We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (50)

ADVARSEL - Cellbes et svindelfirma

Cellbes er det største svindelfirma, jeg har mødt. Og som journalist har jeg oplevet flere. Kvaliteten af deres varer er meget lav - og klager man over den, og returnerer varerne - sender de én til INKASSO og i RIBERS - osse selv om man ikke skylder dem noget. Når man så truer dem med FORBRUGERKLAGENÆVNET herhjemme, æmndrer de kurs - godskriver varerne - og trækker Ribers og INKASSO tilbage.

Jeg har returneret varer, der endnu ikke var brugt, fordi de var trævlet op i somme eller knapper eller mønstre - alligevel blev jeg beskyldt for at have brugt dem. Så smed de dem væk . og et år senere - da FORBRUGERKLAGENÆVNET kom på banen, FANDT de pludselig tingene IGEN. Fantastis detektiv, de må have ansat ;-)

Så snart man så har bestlt første afdrag, gentager de proceduren - det er fuldkommen uhørt. De overtræder gang på gang dansk lovivning. Og jeg vil slet ikke tale om forretningsetik.

Hold jer laaaaaaangt væk fra Cellbes - hvis du ikke vil ende i en økonomisk loop - jeg tror jeg sendte 150 mails og klager - og de var ligeglade. Og først da det danske FORBRUGERKLAGENÆVN kom på banen, rettede de ind - midlertidigt.

BE AFRAID BE VERY AFRAID

Marianne Dyhrberg Cornett - journalist -.og kritisk forbruger - der er eks-kunde hos Cellbes - det blev jeg meget meget hurtigt

ove found this review useful

Både godt og skidt

Har fået flere gaver som var købt hos Cellbes

Nogle var ren skrammel, andre, sengetøj, var fint til Prisen.
MEN et spørgsmål i disse KRISETIDER,,

Hvorfor har Cellbes IKKE et dansk CPR. nr??
For uden det.. så tjener de en masse her, men betaler ikke skat og dermed vores fællesskab..
DET synes jeg så ikke om, og vil derfor ikke handle med DEM.. eller andre som dem.

A HVAD !

Efter besøg på deres hjemmeside og ikke gennemført bestilling og betaling har de sendt pakke alligevel, selv om at jeg skrev øjeblikkelig til firma at jeg ikke ønsker tilsendt pakke. Mega høje gebyrer - omkring 130 DK for et par hjemme bukser. I morgen sender jeg pakke retur og det har jeg oplyst kundeservice. Magen til frækheden har jeg ikke oplevet før!

Cellbes

Snot og brokkehoveder er denne verden efterhånden fuld af !!!

Har nu handlet med Cellbes 3 gange og det har virket til punkt og prikke -hver gang !
Som Irma-Olsen sagde, -den gang han introducerede pap vinen i Danmark-
" god -især til prisen" , eller hans reklamefolk, naturligvis.
Det er god forarbejdning, flot design, gode detaller hele vejen rundt og så har de også
tøj til voksne!!! Hallo!
Malurten - vi har ikke plads til mere!
tak Cellbes -vi høres.
los Ølstykkianos

Sjusket forretningsstil

Cellbes lader til at have et ikke-eksisterende lagersystem, så du kan ikke være sikker på at det du bestiller, også er det, du får.
F.eks. har jeg lige modtaget en pakke, hvori der skulle være to tunikaer, men der var en tunika og en sort strikcardigan med palietter. En vare som ikke engang kan købes i deres webshop (men der stod godt nok cellbes på mærket i nakken). I december prøvede jeg også at bestille en tunika, men den kom aldrig frem. Da jeg ringede til Cellbes, fik jeg at vide, at den havde været i DK og retur, men jeg havde aldrig fået leveringsbesked fra firmaet. I mellemtiden var den blevet udsolgt. Når man ringer og klager, bliver man behandlet somom man er dum og ikke har forstået procedurerne (der bliver talt hen over hovedet på kunden med bemærkninger som: Må jeg godt lige have lov at forklare dig, og så kommer der en forklaring som intet har med sagen at gøre). To ud af to ordrer som er gået galt. Jeg handler aldrig hos det firma igen!

Cellbes

Gode varer og god service

Er rigtig glad for at være kunde hos Cellbes, og har købt meget tøj, sko og ting til boligen der gennem årene.

Eneste negative jeg kan sige om dem er at de mangler en log ind funktion på deres hjemmeside så man kunne se hvor langt en varer var, da det ville være en stor fordel da leveringen til tider kan tage lidt tid.

Deres kunderservice er altid søde og hjælpesomme når man mailer til dem, og forsøger virkelig at finde en god løsning på dit problem.

Men generelt syntes jeg rigtig godt om dem, og har endnu ikke haft noget derfra som skulle byttes.

Er en af de butikker jeg ofte anbefaler til andre, fordi de har gode tilbud og lækkert tøj.

UTROVÆRDIG KUNDEBOGHOLDERI SAMT MANGLENDE TILBAGEMELDING

Efter at have været kunde i længere tid, får jeg pludselig brev fra et inkassofirma i Århus, om at jeg skylder en masse penge.
jeg beder inkassokontoret om at sende mig en opgørelse over hvad det er som jeg skulle skylde, dette sker dog ikke, det eneste jeg fik ud af inkassokontoret, var et næsvist svar, og jeg kunne bare betale.
Herefter kontaktede jeg kundeservice, som bad mig om udskrifter fra netbank, og giro indbetalinger, alt blev sendt til dem, og her fandt man så ud af at jeg havde 1020,20. Kr tilgode hos dem, og jeg spurgte om jeg kunne handle for mit tilgodehavende, det kunne medarbejderen ikke svare på, men jeg ville få besked, det fik jeg heller ikke og siden skete der ingen ting, efter endnu en henvendelse, fik jeg at vide,at medarbejderen havde taget fejl, og at kontoen var gået lige præsis i nul.
jeg bad dem om en opgørelse endnu en gang, fordi at det undrede mig at kontoen kunne ramme lige præsis i nul og ikke et plus.
Jeg har i dag forsøgt endnu en gang at få bogholderiet i tale, men de sad i møde og jeg ville blive ringet op, som så mange gange før, jeg meddelte medarbejderen, at hvis jeg ikke blev ringet op i dag den 17-01 ville jeg henvende mig til forbrugerstyrelsen, og fik at vide at det måtte jeg så gøre, jeg har efterfølgende sendt besked på deres hjemmeside om samme problem uden held.
Jeg kan kun med ovenstående hændelse advare kunder hos CELLBES om at sørge ikke at lade sig narre, når De eventuelt henvender sig på telefonen, fordi man får INGEN TILBAGEMELDING og slet ingen kontoudtog, eller anden forklaring.
Joy nilsson
Rødby

Mega irriterende katalog

Er mega hamrende irriteret over at blive ved med at modtage deres katalog - jeg har aldrig købt noget fra dem, men trods det ligger det katalog konstant i min postkasse. Det seneste katalog fra December kiggede jeg lige igennem og så opdager jeg, at de åbenbart lever i en helt anden tid - man kan ikke betale med Dankort eller lignende - næh nej enten skal man tvinges til at oprette en konto, oplyse cpr nr for at få faktura eller få tilsendt pr efterkrav. Hallo hvad sker der lige en butik der lever i en anden tid end de fleste af os - vågn op og følg vi andre ind i det 21 århundrede og så hold dog op med at sende jeres katalog til folk der ikke ønsker det - jeg køber bestemt INTET fra jer med jeres irriterende kataloger og da slet IKKE med jeres gammeldaws holdning til betaling - så FRI os der ikke ønsker det fra Cellbes kataloger i fremtiden !!!!

Cellbes

Billigt tøj, flotte tunikaer - men mange gebyrer og så lidt Molbo-agtigt!!

Hvad angår produktsortimentet er jeg godt tilfreds med Cellbes, men når det drejer sig om betalingsmåder og pågående gebyrer er der tale om det rene vanvid. Jeg bestilte to tunikaer, men var for en gang skyld utilfreds med farverne. De 2 tunikaer var ikke åbnede og jeg sendte dem retur i den medsendte returemballage. Jeg troede så, at det var dét, men jeg havde så ikke læst deres forretningsbetingelser....for jeg har sådan lige inden jul modtaget en faktura på DKK 119 for - ingenting...jeg ringer og får prisen nedsat til DKK 69 - der er tale om returfragt på 50 kr - det har ALDRIG kostet så meget at returnere 2 tynde tunikaer, der kunne komme gennem en smal brevsprække!!! - Jeg skal så stadigvæk betale faktureringsgebyret på DKK 19. Hold da op - jeg tror, at jeg med det samme lukker min konto hos CELLBES (har betalt de DKK 69) - og bestiller varerne hos Zalando. Det er altså for gammeldags - og alt for dyrt - havde jeg da bare beholdt de to tunikaer til i alt DKK 398 - eller bedre - benyttet mig af Zalando!!

Cellbes

Det dårligste firma jeg har handlet med på nettet :-(((

Hold jer lang væk fra Cellbes.
Størrelsen passer ikke på tøjet, dårlig telefon service, får ikke alle pengene retur, når man sender noget tilbage.

Kan ikke anbefales!!

Cellbes

Handel ikke med dem ! - Giver ikke penge retur !

Jeg returnerede varer og har kvittering og alt fra Posthuset.
Det hjælper dog ikke,- de vil hverken give kvittering for returnerede varer elle penge retur. Nu er der gået en mdr.
Jeg har skrevet 4 gange til kunderservice unden resultat!

:( Mette

Tjaaaa....

Tjaa billig tøj, noget bedre end andet. Men desværre er deres tøj rigtig tit for kort, især deres kjoler. Ved ikke hvor mange gange både mig og min mor har modtaget korte kjoler som ikke engang går ned over numsen. lidt ++++ til dem fra mig. De er gode til og tage retur aldrig været noget der.

ove found this review useful

Bondefangeri

Jeg har handlet med Cellbes for første gang, og helt sikkert også for sidste gang.
købte 2 skjorter, pris kr. 438,- porto og eksp. i alt kr. 85,-. det er vel ok, stod da jeg bestilte varen.
returnerede skjorterne skulle have nogle andre. fik at vide at der var masser på lager, så de nye skjorter ville blive sendt til mig hurtigst muligt.
får så en mail 2 uger efter jeg har sendt skjorterne, om at de før kan leveres medio oktober, at jeg vil få sat mine penge ind på min NEM konto minus 50 kr for at returnerer varerne. dvs at jeg startede med at betale kr. 515,-, vil få kr 388,- retur (venter stadig) og skal så betale kr. 438,- for at hente de ny skjorter engang i oktober, hvis jeg er heldig. Det må siges at være en overordentlig dårlig forretning.
Håber at de er værd at vente på.
Skod firma

ove, Bitten Bech and Marianne Dyhrberg Cornett found this review useful

NEM E-HANDEL

KØBT ADSKILLIGE PRODUKTER, IKKE ALLE ER LIGE AF GOD KVALITET, MEN I DET STORE HELE GOD TELEFON BEHANDLING OG NEMT AT RETURNERE VARE SOM IKKE SVARER TIL FORVENTNINGERNE - PENGENE KOMMER HURTIGT RETUR

Kan ikke anbefales

Jeg købte nogle bukser fra cellbes og fik dem tilsendt, de to par var ok, dog var det ene par i uoriginal indpakning, det studsede jeg lidt over, og det andet par havde en benlængde forskel på op til 2 cm, dem sendte jeg retur og ville have pengene tilbage, det fik jeg også, men jeg betalte fragt en gang mere for en fabrikationsfejl, det kan da aldrig være kunden der skal betale for det.
Den første fragt var på 75 kr og den næste på 50 kr. man skal godt nok købe mange varer hos dem for at få fragten hjem. Jeg skrev til dem og forklarede dem sagen, men de har ikke gjort sig den ulejlighed at svare tilbage. Så nu har jeg blokeret fremtidige mails fra dem, det er ikke et firma jeg skal have med med at gøre. Kan absolut ikke anbefale dem.

Prøv lige at komme ind i det 21. århundrede

Det er ikke mulig at handle ved hjælp af Visa/dankort
Det betyder gammeldags og fordyrende mellemled, som postordre eller kreditadministration.
Hovednummeret til kundeservice kan ikke modtage opkald fra mobiltelefon.

Egentligt søde ting, men fejl i levering og opkrævning gør at jeg ikke handler mere før de træder ind i det 21. århundrede

stig, Bitten Bech and Marianne Dyhrberg Cornett found this review useful

Cellbes

Gode vare,leveringen kunne godt være hurtigere,ellers meget fine vare.

Elsker Cellbes:-D

Jeg elsker at handle ved Cellbes, jeg sys man får meget for pengene, og jeg vil hellere skifte mit tøj ud lidt oftere, og så købe det billigt som man gør ved Cellbes.
Jeg har netop afgivet endnu en bestilling, og glæder mig som et lille barn, til at modtage det med posten:-D

Tak for en god side, som er nem og overskuelig:-D

Dårlig

hjemmeside der sjældent virker - mangel på service og login.
Dårlig fragt service, man skal altid hente pakken på posthuset.

Ærgeligt det er så besværligt, for de har mange flotte ting, men siger til mig selv, at jeg ikke vil være kunde her mere...

Tilfreds

Bestilte varen og ca 1 uge senere havde jeg den. Den levede op til mine forventninger.

Postordrevarer

Jeg har efterhånden handlet en del gange hos cellbes. Mange af deres kjoler er blevet mine yndlingsmodeller. Det er ærgeligt at det først er til sidst i forløbet, at man finder ud af om varen er på lager. Jeg var endda tilmed så uheldig den første gang, at jeg ikke fik ordrebekræftelsen, så jeg endte med at lave to bestillinger. Det var ikke muligt at stoppe ordren, fik jeg at vide af Kundeservice, men jeg kunne blot lave være med at afhente den ene pakke, det var en ok løsning. Til gengæld synes jeg at det fungerer godt med returprocessen. Man kan genanvende posen som tøjet kommer i og portoen er inkluderet på mærkaten man sætter på posen, så man skal ikke have penge op af lommen direkte.

Afgifter

Fundet en vidunderlig lille jakke jeg gerne vil bestille - dribler igennem hele handelssystemet og til betaling.

STOP! - 50kr. afgift og porto på kr. 35. UPS!

Nej, når man kan handle afgift- og portofrit i UK, så skal mine nethandler ikke belastes. ØV!

Så husk lige det derude. Cellbes vil have afgifter og porto.

Hanne Ovesen

Underlødige salgsbetingelser

Opfordret til at købe et konkret produkt, bevæger man sig ind i systemet. Ny kunde etcetera etcetera, finder prod, i vognen, til kassen. Når langt om længe frem til betaling, heldigvis var varen på tilbud til 99,50 i stedet for 299dkr.
Så dukker der følgende besked op: Varen udsolgt, cellbes ekspederer ikke ordrer under 200dkr og endeligt kontakt kunderservice!
Efter lang ventetid oplyser ks, at varen ikke er udsolgt - troværdigt, videre at det er deres forretningspolitik ikke at gide at sælge for under 200dkr - hvor for fan--- så i det hele taget SÆTTE NOGET TIL SALG NÅR MAN IKKE VIL SÆLGE ALLIGEVEL!
Hvorfor skal man så kontakte kundeservice? Det viste kundeservice heller ikke, - jo man kunne jo oplyse om ekstra tilbud. så man kommer op på 200dkr.
Hurra hvis det ikke var fordi søforklaringerne var så patetiske så kunne det bruges i en comicbook.
Altså, hvis du vil købe et pund kaffe, så bliver du nødt til at købe en vaskebalje og en pakke rosiner!!!!!!!
Og igen, hvis almindelige købsbetingelser er skruet sammen imod al logik og i disrespekt med markedsføringsloven (generelklausulen) så tør jeg ikke tænke på hvilke vandvittige betingelser der knytter sig til deres andre services er, eks. reklamationer.
Jeg finder en specialforretning og betaler 5% ekstra og får gennemsigtige handelsbetingelser, i stedet for dette Celbes road-show.

Bitten Bech and Marianne Dyhrberg Cornett found this review useful

Ekstra tur på posthuset

Jeg har bestilt velourbukser og en hjemmedragt på siden den 27. oktober og blev lidt overrasket da jeg ser forventet modtagelse er januar... 2012! Jeg tror det er en fejl, men nej - jeg har så lige modtaget bukserne i denne uge og de er super fine og god kvalitet. Desværre var hjemmedragten ikke med og dagen efter får jeg nyt brev med den nu kan afhentes på posthuset. Selv om jeg ikke skal betale postopkrævning og gebyr to gange, så er det alligevel lidt kedeligt, at skulle en ekstra gang på posthuset - især når der kun er en dag imellem. Det er en skam varerne på shoppen ikke er på lager, for jeg vil gerne have mine varer, når jeg har bestilt dem og når der ikke står noget på siden, forventer jeg de er tilgænglige. Det kunne også være dejligt, hvis en medarbejder havde været lidt kvik og fået samlet min ordre. Produkterne er gode og det er hjemmesiden også - men levering er det som trække ned i dette tilfælde og det er lidt en skam.

Ekstrem dårlig service!

Jeg skulle bestille noget tøj over hjemmesiden, men den blev ved med ikke at ville virke. Jeg blev mere og mere irriteret for det er ikke første gang jeg oplever at den jammerlige hjemmeside ikke virker!.... Jeg svor til mig selv sidste gang at det gad jeg ikke mere, men så kom kataloget ind af døren og så bliver man alligevel fristet. Jeg ville give dem en chance mere, men denne gang virkede den online bestilling heller ikke. Derfor vælger jeg at sende en mail, for at høre om bestillingen er gået igennem eller ej. Det er den ikke får jeg afvide. Nå tænker jeg, jeg prøver igen dagen efter så.
Da det heller ikke virker ringer jeg til kundeservice, som siger til mig at min ordre altså er regisreret dagen før, så det er en fejl fra den medarbejder som sagde at den ikke var.. Fair nok..
Så beder jeg om at få tilsendt min ordrebekræftelse på mail, men får dette svar: "Det kan du ikke bare få, du må bare stole på at det jeg siger er rigtigt".. Sig mig engang, hvilken service er det lige!...

Så blev jeg simpelthen rasende, og gik på nettet. Her står der sort på hvidt i markedsføringsloven, at jeg som forbruger har pligt til at modtage en ordrebekræftelse. Nu har jeg så sendt en mail retur med et uddrag af markedsføringsloven, så mon de lader mig få den skide bekræftelse nu!?

EKSTREM dårlig service som SLET IKKE kan anbefales. Så vil jeg hellere handle mit tøj et andet sted.

Bitten Bech and Marianne Dyhrberg Cornett found this review useful

Kunne være bedre.

Jeg handler en del hos Cellbes. Priserne er lave og kvaliteten er selvfølgelig derefter. Det ved man når man handler. Men så er det jo muligt at forny sin garderobe oftere. :0)

Dog er det irriterende at størrelserne variere så meget som de gør. Jeg har f. eks lige købt to par bukser af samme model og størrelse. Der var det ene par meget større end det andet.

Hjemmesiden synes jeg er utrolig fin og nem at finde rundt på. Leveringstiden er lidt lang, selv om varen er på lager.

Cellbes

En af mine yndlings-postordre-web-shops!

Jeg har købt tøj flere gange hos Cellbes - nogle enkelte ting er sendt retur, og nogle gange er kvaliteten måske ikke helt som forventet - men omvendt er flere af mine yndlings-tøjstykker fra Cellbes!

Praktisk at der er vedlagt retur-label i pakken, så skal man bare finde den rigtige sæk på posthuset og behøver ikke at stå i kø. Returgebyret bliver så trukket på næstkommende regning. Og ja, det er da en dyr måde at handle på, egentlig - men intet slår nu den forventningens glæde det er at gå og vente på en pakke!

Fin og overskuelig hjemmeside, nemt at bestille. Man kan anmelde de enkelte produkter, hvilket er en fin service. Nogle gange ville man ønske, der var fotos bagfra.

Det er lidt ærgerligt, at man ikke kan betale on-line når man bestiller, men skal vente på fakturaen (eller betale ekstra ved levering). Ville være fedt hvis de indførte on-line betaling.

Jeg har aldrig haft problemer med leveringstiden (jeg tror det bliver sendt fra Sverige).

Jeg kan kun anbefale Cellbes - de har tøj både til store og små - og så har de i øvrigt også tøj, som kun min mor ville gå i - og det skal altså forstås på den positive måde, at det er dejligt, at der er noget for hende også;-) Jeg glæder mig altid til at få katalogen med posten - men det er nu noget fråds at sende flere kataloger igennem sæsonen med mange af de samme varer.

Alt i alt overvejende positivt. Der er jo altid plads til forbedring - men fem stjerner simpelthen fordi Cellbes er en af mine yndlings-postordre-web-shops!

• Helsingør, DK
  • 35 Reviews

Ikke helt i top..

Jeg bestilte lidt forskelligt tøj.. Jeg beholdt et par shorts, resten røg retur, for kvaliteten var ikke helt i top - men prisen er jo også lav, så jeg tror man får, hvad man betaler for.

Det jeg egentligt har mest imod, er at man ikke kan betale med dankort. Først skal man godkendes til at handle via faktura (og man har ikke så mange andre muligheder), og det er i det hele taget temmeligt besværligt, med skemaer der skal udfyldes osv. Og så er leveringstiden meget lang, jeg tror der gik næsten 3 uger, før jeg fik min bestilling - det er altså ikke i orden...

Jakke

Jeg har handlet 1 gang hos Cellbes, og sikke noget rod...

Jeg købte en jakke, som jeg er fint tilfreds med, den fejler ikke noget, men handelen... Jesus Christ...

Jeg bestilte jakken efter bedste evne ved brug af deres måleskema på hjemmesiden, og da jeg fik den, kunne jeg både svømme og sejle i jakken...
Ringede til dem, og fik sådan en venlig og sød medarbejder i røret, som hjalp mig til at finde den rigtige størrelse, 3 numre mindre skulle jeg have den...
Hvad pokker skal man så med måleskemaet, når man overhovedet ikke kan regne med det...??

Jeg returnerede jakken, udfyldte returskemaet, og desværre også med mine bankoplysninger, det skulle jeg ikke have gjort, når det var en bytning, min fejl, men jeg vidste ikke bedre, da det var min første handel...

Så fik jeg en ny jakke, som passede perfekt, jeg er glad for den jakke, og fik så også penge retur...

Måtte ringe igen, og fik denne gang en knap så venlig medarbejder i røret, som vrissede lidt, og jeg skulle betale tilbage...

Ja, det er/var jeg godt klar over, men hvordan..??
Det ville så fremsende et nyt girokort, som skulle betales...
Først fremsendte girokort var så med en forkert pris på, så måtte jeg ringe igen, og fik så samme knap så venlige og vrisne medarbejder i røret som 2. gang, forklarede igen at det var galt, og beløbet var jo forkert...
De ville fremsende et NYT girokort med det rigtige beløb...
Det skal lige skrives, at de sender kun ud 1 gang om måneden, så der er gået et par måneder med dette...

SÅ fik jeg endelig et nyt girokort med det rigtige beløb, men med et rykkergebyr på 100 kr., fordi jeg ikke havde betalt, og det nye girokort skulle betales OMGÅENDE..!!!

SÅ måtte jeg ringe endnu en gang, fik fat i samme medarbejder som 2. og 3. gang, fortalte igen hvordan og hvorledes, og det kunne hun da godt se var en fejl med det rykkergebyr, så hvis jeg bare ville indbetale beløbet minus de 100 kr., så skulle sagen være i orden...

Jøsses Maria, bare fordi jeg kom til at skrive mit kontonummer på en returseddel...
NU har jeg betalt, og håber sagen er ude af verden...

Jeg vil betænke mig meget ved at handle der igen, da måleskemaet åbenbart passer som vinden blæser, og hvis tøjet ikke passer, så koster det 50 kr. HVER gang man returnerer, det kan nå at blive rigtigt dyrt, jeg har aldrig handlet på nettet, hvor det koster ekstra at bytte, fordi tøjet er en forkert størrelse.. Aldrig..!!

Har i øvrigt set en del kommentarer på hjemmesiden om, at tøjet er i en billig og dårlig kvalitet, så jeg tror ikke jeg vender tilbage, selv om jeg er tilfreds med min jakke, da jeg fik den i den rigtige størrelse...

Cellbes

Rimelig kvalitet til en god pris

Men jeg synes nu varerne ser bedre ud på billederne end i natura.

Derudover får man masser af uønsket trykt reklame. Det var faktisk det, det fik mig til at droppe Cellbes... men det tog mig adskillige mail - som for øvrigt omgående og venligt blev besvaret - for at komme af med reklamerne.

Susan H. found this review useful

Cellbes

Super varer til prisen...!!!

Jeg er efterhånden blevet en flittig kunde. Jeg har kun ros til Cellbes. Alt hvad jeg hidtil har modtaget har levet fuldt op til mine forventningerne. Og så er priserne forøvrigt helt OK.
Og så synes jeg, at tøjet er rigtig smart og klædeligt. Før i tiden var det li'som mere "mormor-agtigt" :-) Det er det bestemt ikke mere....

super godt

Har kun gode erfaringer med leveringer fra cellbes, leverer hurtigt og varene er i god pasform og kvallitet, kan varmt anbefales

IT-amatører!

- ufattelig dårlig serverforbindelse. Hvordan skal man kunne handle, når det er umuligt at logge på...?

Louise Sørensen and Marianne Dyhrberg Cornett found this review useful

Rykke og returfragt

Jeg har altid handlet med cellbes og har faktisk altid været tilfreds, undtagen de sidste par gange jeg har handlet. Den ene af dem har jeg fået en rykke, selvom at det var dem der har glemt at sende en regning til mig. Jeg har ringet til virksomheden og forklarede situationen og fik lovet at få en ny regning uden rykke.... men da regningen kom, så var der stadigvæk rykke...Jeg fik dog pengene tilbage efter at har diskuteret med dem. Og så handlede jeg igen, men var nødt til at returnere en af varerne... og da regningen kom så var der 50 kr returfragt gebyr selvom at jeg har selv betalt for returfragten da jeg sendte varen tilbage. Jeg ringede til virksomheden og fik at vide at det var fordi det var ikke deres skyld at jeg returnere varen (Hvad mene det med det?) Jeg er jo ikke tilfreds med varen så jeg returnere den... men, jeg er nødt til at betale det 50 kr. fordi ifølge damen jeg har snakket med "sådan er det bare" .

Hmm

Har handle her før, men det er rigtig mange år siden, men valgte at prøve igen for et par uger siden, men tja det skulle jeg så ikke have gjort, jeg købte en kjole til julefrokost, men fik en forkert farve og str og ingen svar gennem kundeserive om problemet.

Utilfredsstillende retur.

Jeg har igennem flere år handlet hos cellbes med jævne mellemrum,og ellers været tilfreds. En gang har jeg dog haft noget at klage over.
Jeg havde købt et joggingsæt og en kjole til min datter,som desværre ikke passede,så jeg sendte det retur. Efter 3 mdr. og adskillige rykkere,og besked om,at returpengene skulle komme fra Sverige,fik jeg mine penge retur på en check. Efter dette,køber jeg kun varer jeg ved der ikke skal byttes.

Ikke pengene værd

Der er tale om meget dårlig kvalitet. Stoffet er tyndt på alle deres varer og er ikke pengene værd. Jeg returnerede hele mit køb, da jeg først havde mærket kvaliteten. De er gode til at tage billeder til deres reklamer, så det ser godt ud og det ser ud til at kvaliteten er i orden.

Fik dog varerne uden problemer og fik også mine penge retur efter returnering uden problemer, så der er ikke tale om snyd - kun meget ringe kvalitet.

Henriette and Marianne Dyhrberg Cornett found this review useful

Skod firma!!!

Jeg har netop forsøgt at bestille 2 sæt gardiner, men da jeg skal gennemføre min bestilling, stejler jeg ved at de SKAL have mit fulde cpr nr...HVORFOR DET???.... prøver at ringe til kundeservice for at få opklaret hvorfor, men det 1. nr er ikke åbent?? og det andet nr står jeg først i kø som nr 3 og da det endelig bliver min tur bliver telefonen ikke taget!
Det ville klæde cellbes at svare ALLE de kunder der føler sig dårligt behandlet..

Louise Sørensen found this review useful

Ikke specielt godt

Lang leveringstid og kvaliteten har ikke været god.

PiaKbh and Marianne Dyhrberg Cornett found this review useful

Is Cellbes your company?