hvilket jeg også oplyste cdwow om pr. mail, og jeg fik en fin og venlig mail tilbage om at jeg så måtte have lidt tålmodighed, men at jeg ville få pengene retur så snart de modtog pakken retur.
Cdwow er altid hurtige til at svare på mails og er for det meste billige, derfor vil jeg fortsat handle hos cdwow. Eneste minus er at man under normale omstændigheder ikke har mulighed for at returnere sine varer (alm. returret), da det er et udenlandsk firma som ikke er underlagt danske love.

Is Cdwow your company?